איפה ראית שיש כוונה להביא קשר לאמצע?El dudernio כתב: ↑27 אוגוסט 2023, 16:10אתה מתאים את הסגל לפילוסופיה.יהלום14אדום כתב: ↑27 אוגוסט 2023, 14:22פילוסופיה אמורה ללכת עם הסגל. הפילוסופיה שלו לא מתאימה אם אנחנו מוותרים על הקשר הכי טוב שלנו בכל מצב כדי שישחק בלם.El dudernio כתב: ↑27 אוגוסט 2023, 13:16
לא מצליח להבין את הרק ככה הזה? יש למאמן פילוסופיית משחק, הרק ככה שלכם לא תואם את האני מאמין של המאמן.
מהבחינה הזאת זסנו יושב בול והייתי משקיע בו את 400k $.
אם "מוותרים" על שני הזרים אז ברור שעמדות החשובות ביותר זה הקישור, רק תדמינו "תומא" כזה באמצע במקום אינבינדר / אל ים... עכשיו תדמינו 2 כאלו.
----------זובאס---------
---אור----חוסה----אור---
יהב----זר------זר----זסנו
----------אלטמן---------
----לאיוס------צ'יבוטה----
יש לך על הספסל את פאסי ואפשר את אוזבולט במקום אלטמן להרכב.
שני זרים "8" טובים ואתה פשוט קופץ 3 רמות קדימה.
וכרגע הוספת שני קשרים שלא קיימים ובספק אם יהיו
ונראה שיש כוונה להביא מגן + קשר לאמצע.
אני מקווה שזה מה שיהיה. בלי קשר אתה קבוצה בבניה אחרי ריסוק והתפרקות מכל אני מאמין במשך כמה שנים והתנהלות של שליפה מהמותן... אני מקווה שהמהלכים שהתחילו השנה ימשיכו.
לכן דר"א אם אני צריך לבחור בין 8 אימתני ובין זסנו אני בוחר בזסנו כי לאורך זמן זה יהפוך אותנו לטובים יותר.
עונת המלפפונים -הפועל 23/24
-
- קיבל.ה 953 לייקים
-
- קיבל.ה 5892 לייקים
כל הסיפורים האלה של להתאים את הסגל לפילוסופיה וכן הלאה צריכים לקרות בזמן בניית הקבוצה. כרגע אנחנו מחזור אחד לתוך העונה, החלון נסגר עוד שלושה שבועות ומהפכות גדולות לא יהיו פה.
בסוף המאמן צריך להוציא את המקסימום מסגל נתון ללא קשר לשיטה או הסגנון בהם הוא מאמין. אם הוא לא מסוגל לעשות את זה, הוא מוזמן לחזור לאקדמיה בקטאר.
אני מסכים עם מה שרדפוקס אמר פה (או באשכול המקביל), צריך את רודריגז בקישור וצריך את שחקני ההתקפה שלנו על המגרש. זה הבסיס לקבוצה הזאת וכל דבר אחר זה בדיחה.
בסוף המאמן צריך להוציא את המקסימום מסגל נתון ללא קשר לשיטה או הסגנון בהם הוא מאמין. אם הוא לא מסוגל לעשות את זה, הוא מוזמן לחזור לאקדמיה בקטאר.
אני מסכים עם מה שרדפוקס אמר פה (או באשכול המקביל), צריך את רודריגז בקישור וצריך את שחקני ההתקפה שלנו על המגרש. זה הבסיס לקבוצה הזאת וכל דבר אחר זה בדיחה.
-
- קיבל.ה 864 לייקים
זובאס
אזוגי - בלוריאן - ישראלוב - יהב
אל ים - רודריגס
ציבוטה - לאיוס - סניור
אלטמן/רמות/אוז'בולט
זה הבסיס ועליו אפשר לאלתר (למשל בונה כקדמי בשלישיית קשרים, צ'יבוטה חלוץ ולאיוס וסניור באגפים).
אזוגי - בלוריאן - ישראלוב - יהב
אל ים - רודריגס
ציבוטה - לאיוס - סניור
אלטמן/רמות/אוז'בולט
זה הבסיס ועליו אפשר לאלתר (למשל בונה כקדמי בשלישיית קשרים, צ'יבוטה חלוץ ולאיוס וסניור באגפים).
