שאר הליגה 23/24
בהנחה שזסנו איכשהו כן יגיע, לא הייתי מתנגד שישאילו לנו את חמד עם השתתפות לא גדולה בשכר. חייבים חלוץ מחליף לאוז'בולט, ולדעתי עמדת המגן הימני והקשר יוצר חשובה יותר לחיזוק.
-
- קיבל.ה 2311 לייקים
חמד כמחליף של גנאם יכול להיות סבבה לגמרייarik89 כתב:בהנחה שזסנו איכשהו כן יגיע, לא הייתי מתנגד שישאילו לנו את חמד עם השתתפות לא גדולה בשכר. חייבים חלוץ מחליף לאוז'בולט, ולדעתי עמדת המגן הימני והקשר יוצר חשובה יותר לחיזוק.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 635 לייקים
טענתי בעבר, שלא רע להביא את חמד כחלוץ 9 מחליף, הוא כדורגלן בעל רזומה מעולה, לפי מס' ראיונות ששמעתי הוא נשמע אינטליגנט עם המון ניסיון לתרום לצעירים שיש לנו, הקטע הוא שהוא בעל שכר מאוד גבוהה, אז חייב שב"ש תכסה את רוב שכרו, נוסיף לזה שלדעתי הוא עדיין חושב שהוא ישראלי בכיר ולצערי הוא כבר מזמן לא והוא חייב להיות חלוץ ספסל כגיבוי לאוזבולט, אם כל הדרכים יבשילו לידי כך, הייתי שמח אם הוא היה מצטרף, אה ואשתו פצצת עולם והייתי שמח לראות אותה במגרש
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
כל פעם שאני רואה את מרציאנו אני יותר שמח שהחתמנו את זובאס.shaolin232 כתב: ↑21 אוגוסט 2023, 08:24 ב"ש נפלו בכל בחירות הזרים + השוער
אפילו דיי מזכיר אותנו עונה שעברה (רק בתקציב גבוה)
נוסיף לזה מאמן צעיר שאני באופן אישי דווקא דיי אוהב, הוא לא גאון כדורגל, אבל יש בו תשוקה שהוא מצליח לגעת בשחקנים, אבל ברגעי משבר כמו שקורה להם כרגע יהיה לו מאוד קשה לצאת מזה
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 773 לייקים
חמד זה המינימום לעמדה הזאת כדי להוציא עונה טובה
אפשר להביא יותר טוב בזר עם הכסף של גונזאלס וקאניונדו אבל לא נראה שיש עתיד באופק
אפשר להביא יותר טוב בזר עם הכסף של גונזאלס וקאניונדו אבל לא נראה שיש עתיד באופק
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
- 7even
- קיבל.ה 2673 לייקים
לגמרי.הוקיץ' כתב: ↑22 אוגוסט 2023, 01:35כל פעם שאני רואה את מרציאנו אני יותר שמח שהחתמנו את זובאס.shaolin232 כתב: ↑21 אוגוסט 2023, 08:24 ב"ש נפלו בכל בחירות הזרים + השוער
אפילו דיי מזכיר אותנו עונה שעברה (רק בתקציב גבוה)
נוסיף לזה מאמן צעיר שאני באופן אישי דווקא דיי אוהב, הוא לא גאון כדורגל, אבל יש בו תשוקה שהוא מצליח לגעת בשחקנים, אבל ברגעי משבר כמו שקורה להם כרגע יהיה לו מאוד קשה לצאת מזה
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1958 לייקים
נראה לי ש"אלונה" קצת בצומת דרכים כעת.
הפערים שלה ממכבי ת"א תמיד היו גבוהים כלכלית אבל נראה שנכון לכרגע זה המצב גם ממכבי חיפה, מה שכנראה מביא למצב שהישראלים שהיא מביאה זה כל מיני בדש ואלון תורג'מן.
יש "3 העשירות" אבל ביניהן גם יש פערים די ברורים (מכבי ת"א הכי עשירה משמעותית, ואז חיפה שעשירה משמעותית כרגע מב"ש).
