בעקבות האירועים האחרונים יש גל מחאה שמתגבר ברשתות החברתיות ובארגוני האוהדים בארץ.
לא חוויתי סולידריות כזאת מעולם בין הארגונים. אני חושב שיש פה משהו מאוד נדיר שהוא יותר גדול ממחאה של ארגון אוהדים מסוים.
כאבא שרוצה להביא את הילדה שלו בקרוב למשחקים, אני רוצה לדעת שהיא בטוחה וסוס לא יעלה אליה, שהיא לא תצטרך לעמוד שעתיים בתור גם כאשר אהיה זקן מדי ללכת איתה למשחקים ושלא יבקשו ממנה להציג בכניסה למשחקים תז/דרכון/רישיון נהיגה/הצהרת כוונות חתומה ע״י עו״ד.
אני חושב שצריך לחזק את המחאה הזאת וכאות מחאה להשאיר את כלל היציעים ריקים במחזור מסוים בליגה.
אוהדי ספורט - לא עבריינים
-
- קיבל.ה 545 לייקים
מחזק
הלוואי ומקווה שזה יקרה כבר במחזור הקרוב
הלוואי ומקווה שזה יקרה כבר במחזור הקרוב
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
כל הכבוד על המעשה היום.
מקווה שהאולטראס יידע למנף את זה לכיוון הנכון ולא יטמון את הראש באדמה וידחה שת״פ עם שאר הקהלים.
Sent from my iPhone using Tapatalk
מקווה שהאולטראס יידע למנף את זה לכיוון הנכון ולא יטמון את הראש באדמה וידחה שת״פ עם שאר הקהלים.
Sent from my iPhone using Tapatalk
אירוע מהפכני וכרגיל הפועל רגל יצאו קטנטנים. פיצפונים. לא באיזור בכלל. וזה עוד יותר מגוחך כשרואים שאפילו הארגון של מכבי הפגין סולידריות ועוד בין הראשונים.
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
-
- קיבל.ה 385 לייקים
- סומך
- קיבל.ה 1326 לייקים
- סומך
- קיבל.ה 1326 לייקים
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
איזה תגובה פרווה. כל כך אמריקאי. להקיא
- סומך
- קיבל.ה 1326 לייקים
זה בגלל שלצ'אטג'יפיטי יש הרבה יותר חומר באנגלית ללמידה שלו.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- Hapolo
- קיבל.ה 812 לייקים
עובר קצת ברשתות ומסתכל על תגובות של "העם" ואיך נאמר זאת.. השנאה להפועל ולצד החברתי/פוליטי שמזוהה איתה היא תהומית, אם לא הייתי יודע מה קרה השבוע הייתי חושב שאוהדי הפועל שרפו את המדינה לפי התגובות והשנאה של האנשים והנרטיב של מיקי זוהר "קמפיין למען חוליגנים" רץ חזק מאוד. תמיכה רחבה כנראה לא תיהיה כל עוד הקמפיין הזה מזוהה עם הפועל.
אוהדי מכבי וביתר שאצלם יש לא פחות אלימות מהקומץ שלנו עושים רצח אופי לכל הקהל של הפועל, דמנו מותר ולא משנה מה נעשה או לא נעשה.
לא קל להיות אוהד של הקבוצה הכי שנואה במדינה הכי שנואה בעולם
אוהדי מכבי וביתר שאצלם יש לא פחות אלימות מהקומץ שלנו עושים רצח אופי לכל הקהל של הפועל, דמנו מותר ולא משנה מה נעשה או לא נעשה.
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 294 לייקים
כל מילה.Hapolo כתב: ↑30 ספטמבר 2023, 12:19 עובר קצת ברשתות ומסתכל על תגובות של "העם" ואיך נאמר זאת.. השנאה להפועל ולצד החברתי/פוליטי שמזוהה איתה היא תהומית, אם לא הייתי יודע מה קרה השבוע הייתי חושב שאוהדי הפועל שרפו את המדינה לפי התגובות והשנאה של האנשים והנרטיב של מיקי זוהר "קמפיין למען חוליגנים" רץ חזק מאוד. תמיכה רחבה כנראה לא תיהיה כל עוד הקמפיין הזה מזוהה עם הפועל.
מחאה של חצי עם שנתמכת על ידי הרבה גורמים לא מצליחה להוביל שינוי מול הממשלה המושחתת הזאת, אז איך אנחנו הקטנים נצליח.
מרגיש כמו מאבק אבוד מראש.
-
- קיבל.ה 1038 לייקים
אסור להתייאש למרות הכל, יהיה טוב הפועל מתישהוgershon כתב: ↑30 ספטמבר 2023, 15:03כל מילה.Hapolo כתב: ↑30 ספטמבר 2023, 12:19 עובר קצת ברשתות ומסתכל על תגובות של "העם" ואיך נאמר זאת.. השנאה להפועל ולצד החברתי/פוליטי שמזוהה איתה היא תהומית, אם לא הייתי יודע מה קרה השבוע הייתי חושב שאוהדי הפועל שרפו את המדינה לפי התגובות והשנאה של האנשים והנרטיב של מיקי זוהר "קמפיין למען חוליגנים" רץ חזק מאוד. תמיכה רחבה כנראה לא תיהיה כל עוד הקמפיין הזה מזוהה עם הפועל.
מחאה של חצי עם שנתמכת על ידי הרבה גורמים לא מצליחה להוביל שינוי מול הממשלה המושחתת הזאת, אז איך אנחנו הקטנים נצליח.
מרגיש כמו מאבק אבוד מראש.
- shai.m
- קיבל.ה 122 לייקים
לא יודע מה אתה רואה אבל חוץ מביתר ששותקים גם הארגונים של מכבי וסל הוציאו הודעות תמיכה וגם לא נכנסו עד דקה 15 למשחק. ראיתי גם שבארגון של ב״ש הרים שלטים ואבוקות היום.Hapolo כתב: ↑30 ספטמבר 2023, 12:19 עובר קצת ברשתות ומסתכל על תגובות של "העם" ואיך נאמר זאת.. השנאה להפועל ולצד החברתי/פוליטי שמזוהה איתה היא תהומית, אם לא הייתי יודע מה קרה השבוע הייתי חושב שאוהדי הפועל שרפו את המדינה לפי התגובות והשנאה של האנשים והנרטיב של מיקי זוהר "קמפיין למען חוליגנים" רץ חזק מאוד. תמיכה רחבה כנראה לא תיהיה כל עוד הקמפיין הזה מזוהה עם הפועל.
נערך לאחרונה על ידי shai.m ב 30 ספטמבר 2023, 21:02, נערך פעם 1 בסך הכל.
i stand with israel 

-
- קיבל.ה 1178 לייקים
אנשים שאשכרה הולכים למשחקים ממש לא בעד מיקי זוהר אלא להפך אפילו כמה אוהדי ביתר מהעבודה שלי אמרו שהוא חתיכת דביל. הקטע הוא שרוב האנשים במדינה לא הולכים למשחקים. מי שבעיקר מגיבים נגד זה אנשים שלא מגיעים למשחקים/הרולקסים של המחלה שמגיעים רק בימי חמישי "להיכל" נגדם באמת צריך להילחם ולהסביר להם כמה שאין להם מושג מהחיים. תמיד התגובה שלהם זה אבל למה אתה לא מגנה את האלימות בקהל שלך כי אני נגד האלימות אצל הקהל שלי. אגב חברים שלי שלא הולכים למשחקים ומדברים איתי מבינים כמה המשטרה חצתה את הגבול בדרבי סל וגם ברגל הם מבינים שפרשים שדוהרים אל תוך קהל זה מסוכןHapolo כתב: ↑30 ספטמבר 2023, 12:19 עובר קצת ברשתות ומסתכל על תגובות של "העם" ואיך נאמר זאת.. השנאה להפועל ולצד החברתי/פוליטי שמזוהה איתה היא תהומית, אם לא הייתי יודע מה קרה השבוע הייתי חושב שאוהדי הפועל שרפו את המדינה לפי התגובות והשנאה של האנשים והנרטיב של מיקי זוהר "קמפיין למען חוליגנים" רץ חזק מאוד. תמיכה רחבה כנראה לא תיהיה כל עוד הקמפיין הזה מזוהה עם הפועל.
-
- קיבל.ה 385 לייקים
הבעיה שכנראה שאתם קוראים בפייסבוק שזה פלטפורמה מתה ורק האשפה האנושית עדיין שם. אף אחד לא בפייסבוק.
לרוב האנשים פשוט לא אכפת מזה אין בעד או נגד
לרוב האנשים פשוט לא אכפת מזה אין בעד או נגד
- Hapolo
- קיבל.ה 812 לייקים
כן פייסבוק לא פייסבוק, חצי מדינה חושבת שאוהדי הפועל רצו לזרוק בדרבי בקבוקי תבערה לעבר אוהדי מכבי.
הכשירו יפה את השטח ל"פיגוע" נגד אוהדי הפועל מי יודע אולי היום בטדי
הכשירו יפה את השטח ל"פיגוע" נגד אוהדי הפועל מי יודע אולי היום בטדי
רדיוס לבית"ר!