-
- קיבל.ה 950 לייקים
לא ממש. במצב אידיאלי, מאמן בונה קבוצה לפי הפילוסופיה שלו עם שחקנים שמתאימים לה, עיין ערך מכבי ירושלים בכדורסל.El dudernio כתב: ↑27 אוגוסט 2023, 16:10אתה מתאים את הסגל לפילוסופיה.יהלום14אדום כתב: ↑27 אוגוסט 2023, 14:22פילוסופיה אמורה ללכת עם הסגל. הפילוסופיה שלו לא מתאימה אם אנחנו מוותרים על הקשר הכי טוב שלנו בכל מצב כדי שישחק בלם.El dudernio כתב: ↑27 אוגוסט 2023, 13:16
לא מצליח להבין את הרק ככה הזה? יש למאמן פילוסופיית משחק, הרק ככה שלכם לא תואם את האני מאמין של המאמן.
מהבחינה הזאת זסנו יושב בול והייתי משקיע בו את 400k $.
אם "מוותרים" על שני הזרים אז ברור שעמדות החשובות ביותר זה הקישור, רק תדמינו "תומא" כזה באמצע במקום אינבינדר / אל ים... עכשיו תדמינו 2 כאלו.
----------זובאס---------
---אור----חוסה----אור---
יהב----זר------זר----זסנו
----------אלטמן---------
----לאיוס------צ'יבוטה----
יש לך על הספסל את פאסי ואפשר את אוזבולט במקום אלטמן להרכב.
שני זרים "8" טובים ואתה פשוט קופץ 3 רמות קדימה.
אני מקווה שזה מה שיהיה. בלי קשר אתה קבוצה בבניה אחרי ריסוק והתפרקות מכל אני מאמין במשך כמה שנים והתנהלות של שליפה מהמותן... אני מקווה שהמהלכים שהתחילו השנה ימשיכו.
לכן דר"א אם אני צריך לבחור בין 8 אימתני ובין זסנו אני בוחר בזסנו כי לאורך זמן זה יהפוך אותנו לטובים יותר.
במקרה שלנו יש מאמן אטץונס את הסגל לפילוסופיה שלו, גם אם זה אומר לשים שלקנים בעמדות לא להם.
אם נניח היו שלושה בלמים כשירים, ניחה. כשאתה מעביר את רודריגז לעמדת הבלם, או את אל ים, זה נזק כפול.
ואני עוד לא מדבר על החילופים שלו.
לגבי הכוונה להביא עוד שני שלקנים, הלוואי, רק שזה עוד בתיאוריה ולכן אי אפשר להתייחס לזה בשום צורה של הרכב.
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
אני מאמין שאם היה עכשיו עוד 20 מליון היינו מביאים עןד 4-5 שחקנים שיותר מתאימים לפילוסופיה של המאמן. אבל אין.יהלום14אדום כתב: ↑27 אוגוסט 2023, 17:12לא ממש. במצב אידיאלי, מאמן בונה קבוצה לפי הפילוסופיה שלו עם שחקנים שמתאימים לה, עיין ערך מכבי ירושלים בכדורסל.El dudernio כתב: ↑27 אוגוסט 2023, 16:10אתה מתאים את הסגל לפילוסופיה.יהלום14אדום כתב: ↑27 אוגוסט 2023, 14:22
פילוסופיה אמורה ללכת עם הסגל. הפילוסופיה שלו לא מתאימה אם אנחנו מוותרים על הקשר הכי טוב שלנו בכל מצב כדי שישחק בלם.
במקרה שלנו יש מאמן אטץונס את הסגל לפילוסופיה שלו, גם אם זה אומר לשים שלקנים בעמדות לא להם.
אם נניח היו שלושה בלמים כשירים, ניחה. כשאתה מעביר את רודריגז לעמדת הבלם, או את אל ים, זה נזק כפול.
לגבי הכוונה להביא עוד שני שלקנים, הלוואי, רק שזה עוד בתיאוריה ולכן אי אפשר להתייחס לזה בשום צורה של הרכב.
לכן השנה כמו שגם חן סול אמר זאת שנת מעבר. אני מאןד מקווה שנראה את ההתקדמות ואת התהליך שהם מדברים עליו כי אחרת זה באמת לא שווה כלום.
-
- קיבל.ה 950 לייקים
בדיוק, אין. לכן צריך להנהל אחרתEl dudernio כתב: ↑27 אוגוסט 2023, 17:28אני מאמין שאם היה עכשיו עוד 20 מליון היינו מביאים עןד 4-5 שחקנים שיותר מתאימים לפילוסופיה של המאמן. אבל אין.יהלום14אדום כתב: ↑27 אוגוסט 2023, 17:12לא ממש. במצב אידיאלי, מאמן בונה קבוצה לפי הפילוסופיה שלו עם שחקנים שמתאימים לה, עיין ערך מכבי ירושלים בכדורסל.El dudernio כתב: ↑27 אוגוסט 2023, 16:10
אתה מתאים את הסגל לפילוסופיה.
לכן השנה כמו שגם חן סול אמר זאת שנת מעבר. אני מאןד מקווה שנראה את ההתקדמות ואת התהליך שהם מדברים עליו כי אחרת זה באמת לא שווה כלום.
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 1397 לייקים
די כבר עם הגניבת דעת על ״שנת מעבר״.El dudernio כתב:אני מאמין שאם היה עכשיו עוד 20 מליון היינו מביאים עןד 4-5 שחקנים שיותר מתאימים לפילוסופיה של המאמן. אבל אין.יהלום14אדום כתב: ↑27 אוגוסט 2023, 17:12לא ממש. במצב אידיאלי, מאמן בונה קבוצה לפי הפילוסופיה שלו עם שחקנים שמתאימים לה, עיין ערך מכבי ירושלים בכדורסל.El dudernio כתב: ↑27 אוגוסט 2023, 16:10 אתה מתאים את הסגל לפילוסופיה.
בליגה שבה 11 מ-14 הקבוצות זהות ביכולות שלהן, לא צריך יוצר מידיי כדי לקפוץ מהתחתית למקום 4.
אנחנו עם סגל מוגבל ומאמן שמתעקש עם השיטה שהכי פחות מתאימה לחומר השחקנים.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
להביא מאמנים מעולים ושחקנים טובים.כל השאר משני ביותר ואף נועד לכאורה להסיח את דעת הקהל ממה שקורה מקצועית.
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
-
- קיבל.ה 2307 לייקים
מגן ימני + קשר לאמצע + חלוץ.
מתוכם 2 זרים
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
מתוכם 2 זרים
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
אמת.
בינתיים וועדת תכנון ובנייה מובילה אותנו לליגה השנייה.
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
אבל אם לא תדאג לזה אז גם אף פעם לא יהיהיהלום14אדום כתב: ↑27 אוגוסט 2023, 18:09בדיוק, אין. לכן צריך להנהל אחרתEl dudernio כתב: ↑27 אוגוסט 2023, 17:28אני מאמין שאם היה עכשיו עוד 20 מליון היינו מביאים עןד 4-5 שחקנים שיותר מתאימים לפילוסופיה של המאמן. אבל אין.יהלום14אדום כתב: ↑27 אוגוסט 2023, 17:12
לא ממש. במצב אידיאלי, מאמן בונה קבוצה לפי הפילוסופיה שלו עם שחקנים שמתאימים לה, עיין ערך מכבי ירושלים בכדורסל.
-
- קיבל.ה 950 לייקים
שוב, אתה מתעסק במה שלא קיים כשאני מתייחס למה שיש ומה שעושים איתו או במקרה שלנו, לא עושים איתוEl dudernio כתב: ↑27 אוגוסט 2023, 20:18אבל אם לא תדאג לזה אז גם אף פעם לא יהיהיהלום14אדום כתב: ↑27 אוגוסט 2023, 18:09בדיוק, אין. לכן צריך להנהל אחרתEl dudernio כתב: ↑27 אוגוסט 2023, 17:28
אני מאמין שאם היה עכשיו עוד 20 מליון היינו מביאים עןד 4-5 שחקנים שיותר מתאימים לפילוסופיה של המאמן. אבל אין.
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
מה שקיים זה מאמן שמשחק 5:3:2.יהלום14אדום כתב: ↑27 אוגוסט 2023, 21:10שוב, אתה מתעסק במה שלא קיים כשאני מתייחס למה שיש ומה שעושים איתו או במקרה שלנו, לא עושים איתו
מה שקיים זה משחק ראשון לעונה, בשיטה וסגנון משחק שאף אחד מהסגל לא מתורגל בו מספיק.
אני לא אומר שנסיים מקום 4. אני אומר שזה מוקדם לגזור את דינו של המאמן.
-
- קיבל.ה 635 לייקים
אגב ספסולו של סזאנו מראה לו את הדרך אלינו,
והכתבה על גונזאלס ושיחרורו הקרב ובא תמורת תשלום רוב החוזה שלו, אומרת אולי על רכש אחרון לעונה לכיוון של קשר בונה משחק (?)
כנראה שעם טוויזר וקלנטיס נתקענו
והכתבה על גונזאלס ושיחרורו הקרב ובא תמורת תשלום רוב החוזה שלו, אומרת אולי על רכש אחרון לעונה לכיוון של קשר בונה משחק (?)
-
- קיבל.ה 950 לייקים
באותה כתבה על גונזאלס מדובר גם על קלטינס וטוויזר שגם להם הציעו חלק גדול מהחוזה תמורת עזיבה, אז אולי לא ניתקע איתם.shaolin232 כתב: ↑28 אוגוסט 2023, 00:53 אגב ספסולו של סזאנו מראה לו את הדרך אלינו,
יאללה הביתה!!!
ובאותה ידיעה ציינו שאם זסנו לא יאריך חוזה אשדוד ידרשו עליו מיליון וחצי ש"ח (400 אלף דולר)
- רדפוקס
- קיבל.ה 4731 לייקים
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2664 לייקים
-
- קיבל.ה 105 לייקים
מעניין אם קלטינס נותן משהו מהקופון שגזר על הפועל לסלובו
-
- קיבל.ה 635 לייקים
הציעו לו בפיצוי גם מנוי לסושי, שיוכל ללכת עם החברים מב"ש אחרי כל משחק
-
- קיבל.ה 102 לייקים
נקווה שזה מבשר משהו על ההבאה של זסנו, אם יצליחו להביא גם שחקן קישור זה יהיה אכבר בונוס
ynet כותבים שגויאגון לא מעוניין להמשיך במ*בי.
יש סיכוי כלשהו שיגיע אלינו?
יש סיכוי כלשהו שיגיע אלינו?
- Sin Queso
- קיבל.ה 460 לייקים
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
אם יש למישהו שם שכל
אז אחרי שנפטרים מקיונדו מביאים קשר אמצע זר
מצידי שלא יביאו את זסנו
רק זה יכול להציל את העונה הזו
לא חלוץ, לא מגן, לא קיצוני
קשר אמצע
אז אחרי שנפטרים מקיונדו מביאים קשר אמצע זר
מצידי שלא יביאו את זסנו
רק זה יכול להציל את העונה הזו
לא חלוץ, לא מגן, לא קיצוני
קשר אמצע
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
- Sin Queso
- קיבל.ה 460 לייקים
-
- קיבל.ה 1040 לייקים
יש על זה דיבור בכלל או שאנחנו מייצרים לעצמנו אכזבה נוספת על סתם?
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- 7even
- קיבל.ה 2664 לייקים
-
- קיבל.ה 950 לייקים
- Sin Queso
- קיבל.ה 460 לייקים
-
- קיבל.ה 370 לייקים
אנשים מסתמכים על סורו כאילו הוא מינימום הולמאי
הבן אדם לא שיחק תקופה והוא גם לא מה שאנחנו צריכים, צריכים קשר שידחוף קדימה
הבן אדם לא שיחק תקופה והוא גם לא מה שאנחנו צריכים, צריכים קשר שידחוף קדימה
- Sin Queso
- קיבל.ה 460 לייקים
- Carajo
- קיבל.ה 330 לייקים
יש תסריט כזה שמתירים חוזה לקלטינס, גונזאלס וטוויזר ולא מגיע רכש? אלא פשוט חיסכון בכסף?
-
- קיבל.ה 320 לייקים
כל עוד הקשרים שלנו יהיו: דן אייבנדר, אל ים, נועה בונה, רן בינימין וארי כהן
לא נגיע לשום מקום
בחיים
לא נגיע לשום מקום
בחיים
-
- קיבל.ה 753 לייקים

בדיוק!
הקישור אצלנו הוא כמעט בגדר נוכחים-נפקדים.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)