קירקגור כתב: ↑19 ספטמבר 2023, 23:14
הזוי שלמקין פתח. אני באמת לא מצליח להבין למה, הוא גם לא ברמה וגם חלש פיזית מדי בשביל להיות בלם פותח ברמות האלה. לדעתי הוא אפילו לא מספיק טוב לפתוח בהפועל, אבל איך אנשי מקצוע, שמבינים כדורגל בטח יותר טוב מהטוקבקיסט הממוצע, ורואים את למקין/קנציפולסקי/צעיר לא מבטיח כלשהו שרואים כל יום באימונים את השחקנים האלה, לא שמים לב לזה?
הזיה.
זה הרגיש שהוא לא לרמה בכלל.
בשער השלישי שלהם עברו אותו על הקו כאילו הוא לא קיים. עוול לפתוח איתו בליגת האלופות.
אני באמת לא בטוח שבליגת העל הוא מתאים כרגע לפתוח באחת מה-3 הראשונות.
הזוי שלמקין פתח. אני באמת לא מצליח להבין למה, הוא גם לא ברמה וגם חלש פיזית מדי בשביל להיות בלם פותח ברמות האלה. לדעתי הוא אפילו לא מספיק טוב לפתוח בהפועל, אבל איך אנשי מקצוע, שמבינים כדורגל בטח יותר טוב מהטוקבקיסט הממוצע, ורואים את למקין/קנציפולסקי/צעיר לא מבטיח כלשהו שרואים כל יום באימונים את השחקנים האלה, לא שמים לב לזה?
הזיה.
בשער השלישי שלהם עברו אותו על הקו כאילו הוא לא קיים. עוול לפתוח איתו בליגת האלופות.
על סמך עונה שעבר. הוא לא מתאים לפתוח כמעט באף קבוצה בליגה, לא רק 3 הראשונות
הלוואי שיצליח, לדעתי אין לו סיכוי שם
איבן פרובדל, שוערה של לאציו כבש אתמול שער שיוויון דרמטי ונדיר נגד אתלטיקו מדריד בדקה ה-95.
הפעם האחרונה ששוער כבש שער בליגת האלופות הייתה בשנת 2010 כשוינסנט אניימה כבש עבור הפועל תל אביב נגד ליון מהנקודה הלבנה.
הזיה.
והשאלה היא איך אנשי מקצוע מיומנים לא חוזים את זה? קשה לי להאמין שהם פשוט לא רואים את החולשות האלו.
הזיה.
והשאלה היא איך אנשי מקצוע מיומנים לא חוזים את זה? קשה לי להאמין שהם פשוט לא רואים את החולשות האלו.
הרבה סוכנים רודפי בצע, שדוחפים הרבה שחקנים, כדי לקבל הרבה עמלות ולהפעיל לחץ על הרבה מאמנים
הבעיה האחרונה של מכ' חיפה היא השוער.
הקבוצה נחלשה מקצועית בשל עזיבה של כמה שחקני מפתח בכל החוליות.
גם על הקווים נרשם זעזוע משמעותי.
לא קל לצאת מסחרור כזה. בטח לא מול קבוצה בטופ של הכדורגל הצרפתי.
בליגה הם יחזרו לעצמם השאלה אם זה יספיק לאליפות.
ניצן במקום ג'וש כהן
שימיץ' במקום בטובינסיקה
שואו במקום אבו פאני
אין מחליף לאצילי
דגו במקום בכר
נחלשו אחושילינג, לא רואה אותם נאבקים על אליפות בכלל אם לא יעשו זעזוע
מריו פצ'אלקה כתב: ↑21 ספטמבר 2023, 21:14
ניצן במקום ג'וש כהן
שימיץ' במקום בטובינסיקה
שואו במקום אבו פאני
אין מחליף לאצילי
דגו במקום בכר
נחלשו אחושילינג, לא רואה אותם נאבקים על אליפות בכלל אם לא יעשו זעזוע
מכבי חיפה של העונות האחרונות זה רק בכר , העונה הם בקריסה וזה לא מקרי , מהמר שגם איתנו בתקופת הניסנובים בכר היה יכול להיות בצמרת ואולי אפילו לקחת איזו אליפות (הוא עד כדי כך טוב )
מכבי משחקים מול קבוצה שע״פ טרנספרמרקט שווי שחקני הסגל שלה הוא כמו של עירוני טבריה.
הזוי שקבוצה כזו מגיעה בכלל לשלב בתים של מפעל אירופי, תעודת עניות למפעל.
Red Ghost כתב: ↑21 ספטמבר 2023, 22:46
מכבי משחקים מול קבוצה שע״פ טרנספרמרקט שווי שחקני הסגל שלה הוא כמו של עירוני טבריה.
קבוצה שכל הסגל שלה מורכב משחקנים איסלנדיים, למעט שני זרים ממעצמת הכדורגל איי פארו
Red Ghost כתב: ↑21 ספטמבר 2023, 22:46
זה הודות למתכונת של אופ"א שמכניסה למפעל המון נושרות ממוקדמות הצ'מפיונס.
גם אלופת קוסובו בבתים שנה שניה ברציפות. זרינסקי של כבירי היא הבוסנית הראשונה אי פעם בשלב בתים אירופי, עשו היום נצחון מטורף על אלקמאר בבית.
אלופות בליגות כמו ארמניה או מקדוניה בהחלט יכולות לשאוף להגיע לבתים של המפעל הזה.
מצד שני קבוצות סבבה לגמרי שלא מדורגות עד הסוף נשארות בחוץ.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
KingAlpaca כתב: ↑22 ספטמבר 2023, 02:07
מדהים איך כל שנה הליגה רק נחלשת.
לא כזה הזוי, פשוט שחקנים יוצאים יותר בקלות לאירופה וזה מה שמחליש את הליגה..
תחשוב שנניח ליידנר ביבראס ולמקין בהפועל, אבו פאני, לביא וויסמן בחיפה, שגיב וספורי נשארים בבש וכל מיני גנדלמן, בלטקסה, אליאל פרץ וכאלה מפוזרים בקבוצות, הייתה פה ליגה מטורפת..