יש מלחמה (מבצע חרבות ברזל ומבצע חיצי צפון)
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
אני לא רואה סרטוני סנאף. אין שום ידיעה חדשותית על כזה אירוע.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
-
- קיבל.ה 256 לייקים
יש המון עדויות בנושא, גם של אנשי זק״א וגם של ניצולים
אני בעצמי ראיתי בטלגרם סרטון בו שוכבים על הרצפה שני חיילים מתים, אחד כרות ראש
אני בעצמי ראיתי בטלגרם סרטון בו שוכבים על הרצפה שני חיילים מתים, אחד כרות ראש
-
- קיבל.ה 2466 לייקים
האמת שגם יצא לי לראות לגבי החייל.
בכל אופן, זה לא מה שיבדיל בין היותו של אדם שערף לאדם שאנס או שראה ילד מול עינייו וירה בו
החייתיות, התגובה הלא אנושית והמוח החולה נמצא שם
בכל אופן, זה לא מה שיבדיל בין היותו של אדם שערף לאדם שאנס או שראה ילד מול עינייו וירה בו
החייתיות, התגובה הלא אנושית והמוח החולה נמצא שם
-
- קיבל.ה 1619 לייקים
אני שמעתי את עדותה של נירה שפק מכפר עזה שהיתה זאת שעברה בין הבתים לאחר הלחימה וזיהתה את האנשים.
היא אמרה שם שראתה גופות ללא ראש
-
- קיבל.ה 1619 לייקים
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
-
- קיבל.ה 256 לייקים
-
- קיבל.ה 1619 לייקים
איציק מחכה שיחיא סינוואר יאמר זאת בקולוRed Or Dead כתב: ↑30 נובמבר 2023, 18:03מדובר על חברת כנסת לשעבר ממפלגת הימין הקיצוני ״יש עתיד״, לכן איננו מאמינים לה
- teknoboy
- קיבל.ה 1832 לייקים
כשיהיה לך משהו ענייני להגיב אז אני אשמח לקרוא.
בינתיים אתה עסוק במשחקים ילדותיים ובלהתחמק.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
אם בסיום המלחמה חמאס לא יושמד לגמרי בכל מחיר וישאר בגדר רעיון בדפי ההיסטוריה, יקח כמה שנים ואנחנו נהפוך לפרק קצר באותם דפים
-
- קיבל.ה 1408 לייקים
עוד מעט תגלה על ידי ״מיטב״ המגיבים כאן שיטענו שהם נולדו בלי ראש.בני12 כתב:אני שמעתי את עדותה של נירה שפק מכפר עזה שהיתה זאת שעברה בין הבתים לאחר הלחימה וזיהתה את האנשים.
היא אמרה שם שראתה גופות ללא ראש
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1619 לייקים
אני לא מתחמק כי אני לא מנהל איתך דיון (אי אפשר באמת לנהל איתך דיון).
כדי להיות ענייני,
אתה טענת שאנחנו אוכלים את השקרים בתאווה ושכחת שגם אתה אכלת שקרים בתאווה (הפצצת בית החולים) כשזה התאים לאג'נדה שלך.
לגבי red or dead, ראיתי שערכת את התגובה שלך, כך שכנראה הבנת לבד למה התכוונתי.
-
- קיבל.ה 1408 לייקים
כל מילה.D&3 כתב:תהליך המטליזציה של טקנובוי הושלם
השנאה שלו ליהודים הציונים העבירה אותו על דעתו.
- teknoboy
- קיבל.ה 1832 לייקים
הצלחת כבר לאסוף מספיק אומץ כדי להיכנס לכתבה ששיתפתי?בני12 כתב: ↑30 נובמבר 2023, 18:44אני לא מתחמק כי אני לא מנהל איתך דיון (אי אפשר באמת לנהל איתך דיון).
כדי להיות ענייני,
אתה טענת שאנחנו אוכלים את השקרים בתאווה ושכחת שגם אתה אכלת שקרים בתאווה (הפצצת בית החולים) כשזה התאים לאג'נדה שלך.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 2466 לייקים
אתה רואה איזשהי אפשרות שהחמאס ישחרר את כל החטופים ויגיד לך עכשיו הכל מוכן להשמדה שלנו?
זה לא ילך ביחד
נגיע למצב שתישאר כמות שתהיה רק למצב של השארת החמאס בחיים.
הראיה צריכה להיות לטווח הארוך
קודם להחזיר את כל החטופים, שזה הדבר הכי חשוב
- teknoboy
- קיבל.ה 1832 לייקים
אני חושש שאתה טועה ביני לבין מישהו אחר, או אולי סתם משקר.
חזרתי ובדקתי.
כתבתי כמה הודעות בודדות בנוגע לפיצוץ בבית החולים ההוא. אתה מוזמן לעיין בהן ולמצוא בהן את השקרים שאכלתי (קישרתי לכל ההודעות שאיכשהו רלוונטיות). כשלא תמצא אתה יכול לחזור ולבקש סליחה או לפחות להודות שטעית.
אחר כך הדיון (בהשתתפותי, במקביל היו עוד קווי דיון כמובן) עבר לזה שאני לא מקבל את דברי דו"צ כתורה מסיני ושאר ענייני hasbara.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1619 לייקים
צודק, טעיתי.teknoboy כתב: ↑30 נובמבר 2023, 19:05אני חושש שאתה טועה ביני לבין מישהו אחר, או אולי סתם משקר.
חזרתי ובדקתי.
כתבתי כמה הודעות בודדות בנוגע לפיצוץ בבית החולים ההוא. אתה מוזמן לעיין בהן ולמצוא בהן את השקרים שאכלתי (קישרתי לכל ההודעות שאיכשהו רלוונטיות). כשלא תמצא אתה יכול לחזור ולבקש סליחה או לפחות להודות שטעית.
אחר כך הדיון (בהשתתפותי, במקביל היו עוד קווי דיון כמובן) עבר לזה שאני לא מקבל את דברי דו"צ כתורה מסיני ושאר ענייני hasbara.
זה היה אלפקה (וקצת איציק)
- teknoboy
- קיבל.ה 1832 לייקים
תודה.בני12 כתב: ↑30 נובמבר 2023, 19:23צודק, טעיתי.teknoboy כתב: ↑30 נובמבר 2023, 19:05אני חושש שאתה טועה ביני לבין מישהו אחר, או אולי סתם משקר.
חזרתי ובדקתי.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- teknoboy
- קיבל.ה 1832 לייקים
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
נו באמת. אני אמרתי שאני לא מאמין לאף צד, לא לעזתים ולא לדובר צה"ל. אמרתי שאני מחכה שהאמריקאים יגידו מה היה, או לעיתונים האמריקאים האיכותיים.בני12 כתב: ↑30 נובמבר 2023, 19:23צודק, טעיתי.teknoboy כתב: ↑30 נובמבר 2023, 19:05אני חושש שאתה טועה ביני לבין מישהו אחר, או אולי סתם משקר.
חזרתי ובדקתי.
בשום מקום לא אמרתי שקרה משהו ספציפי, אמרתי רק שאף אחד פה לא באמת יודע.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
لا إله
-
- קיבל.ה 1619 לייקים
להזכירך (ותודה לטקנו) זאת היתה התגובה הראשונית שלך:its-sick כתב: ↑30 נובמבר 2023, 19:42נו באמת. אני אמרתי שאני לא מאמין לאף צד, לא לעזתים ולא לדובר צה"ל. אמרתי שאני מחכה שהאמריקאים יגידו מה היה, או לעיתונים האמריקאים האיכותיים.בני12 כתב: ↑30 נובמבר 2023, 19:23צודק, טעיתי.teknoboy כתב: ↑30 נובמבר 2023, 19:05
אני חושש שאתה טועה ביני לבין מישהו אחר, או אולי סתם משקר.
חזרתי ובדקתי.
בשום מקום לא אמרתי שקרה משהו ספציפי, אמרתי רק שאף אחד פה לא באמת יודע.
כלומר, בשלב הראשוני האמנת לחמאס כי זה התאים לך לרצון הנקמה הישראלי
רק כשיצאה התגובה של דו"צ שזה לא נכון עברת לאני לא מאמין לאף אחד (אלא אם הוא אמריקאי).
-
- קיבל.ה 1619 לייקים
קראתי עוד לפני שהגבת ל-red or dead.teknoboy כתב: ↑30 נובמבר 2023, 18:56הצלחת כבר לאסוף מספיק אומץ כדי להיכנס לכתבה ששיתפתי?בני12 כתב: ↑30 נובמבר 2023, 18:44אני לא מתחמק כי אני לא מנהל איתך דיון (אי אפשר באמת לנהל איתך דיון).
כדי להיות ענייני,
לא צריך אומץ. אני בדרך כלל קורא את הלינקים שאתה, מטלי או פלגס מביאים.
בדרך לא מסכים עם חלק/רוב הדברים או עם דרך הצגתם המגמתית.
לא תמיד מוצא צורך גם להגיב על זה.
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
אמירה כללית שהיתה נכונה מאד (הנה, הרגנו הרבה יותר מ 10K ורק אז הסכמנו להפסקת אש ארוכה).
אכן התייחסתי לפרסומים בעולם לפני שישראל הכחישה, אבל להגיד שאכלתי שקרים בתאווה זו דמגוגיה.
لا إله
لا إله
- teknoboy
- קיבל.ה 1832 לייקים
בני12 כתב: ↑30 נובמבר 2023, 21:10קראתי עוד לפני שהגבת ל-red or dead.teknoboy כתב: ↑30 נובמבר 2023, 18:56הצלחת כבר לאסוף מספיק אומץ כדי להיכנס לכתבה ששיתפתי?בני12 כתב: ↑30 נובמבר 2023, 18:44
אני לא מתחמק כי אני לא מנהל איתך דיון (אי אפשר באמת לנהל איתך דיון).
כדי להיות ענייני,
לא צריך אומץ. אני בדרך כלל קורא את הלינקים שאתה, מטלי או פלגס מביאים.
בדרך לא מסכים עם חלק/רוב הדברים או עם דרך הצגתם המגמתית.
לא תמיד מוצא צורך גם להגיב על זה.

היה קשה להבין את זה, כי כתבת לי בתגובה כל כך הרבה דברים (כולל דמיונות) ובאף אחד מהם לא הייתה אפילו טיפת התייחסות עניינית למה שהבאתי.
אבל אני מאמין לך בכל זאת.
אולי יום אחד תצליח גם לגייס את העוז הדרוש כדי להתייחס לדברים.
אני מאמין בך.

הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- red in blood
- קיבל.ה 437 לייקים
כל מי שראה את הסרטון של משרד החוץ אומר שראה ראשים ערופים.
כולל שדרנים ופוליטיקאים זרים.
(ומקרוב משפחה שנמצא ביחידה שאמונה על לסרוק את השטח ולאתר חלקי גופות, אני יכול להגיד שהיו דברים אפילו יותר מזוויעים)
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
תיאור העדויות נשמע דומה מאד למה שסיפרתם על התינוקות.
אז האמנתי לשקר, ואחר כך מאד כעסתי על השקר.
לא מאמין יותר לסיפורים.
אני רוצה עיתונאי אמין שאומר את זה.
אם זה נכון, אז אמורים להיות הרבה עיתונאים כאלה.
אני לא מצאתי כזה דיווח.
אז האמנתי לשקר, ואחר כך מאד כעסתי על השקר.
לא מאמין יותר לסיפורים.
אני רוצה עיתונאי אמין שאומר את זה.
אם זה נכון, אז אמורים להיות הרבה עיתונאים כאלה.
אני לא מצאתי כזה דיווח.
لا إله
لا إله
-
- קיבל.ה 2466 לייקים
השיח על כן ראש ערוף או לא(וברור שזה כן קרה, בלי שום ספק בכלל) לא משנה את התמונה.
לא הייתי משקיע בזה אנרגיה. כאילו שזה מדרג חדש של טירוף מוחו של האדם, אל מול אדם שאנס מישהי שבוכה ופצועה, אונשאנס נערה, שלא לומר ילדה בוכיה, או אחד שירה בילדים שמביטים בו, או האחר שדפק מספר מכות טוריה בראשו של פצוע, וכנראה שהמשיך להכות גם כשכבר מת, עצם העריפה לא תשנה את דעתי לגבי אותו איש שבא לשם לרצוח מול העיניים שלו בכוונת תחילה ולא חס על הנשמה שמולו באכזריות רבה(באם בתצורת הרג וגרימת כאב וסבל כזו או אחרת) בצורה שהיא מעוררת הרבה מאוד תהיות לגבי מוח האדם.
מה שבטוח, העריפה עצמה לא משנה את מה שצריך לעשות עכשיו ומה שיהיה צריך לעשות בעתיד ולא משנה שאין ברירה ופיתרון לסכסוך יהיה 2 מדינות, למורת רוחם של הפנטזיונרים משני הצדדים(וזה יכול לקרות רק כשנוריד מהגב את הקיצוניים והם לא יקבעו פה לנו כלום כל הבן גבירים ולא יקבעו להם כלום כל החמאס שממאס והחיים בסרט האלו שיצטרכו, גם בכוח, להתפנות מתפקידם, אין ברירות)
לא הייתי משקיע בזה אנרגיה. כאילו שזה מדרג חדש של טירוף מוחו של האדם, אל מול אדם שאנס מישהי שבוכה ופצועה, אונשאנס נערה, שלא לומר ילדה בוכיה, או אחד שירה בילדים שמביטים בו, או האחר שדפק מספר מכות טוריה בראשו של פצוע, וכנראה שהמשיך להכות גם כשכבר מת, עצם העריפה לא תשנה את דעתי לגבי אותו איש שבא לשם לרצוח מול העיניים שלו בכוונת תחילה ולא חס על הנשמה שמולו באכזריות רבה(באם בתצורת הרג וגרימת כאב וסבל כזו או אחרת) בצורה שהיא מעוררת הרבה מאוד תהיות לגבי מוח האדם.
מה שבטוח, העריפה עצמה לא משנה את מה שצריך לעשות עכשיו ומה שיהיה צריך לעשות בעתיד ולא משנה שאין ברירה ופיתרון לסכסוך יהיה 2 מדינות, למורת רוחם של הפנטזיונרים משני הצדדים(וזה יכול לקרות רק כשנוריד מהגב את הקיצוניים והם לא יקבעו פה לנו כלום כל הבן גבירים ולא יקבעו להם כלום כל החמאס שממאס והחיים בסרט האלו שיצטרכו, גם בכוח, להתפנות מתפקידם, אין ברירות)
-
- קיבל.ה 1010 לייקים
כל דיווח של אנשים שיצאו מאותן הקרנות מכיל דיווחים זהים, זה די קשה לפספס האמת.
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
זה פוליטיקאי זוטר שהמידע שלו מהאינטרנט, לא עיתונאי.
لا إله
لا إله
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
יש קצין שמספר בוידאו על תינוקות, והוא שיקר. הוא הרס האמינות של כל "דיווח" כזה.
דיווחים חסרי מקור (מעיתונאי או דוח ממשלתי כלשהו ) באינטרנט פשוט לא נחשבים. אני יכול לייצר עשרות כאלו לבדי.
להביא לך דיווחים חסרי מקור בערבית על זוועות שחיילי צה"ל עושים? אתה תתחרפן מזה ותקרא לי בשמות גנאי לרוב.
דיווחים חסרי מקור (מעיתונאי או דוח ממשלתי כלשהו ) באינטרנט פשוט לא נחשבים. אני יכול לייצר עשרות כאלו לבדי.
להביא לך דיווחים חסרי מקור בערבית על זוועות שחיילי צה"ל עושים? אתה תתחרפן מזה ותקרא לי בשמות גנאי לרוב.
لا إله
لا إله
-
- קיבל.ה 1408 לייקים
מה אתה מנסה להסביר לאדם אכול שנאה למדינה ולעם שלו?D&3 כתב:
כל דיווח של אנשים שיצאו מאותן הקרנות מכיל דיווחים זהים, זה די קשה לפספס האמת.
להזכיר לך איך באחד הדיונים הוא ולהקת המעודדות העמידו מאמר אקדמאי שמטלי/ פלג שלחו כדברי אלוהים חיים, מבלי לציין שהכותבת היא חברה/ היתה חברה בחד״ש?
אלה אנשי גיס חמישי.
-
- קיבל.ה 1010 לייקים
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
*מגוחכת
עיתונאים רציניים חובבי ישראל לא היו בהקרנות האלה? קשה לי להאמין.
איך אני לא רואה אף דיווח כזה באף עיתון? זה פשוט לא הגיוני.
אפילו לא בעיתונים הישראלים ה"מגויסים".
האובססיה שלי היא לראיית עולם הגיונית ומבוססת עובדות. אין הגיון בכך שדיווחים כאלה קיימים רק בטוויטר.
זה אפשרי שידיעות תהיינה רק בטוויטר כשמדובר בתחום בו אין כלי תקשורת עם אינטרס תואם, לא במקרה הזה.
עיתונאים רציניים חובבי ישראל לא היו בהקרנות האלה? קשה לי להאמין.
איך אני לא רואה אף דיווח כזה באף עיתון? זה פשוט לא הגיוני.
אפילו לא בעיתונים הישראלים ה"מגויסים".
האובססיה שלי היא לראיית עולם הגיונית ומבוססת עובדות. אין הגיון בכך שדיווחים כאלה קיימים רק בטוויטר.
זה אפשרי שידיעות תהיינה רק בטוויטר כשמדובר בתחום בו אין כלי תקשורת עם אינטרס תואם, לא במקרה הזה.
لا إله
لا إله
-
- קיבל.ה 1010 לייקים
אני ראיתי לדעתי עשרות אנשים שמדווחים את אותם סיפורים מההקרנות האלה
-
- קיבל.ה 1010 לייקים
ותרבות אלאור עזריה רצחה לנו גיבור
חבורה של נאצים מזדיינים הורסת פה כל חלקה טובה
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
לגמרי!!! פאקינג הרגו בנאדם שהרים ידיים וצעק לא לירות!!!D&3 כתב:ותרבות אלאור עזריה רצחה לנו גיבור
העיקר שבן גביר וצבי סוכות חוגגים את ה"גיבור" בגלל הפיאות

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
נערך לאחרונה על ידי גביזון ב 01 דצמבר 2023, 11:08, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
קובי מחט בערוץ 13 לפני כשעה בשיחה עם אם של חטופה ציין שאתמול הושגו עדויות שחלק מהחטופים סומנו על ידי הצמדתם לאגזוז וסימון גופם, על מנת שלא יברחו בשבי. סוג של מספר ממחנה ריכוז רק קצת יותר כואב ומשחית.
למה אני מציין את המקור? כי אם זה ממש מעניין מישהו הוא יכול לבדוק לבד.ץ את הערוץ וזמן השידור.
אני יודע שערוץ 13 זה לא דברי אלוהים חיים כמו "חמאס אמר שצה"ל הפציץ את שיפא על יושביו" כמו שנהוג לעיתים פה, אבל זה עדיין משהו.
למה אני מציין את המקור? כי אם זה ממש מעניין מישהו הוא יכול לבדוק לבד.ץ את הערוץ וזמן השידור.
אני יודע שערוץ 13 זה לא דברי אלוהים חיים כמו "חמאס אמר שצה"ל הפציץ את שיפא על יושביו" כמו שנהוג לעיתים פה, אבל זה עדיין משהו.
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
ויש לך הסבר הגיוני למה אף עיתונאי בארץ או בעולם לא דיווח את זה גם?
لا إله
لا إله
- teknoboy
- קיבל.ה 1832 לייקים
לכבוד הדיון על הקושי להאמין בזוועות מצד אחד ועל הפצת פייק מצד שני, הנה עוד דוגמה.בני12 כתב: ↑30 נובמבר 2023, 19:23צודק, טעיתי.teknoboy כתב: ↑30 נובמבר 2023, 19:05אני חושש שאתה טועה ביני לבין מישהו אחר, או אולי סתם משקר.
חזרתי ובדקתי.
על ההודעה שלך, בני12, שהייתה לחלוטין לא נכונה, איפשהו בין סילוף לבין שקר גס לבין שטות ששלפת מהתחת, יש כרגע שני לייקים.
שני אנשים שהתלהבו מאיך שהכנסת לסמולני, וכנראה שלא הבינו מאז שטעית (טו סיי דה ליסט). שני אנשים שיסחבו בראש את הטענה שבלעתי שקרים (טענה שקרית בפני עצמה, כאמור).
אגב, למרבה האירוניה, אחד מהם הוא גביזון שהפיץ פה בשמחה את הפייק שהביא אותך לנסות להכניס לי מלכתחילה.
אני כותב לך לא כדי להציק, אלא אני מעריך אותך כאדם סביר (בניגוד לרוב המטנפים, שלא הצליחו לכתוב לי משפט אחד ענייני כבר שבועות ארוכים אם בכלל), וכי אני עדיין מאמין שיש תקווה לישראל ולישראלים, כולל בהיבט של מה שקורה בינם לבין עצמם (ביום שאחרי שישראלי אחד הוציא להורג בטעות ישראלי אחר מתוך רפלקס של הרג זה אמנם קצת מוזר, אבל אולי זאת דווקא סיבה ללבות את שאריות התקווה שעוד יש).
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא