חמאס הוא ארגון טרור
- pelegs
- קיבל.ה 834 לייקים
אוקי, @Asafasraf - יש לי שאלה רצינית. באמת, בלי נסיונות התנגחות וכו'. למה אתה מדווח מדי פעם בדיונים הללו על מקרים שהגיעו לכותרות ראשיות בכל העיתונות העברית? לשתף דיווחים כמו שעושים מטלי, איציק, אמה גולדמן וכו' (גם אני לעיתים רחוקות ) יש הגיון: לחשוף קוראי עברית לדברים שהתקשורת העברית בקושי מתעסקת בהם, ובכך להראות את המציאות "מהצד השני של הגדר". אבל הדיווחים שאתה משתף מוכרים כבר לכל המשתתפים בדיונים האלה, ונראים די מיותרים. אז למה, בעצם?
חופש לפלסטין
כל הכוח למעמד העובדים
كل القوة للطبقة العاملة
الحرية لفلسطين
ضد الصهيونية, الرجعية العربية والإمبريالية
נגד הציונות, הריאקציה הערבית והאימפריאליזם

-
- קיבל.ה 556 לייקים
קודם כל, יש כאן משתמשים שנמצאים בחו״ל (כמוך/ טקנו וכו׳) שלא יודע כמה נחשפים לדברים האלה (או כמה באמת רוצים להיחשף), אז אני כאן לשירותם.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- pelegs
- קיבל.ה 834 לייקים
מבטיח לך שכל מי שקורא תקשורת בעברית נחשף לזה. אני ספציפית נכנס לאתרי החדשות כמה פעמים ביום, אז לא צריך לעדכן אותי.
חופש לפלסטין
כל הכוח למעמד העובדים
كل القوة للطبقة العاملة
الحرية لفلسطين

- teknoboy
- קיבל.ה 1490 לייקים
אני אחדש לך: הטענה "חמאס הוא ארגון טרור" לא מצריכה מבחינתי הוכחה, כי יש לי זיכרון.
אולי זה לא בצדק, אבל אצלי האסוציאציה למילה "חמאס" היא אוטובוס שמתפוצץ (שתבין איזה קשיש אני).
חמאס זה לא בדיוק הארגון האהוב עליי בעולם.
אבל אם כבר הגיעו המומחים לטרור, יש לי שאלה. (שאלה רצינית, זה לא טריק רטורי כדי להוכיח שמישהו אחר טועה)
מהזמן האחרון אני זוכר שצה"ל נלחם נגד כל מיני "ארגונים" מצ'וקמקים מהגדה ("גוב האריות"???) וברצועה נגד הג'יהאד האיסלמי.
איפה החמאס בתמונת הטרור? פרשו? או שהם עדיין עושים פיגועים\פוגעים באזרחים?
אפילו פה באשכול הדיווחים על פיגועי החמאס אין דיווחים על פיגועים של החמאס (בשבועיים האחרונים היה צילומסך של ידיעה שלא קשורה לחמאס ועדכון על שיגור של "ארגון המזוהה עם החמאס").
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
אַל תַּעַן כְּסִיל כְּאִוַּלְתּוֹ פֶּן תִּשְׁוֶה לּוֹ גַם אָתָּה (note to self)
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- teknoboy
- קיבל.ה 1490 לייקים
- teknoboy
- קיבל.ה 1490 לייקים
פה זה היה שמישהו כתב שאין שום טיהור אתני ושמי שטוען ככה משקר?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- teknoboy
- קיבל.ה 1490 לייקים
מה קורה, אנשי "להגיד שיש היום טיהור אתני זה שקר!!!"?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- Sin Queso
- קיבל.ה 434 לייקים
שום פעולה של צה"ל לא מבין מה אתה רוצה
- teknoboy
- קיבל.ה 1490 לייקים
הא?
אני מזהה נסיגה מ"אין שום טיהור אתני ולהגיד דבר כזה זה שקר" ל"מי שעושה את הטיהור האתני זה בכלל לא הצבא"?
אגב, לא זכור לי שמישהו טען שרק הצבא מעורב בטיהור האתני, להפך, כל מי שמדבר על זה מציין בדרך כלל שיש מגוון גדול של מנגנונים שמשמשים לצורך העניין.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- teknoboy
- קיבל.ה 1490 לייקים
יש גם בונוס לקינוח (הפתעה מרעישה: גם פה אין מעורבות של הצבא)
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- teknoboy
- קיבל.ה 1490 לייקים
אז בסוף אולי מי שאומר שיש טיהור אתני לא *לגמרי* משקר
אדום מטלי כתב: ↑24 אוגוסט 2023, 17:00 כך מתבצע בפועל הטיהור האתני של פלסטין.
מי שרוצה לדעת את האמת והמציאות - אני יודע שאין כאן הרבה כאלה - שיקרא את כל התחקיר. זה לא מאד מעניין, אבל זה כן חשוב (כדי להפסיק לקשקש על רע"מ ואחמד טיבי, למשל).
"בשטח עצום שמשתרע מזרחית לרמאללה עד פאתי יריחו, עזבו רוב קהילות הפלסטינים שחיו במקום במשך עשרות שנים. לכאורה, לא מדובר בגירוש, אבל בפועל העזיבה התרחשה אחרי שנים של הטרדות, אלימות ומניעת גישה לשטחי מרעה על ידי מתנחלים ממאחזים שהוקמו בסמוך. מדובר בשיטה – והיא עובדת."
המטרה הושגה: 150 אלף דונם, כמעט נקיים מפלסטינים
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 556 לייקים
חוליית המחבלים שחיסלה את היהודית השבוע מורכבת מחברי ארגון החמאס.
- its-sick
- קיבל.ה 1104 לייקים
חיסול זו טרמינולוגיה מעניינת. האם היא היתה מתנחלת פעילה?
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
-
- קיבל.ה 556 לייקים
זה היה בציניות...
החמאס מרים את הראש גם ביהודה ושומרון.
החמאס מרים את הראש גם ביהודה ושומרון.
- pelegs
- קיבל.ה 834 לייקים
לכן במקום להבין למה זה קורה ולהפנים שאולי יש קשר לדיכוי האוכלוסיה הפלסטינית שם, צריך להפגיז אותו בעוצמה כדי שהאיום יעלם לכמה שבועות/חודשים רק בשביל לצוץ מחדש.
(אם ישראל חלילה אשכרה תנסה להבין את הבעיה מהשורש היא תאלץ לוותר על השליטה בשטחים הללו ואולי גם על רעיון העליונות היהודית בכלל - וזה no go. ידוע שבשביל הציונים א"י > חיי אדם)
חופש לפלסטין
כל הכוח למעמד העובדים
كل القوة للطبقة العاملة
الحرية لفلسطين

-
- קיבל.ה 556 לייקים
הסתיימה לה עוד שנה עם ניסיון לפיגוע ענק, עם מטען חבלה רב עוצמה.
ליד הגדר התחדשו ההפגנות ושומו שמיים, השבוע נהרגו 5 מחבלי חמאס בעת הכנת מטען רב עוצמה.
ליד הגדר התחדשו ההפגנות ושומו שמיים, השבוע נהרגו 5 מחבלי חמאס בעת הכנת מטען רב עוצמה.
- הפוסט קיבל לייק אחדTenacious D
- Sin Queso
- קיבל.ה 434 לייקים
- teknoboy
- קיבל.ה 1490 לייקים
באיזה מובן מטען חבלה בגדר זה טרור?
(לא שחמאס הוא לא ארגון טרור, זה די ברור שהוא ארגון טרור די טרוריסטי, אבל אני מדבר על הפעולה הזאת ספציפית)
(לא שחמאס הוא לא ארגון טרור, זה די ברור שהוא ארגון טרור די טרוריסטי, אבל אני מדבר על הפעולה הזאת ספציפית)
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- pelegs
- קיבל.ה 834 לייקים
-
- קיבל.ה 353 לייקים
- pelegs
- קיבל.ה 834 לייקים
נראה לי שהם בעיקר נלחמים על הזכות של העם שלהם לא לחיות תחת דיקטטורה צבאית וגזענית של עם אחר שעושה בהם טיהור אתני. ח'ליפות איסלאמית בנוסף זה רק בונוס.
בכל מקרה, גם אם אתה לא מסכים בשום צורה עם המאבק שלהם, הם עדיין בבירור נלחמים למען החופש הלאומי של הפלסטינים - אז במובן הזה הם ארגון שחרור לאומי ולוחמי חופש. לא מושלמים, משתמשים בטרור, אבל בהחלט לוחמי חופש מסוג מאד מסויים.
בכל מקרה, גם אם אתה לא מסכים בשום צורה עם המאבק שלהם, הם עדיין בבירור נלחמים למען החופש הלאומי של הפלסטינים - אז במובן הזה הם ארגון שחרור לאומי ולוחמי חופש. לא מושלמים, משתמשים בטרור, אבל בהחלט לוחמי חופש מסוג מאד מסויים.
חופש לפלסטין
כל הכוח למעמד העובדים
كل القوة للطبقة العاملة
الحرية لفلسطين

-
- קיבל.ה 353 לייקים
המאבק נגד שלטון האפרטהייד הישראלי הוא מוצדק במאה אחוז גם אם אני מתנגד לפגיעה באזרחים חפים מפשע הבעיה היא שאם מטרתם תושג והחמאס ישלוט בין הים לנהר לא יהיה באמת חופש לפלסטינים ולישראלים שאינם מסכימים עם האידיאולוגיה החמאסניקית לזה התכוונתי.pelegs כתב: ↑19 ספטמבר 2023, 13:21 נראה לי שהם בעיקר נלחמים על הזכות של העם שלהם לא לחיות תחת דיקטטורה צבאית וגזענית של עם אחר שעושה בהם טיהור אתני. ח'ליפות איסלאמית בנוסף זה רק בונוס.
- pelegs
- קיבל.ה 834 לייקים
ובכל זאת זה לא שולל מהם את התואר. בפועל הם נאבקים למען שחרור העם הפלסטיני.
חופש לפלסטין
כל הכוח למעמד העובדים
كل القوة للطبقة العاملة
الحرية لفلسطين

-
- קיבל.ה 353 לייקים
או קיי אני מוכן לקבל את ההגדרה לוחמי חופש מסוג מאוד מסויים אבל מהסוג שאנשים שוחרי שלום שיוויון ודמוקרטיה לא יכולים לקבל ולהסכים איתו, אמרת שהם לא מושלמים זאת הגדרה מאוד עדינה לחמאס הם רחוקים משלמות והם מסוכנים לכל אדם ולכל תנועה פוליטית שרוצה בחיים משותפים של יהודים וערבים בין הים לנהר. הם המקבילה הפלסטינית לימין הכהניסטי ואני מתעב את שניהם באותה המידה.
- teknoboy
- קיבל.ה 1490 לייקים
ברור לי שאני בחיים לא אקבל מהמשתמשים @רווי, @Sin Queso או @Asafasraf תשובה לשאלה הפשוטה שלי (אם כי אשמח מאוד להיות מופתע),
אבל להשכלתם, הנה דוגמה לטרור על פי כל הגדרה:
אגב, לתשומת לבכם, למטה יש גם את הדיווח שאזרחי ישראל קיבלו על התקרית ממערכת הביטחון שלכם.
רק שתדעו מה רמת האמינות של הטענות על מטעני חבלה למיניהם.
אגב, לתשומת לבכם, למטה יש גם את הדיווח שאזרחי ישראל קיבלו על התקרית ממערכת הביטחון שלכם.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
לא כל כך הבנתי מה אני קשור וגם לא כל כך הבנתי איך הקישור ששמת משרת את האג'נדה שלך אבל יכול להיות שאני סתם אהבל..
- Sin Queso
- קיבל.ה 434 לייקים
אני שירתתי תקופה לא קצרה על גבול עזה , בתקופתי היה אסור לירות עליהם בכלל אלא באישור מח"ט בלבד. הם היו מסתובבים על הגדר חופשי ו"מתגרים" בנו חופשי . בהתחלה חשבו שזה לא מזיק וצריך להכיל את זה אז נתנו להם להיות על הגדר . מהר מאוד הם התחילו לנסות להצית את הגדר גם אז היה אסור לנו לירות עליהם אלא רימוני הלם בלבד (שהם כבר הבינו שלא עושים כלום) . ברגע שהם הבינו שהידיים שלנו קשורות הם קיבלו יותר ביטחון באחד המערבים שלנו קיבלנו טיל לעמדה שבה היינו (שפספס למזלנו ולא גרם נזק) ואפילו לא פורסם (או פורסם אבל לא באופן שפותח כותרות אני באמת לא זוכר) . כמה ימים לאחר מכן הם שמו מטען על הגדר באחד הסיורים שלנו הקצין בא לפתוח את הגדר כי הגשש ראה משהו חשוד מעבר לגדר ונפגע ממטען שהם הטמינו שהתפוצץ על הגדר. אתה אולי מכיר אותו - זיו שילון.teknoboy כתב: ↑20 ספטמבר 2023, 03:25 ברור לי שאני בחיים לא אקבל מהמשתמשים @רווי, @Sin Queso או @Asafasraf תשובה לשאלה הפשוטה שלי (אם כי אשמח מאוד להיות מופתע),
אז כן , אין להם מה לחפש שם וכל מי שמתקרב צריך לקבל כדור , אין דבר כזה הפגנה שקטה והם הוכיחו את זה יפה מאוד.
- הפוסט קיבל לייק אחדרווי
- pelegs
- קיבל.ה 834 לייקים
אוי לא, אנשים שכלואים בבית כלא ענק מנסים להיאבק נגד הכליאה בכל דרך אפשרית. באמת לא יפה מצידם.
חופש לפלסטין
כל הכוח למעמד העובדים
كل القوة للطبقة العاملة
الحرية لفلسطين

- teknoboy
- קיבל.ה 1490 לייקים
כלומר מבחינתך פלסטיני שמרים את הראש מגיע לו למות על זה. הבנתי.Sin Queso כתב: ↑20 ספטמבר 2023, 09:43אני שירתתי תקופה לא קצרה על גבול עזה , בתקופתי היה אסור לירות עליהם בכלל אלא באישור מח"ט בלבד. הם היו מסתובבים על הגדר חופשי ו"מתגרים" בנו חופשי . בהתחלה חשבו שזה לא מזיק וצריך להכיל את זה אז נתנו להם להיות על הגדר . מהר מאוד הם התחילו לנסות להצית את הגדר גם אז היה אסור לנו לירות עליהם אלא רימוני הלם בלבד (שהם כבר הבינו שלא עושים כלום) . ברגע שהם הבינו שהידיים שלנו קשורות הם קיבלו יותר ביטחון באחד המערבים שלנו קיבלנו טיל לעמדה שבה היינו (שפספס למזלנו ולא גרם נזק) ואפילו לא פורסם (או פורסם אבל לא באופן שפותח כותרות אני באמת לא זוכר) . כמה ימים לאחר מכן הם שמו מטען על הגדר באחד הסיורים שלנו הקצין בא לפתוח את הגדר כי הגשש ראה משהו חשוד מעבר לגדר ונפגע ממטען שהם הטמינו שהתפוצץ על הגדר. אתה אולי מכיר אותו - זיו שילון.teknoboy כתב: ↑20 ספטמבר 2023, 03:25 ברור לי שאני בחיים לא אקבל מהמשתמשים @רווי, @Sin Queso או @Asafasraf תשובה לשאלה הפשוטה שלי (אם כי אשמח מאוד להיות מופתע),
אז כן , אין להם מה לחפש שם וכל מי שמתקרב צריך לקבל כדור , אין דבר כזה הפגנה שקטה והם הוכיחו את זה יפה מאוד.
סיכמת את זה יפה מאוד.
ואני מבין שצדקתי ואין שום סיכוי שתסביר אי פעם את המשפט ההוא שלך שביקשתי שתסביר.
אני מסיק מזה שאין לך הסבר או תשובה (כי לכתוב דברים שמהווים הודאה בפשעי מלחמה, בפשעים נגד האנושות ובאפרטהייד אין לך בעיה, מסתבר, אז לא הגיוני שאתה מתחמק ממשהו. פשוט אין לך תשובה).
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- Sin Queso
- קיבל.ה 434 לייקים
ההתממות שלך מדהימה . "פלסטיני שמרים את הראש" -> מחבל פונטציאלי ליד הגדר.teknoboy כתב: ↑20 ספטמבר 2023, 11:40כלומר מבחינתך פלסטיני שמרים את הראש מגיע לו למות על זה. הבנתי.Sin Queso כתב: ↑20 ספטמבר 2023, 09:43אני שירתתי תקופה לא קצרה על גבול עזה , בתקופתי היה אסור לירות עליהם בכלל אלא באישור מח"ט בלבד. הם היו מסתובבים על הגדר חופשי ו"מתגרים" בנו חופשי . בהתחלה חשבו שזה לא מזיק וצריך להכיל את זה אז נתנו להם להיות על הגדר . מהר מאוד הם התחילו לנסות להצית את הגדר גם אז היה אסור לנו לירות עליהם אלא רימוני הלם בלבד (שהם כבר הבינו שלא עושים כלום) . ברגע שהם הבינו שהידיים שלנו קשורות הם קיבלו יותר ביטחון באחד המערבים שלנו קיבלנו טיל לעמדה שבה היינו (שפספס למזלנו ולא גרם נזק) ואפילו לא פורסם (או פורסם אבל לא באופן שפותח כותרות אני באמת לא זוכר) . כמה ימים לאחר מכן הם שמו מטען על הגדר באחד הסיורים שלנו הקצין בא לפתוח את הגדר כי הגשש ראה משהו חשוד מעבר לגדר ונפגע ממטען שהם הטמינו שהתפוצץ על הגדר. אתה אולי מכיר אותו - זיו שילון.teknoboy כתב: ↑20 ספטמבר 2023, 03:25 ברור לי שאני בחיים לא אקבל מהמשתמשים @רווי, @Sin Queso או @Asafasraf תשובה לשאלה הפשוטה שלי (אם כי אשמח מאוד להיות מופתע),
סיכמת את זה יפה מאוד.
אני מסיק מזה שאין לך הסבר או תשובה (כי לכתוב דברים שמהווים הודאה בפשעי מלחמה, בפשעים נגד האנושות ובאפרטהייד אין לך בעיה, מסתבר, אז לא הגיוני שאתה מתחמק ממשהו. פשוט אין לך תשובה).
ראינו טוב מאוד את הרצח של בראל שמואלי כאשר הפלסטינים שמרימים ראש מגיעים לגדר ללא מפריע. האם רק הרג של צד אחד הוא בסדר?
- teknoboy
- קיבל.ה 1490 לייקים
נתחיל מהכי חשוב: האם למילה "טרור" יש בעיניך משמעות קונקרטית כלשהי או שזאת פשוט מילת גנאי לתיאור פלסטיני שמתנגד לשליטה הישראלית על חייו?Sin Queso כתב: ↑20 ספטמבר 2023, 12:19ההתממות שלך מדהימה . "פלסטיני שמרים את הראש" -> מחבל פונטציאלי ליד הגדר.teknoboy כתב: ↑20 ספטמבר 2023, 11:40כלומר מבחינתך פלסטיני שמרים את הראש מגיע לו למות על זה. הבנתי.Sin Queso כתב: ↑20 ספטמבר 2023, 09:43
אני שירתתי תקופה לא קצרה על גבול עזה , בתקופתי היה אסור לירות עליהם בכלל אלא באישור מח"ט בלבד. הם היו מסתובבים על הגדר חופשי ו"מתגרים" בנו חופשי . בהתחלה חשבו שזה לא מזיק וצריך להכיל את זה אז נתנו להם להיות על הגדר . מהר מאוד הם התחילו לנסות להצית את הגדר גם אז היה אסור לנו לירות עליהם אלא רימוני הלם בלבד (שהם כבר הבינו שלא עושים כלום) . ברגע שהם הבינו שהידיים שלנו קשורות הם קיבלו יותר ביטחון באחד המערבים שלנו קיבלנו טיל לעמדה שבה היינו (שפספס למזלנו ולא גרם נזק) ואפילו לא פורסם (או פורסם אבל לא באופן שפותח כותרות אני באמת לא זוכר) . כמה ימים לאחר מכן הם שמו מטען על הגדר באחד הסיורים שלנו הקצין בא לפתוח את הגדר כי הגשש ראה משהו חשוד מעבר לגדר ונפגע ממטען שהם הטמינו שהתפוצץ על הגדר. אתה אולי מכיר אותו - זיו שילון.
סיכמת את זה יפה מאוד.
ראינו טוב מאוד את הרצח של בראל שמואלי כאשר הפלסטינים שמרימים ראש מגיעים לגדר ללא מפריע. האם רק הרג של צד אחד הוא בסדר?
ועכשיו נעבור לקטנות שאתה נופל בהן (אבל זה הרבה פחות מעניין ולא ממש בא לי להיכנס לזה אלא אם כן תתעקש. אני פשוט מציין את הפרכות שמצאתי בשני המשפטים הקטנים שלך):
<<<עריכה>>> הייתה פה רשימה קצרה של התייחסויות לשני המשפטים שכתבת, אבל מחקתי כי לא מגיע לך יחס עד שלא תענה לשאלה הפשוטה ששאלתי.
לא מבין למה אני צריך לרצות אותך ולענות על כל שטות שאתה כותב כשאתה מרשה לעצמך להתעלם בבוטות מהדברים שאני מפנה אליך.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- teknoboy
- קיבל.ה 1490 לייקים
אגב, בדקתי ליתר ביטחון ובראל שמואלי באמת לא נרצח אלא נפל בקרב (כמו שחשבתי, ומוזר שאתה לא יודע את זה).
אסמכתא מאתר יזכור: https://www.izkor.gov.il/%D7%91%D7%A8%D ... 8d42f06f66
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- Sin Queso
- קיבל.ה 434 לייקים
מזכיר שסיכמנו שאני לא מתעלם בכוונה , לא יודע אם זה קשור להפרעות קשב וריכוז או משהו אחר ניסיתי לקרוא שוב ולא בטוח שהבנתי.
על מה לא עניתי?
על מה לא עניתי?
- Sin Queso
- קיבל.ה 434 לייקים
מקבלteknoboy כתב: ↑20 ספטמבר 2023, 13:11 אגב, בדקתי ליתר ביטחון ובראל שמואלי באמת לא נרצח אלא נפל בקרב (כמו שחשבתי, ומוזר שאתה לא יודע את זה).
- teknoboy
- קיבל.ה 1490 לייקים
על השאלה שרק היום ענית לי כבר פעמיים או שלוש על הודעות שמפנות אליה ו\או שואלות אותה בנוסח אחר: viewtopic.php?p=229076#p229076
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- Sin Queso
- קיבל.ה 434 לייקים
האם יהיה נוח לך יותר שאגיד שזה צעד מלחמה לגיטימי מצד ארגון הטרור חמאס? (וזה לא מוריד מכך שצריך לסקל כל ניסיון של אדם המנסה לפגוע בבטחון מדינת ישראל)teknoboy כתב: ↑20 ספטמבר 2023, 13:34על השאלה שרק היום ענית לי כבר פעמיים או שלוש על הודעות שמפנות אליה ו\או שואלות אותה בנוסח אחר: viewtopic.php?p=229076#p229076
-
- קיבל.ה 556 לייקים
מטען חבלה בגדר זה לא טרור, אלא חלק ממשחק מחבואים.teknoboy כתב:באיזה מובן מטען חבלה בגדר זה טרור?
רמת ההתייפייפות שלך מדהימה.
- הפוסט קיבל 2 לייקיםרווי • Tenacious D
- teknoboy
- קיבל.ה 1490 לייקים
זה צעד ראשון בכיוון של הכרה במציאותSin Queso כתב: ↑20 ספטמבר 2023, 14:06האם יהיה נוח לך יותר שאגיד שזה צעד מלחמה לגיטימי מצד ארגון הטרור חמאס? (וזה לא מוריד מכך שצריך לסקל כל ניסיון של אדם המנסה לפגוע בבטחון מדינת ישראל)teknoboy כתב: ↑20 ספטמבר 2023, 13:34על השאלה שרק היום ענית לי כבר פעמיים או שלוש על הודעות שמפנות אליה ו\או שואלות אותה בנוסח אחר: viewtopic.php?p=229076#p229076
(וכמו שאתה רואה בהודעה אחריך, לא כולם מסוגלים לעשות אותו)
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא