קלינגר
-
- קיבל.ה 101 לייקים
לגבי החילופים:
אני חשבתי שרז שטיין (ולא גיל יצחק) זו טעות, אבל רז היה לא רע וגם בישל את השער.
בהמשך, אופק ביטון היה טוב ובואטנג היה זוועה (ניחשתי הפוך). ההוצאה של לידור כהן במקום דוידה היתה סבירה. שניהם לא במשחק טוב. אלטמן, כרגיל, מקומו מובטח, אבל דווקא רץ ונלחם כמו גדול עד הסוף. גם המסירה עם העקב לבן ביטון הראתה כמה כשרון יש לו (עם כל העצבים על האיבודים שלו והחיוכים שאחרי).
טוב שלא הכניס את רז שלמה. טוב שבן ביטון יכל להמשיך לשחק אחרי הפציעה בכתף.
הקבוצה הלכה אחורה, וזו היתה טעות. לשמחתי זה קרה באזור דקה 60-65 ולא מיד בתחילת המחצית. לעומת זאת די נפלנו מהרגליים כבר לקראת הסוף וזה לא שהיו לנו שחקני-על על הספסל.
לסיכום, משחק קלינגרי טיפוסי. בהרגשה, אנחנו מנצחים בערך 40-50 אחוז מהם ובשאר חוטפים את השיוויון. מספיק טוב כדי להישאר בליגה
אני חשבתי שרז שטיין (ולא גיל יצחק) זו טעות, אבל רז היה לא רע וגם בישל את השער.
בהמשך, אופק ביטון היה טוב ובואטנג היה זוועה (ניחשתי הפוך). ההוצאה של לידור כהן במקום דוידה היתה סבירה. שניהם לא במשחק טוב. אלטמן, כרגיל, מקומו מובטח, אבל דווקא רץ ונלחם כמו גדול עד הסוף. גם המסירה עם העקב לבן ביטון הראתה כמה כשרון יש לו (עם כל העצבים על האיבודים שלו והחיוכים שאחרי).
טוב שלא הכניס את רז שלמה. טוב שבן ביטון יכל להמשיך לשחק אחרי הפציעה בכתף.
הקבוצה הלכה אחורה, וזו היתה טעות. לשמחתי זה קרה באזור דקה 60-65 ולא מיד בתחילת המחצית. לעומת זאת די נפלנו מהרגליים כבר לקראת הסוף וזה לא שהיו לנו שחקני-על על הספסל.
לסיכום, משחק קלינגרי טיפוסי. בהרגשה, אנחנו מנצחים בערך 40-50 אחוז מהם ובשאר חוטפים את השיוויון. מספיק טוב כדי להישאר בליגה
- 7even
- קיבל.ה 2677 לייקים
מה רוצים מקלינגר?
הבטתי בספסל. את דוד סילבה וראשפורד לא ראיתי שם.
יאללה שחררו.
יאללה שחררו.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 101 לייקים
מה שכן ראינו היום מהפועל היתה לחימה. מכולם. מביטון, קולו, דרך גרופר, איינבינדר, אליאס, אלטמן, לידור כהן, שטיין ועוד. בוודאי שגם משטקוס אבל הוא רמה מעל כולם.
זה מה שניצח את המשחק (וקצת מזל ו-ואר)
זה מה שניצח את המשחק (וקצת מזל ו-ואר)
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
עזוב תשמע לי , כשמסמנים כאן מטרה לניגוחים מילוליים (המאמן במקרה זה) זה אבוד.אל תצפה להודאה בטעות.7even כתב:מה רוצים מקלינגר?
יאללה שחררו.
-
- קיבל.ה 950 לייקים
הוא ידע מראש שבואטנג יהיה גייס חמישי?לירון האדום כתב: ↑07 מרץ 2021, 22:38 חרא של חילופים.
השוויון שלמזלנו נפסל זה עליו.
בואטנג רק איבד כדורים, דוידה במשחק הכי חלש שלו לא מוחלף.
חילופים הגנתיים כמו שפן.
במזל לא ספגנו.
שדדנו היום קבוצה מאד בינונית
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
בכל החילופים הוא נשאר איכשהו עם 3 מקדימה, שטיין,אלטמן ודוידה שהוחלף ע"י ליידנר.
כל הקבוצה היתה גמורה.
מכל החילופים רק גיל יצחק היה עוד יכול להיכנס, אילו עוד אפשרויות יש לנו על הספסל?
יאללה הביתה!!!
- Yalla Hapoel
- קיבל.ה 355 לייקים
הוא מביא תוצאות בשיניים נגד קבוצות עם סגל על הנייר ועל זה כל הכבוד לו.
אבל בשנייה שמבטיחים הישארות צריך להיפרד ממנו בצורה מכובדת ולתת לו את מה שמגיע לו.
זה מאמן שלא יכול לבנות קבוצת כדורגל התקפית
עוד שנה איתו זה לזרוק עוד שנה לפח
אבל בשנייה שמבטיחים הישארות צריך להיפרד ממנו בצורה מכובדת ולתת לו את מה שמגיע לו.
זה מאמן שלא יכול לבנות קבוצת כדורגל התקפית
עוד שנה איתו זה לזרוק עוד שנה לפח
-
- קיבל.ה 411 לייקים
מפה לשם, הביא ניצחונות בטדי, פ"ת, נתניה וטרנר (כולן, בשאיפה, קבוצות פלייאוף עליון), ועמד בשווה מול הטוענת לכתר האליפות.
מקום 3 בצבירת נקודות מאז הגיע החיזוק שהוא רצה.
אם הפועל ממשיכה ביכולת הזו ומבטיחה את ההישארות בליגה, לא הייתי פוסל על הסף את האופציה שהוא ימשיך איתנו. אם הוא יוסיף לזה מסע יפה בגביע, זו תהיה מבחינתי גושפנקא שהוא צריך להישאר.
מקום 3 בצבירת נקודות מאז הגיע החיזוק שהוא רצה.
אם הפועל ממשיכה ביכולת הזו ומבטיחה את ההישארות בליגה, לא הייתי פוסל על הסף את האופציה שהוא ימשיך איתנו. אם הוא יוסיף לזה מסע יפה בגביע, זו תהיה מבחינתי גושפנקא שהוא צריך להישאר.
- 7even
- קיבל.ה 2677 לייקים
לחשוב מה אמרו על איינבינדר... :/
בסוף אפילו את יאיר לפיד יקחו יותר הרצינות מאת האנשים פה, וזו אינדיקציה שאדם צריך להתאבד כנראה אם זה קורה לו.
יחד, רק יחד! 

- 7even
- קיבל.ה 2677 לייקים
יהלום14אדום כתב: ↑08 מרץ 2021, 00:16הוא ידע מראש שבואטנג יהיה גייס חמישי?לירון האדום כתב: ↑07 מרץ 2021, 22:38 חרא של חילופים.
חילופים הגנתיים כמו שפן.
במזל לא ספגנו.
כל הקבוצה היתה גמורה.
מכל החילופים רק גיל יצחק היה עוד יכול להיכנס, אילו עוד אפשרויות יש לנו על הספסל?
יש כאלו שתמיד יהיו לא מרוצים ויחפשו את ה 5% הלא בסדר. יאיר לפידים כאלה.
לומדים להתעלם עם השנים...
נערך לאחרונה על ידי 7even ב 08 מרץ 2021, 10:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
יחד, רק יחד! 

ניהול משחק חלש מאוד שלו.
אליאס אתמול היה הכי טוב בקישור,חילת המון כדורים.
אין לי בעיה שאתה רוצה להתחיל להניע את בואטנג אבל לא עושים את זה כשאתה מוביל 1-0.
דבר שני,לא יכול להיות שגיל יצחק לא רואה דשא ורז שטיין ושלומי אזולאי מקבלים דקות לפניו.
גיל יצחק לא לבנדובסקי אבל בדקות שהוא היה על המגרש הוא הרבה יותר 9 מהם.
אליאס אתמול היה הכי טוב בקישור,חילת המון כדורים.
אין לי בעיה שאתה רוצה להתחיל להניע את בואטנג אבל לא עושים את זה כשאתה מוביל 1-0.
דבר שני,לא יכול להיות שגיל יצחק לא רואה דשא ורז שטיין ושלומי אזולאי מקבלים דקות לפניו.
גיל יצחק לא לבנדובסקי אבל בדקות שהוא היה על המגרש הוא הרבה יותר 9 מהם.
פצ'ימו גרשון? פצ'ימו גרשון?!
- kruvi
- קיבל.ה 304 לייקים
מאמן גרוע מאוד.
הלוואי שנישאר בליגה, והלוואי שהוא לא יהיה פה בעונה הבאה.
הוא הסיבה העיקרית שבגללה אנחנו בקרבות תחתית מלכתחילה.
הלוואי שנישאר בליגה, והלוואי שהוא לא יהיה פה בעונה הבאה.
הוא הסיבה העיקרית שבגללה אנחנו בקרבות תחתית מלכתחילה.
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
אמור היה לדעת.יהלום14אדום כתב:הוא ידע מראש שבואטנג יהיה גייס חמישי?לירון האדום כתב: ↑07 מרץ 2021, 22:38 חרא של חילופים.
חילופים הגנתיים כמו שפן.
במזל לא ספגנו.
כל הקבוצה היתה גמורה.
בואטנג כבר תקופה ארוכה שלא פוגע ורק גורם לנזקים.
מעדיף את אייזן עליו.
למה להוציא את לידור כהן ולא את דוידה שלא הצליח אתמול לעבור שחקן?
לא חייב לבצע חילופים בכח.
ליידנר מגן או קשר?
קלינגר הזמין התקפות מקבוצה לחוצה ובינונית מאד.
גנבנו אתמול ניצחון, לא איימנו על השער, כבשנו ממצב נייח ושטקוס והמזל הצילו אותנו כמה פעמים.
מה לעשות שגם בניצחון אפשר להעביר ביקורת.
בסוף העונה להיפרד יפה
- kruvi
- קיבל.ה 304 לייקים
גם למעט המשחק נגד מכבי חיפה היכולת שלנו עדיין חלשה. ההבדל היחידי מתחילת העונה שבמשחקים האחרונים היה לנו קצת יותר מזל (כולל אתמול), ויש לך עוד 3 שחקנים יותר איכותיים שמחזיקים אותנו.לירון האדום כתב: ↑08 מרץ 2021, 08:08אמור היה לדעת.יהלום14אדום כתב:הוא ידע מראש שבואטנג יהיה גייס חמישי?לירון האדום כתב: ↑07 מרץ 2021, 22:38 חרא של חילופים.
חילופים הגנתיים כמו שפן.
במזל לא ספגנו.
כל הקבוצה היתה גמורה.
מעדיף את אייזן עליו.
ליידנר מגן או קשר?
גנבנו אתמול ניצחון, לא איימנו על השער, כבשנו ממצב נייח ושטקוס והמזל הצילו אותנו כמה פעמים.
בסוף העונה להיפרד יפה
-
- קיבל.ה 950 לייקים
אייזן ובואטנג שניהם חלשים מאוד העונה. דווקא ללני הקורונה בואטנג עשה קצת קולות של חזרה לעצמו. זו באמת לא איזו בחירה קריטית.לירון האדום כתב: ↑08 מרץ 2021, 08:08אמור היה לדעת.יהלום14אדום כתב:הוא ידע מראש שבואטנג יהיה גייס חמישי?לירון האדום כתב: ↑07 מרץ 2021, 22:38 חרא של חילופים.
חילופים הגנתיים כמו שפן.
במזל לא ספגנו.
כל הקבוצה היתה גמורה.
מעדיף את אייזן עליו.
ליידנר מגן או קשר?
בסוף העונה להיפרד יפה
אני מניח שהוא רצה עוד קצת מהירות של דוידה, גם אני הייתי משאיר את לידור, אבל גם כשהוא מוציא וגם כשהוא משאיר את דוידה יש טענות, כנראה שאי אפשר לפגוע בדיוק בכל מחשבות של כל אוהד.
ליידנר נכנס הקשר, כי אין שום אופציה אחרת לאגף, עדיף שהיה מכניס עוד קשר אחורי? (ואז היו באים אליו בטענות שהוא שוב התבנקר)
דווקא אתמול היה חייב לעשות חילופים, הקבוצה מאוד עייפה ורואים את זה.
זה שלא שיחקנו טוב זה ברור, אני חושב שחלק מהבעיה זו עייפות, חלק מזה זה שוב ההיסטריה לא לאבד נקודות בסוף.
מושלם הוא לא, יש לי הרבה טענות אליו לאורך כל העונה,
אבל דווקא אתמול החילופים שלו עוד היו סבירים.
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
גיל יצחק יכול היה להיכנס במקום ליינדר ולהעביר את אלטמן/שטיין לקו.יהלום14אדום כתב:אייזן ובואטנג שניהם חלשים מאוד העונה. דווקא ללני הקורונה בואטנג עשה קצת קולות של חזרה לעצמו. זו באמת לא איזו בחירה קריטית.לירון האדום כתב: ↑08 מרץ 2021, 08:08אמור היה לדעת.יהלום14אדום כתב: הוא ידע מראש שבואטנג יהיה גייס חמישי?
כל הקבוצה היתה גמורה.
מעדיף את אייזן עליו.
ליידנר מגן או קשר?
בסוף העונה להיפרד יפה
אני מניח שהוא רצה עוד קצת מהירות של דוידה, גם אני הייתי משאיר את לידור, אבל גם כשהוא מוציא וגם כשהוא משאיר את דוידה יש טענות, כנראה שאי אפשר לפגוע בדיוק בכל מחשבות של כל אוהד.
ליידנר נכנס הקשר, כי אין שום אופציה אחרת לאגף, עדיף שהיה מכניס עוד קשר אחורי? (ואז היו באים אליו בטענות שהוא שוב התבנקר)
זה שלא שיחקנו טוב זה ברור, אני חושב שחלק מהבעיה זו עייפות, חלק מזה זה שוב ההיסטריה לא לאבד נקודות בסוף.
ליידנר זה חילוף הגנתי נטו
אין סיבה לרדת להגנה ולא לנסות להבקיע את השני ולגמור את המשחק.
לא הגיע לך לנצח אתמול, ב"ש היו טובים יותר ורק בנס לקחת 3 נקודות.
-
- קיבל.ה 1959 לייקים
נתן אחרי המשחק נאום על איך אם הקבוצה במשבר אז קשה מאוד לעצור את הכדור השלג, ונתן כדוגמא את ליברפול.
כאילו בא להגיד "כן היינו במשבר ולא היה לי מושג איך לעצור אותו עד שהחליפו שחקנים".
מאמן אמור לדעת לעמוד בחדר הלבשה ולהאמין בעצמו שהוא יכול להוציא את הקבוצה שלו ממשבר כשהיא נמצאת בו.
אתמול אחרי המשחק בחגיגות הניצחון הוא העצם סיפר שהוא לא האמין בזה שאפשר לצאת מזה בתקופה הקשה בסיבוב הקודם.
זה מזכיר לי את ניסו שלא רצה להתסכל על הפנדל של קמארה נגד רעננה בפיגור 1-0 (נגמר 2-2).
בכל מקרה הוא לא יודע לשחק כשמובילים 1-0. מעשית ספגנו את ה1-1 גם בנתניה (הגיע להם פנדל) וגם אתמול (שער חוקי לדעתי בהתחשב בזה ששטקוס עומד על הקו ולא לפניו).
וזה לא שבלחזור מפיגור 1-0 אנחנו גדולים איתו.
כאילו בא להגיד "כן היינו במשבר ולא היה לי מושג איך לעצור אותו עד שהחליפו שחקנים".
מאמן אמור לדעת לעמוד בחדר הלבשה ולהאמין בעצמו שהוא יכול להוציא את הקבוצה שלו ממשבר כשהיא נמצאת בו.
אתמול אחרי המשחק בחגיגות הניצחון הוא העצם סיפר שהוא לא האמין בזה שאפשר לצאת מזה בתקופה הקשה בסיבוב הקודם.
זה מזכיר לי את ניסו שלא רצה להתסכל על הפנדל של קמארה נגד רעננה בפיגור 1-0 (נגמר 2-2).
בכל מקרה הוא לא יודע לשחק כשמובילים 1-0. מעשית ספגנו את ה1-1 גם בנתניה (הגיע להם פנדל) וגם אתמול (שער חוקי לדעתי בהתחשב בזה ששטקוס עומד על הקו ולא לפניו).
וזה לא שבלחזור מפיגור 1-0 אנחנו גדולים איתו.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 1960 לייקים
לא שאני חושב שקלינגר איזה עילוי, אבל די, כבר אי אפשר לומר שמדובר במזל נטו. בשנה שעברה הבן אדם הצליח להביא סגל באמת בינוני מתחתית לפלייאוף עליון, והשנה מהרגע שהוא קיבל כלים נורמליים הוא בקצב צבירת נקודות של צמרת. מזל, בונקר, מיקריות - אלו דברים שלא מחזיקים כל כך הרבה זמן.
אם נשים בצד את החצי הראשון של העונה (ואני באמת חושב שעם סגל כמו שהיה לנו צריך לשים את החצי הזה בצד), הוא מוציא מים מהסלע בלי ספק בכלל מבחינת תוצאות.
אם נשים בצד את החצי הראשון של העונה (ואני באמת חושב שעם סגל כמו שהיה לנו צריך לשים את החצי הזה בצד), הוא מוציא מים מהסלע בלי ספק בכלל מבחינת תוצאות.
-
- קיבל.ה 950 לייקים
גם לחיפה לא הגיע לנצח אז? ממתי זה משפט שתופס בכדורגל?לירון האדום כתב: ↑08 מרץ 2021, 08:57גיל יצחק יכול היה להיכנס במקום ליינדר ולהעביר את אלטמן/שטיין לקו.יהלום14אדום כתב:אייזן ובואטנג שניהם חלשים מאוד העונה. דווקא ללני הקורונה בואטנג עשה קצת קולות של חזרה לעצמו. זו באמת לא איזו בחירה קריטית.לירון האדום כתב: ↑08 מרץ 2021, 08:08 אמור היה לדעת.
מעדיף את אייזן עליו.
ליידנר מגן או קשר?
בסוף העונה להיפרד יפה
ליידנר שיחק קשר בשמאל, לא בהגנה ולא בקישור האחורי, זה לא הגנתי
אלטמן כבר בקושי זז, לשים אותו בקו זה להביא למצב שהאגף שבוא הוא משחק יהיה פרוץ לגמרי
יאללה הביתה!!!
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
חלק מדברים מפוזיציה.נעולים.oleg neduda כתב:לא שאני חושב שקלינגר איזה עילוי, אבל די, כבר אי אפשר לומר שמדובר במזל נטו. בשנה שעברה הבן אדם הצליח להביא סגל באמת בינוני מתחתית לפלייאוף עליון, והשנה מהרגע שהוא קיבל כלים נורמליים הוא בקצב צבירת נקודות של צמרת. מזל, בונקר, מיקריות - אלו דברים שלא מחזיקים כל כך הרבה זמן.
אבל טוב שיש אנשים שאומרים את דעתם המנוגדת.
תודה.
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
הכוונה היא שהעובדה שניצחנו אתמול אינה אומרת שקלינגר מאמן טוב ושרצוי שימשיך איתנו גם לעונה הבאה.יהלום14אדום כתב: ↑08 מרץ 2021, 10:21גם לחיפה לא הגיע לנצח אז? ממתי זה משפט שתופס בכדורגל?לירון האדום כתב: ↑08 מרץ 2021, 08:57גיל יצחק יכול היה להיכנס במקום ליינדר ולהעביר את אלטמן/שטיין לקו.יהלום14אדום כתב: אייזן ובואטנג שניהם חלשים מאוד העונה. דווקא ללני הקורונה בואטנג עשה קצת קולות של חזרה לעצמו. זו באמת לא איזו בחירה קריטית.
ליידנר שיחק קשר בשמאל, לא בהגנה ולא בקישור האחורי, זה לא הגנתי
אלטמן כבר בקושי זז, לשים אותו בקו זה להביא למצב שהאגף שבוא הוא משחק יהיה פרוץ לגמרי
ליידנר הוא מגן, הוא הרבה יותר הגנתי מלידור כהן/דוידה/שטיין/אלטמן/יצחק.
זה היה חילוף הגנתי נטו!
אלטמן עייף? תוציא אותו
לידור כהן סחט פאולים והתמודד יפה עם אלחמיד, דוידה מצד שני לא הצליח לעבור אפילו לא פעם אחת את טוייטו,
אז מי יוצא? לידור כהן...
ומדוע לא להחליף את דוידה עם לדיור כהן בצדדים?
היה משחק חלש אתמול של הפועל. ההתקפה לא היתה קיימת בכלל.
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
לא הבנתי, קלינגר הגיע בינואר האחרון להפועל?oleg neduda כתב: ↑08 מרץ 2021, 10:18 לא שאני חושב שקלינגר איזה עילוי, אבל די, כבר אי אפשר לומר שמדובר במזל נטו. בשנה שעברה הבן אדם הצליח להביא סגל באמת בינוני מתחתית לפלייאוף עליון, והשנה מהרגע שהוא קיבל כלים נורמליים הוא בקצב צבירת נקודות של צמרת. מזל, בונקר, מיקריות - אלו דברים שלא מחזיקים כל כך הרבה זמן.
הוא וסיני לא בנו את הקבוצה יחד?
- Hapolo
- קיבל.ה 813 לייקים
בואו נודה,הוא היה רחוק היום החלטה מגה גבולית מלקבל מטר ביקורת קשה פה על זה שהוא זימן את הגול הזה(מה שנכון)
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 1959 לייקים
וגם נגד נתניה.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 1960 לייקים
נו באמת לירון, אתה באמת חושב שקלינגר בנה את הקבוצה הזאת בקיץ? קופר בכלל חתם בקבוצה עוד לפני שקלינגר הגיע, קוטליה ובראון הגיעו "למבחנים" והונחתו על קלינגר (זה היה כתוב כמעט בכל מקום). חוץ משטקוס, קולו וגוטליב שהם רכש ראוי במחיר של רכש ראוי, כל יתר שחקני הרכש הגיעו בשכר מינימום "בגלל רשת הביטחון". אף מאמן נורמלי לא היה משחרר איזה 10 שחקנים שחלקם הגדול הובילו את המועדון לפלייאוף עליון ומחליף אותם בסרדל, בראון, קוטליה, קופר וחצי קבוצת נוער.לירון האדום כתב: ↑08 מרץ 2021, 10:37לא הבנתי, קלינגר הגיע בינואר האחרון להפועל?oleg neduda כתב: ↑08 מרץ 2021, 10:18 לא שאני חושב שקלינגר איזה עילוי, אבל די, כבר אי אפשר לומר שמדובר במזל נטו. בשנה שעברה הבן אדם הצליח להביא סגל באמת בינוני מתחתית לפלייאוף עליון, והשנה מהרגע שהוא קיבל כלים נורמליים הוא בקצב צבירת נקודות של צמרת. מזל, בונקר, מיקריות - אלו דברים שלא מחזיקים כל כך הרבה זמן.
-
- קיבל.ה 1960 לייקים
בסדר, אני מבין את זה, אבל אי אפשר להשתמש בסיסמא הזאת כל משחק כבר מי יודע כמה זמן. אמרו פה שזה מה שהביא לו גם פלייאוף עליון ומשתמשים במשפט הזה שוב ושוב מינואר. מיקריות ומזל זה לא משהו שסוחב כל כך הרבה זמן. בסוף הבן אדם מביא תוצאות (ושוב - אני שם בצד את החצי עונה הראשונה שבה באמת שיחקנו עם סגל מביש שאיתו גם קאפלו לא היה מוציא תוצאות טובות יותר)
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
בטח אם הזרים היו טובים, קלינגר היה אמור שזה בזכות ההנהלה ולא בזכותו...oleg neduda כתב: ↑08 מרץ 2021, 11:10נו באמת לירון, אתה באמת חושב שקלינגר בנה את הקבוצה הזאת בקיץ? קופר בכלל חתם בקבוצה עוד לפני שקלינגר הגיע, קוטליה ובראון הגיעו "למבחנים" והונחתו על קלינגר (זה היה כתוב כמעט בכל מקום). חוץ משטקוס, קולו וגוטליב שהם רכש ראוי במחיר של רכש ראוי, כל יתר שחקני הרכש הגיעו בשכר מינימום "בגלל רשת הביטחון". אף מאמן נורמלי לא היה משחרר איזה 10 שחקנים שחלקם הגדול הובילו את המועדון לפלייאוף עליון ומחליף אותם בסרדל, בראון, קוטליה, קופר וחצי קבוצת נוער.לירון האדום כתב: ↑08 מרץ 2021, 10:37לא הבנתי, קלינגר הגיע בינואר האחרון להפועל?oleg neduda כתב: ↑08 מרץ 2021, 10:18 לא שאני חושב שקלינגר איזה עילוי, אבל די, כבר אי אפשר לומר שמדובר במזל נטו. בשנה שעברה הבן אדם הצליח להביא סגל באמת בינוני מתחתית לפלייאוף עליון, והשנה מהרגע שהוא קיבל כלים נורמליים הוא בקצב צבירת נקודות של צמרת. מזל, בונקר, מיקריות - אלו דברים שלא מחזיקים כל כך הרבה זמן.
גם בינואר הוא לא הביא לכאן זרים.
אתה עם 3 זרים מתוך אפשרות של 6...
קלינגר בנה את הקבוצה הזאת.
קלינגר במהלך כל העונה הוביל את הפועל למקום האחרון עם אנטי כדורגל.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
גם אם קלופ ופפ היו מגיעים ביחד לא היינו עם עוד חצי נקודה יותר ממה שהשגנו עד ינואר.oleg neduda כתב:בסדר, אני מבין את זה, אבל אי אפשר להשתמש בסיסמא הזאת כל משחק כבר מי יודע כמה זמן. אמרו פה שזה מה שהביא לו גם פלייאוף עליון ומשתמשים במשפט הזה שוב ושוב מינואר. מיקריות ומזל זה לא משהו שסוחב כל כך הרבה זמן. בסוף הבן אדם מביא תוצאות (ושוב - אני שם בצד את החצי עונה הראשונה שבה באמת שיחקנו עם סגל מביש שאיתו גם קאפלו לא היה מוציא תוצאות טובות יותר)
המאמן הנוכחי לא בנה את הסגל.נוח להפיל עליו את האשמה.
אני בטוח שגם הוא וגם המנג'ר התריעו בזמן מפני העלול לקרות.
דבריהם נפלו על אוזניים ששמעו , אבל לא הקשיבו.
עצם השינויים המדוייקים שלו בינואר מצביעים על מאמן שיודע לבחור שחקנים , שזו התכונה החשובה ביותר למאמן כדורגל.נקודה.
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
מאיפה הביטחון הזה?De Niro כתב: ↑08 מרץ 2021, 11:22גם אם קלופ ופפ היו מגיעים ביחד לא היינו עם עוד חצי נקודה יותר ממה שהשגנו עד ינואר.oleg neduda כתב:בסדר, אני מבין את זה, אבל אי אפשר להשתמש בסיסמא הזאת כל משחק כבר מי יודע כמה זמן. אמרו פה שזה מה שהביא לו גם פלייאוף עליון ומשתמשים במשפט הזה שוב ושוב מינואר. מיקריות ומזל זה לא משהו שסוחב כל כך הרבה זמן. בסוף הבן אדם מביא תוצאות (ושוב - אני שם בצד את החצי עונה הראשונה שבה באמת שיחקנו עם סגל מביש שאיתו גם קאפלו לא היה מוציא תוצאות טובות יותר)
עצם השינויים המדוייקים שלו בינואר מצביעים על מאמן שיודע לבחור שחקנים , שזו התכונה החשובה ביותר למאמן כדורגל.נקודה.
- kruvi
- קיבל.ה 304 לייקים
אז אתה אומר, שכשהמציאות לא מסתדרת עם זה שהוא "מביא תוצאות" שמים אותה בצד? בחייאת.oleg neduda כתב: ↑08 מרץ 2021, 11:13בסדר, אני מבין את זה, אבל אי אפשר להשתמש בסיסמא הזאת כל משחק כבר מי יודע כמה זמן. אמרו פה שזה מה שהביא לו גם פלייאוף עליון ומשתמשים במשפט הזה שוב ושוב מינואר. מיקריות ומזל זה לא משהו שסוחב כל כך הרבה זמן. בסוף הבן אדם מביא תוצאות (ושוב - אני שם בצד את החצי עונה הראשונה שבה באמת שיחקנו עם סגל מביש שאיתו גם קאפלו לא היה מוציא תוצאות טובות יותר)
הסגל של הפועל בחצי הראשון של העונה היה חלש, ושווה מאבקי תחתית. על זה אין ויכוח. ועדיין אפשר, וצריך היה להוציא יותר ממה שהוא הוציא.
גם היום היכולת שהקבוצה מפגינה היא יכולת חלשה, אז לא כל הנקודות שהבאנו ב-9 המחזורים האחרונים הן מזל, אבל חלק נכבד מהן, כן. 3 הנקודות של אתמול לדוגמא הן הרבה מאוד בזכות אותו מזל.
את קלינגר היה צריך לפטר אחרי הפלייאוף הביזיוני של עונה שעברה, ואם לא, אז בטח בתחילת העונה עם המאזן המביך, וקבלת החלטות שערורייתית.
בסוף החליטו להמר על חיזוק, ולמזלנו די פגעו בול עם השחקנים שהביאו. ובליגה שלנו זה יכול להספיק להישארות.
זו תהיה טעות גדולה מאוד להישאר עם האיש הזה על הקווים גם בעונה הבאה.
ועוד משהו לגבי "מביא תוצאות". קריירת האימון שלו נמשכת בסביבות 20 שנה. מעטים מאוד המקומות שהוא הביא בהם תוצאות, וזה לא במקרה. הוא פשוט מאמן חלש.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
מדעתי האישית , וגם על סמך מה שפורסם בתקשורת על זרים , שהוחתמו למרות שהובטח שהם נבחנים, וממה שנרמז באופן ברור בראיונות לאחר משחקים.אין יותר ברור מזה.לירון האדום כתב:מאיפה הביטחון הזה?De Niro כתב: ↑08 מרץ 2021, 11:22גם אם קלופ ופפ היו מגיעים ביחד לא היינו עם עוד חצי נקודה יותר ממה שהשגנו עד ינואר.oleg neduda כתב:
בסדר, אני מבין את זה, אבל אי אפשר להשתמש בסיסמא הזאת כל משחק כבר מי יודע כמה זמן. אמרו פה שזה מה שהביא לו גם פלייאוף עליון ומשתמשים במשפט הזה שוב ושוב מינואר. מיקריות ומזל זה לא משהו שסוחב כל כך הרבה זמן. בסוף הבן אדם מביא תוצאות (ושוב - אני שם בצד את החצי עונה הראשונה שבה באמת שיחקנו עם סגל מביש שאיתו גם קאפלו לא היה מוציא תוצאות טובות יותר)
חשבו שאפשר לבנות על צעירים ושהליגה תהיה חלשה , והתפקחו מהחלום רגע לפני נשירה ללאומית.
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
כתבת שאתה בטוח, אז כבר חשבתי שיש לך מידע פנימי.De Niro כתב: ↑08 מרץ 2021, 11:40מדעתי האישית , וגם על סמך מה שפורסם בתקשורת על זרים , שהוחתמו למרות שהובטח שהם נבחנים, וממה שנרמז באופן ברור בראיונות לאחר משחקים.אין יותר ברור מזה.לירון האדום כתב:מאיפה הביטחון הזה?De Niro כתב: ↑08 מרץ 2021, 11:22
גם אם קלופ ופפ היו מגיעים ביחד לא היינו עם עוד חצי נקודה יותר ממה שהשגנו עד ינואר.
חשבו שאפשר לבנות על צעירים ושהליגה תהיה חלשה , והתפקחו מהחלום רגע לפני נשירה ללאומית.
אני דווקא בטוח שקלינגר לא התנגד וחשב יחד עם סיני, ששעם הסגל שפתח את העונה, הוא יכול להצליח ולהיות באמצע טבלה.
קלינגר הגיע להפועל בתחילת שנה שעברה, היה לו הרבה מאד זמן כדי שתהיה לו רשימה של זרים פוטנציאלים להפועל...
בפועל, גם בינואר לא הגיעו זרים.
אני בטוח שאם קוטליה או זיקרי היו כובשים 10 שערים העונה, קלינגר היה אומר בתקשורת, כל הכבוד לההנהלה שבחרה לי את הזרים המצוינים.
שהקבוצה לא פוגעת - זה ההנהלה בחרה את הסגל
שהקבוצה מצליחה - זה המאמן שבחר את הסגל.
קלינגר מאמן לא מספיק טוב, עם כל ההתלהבות אנחנו מרחק משחק אחד מירידת ליגה !
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
יש לך הצעה למאמן טוב ממנו שפנוי כרגע?לירון האדום כתב:כתבת שאתה בטוח, אז כבר חשבתי שיש לך מידע פנימי.De Niro כתב: ↑08 מרץ 2021, 11:40מדעתי האישית , וגם על סמך מה שפורסם בתקשורת על זרים , שהוחתמו למרות שהובטח שהם נבחנים, וממה שנרמז באופן ברור בראיונות לאחר משחקים.אין יותר ברור מזה.לירון האדום כתב: מאיפה הביטחון הזה?
אני דווקא בטוח שקלינגר לא התנגד וחשב יחד עם סיני, ששעם הסגל שפתח את העונה, הוא יכול להצליח ולהיות באמצע טבלה.
קלינגר הגיע להפועל בתחילת שנה שעברה, היה לו הרבה מאד זמן כדי שתהיה לו רשימה של זרים פוטנציאלים להפועל...
אני בטוח שאם קוטליה או זיקרי היו כובשים 10 שערים העונה, קלינגר היה אומר בתקשורת, כל הכבוד לההנהלה שבחרה לי את הזרים המצוינים.
לדעתי אין טוב ממנו שגם יסכים להגיע.
יש מציאות של מועדון ללא תקציב גבוה.
אין הרבה קופצים לאמן.זו המציאות.
ועדיין אני חושב שהוא מאמן מעולה.בטופ 5.
- כרובית
- קיבל.ה 1009 לייקים
מדברים על הסגל שהיה מבלי להזכיר שהוא החלט לשחק עם בלם שלא ידע שהוא בקבוצה וחרי שבוע הושאל לקבוצה מהלאומית ועם בלם זר שחליט לשים אותו קשר ולשחק עם שלוה בלמים למרות שלא היו לנו כאלה.kruvi כתב: ↑08 מרץ 2021, 11:29אז אתה אומר, שכשהמציאות לא מסתדרת עם זה שהוא "מביא תוצאות" שמים אותה בצד? בחייאת.oleg neduda כתב: ↑08 מרץ 2021, 11:13בסדר, אני מבין את זה, אבל אי אפשר להשתמש בסיסמא הזאת כל משחק כבר מי יודע כמה זמן. אמרו פה שזה מה שהביא לו גם פלייאוף עליון ומשתמשים במשפט הזה שוב ושוב מינואר. מיקריות ומזל זה לא משהו שסוחב כל כך הרבה זמן. בסוף הבן אדם מביא תוצאות (ושוב - אני שם בצד את החצי עונה הראשונה שבה באמת שיחקנו עם סגל מביש שאיתו גם קאפלו לא היה מוציא תוצאות טובות יותר)
הסגל של הפועל בחצי הראשון של העונה היה חלש, ושווה מאבקי תחתית. על זה אין ויכוח. ועדיין אפשר, וצריך היה להוציא יותר ממה שהוא הוציא.
גם היום היכולת שהקבוצה מפגינה היא יכולת חלשה, אז לא כל הנקודות שהבאנו ב-9 המחזורים האחרונים הן מזל, אבל חלק נכבד מהן, כן. 3 הנקודות של אתמול לדוגמא הן הרבה מאוד בזכות אותו מזל.
את קלינגר היה צריך לפטר אחרי הפלייאוף הביזיוני של עונה שעברה, ואם לא, אז בטח בתחילת העונה עם המאזן המביך, וקבלת החלטות שערורייתית.
בסוף החליטו להמר על חיזוק, ולמזלנו די פגעו בול עם השחקנים שהביאו. ובליגה שלנו זה יכול להספיק להישארות.
זו תהיה טעות גדולה מאוד להישאר עם האיש הזה על הקווים גם בעונה הבאה.
ועוד משהו לגבי "מביא תוצאות". קריירת האימון שלו נמשכת בסביבות 20 שנה. מעטים מאוד המקומות שהוא הביא בהם תוצאות, וזה לא במקרה. הוא פשוט מאמן חלש.
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
כרגע, לא.De Niro כתב: ↑08 מרץ 2021, 15:29יש לך הצעה למאמן טוב ממנו שפנוי כרגע?לירון האדום כתב:כתבת שאתה בטוח, אז כבר חשבתי שיש לך מידע פנימי.
בסיום העונה להיפרד ממנו יפה.
דרך אגב מי הטופ 5 שלך?
1. קורצקי
2. מימר
3. קלינגר
מי השניים הנוספים? בכר ורוני לוי? אבוקסיס?
סילבס?
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
קלינגרלירון האדום כתב:כרגע, לא.De Niro כתב: ↑08 מרץ 2021, 15:29יש לך הצעה למאמן טוב ממנו שפנוי כרגע?לירון האדום כתב:
כתבת שאתה בטוח, אז כבר חשבתי שיש לך מידע פנימי.
בסיום העונה להיפרד ממנו יפה.
דרך אגב מי הטופ 5 שלך?
1. קורצקי
2. מימר
3. קלינגר
מי השניים הנוספים? בכר ורוני לוי? אבוקסיס?
סילבס?
בכר
רב"ש
רוני לוי
אבוקסיס
רפואה
כולם מאמנים מעולים
השאר שציינת תמיד רשמתי מאמנים טובים לא מעולים
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
נעשה את זה קל יותר - מי לדעתך מאמנים לא טובים?
ניסו? סילבס? בלבול?
ניסו? סילבס? בלבול?
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
סילבס ובלבול מאמנים טובים שהוכיחו את עצמם לאורך שנים.לירון האדום כתב:נעשה את זה קל יותר - מי לדעתך מאמנים לא טובים?
ניסו? סילבס? בלבול?
פחות נוח לי לומר על מאמן שהוא לא טוב.
אלא אני יכול לומר שאני פחות מחזיק ממאמן מסויים.
אני מסתכל על ניסיון רב שנים והצלחות גם זה אם בקבוצות קטנות.
אבל לא כל מאמן שהצליח בקבוצה קטנה בהכרח מתאים למועדון גדול.
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 774 לייקים
משגע אותי עם כמעט כל חילוף שהוא עושה
עולה לי בבריאות על בסיס שבועי
ואני עדיין לא ראיתי מהלך אחד שמצדיק את הדקות של דן עזריה בליגה העונה
ועדיין במידה והפועל תמשיך לשחק כמו שהיא משחקת היום עד סוף העונה אני לא רואה שום סיבה להחליף מאמן
אלישע לוי נשאר עם הפועל ב"ש בליגה במחזור האחרון ועונה אחר כך הביא אותה עד למקום השני(בעונה שאחריה הגיע לגמר גביע ומקום שלישי, אחר כך בכר הגיע ללטש)
רן בן שמעון ירד עם קש ליגה(הגיע בינואר בכל זאת) ואחרי 2 עונות הספיק לקחת גביע הטוטו פעמיים(לאומית ועל) ואליפות כמובן
גיא לוזון ירד עם מכבי פת ליגה(גם הוא הגיע בינואר) ואחרי 2 עונות הם בעונה מעולה עד כה בליגה ובפליאוף העליון כמובן
ועוד ועוד ועוד..
אם יש משהו שאני מאוד מאמין בו זה לתת המשכיות למאמן.. ניסיון בתוך המערכת והיכרות עם השחקנים וסגנון המשחק שלהם הוא קריטי למאמן במיוחד למאמן בליגה שלנו בקבוצה עם תקציבים מוגבלים.. בדרך כלל מה שקורה הוא שמאמן כל פעם מגיע ומנסה להפוך את הסגל מבפנים ככה שיתאים לתפיסת עולם שלו ולכן בכל עונה נבנית קבוצה מחדש.. לא יזיק לנסות קצת משהו שונה ולתת לקלינגר להמשיך לנסות לשפר את קבוצה גם שנה הבאה איפה שהוא רואה לנכון שחסר לו
ועדיין במידה והפועל תמשיך לשחק כמו שהיא משחקת היום עד סוף העונה אני לא רואה שום סיבה להחליף מאמן
אלישע לוי נשאר עם הפועל ב"ש בליגה במחזור האחרון ועונה אחר כך הביא אותה עד למקום השני(בעונה שאחריה הגיע לגמר גביע ומקום שלישי, אחר כך בכר הגיע ללטש)
רן בן שמעון ירד עם קש ליגה(הגיע בינואר בכל זאת) ואחרי 2 עונות הספיק לקחת גביע הטוטו פעמיים(לאומית ועל) ואליפות כמובן
גיא לוזון ירד עם מכבי פת ליגה(גם הוא הגיע בינואר) ואחרי 2 עונות הם בעונה מעולה עד כה בליגה ובפליאוף העליון כמובן
ועוד ועוד ועוד..
אם יש משהו שאני מאוד מאמין בו זה לתת המשכיות למאמן.. ניסיון בתוך המערכת והיכרות עם השחקנים וסגנון המשחק שלהם הוא קריטי למאמן במיוחד למאמן בליגה שלנו בקבוצה עם תקציבים מוגבלים.. בדרך כלל מה שקורה הוא שמאמן כל פעם מגיע ומנסה להפוך את הסגל מבפנים ככה שיתאים לתפיסת עולם שלו ולכן בכל עונה נבנית קבוצה מחדש.. לא יזיק לנסות קצת משהו שונה ולתת לקלינגר להמשיך לנסות לשפר את קבוצה גם שנה הבאה איפה שהוא רואה לנכון שחסר לו
נערך לאחרונה על ידי אייבר דה-בונלס ב 08 מרץ 2021, 23:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
מדוייק.כל מאמן אחר שיגיע יעשה מהפכות בסגל , וזה יעלה לנו ביוקר.אייבר דה-בונלס כתב:משגע אותי עם כמעט כל חילוף שהוא עושה
רן בן שמעון ירד עם קש ליגה(הגיע בינואר בכל זאת) ואחרי 2 עונות הספיק לקחת גביע הטוטו פעמיים(לאומית ועל ואליפות כמובן)
ועוד ועוד ועוד..
אסור שזה יקרה.
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
בואו קודם נישאר בליגה לפני שמדברים על עונה עם קלינגר או לא...
אנחנו רק 3 מהקו
אנחנו רק 3 מהקו