לכן היא צריכה לבחור אם היא בוחרת ללכת לכיוון של להיות נתניה או שהיא בכל זאת מנסה "לאתגר" את שתי העשירות האחרות.
העברת ספורי לאנטליה אולי מראה שהיא מוותרת.
מצד שני היא שנתיים רצוף סיימה 2 ורצה לאליפות מול חיפה.
הפערים שלה ממכבי ת"א תמיד היו גבוהים כלכלית אבל נראה שנכון לכרגע זה המצב גם ממכבי חיפה, מה שכנראה מביא למצב שהישראלים שהיא מביאה זה כל מיני בדש ואלון תורג'מן.
יש "3 העשירות" אבל ביניהן גם יש פערים די ברורים (מכבי ת"א הכי עשירה משמעותית, ואז חיפה שעשירה משמעותית כרגע מב"ש).
לכן היא צריכה לבחור אם היא בוחרת ללכת לכיוון של להיות נתניה או שהיא בכל זאת מנסה "לאתגר" את שתי העשירות האחרות.
העברת ספורי לאנטליה אולי מראה שהיא מוותרת.
מצד שני היא שנתיים רצוף סיימה 2 ורצה לאליפות מול חיפה.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 2445 לייקים
בגלל זה היא בהיסטריה
לוקחת כל מה שזז מהישראלים המעט מבוקשים, לפני שחיפה או מכמבי יאתגרו אותם
לוקחת כל מה שזז מהישראלים המעט מבוקשים, לפני שחיפה או מכמבי יאתגרו אותם
-
- קיבל.ה 385 לייקים
חחח מה נעשה עם חמד, לא סבלנו מספיק עם איינבינדר וביטון וורד?
-
- קיבל.ה 151 לייקים
לא עייפנו כבר משחקנים שכבר מזמן מעבר לשיא שלהם ?לירון האדום כתב: ↑21 אוגוסט 2023, 22:38חמד כמחליף של גנאם יכול להיות סבבה לגמרייarik89 כתב:בהנחה שזסנו איכשהו כן יגיע, לא הייתי מתנגד שישאילו לנו את חמד עם השתתפות לא גדולה בשכר. חייבים חלוץ מחליף לאוז'בולט, ולדעתי עמדת המגן הימני והקשר יוצר חשובה יותר לחיזוק.
-
- קיבל.ה 2311 לייקים
אני לא חושב שאנחנו ממש חייבים חלוץ ולכן היתי מעדיף שבעמדה הזאת יהיה גיבוי של שחקן עם ניסיוןofri כתב: ↑22 אוגוסט 2023, 10:52לא עייפנו כבר משחקנים שכבר מזמן מעבר לשיא שלהם ?לירון האדום כתב: ↑21 אוגוסט 2023, 22:38חמד כמחליף של גנאם יכול להיות סבבה לגמרייarik89 כתב:בהנחה שזסנו איכשהו כן יגיע, לא הייתי מתנגד שישאילו לנו את חמד עם השתתפות לא גדולה בשכר. חייבים חלוץ מחליף לאוז'בולט, ולדעתי עמדת המגן הימני והקשר יוצר חשובה יותר לחיזוק.
ולא עוד פרוספקט לעתיד
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
חמד בן 36, אחרי עונה חלשה מאוד, מרוויח 300 אלף יורו נטו לעונה והוא בשנת חוזה.
אלונה יותר מתשמח לתקוע לנו אותו גם במימון של שליש מהצד שלה.
לא לגעת.
אלונה יותר מתשמח לתקוע לנו אותו גם במימון של שליש מהצד שלה.
לא לגעת.
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
שום סיכוי שיחתימו חלוץ מבוגר, יקר והרבה מעבר לשיא כמו חמד כגיבוי, כשכל האג'נדה שלהם היא קידום צעירים.
הם יעדיפו את הדקות האלו לתת לרמות, ולמען האמת בצדק.
