אתה קורא ספקלוציה, אני קורא מסרי הרגעה לקהל לקראת החתימה של דווידה שהפועל לא עמדה בדרישות השכר שלו.הוקיץ' כתב: ↑20 אוגוסט 2023, 15:45ספקולציה של הדר יעקבי היא מסר מההנהלה לקהל?האדס כתב: ↑20 אוגוסט 2023, 15:15 קבלו את הציטוט הלא פחות ממחרפן הזה, מהכתבה של הדר יעקובי בספורט5.
״בנושא אחר, מתברר כי האדומים גיששו במהלך הקיץ בסביבתו של אושר דוידה כדי לבדוק את ההתכנות של חזרתו למועדון. לפי מקורבים הגישושים לא הבשילו לכדי משא ומתן של ממש, כפי שמתנהל בימים אלה עם היריבה העירונית. מאז, כזכור, האדומים החתימו את שחקן הכנף עידו אלמישלי כך שהאופציה לא רלוונטית עבור מי מהצדדים.״
אם רוצים לשנות את הגישה בין הקהל להנהלה השנה, הגיע הזמן להפסיק למרוח אותנו. לא, עידו אלמישלי הוא לא תחליף לאושר דווידה.
תגידו אין לנו כסף ותסתמו.
השנים עם הניסנובים השפיעו עליך קשה.
שאר הליגה 23/24
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
-
- קיבל.ה 948 לייקים
למה צריך להרגיע אותנו אם דוידה יחתום במכבי?האדס כתב: ↑20 אוגוסט 2023, 17:12אתה קורא ספקלוציה, אני קורא מסרי הרגעה לקהל לקראת החתימה של דווידה שהפועל לא עמדה בדרישות השכר שלו.הוקיץ' כתב: ↑20 אוגוסט 2023, 15:45ספקולציה של הדר יעקבי היא מסר מההנהלה לקהל?האדס כתב: ↑20 אוגוסט 2023, 15:15 קבלו את הציטוט הלא פחות ממחרפן הזה, מהכתבה של הדר יעקובי בספורט5.
״בנושא אחר, מתברר כי האדומים גיששו במהלך הקיץ בסביבתו של אושר דוידה כדי לבדוק את ההתכנות של חזרתו למועדון. לפי מקורבים הגישושים לא הבשילו לכדי משא ומתן של ממש, כפי שמתנהל בימים אלה עם היריבה העירונית. מאז, כזכור, האדומים החתימו את שחקן הכנף עידו אלמישלי כך שהאופציה לא רלוונטית עבור מי מהצדדים.״
אם רוצים לשנות את הגישה בין הקהל להנהלה השנה, הגיע הזמן להפסיק למרוח אותנו. לא, עידו אלמישלי הוא לא תחליף לאושר דווידה.
כשהוא יצא, רוב האוהדים חשבו שהוא לא שחקן ככ טוב ולמכור אותו זה מהלך נכון
בזמן שהוא היה בחו״ל בקושי שיחק
הוא יחזור וידרוש תנאי שכר גבוהים
ולכן, בהתחשב כל מה שכתבתי, למה צריך מסרי הרגעה?
שחקן מעולה וכיף שגדל במועדון ולדעתי ממש היה יכול להצליח אצלנו אבל אם הוא מגיע על תקן משתכר בכיר אצלנו אז לצער כולנו, זה לא מתאים
long live the zapta
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
האדס כתב: ↑20 אוגוסט 2023, 17:12אתה קורא ספקלוציה, אני קורא מסרי הרגעה לקהל לקראת החתימה של דווידה שהפועל לא עמדה בדרישות השכר שלו.הוקיץ' כתב: ↑20 אוגוסט 2023, 15:45ספקולציה של הדר יעקבי היא מסר מההנהלה לקהל?האדס כתב: ↑20 אוגוסט 2023, 15:15 קבלו את הציטוט הלא פחות ממחרפן הזה, מהכתבה של הדר יעקובי בספורט5.
אם אני צריך למצוא בעניין מסר הרגעה, זאת ההמצאה שלא הייתי משתמש בה, אין לה קשר למסר הרגעה
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
אם אתה רוצה להחליט שדברים מסוימים קרו למרות שאין לך שום סיבה להניח ככה ואז להתעצבן על זה, שיהיה לך בהצלחה.האדס כתב: ↑20 אוגוסט 2023, 17:12אתה קורא ספקלוציה, אני קורא מסרי הרגעה לקהל לקראת החתימה של דווידה שהפועל לא עמדה בדרישות השכר שלו.הוקיץ' כתב: ↑20 אוגוסט 2023, 15:45ספקולציה של הדר יעקבי היא מסר מההנהלה לקהל?האדס כתב: ↑20 אוגוסט 2023, 15:15 קבלו את הציטוט הלא פחות ממחרפן הזה, מהכתבה של הדר יעקובי בספורט5.
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1173 לייקים
אם סכנין לא ייפתחו מולנו עם הסגל המלא שלהם ה משחק שחובה לנצח בו
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 2396 לייקים
גם אם כן הייתי אומר שצריך לנצח , לא מדובר בבאירן מינכןההוא שאמרו לו כתב: ↑20 אוגוסט 2023, 17:34 אם סכנין לא ייפתחו מולנו עם הסגל המלא שלהם ה משחק שחובה לנצח בו
-
- קיבל.ה 693 לייקים
יש לי אלף דוגמאות שבהן זה הזיק, רק מהפועל. אתה מתגעגע לכדורגל של קלינגר?De Niro כתב: ↑20 אוגוסט 2023, 15:20בנוסף , אם אפשר גם למנות אנשי מקצוע מנוסים זה כנראה לא יזיק.הלוטוס הלבן כתב:נתחיל במשהו קטן : שההנהלה תפרסם גובה התקציב הכללי וגובה השכר.האדס כתב: ↑20 אוגוסט 2023, 15:15 קבלו את הציטוט הלא פחות ממחרפן הזה, מהכתבה של הדר יעקובי בספורט5.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
אני מתגעגע לא להיות במאבקי תחתית.
אני מאמין שאם היה לנו מאמן כמו רב"ש היה לנו גם סגל יותר טוב וגם קבוצה שלא נאבקת בתחתית.
בנוסף , זה לא רק עניין המאמן זה גם עניין הניהול הספורטיבי.
נעשו טעויות מקצועיות קשות בעיני בנושא המינויים בצוות המקצועי. הטעויות האלו ילוו אותנו לפחות כל העונה אם לא יותר.
קלינגר הוא לא איש מקצוע. היה כדורגלן לא רע, וזהו.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
-
- קיבל.ה 693 לייקים
מזל שאני זוכר איזה קטסרופה רב״ש בנה בהפועל, אם מה שאתה קורא לו היום זה טעויות קשות אז מה שההוא בנה אז זה ועדת אגרנט. אפשר לחשוב לאיזה השגים יוצאי דופן הגיע רב״ש, איזה כוכבים הוא גילה.De Niro כתב: ↑20 אוגוסט 2023, 18:19אני מתגעגע לא להיות במאבקי תחתית.
אני מאמין שאם היה לנו מאמן כמו רב"ש היה לנו גם סגל יותר טוב וגם קבוצה שלא נאבקת בתחתית.
נעשו טעויות מקצועיות קשות בעיני בנושא המינויים בצוות המקצועי. הטעויות האלו ילוו אותנו לפחות כל העונה אם לא יותר.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
כשהפועל תגיע בעונה הקרובה או בעונות הבאות למקום רביעי נמשיך את הדיון.בר קולמוסא כתב:מזל שאני זוכר איזה קטסרופה רב״ש בנה בהפועל, אם מה שאתה קורא לו היום זה טעויות קשות אז מה שההוא בנה אז זה ועדת אגרנט. אפשר לחשוב לאיזה השגים יוצאי דופן הגיע רב״ש, איזה כוכבים הוא גילה.De Niro כתב: ↑20 אוגוסט 2023, 18:19אני מתגעגע לא להיות במאבקי תחתית.בר קולמוסא כתב:
יש לי אלף דוגמאות שבהן זה הזיק, רק מהפועל. אתה מתגעגע לכדורגל של קלינגר?
נערך לאחרונה על ידי De Niro ב 20 אוגוסט 2023, 19:35, נערך פעם 1 בסך הכל.
- סומך
- קיבל.ה 1326 לייקים
גם שייע איש מקצוע מנוסה...
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 2396 לייקים
אשכרה באיירן עושה עניין על 2 מליון דולר זה פשוט מדהים , דניאל פרץ פותח היום במכבי
-
- קיבל.ה 2396 לייקים
לסיים מקום 4 בסגל כמו של אז זו ממש לא הצלחה גדולהDe Niro כתב: ↑20 אוגוסט 2023, 19:35כשהפועל תגיע בעונה הקרובה או בעונות הבאות למקום רביעי נמשיך את הדיון.בר קולמוסא כתב:מזל שאני זוכר איזה קטסרופה רב״ש בנה בהפועל, אם מה שאתה קורא לו היום זה טעויות קשות אז מה שההוא בנה אז זה ועדת אגרנט. אפשר לחשוב לאיזה השגים יוצאי דופן הגיע רב״ש, איזה כוכבים הוא גילה.De Niro כתב: ↑20 אוגוסט 2023, 18:19
- Carajo
- קיבל.ה 330 לייקים
זה לא ה-2 מיליון דולר, זה העובדה שהם לא ייתנו לקבוצה קיקיונית מישראל להחזיק אותם בביצים עבור שוער שבסופו של דבר הוא הימור גדול ולא מוכח.
כל שוער אחר שהוזכר בהקשרם יעלה הרבה יותר אבל גם יגיע עם רקורד יותר משכנע והרבה יותר ניסיון.
כל שוער אחר שהוזכר בהקשרם יעלה הרבה יותר אבל גם יגיע עם רקורד יותר משכנע והרבה יותר ניסיון.
-
- קיבל.ה 2396 לייקים
לא חושב בכל מקרה שהם בונים עליו השוער ראשון (לפחות לא בהתחלה זה בטוח )
- Carajo
- קיבל.ה 330 לייקים
ברור שלא, וזה רק מחזק את הטענה. בשביל מדינת ישראל זאת ההעברה הגדולה בהיסטוריה של המדינה ובשביל באיירן מינכן זאת העברה מאוד זניחה של שוער שלישי (או שני במקרה הטוב) ובגלל זה לא מתרגשים מהשרירים של מכבי.
- Carajo
- קיבל.ה 330 לייקים
הלוואי והעונה שלנו תהיה קונטרסט בין ציפיות למציאות כמו העונה עד עכשיו של ב״ש, איזו התרסקות שלהם
-
- קיבל.ה 693 לייקים
על החובות שעל בסיסן הגענו לאותו הישג מופלא אנחנו משלמים כבר עשור, לא תודהDe Niro כתב: ↑20 אוגוסט 2023, 19:35כשהפועל תגיע בעונה הקרובה או בעונות הבאות למקום רביעי נמשיך את הדיון.בר קולמוסא כתב:מזל שאני זוכר איזה קטסרופה רב״ש בנה בהפועל, אם מה שאתה קורא לו היום זה טעויות קשות אז מה שההוא בנה אז זה ועדת אגרנט. אפשר לחשוב לאיזה השגים יוצאי דופן הגיע רב״ש, איזה כוכבים הוא גילה.De Niro כתב: ↑20 אוגוסט 2023, 18:19
-
- קיבל.ה 635 לייקים
אז מה ב"ש מקבלת בראש מנתניה
וזה רק המחצית...אני בעד עסקת טרייד אין טובה
אולי נצליח לקבל את ספורי
אולי נצליח לקבל את ספורי
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
רבש מאמן מצויין, הלוואי והיה מאמן אותנו, אבל בניגוד לידידי השמרן דה נירו, אני נותן צ׳אנס לכל הצוות המקצועי ולכל המעטפת ודרך העבודה ובטח למאמן, גם אם הוא חסר ניסיון באימון ובניגוד לדה נירו, לא קיבלתי איזשהם מסרים מהעתיד שהפועל תהיה קבוצת תחתית העונה. אולי היא תהיה, אבל אולי גם לא. עוד לא התחילה העונה, עוד לא נגמר חלון העברות, עוד לא הגיע ראש השנה.
-
- קיבל.ה 950 לייקים
אז החלטת סופית שאנחנו קבוצת תחתית, וזה עוד לפני שנבעטה בעיטה אחת בליגה. אתה באמת משהו מיוחד.De Niro כתב: ↑20 אוגוסט 2023, 18:19אני מתגעגע לא להיות במאבקי תחתית.
(בהחלט יתכן ונהיה בתחתית אבל הנחרצות שלך היא בהחלט משעשעת)
יאללה הביתה!!!
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
אני רושם את דעתי. נתכתב עוד חודש ונראה מה יהיה המצב המקצועי.יהלום14אדום כתב:אז החלטת סופית שאנחנו קבוצת תחתית, וזה עוד לפני שנבעטה בעיטה אחת בליגה. אתה באמת משהו מיוחד.De Niro כתב: ↑20 אוגוסט 2023, 18:19אני מתגעגע לא להיות במאבקי תחתית.בר קולמוסא כתב:
יש לי אלף דוגמאות שבהן זה הזיק, רק מהפועל. אתה מתגעגע לכדורגל של קלינגר?
(בהחלט יתכן ונהיה בתחתית אבל הנחרצות שלך היא בהחלט משעשעת)
-
- קיבל.ה 2310 לייקים
אדום בשוקו זאת הרחקה מהליגה?
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 2310 לייקים
ב"ש בהרכב שני/שלישיshaolin232 כתב:אז מה ב"ש מקבלת בראש מנתניה
אולי נצליח לקבל את ספורי
-
- קיבל.ה 1959 לייקים
כן, אבל זה לא שחקן משמעותי שםלירון האדום כתב: ↑20 אוגוסט 2023, 20:50 אדום בשוקו זאת הרחקה מהליגה?
- רדפוקס
- קיבל.ה 4733 לייקים
דווקא אחד השחקנים הטובים שלהם עד כה בגביע הטוטו.oleg neduda כתב: ↑20 אוגוסט 2023, 20:51כן, אבל זה לא שחקן משמעותי שםלירון האדום כתב: ↑20 אוגוסט 2023, 20:50 אדום בשוקו זאת הרחקה מהליגה?
-
- קיבל.ה 1959 לייקים
אם ככה אז מצוייןרדפוקס כתב: ↑20 אוגוסט 2023, 21:23דווקא אחד השחקנים הטובים שלהם עד כה בגביע הטוטו.oleg neduda כתב: ↑20 אוגוסט 2023, 20:51כן, אבל זה לא שחקן משמעותי שםלירון האדום כתב: ↑20 אוגוסט 2023, 20:50 אדום בשוקו זאת הרחקה מהליגה?
- רדפוקס
- קיבל.ה 4733 לייקים
ולגבי ב״ש למזלם הם צריכים לחכות לכל היותר למחזור ה-3 ואז הם נפגשים מול קבוצה שבוודאות תוציא אותם מהמשבר המוקדם שפקד אותם.
-
- קיבל.ה 553 לייקים
אז סכנין חטפו 3 מנתניה ו5 ממכבי
חייבים לבוא מרוכזים בשבת ולפתוח טוב את העונה עם 3 נקודות
קריטי ממש בגלל ההגרלה הקשה שקיבלנו
חייבים לבוא מרוכזים בשבת ולפתוח טוב את העונה עם 3 נקודות
קריטי ממש בגלל ההגרלה הקשה שקיבלנו
-
- קיבל.ה 2396 לייקים
מה הסיכוי שהפועל באר שבע יורדת ליגה העונה? הם מזעזעים בקיץ הזה עד עכשיו
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
עוד לא התחילה הליגה.ב"ש שיחקה היום עם הרבה צעירים. בליגה הם יהיו איפה שהם אמורים להיות. לא מעבר לזה.מקומות 3 עד 4. רק נתניה עשויה לתת להם פייט. לא רואה עוד קבוצה שתעבור אותם.
-
- קיבל.ה 151 לייקים
לא יודע אם ב"ש תרד ליגה אבל אם הם ימשיכו ככה הם בטח יחליפו מאמן
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
לא קשור למאמן אלא אם הוא זה שמחליט על רכש.
ב"ש בנו קבוצה לרחוב עם 0 שחקנים שוברי שוויון.
אפילו לנו יש יותר ניצוץ להם (להם יש יותר איכות והם קבוצה יותר טובה מאיתנו למי שלא מבין מה ההבדל)
ב"ש בנו קבוצה לרחוב עם 0 שחקנים שוברי שוויון.
אפילו לנו יש יותר ניצוץ להם (להם יש יותר איכות והם קבוצה יותר טובה מאיתנו למי שלא מבין מה ההבדל)
-
- קיבל.ה 635 לייקים
ב"ש נפלו בכל בחירות הזרים + השוער
אפילו דיי מזכיר אותנו עונה שעברה (רק בתקציב גבוה)
נוסיף לזה מאמן צעיר שאני באופן אישי דווקא דיי אוהב, הוא לא גאון כדורגל, אבל יש בו תשוקה שהוא מצליח לגעת בשחקנים, אבל ברגעי משבר כמו שקורה להם כרגע יהיה לו מאוד קשה לצאת מזה
אפילו דיי מזכיר אותנו עונה שעברה (רק בתקציב גבוה)
נוסיף לזה מאמן צעיר שאני באופן אישי דווקא דיי אוהב, הוא לא גאון כדורגל, אבל יש בו תשוקה שהוא מצליח לגעת בשחקנים, אבל ברגעי משבר כמו שקורה להם כרגע יהיה לו מאוד קשה לצאת מזה
- 7even
- קיבל.ה 2669 לייקים
הם שיחקו עם המון מחליפים אתמול.
גביע הטוטו אומר כלום ושומדבר כפי שכבר נוכחנו לדעת היטב.
גביע הטוטו אומר כלום ושומדבר כפי שכבר נוכחנו לדעת היטב.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 2310 לייקים
החלוץ הזר החדש של הפועל ירושלים נפצע בדרבי וגמר את העונה
מבאס מאוד בשבילם.. והפוצע אגב - אדון גוטליבלירון האדום כתב: ↑21 אוגוסט 2023, 20:59 החלוץ הזר החדש של הפועל ירושלים נפצע בדרבי וגמר את העונה
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
מבאס מאוד בשבילם? למי איכפת מהם? אמן יסגרו אותם מחר.