הם יעדיפו את הדקות האלו לתת לרמות, ולמען האמת בצדק.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
הפועל צריכה לקדם את עצמה, לא צעירים. אם צריך חלוץ שיעיר את המשחק ויתן גול, בדקה 70 שהכל תקוע, אני מעדיף את חמד על רמות.
הבעיה היא שהוא סופר יקר. על אותו משל, תן לי חלוץ ליגה עם ניסיון ויותר זול מחמד, ואני נותן לו את הדקות ולא לפרוספקט מהנוער. בד״כ הם פשוט נתקעים בשחקנים ומאבדים כדורים, באמת שאין סבלנות לזה יותר.
הבעיה היא שהוא סופר יקר. על אותו משל, תן לי חלוץ ליגה עם ניסיון ויותר זול מחמד, ואני נותן לו את הדקות ולא לפרוספקט מהנוער. בד״כ הם פשוט נתקעים בשחקנים ומאבדים כדורים, באמת שאין סבלנות לזה יותר.
-
- קיבל.ה 635 לייקים
האמת אני עם האדס בעניין, חמד בהפועל למרות גילו זה אחלה רכש, הוא עדיין בעל ניסיון רב, הבעיה זה השכר הגבוהה + מעמד השחקן, אם הכל יסתדר לא הייתי מתנגד לראות אותו אצלנו יש לו עוד מה לתרום מהספסל
- רדפוקס
- קיבל.ה 4733 לייקים
שחררו את גאנם שמרוויח במקרה הטוב חצי מחמד כדי לפנות תקציב, על מה אתם מדברים?
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
האמת שאין לי מושג למה נכנסתי לדיון הזה. מחכה שתתחיל העונה כבר.
- Charmander
- קיבל.ה 432 לייקים
תראו מופתעים: מכבי חיפה שוב נענשה אך ורק בקנס כספי של 60 אלף שקל על הדלקת האבוקות, זריקתם לדשא והפסקת משחק אלוף האלופים נגד ביתר לכמה דקות ולא הופעל העונש על תנאי שקיים להם על זריקת אבוקות.
תזכרו את זה עד למחזור 4 כשיורידו לנו 2 נקודות על אותו הדבר בדיוק בדרבי ותזכרו שאין שום אחידות בבית הדין המסריח שלנו.
תזכרו את זה עד למחזור 4 כשיורידו לנו 2 נקודות על אותו הדבר בדיוק בדרבי ותזכרו שאין שום אחידות בבית הדין המסריח שלנו.
נערך לאחרונה על ידי Charmander ב 22 אוגוסט 2023, 12:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
המצב בהפועל לא יכול להיות יותר גרוע מזה
מינצברג: "Hold my beer"
מינצברג: "Hold my beer"
-
- קיבל.ה 1043 לייקים
אין צורך לזכור את זה במחזור 4Charmander כתב: ↑22 אוגוסט 2023, 12:11 תראו מופתעים: מכבי חיפה שוב נענשה אך ורק בקנס כספי של 60 אלף שקל על הדלקת האבוקות, זריקתם לדשא והפסקת המשחק לכמה דקות ולא הופעל העונש על תנאי שקיים להם על זריקת אבוקות.
כבר הורידו לנו נקודות בעונה האחרונה אחרי המשחק מול ק"ש.
אני רק אציין שבעונה שעברה היו לקהל של מכבי חיפה כמות כמעט כפולה של הדלקת אבוקות מהקהל שלנו.
אנחנו נהיה בדרבי ללא שער 5
וכנראה שגם לאחר הדרבי נקבל 2 נקודות
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 387 לייקים
האמת הייתי סקפטי בעניין של חיפה עם ההתאחדות, עכשיו אני מבין כמה זה נכון. יענקל’ה שולט בהתאחדות, בבית הדין, בהכל. לסגור את הכדורגל
-
- קיבל.ה 858 לייקים
זה טוב לנוCharmander כתב: ↑22 אוגוסט 2023, 12:11 תראו מופתעים: מכבי חיפה שוב נענשה אך ורק בקנס כספי של 60 אלף שקל על הדלקת האבוקות, זריקתם לדשא והפסקת משחק אלוף האלופים נגד ביתר לכמה דקות ולא הופעל העונש על תנאי שקיים להם על זריקת אבוקות.
-
- קיבל.ה 956 לייקים
לא רק כמות אבוקות, הם גם זרקו אבוקות לתוך היציע של מכבי.L.S כתב: ↑22 אוגוסט 2023, 12:13אין צורך לזכור את זה במחזור 4Charmander כתב: ↑22 אוגוסט 2023, 12:11 תראו מופתעים: מכבי חיפה שוב נענשה אך ורק בקנס כספי של 60 אלף שקל על הדלקת האבוקות, זריקתם לדשא והפסקת המשחק לכמה דקות ולא הופעל העונש על תנאי שקיים להם על זריקת אבוקות.
אני רק אציין שבעונה שעברה היו לקהל של מכבי חיפה כמות כמעט כפולה של הדלקת אבוקות מהקהל שלנו.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
באופן חריג אני מציע להנהלת הפועל ת״א לאחד שורות עם מכבי ובית״ר, וללכת נגד כל הדבר הזה במסיבת עיתונאים משותפת.
לא ייתכן מה שקורה פה.
לא ייתכן מה שקורה פה.
טקסט מדהים של ערוץ הפח, יכול להיכנס בקלות לפסיכומטרי כשאלת היגיון בעברית -
בית הדין המשמעתי קבע היום (שלישי) כי לא יופחתו נקודות ממאזנה של מכבי חיפה, בעקבות האבוקות שהדליקו אוהדיה במהלך משחק אלוף האלופים, זאת למרות עונש תנאי של הפחתת 2 נקודות שמחזיקה הקבוצה על התפרעות אוהדים בנסיבות מחמירות. אך למה בעצם עונש התנאי לא הופעל? הנה ההסבר של בית הדין לכך.
בין הנימוקים להחלטה נכתב בדו"ח: "עונש התנאי של הפחתת נקודות הוטל על הנאשמת במסגרת הרשעה בהתפרעות אוהדים "בנסיבות מחמירות", ובאשר כאמור בענייננו סעיף ההרשעה אינו כולל את ה"נסיבות מחמירות", איננו מוצאים חובה להפעלת עונש התנאי. אנו גם זוקפים לזכות הנאשמת את העובדה כי היערכותה הובילה לתפיסת מקצת מהאוהדים שהשתתפו בביצוע העבירות".
במילים אחרות, בית הדין לא ראה את העבירה של חיפה כ"נסיבות מחמירות", ועונש הורדת הנקודות על תנאי הוא רק במקרה כזה. ומה ההסבר של בית הדין לכך? "הנאשמת הציגה גרסה עובדתית, לפיה מיד עם השלכת האבוקה לדשא, עצר השופט את המשחק להפסקת שתייה ובפרק הזמן הזה הודלקו אבוקות נוספות. גרסה זו כופרת בזיקה בין הדלקת האבוקות להפסקת המשחק ובכך שומטת את האדן המרכזי ל"נסיבות מחמירות".
עוד הוסיפו בדוח של בית הדין וקבעו כי דו"ח השיפוט תיאר את אירוע השלכת האבוקות באופן סתמי וכי התביעה לא הביאה מספיק ראיות נוספות לצד דו"ח השיפוט, כמו גביית עדות מהשופטים, או מסרטוני הנוכחים באיצטדיון בעת הדלקת האבוקות. כפועל יוצא, בית הדין לא ראה את האירוע כהתפרעות אוהדים בנסיבות מחמירות ועל כן לא הפעיל את העונש על תנאי, שהושת אך ורק בנסיבות מחמירות.
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=446095
מי ניסח את זה? שחר? מישהו ממכבי חיפה? בדיחה.
בית הדין המשמעתי קבע היום (שלישי) כי לא יופחתו נקודות ממאזנה של מכבי חיפה, בעקבות האבוקות שהדליקו אוהדיה במהלך משחק אלוף האלופים, זאת למרות עונש תנאי של הפחתת 2 נקודות שמחזיקה הקבוצה על התפרעות אוהדים בנסיבות מחמירות. אך למה בעצם עונש התנאי לא הופעל? הנה ההסבר של בית הדין לכך.
בין הנימוקים להחלטה נכתב בדו"ח: "עונש התנאי של הפחתת נקודות הוטל על הנאשמת במסגרת הרשעה בהתפרעות אוהדים "בנסיבות מחמירות", ובאשר כאמור בענייננו סעיף ההרשעה אינו כולל את ה"נסיבות מחמירות", איננו מוצאים חובה להפעלת עונש התנאי. אנו גם זוקפים לזכות הנאשמת את העובדה כי היערכותה הובילה לתפיסת מקצת מהאוהדים שהשתתפו בביצוע העבירות".
במילים אחרות, בית הדין לא ראה את העבירה של חיפה כ"נסיבות מחמירות", ועונש הורדת הנקודות על תנאי הוא רק במקרה כזה. ומה ההסבר של בית הדין לכך? "הנאשמת הציגה גרסה עובדתית, לפיה מיד עם השלכת האבוקה לדשא, עצר השופט את המשחק להפסקת שתייה ובפרק הזמן הזה הודלקו אבוקות נוספות. גרסה זו כופרת בזיקה בין הדלקת האבוקות להפסקת המשחק ובכך שומטת את האדן המרכזי ל"נסיבות מחמירות".
עוד הוסיפו בדוח של בית הדין וקבעו כי דו"ח השיפוט תיאר את אירוע השלכת האבוקות באופן סתמי וכי התביעה לא הביאה מספיק ראיות נוספות לצד דו"ח השיפוט, כמו גביית עדות מהשופטים, או מסרטוני הנוכחים באיצטדיון בעת הדלקת האבוקות. כפועל יוצא, בית הדין לא ראה את האירוע כהתפרעות אוהדים בנסיבות מחמירות ועל כן לא הפעיל את העונש על תנאי, שהושת אך ורק בנסיבות מחמירות.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
הדבר היחידי שאירוני פה, זה שאוהדי מכבי רגל, אוכלים את הדייסה שאנחנו אוכלים מהם מאז שימון מזרחי.
הם מקבלים את המכביזם שהם כל כך מתגאים בו ״ניצחון בכל מחיר״ בפנים שלהם (לצערי גם שלנו, אבל אני כבר רגיל).
לראות את התגובות של הקהל שלהם בטוויטר, זה דיי מבדר.
הם מקבלים את המכביזם שהם כל כך מתגאים בו ״ניצחון בכל מחיר״ בפנים שלהם (לצערי גם שלנו, אבל אני כבר רגיל).
לראות את התגובות של הקהל שלהם בטוויטר, זה דיי מבדר.
-
- קיבל.ה 110 לייקים
מאנשי הפועל כבר אין לי ציפיות בכלל, בטח לא מהחדשים שכאן יומיים. אבל איך אף אחד מאנשי מכבי ביתר או באר שבע לא פותח את הפה על השחיטות המוגזמת שכבר לא מנסים להסתיר אפילו.
-
- קיבל.ה 419 לייקים
במקום לבקש שיעשו ״השוואה מטה״ ושיענישו בחומרה גם את חיפה, צריך לדרוש שאף קבוצה לא תענש בחומרה.
רואה שחורות המקורי
-
- קיבל.ה 110 לייקים
הלוואי, זה כמובן האידיאל. אבל עד שיגיע היום הזה לא בושה לבקש קצת שיוויון.
אם מישהו יספור את כמות הפעמים שכל קהל הדליק אבוקות בעונה שעברה הוא יבין על מה אנחנו מדברים.
חיפה בפער מעל כולם, כולל אירועי זריקה לדשא וזריקה לתוך יציעים שכנים, שחקני קבוצה על כר הדשא עם אבוקות בידיים וביציעים, פריצות אוהדים למגרש.
אני האחרון שבעד עונשים על אבוקות, הדלקתי אבוקות בעצמי בעברי. אבל כשיש עונש על תנאי שאמור להיות מופעל באופן מובהק ביותר ומחפשים בכוח איך לצייר סיטואציה כדי להציל בפעם המי יודע כמה את הבייבי של המדינה - אז די.
לא מובן לי בכלל איך אין שום קול מאף אחד.
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
לא יודע מה זה צריכה. יש בעלים, יש להם אג'נדה והיא לגמרי לגיטימית.האדס כתב: ↑22 אוגוסט 2023, 11:13 הפועל צריכה לקדם את עצמה, לא צעירים. אם צריך חלוץ שיעיר את המשחק ויתן גול, בדקה 70 שהכל תקוע, אני מעדיף את חמד על רמות.
ברור שאנחנו כאוהדים רוצים בכל רגע נתון את הקבוצה הכי חזקה שניתן, אבל יש הבנה שכדי לייצר מועדון חזק בטווח הארוך צריך להשקיע גם בעתיד על חשבון ההווה. אצל קבוצות צמרת זה נגמר בהשקעה במחלקת הנוער בדרך כלל כי הן לא יכולות להרשות לעצמן לתת לצעירים להתגלח על חשבונן, אבל אנחנו לא שם.
לקחת מישהו מבוגר, יקר ואחרי השיא זה לגמרי חסר היגיון מבחינת האמריקאים, וכאמור אני גם מסכים עם זה.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
בוא נשים את מקרה חמד בצד, ואתייחס רק לנקודה של מה האג׳נדה והאם היא לגיטימית.
בעייני בשום מצב, להפוך את הפועל ת״א לחממה לגידול שחקנים צעירים ומכירתם לאירופה, היא לא אג׳נדה לגיטימית.
הפועל ת״א, בגלל ההכנסות הטבעיות שלה מהקהל הגדול וספונסרים צריכה להיות קבוצה תחרותית בכל שנה, שמגיעה באופן קבוע למקום 4-6, מתחרה על תואר גביע המדינה ונאבקת להשיג מעמד באירופה (בדיוק כמו שבנינו אז אז).
השבחת שחקני נוער, כפי שאנחנו רואים אותה בניסיון של הניסנובים ובכלל בניסיונות אחרים בליגה (פ״ת, אשדוד) מביאה ברוב המקרים לקבוצה חלשה, כזו שנאבקת בתחתית ולפעמים גם מצליחה ״להפתיע״ עם פלייאוף עליון.
בעייני בשום מצב, להפוך את הפועל ת״א לחממה לגידול שחקנים צעירים ומכירתם לאירופה, היא לא אג׳נדה לגיטימית.
הפועל ת״א, בגלל ההכנסות הטבעיות שלה מהקהל הגדול וספונסרים צריכה להיות קבוצה תחרותית בכל שנה, שמגיעה באופן קבוע למקום 4-6, מתחרה על תואר גביע המדינה ונאבקת להשיג מעמד באירופה (בדיוק כמו שבנינו אז אז).
השבחת שחקני נוער, כפי שאנחנו רואים אותה בניסיון של הניסנובים ובכלל בניסיונות אחרים בליגה (פ״ת, אשדוד) מביאה ברוב המקרים לקבוצה חלשה, כזו שנאבקת בתחתית ולפעמים גם מצליחה ״להפתיע״ עם פלייאוף עליון.
-
- קיבל.ה 1043 לייקים
אני מדבר על כמות הפעמים (משחקים) שהם הדליקוNiro כתב: ↑22 אוגוסט 2023, 12:32לא רק כמות אבוקות, הם גם זרקו אבוקות לתוך היציע של מכבי.L.S כתב: ↑22 אוגוסט 2023, 12:13אין צורך לזכור את זה במחזור 4Charmander כתב: ↑22 אוגוסט 2023, 12:11 תראו מופתעים: מכבי חיפה שוב נענשה אך ורק בקנס כספי של 60 אלף שקל על הדלקת האבוקות, זריקתם לדשא והפסקת המשחק לכמה דקות ולא הופעל העונש על תנאי שקיים להם על זריקת אבוקות.
אם אני זוכר נכון מדובר על הקהל של חיפה - 23 משחקים שבהם הודלקה פירוטכניקה
הפועל - 12 משחקים שבהם הודלקה פירוטכניקה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 2398 לייקים
הפועל צריכה להיות קבוצה שמתחרה על האליפות ולא מסתפקת בלהגיע למקומות 4-6האדס כתב: ↑22 אוגוסט 2023, 13:26 בוא נשים את מקרה חמד בצד, ואתייחס רק לנקודה של מה האג׳נדה והאם היא לגיטימית.
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
בעידן השייחים אין דבר כזה קבוצה ש"צריכה" או "לא צריכה" להתמודד על אליפות.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
מה זה חממה לגידול שחקני נוער? כמו אייאקס? כמו דורטמונד?האדס כתב: ↑22 אוגוסט 2023, 13:26 בוא נשים את מקרה חמד בצד, ואתייחס רק לנקודה של מה האג׳נדה והאם היא לגיטימית.
קבוצות כמו מכבי פתח תקווה ואשדוד הן יותר תחביב של הבעלים ממועדוני כדורגל אמיתיים והן משתמשות במחלקת הנוער כדי לממן את התחביב. זה לא הפועל וגם לא יכול להיות הפועל.
הפועל משתמשת במחלקת הנוער הן כדי לפתח שחקנים לקבוצה הבוגרת והן כדי למכור אותם לאירופה. גם מכבי וחיפה עושות את זה ואין שום בעיה עם זה. השאלה היחידה היא המינונים ועד כמה מקריבים את הצלחת הקבוצה הבוגרת לשם כך. חיפה ומכבי רצות לאליפות ואין להם פריבילגיה לתת יותר מדי קרדיט לשחקנים צעירים (ועדיין עושות זאת מדי פעם), אנחנו לא רצים לאליפות ויש לנו קצת יותר חבל לשחרר.
ברור שאם כמו הניסנובים תבנה סגל עלוב במחשבה ששחקני הנוער יצילו אותך זה יגמר במאבקי ירידה.
הדוגמה של חמד היא דוגמה קלאסית. זה שחקן שגם ככה אמור להיות מחליף שני במקרה הטוב, הוא כנראה לא יעזור לנו יותר מדי והוא גם זקן שלא יעזור לנו בעתיד. זה מצב קלאסי לתת לשחקן צעיר ומוכשר (בהנחה שיש אחד כזה) את הדקות.
-
- קיבל.ה 385 לייקים
ליעד רמות יכבוש העונה יותר שערים מתומר חמד בלי שאלה בכלל
-
- קיבל.ה 1762 לייקים
מישהו מתפלא?הרי זה היה ברור הטקטיקה שלהם לדחות את הדיון עד שיירד הלחץ הציבורי להפחתת נקודות.RnM כתב:טקסט מדהים של ערוץ הפח, יכול להיכנס בקלות לפסיכומטרי כשאלת היגיון בעברית -
או כמו שלפני שנים בית הדין לא הענישו אותם על זריקת יתד ברזל של הגדר בטענה שהם זרקו את זה על המאמן שלהם.
-
- קיבל.ה 110 לייקים
בקיצור בדרבי הבא נא להדליק את האבוקות מיד כשהשופט בדרכו לבדוק בוואר כדי לבטל פנדל מוצדק שנשרק להפועל, או לתת אדום לא מוצדק לשחקן הפועל. כך לא נעצר המשחק ולא נאשם בהתפרעות אוהדים חמורה.
בדיחה. חיפה זה מכבי סל כבר ממזמן
בדיחה. חיפה זה מכבי סל כבר ממזמן
-
- קיבל.ה 308 לייקים
https://forum.12p.co.il/index.php?app=f ... &id=176880
"מותו של המכביזם"
5 עמודים של צחוק טהור, אתם חייבים לקרוא.
"מותו של המכביזם"

5 עמודים של צחוק טהור, אתם חייבים לקרוא.
את הסם הכי גדול