רמזי ספורי
-
- קיבל.ה 476 לייקים
בתנאי שיידע לקבל הפסד בשש בש
Sent from my SM-A325F using Tapatalk
Sent from my SM-A325F using Tapatalk
אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים!
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
נרצח בידי אויב צמא דם ואכזר
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
נרצח בידי אויב צמא דם ואכזר
- הפוסט קיבל לייק אחדshaharot
-
- קיבל.ה 2290 לייקים
וואלה ספורט
זעם עצום בהפועל באר שבע על רמזי ספורי, ובמועדון יש כאלה שחושבים כי צריך לשלוח את הקשר מהקבוצה אחרי מקרה האלימות שלו מאתמול. אותם גורמים גורסים כי שחקן שמתנהג באלימות, בטח בסמיכות למשחק כל כך חשוב לעתיד המועדון, לא יכול להישאר חלק מהקבוצה
אותם גורמים רותחים על ספורי שעדיין לא מצא לנכון להתנצל על ההתנהגות שלו ולבקש את סליחת שי אליאס ושגיב יחזקאל.
מי שכמובן תכריע היא אלונה ברקת ובכל מקרה היא לא תסתפק בוועדת משמעת לשחקן. גם אם יוחלט שספורי יישאר, קרוב לוודאי שהפועל באר שבע תרצה שהוא יקבל ייעוץ מגורמי מקצוע בתחום של שליטה עצמית וניהול כעסים
זעם עצום בהפועל באר שבע על רמזי ספורי, ובמועדון יש כאלה שחושבים כי צריך לשלוח את הקשר מהקבוצה אחרי מקרה האלימות שלו מאתמול. אותם גורמים גורסים כי שחקן שמתנהג באלימות, בטח בסמיכות למשחק כל כך חשוב לעתיד המועדון, לא יכול להישאר חלק מהקבוצה
אותם גורמים רותחים על ספורי שעדיין לא מצא לנכון להתנצל על ההתנהגות שלו ולבקש את סליחת שי אליאס ושגיב יחזקאל.
מי שכמובן תכריע היא אלונה ברקת ובכל מקרה היא לא תסתפק בוועדת משמעת לשחקן. גם אם יוחלט שספורי יישאר, קרוב לוודאי שהפועל באר שבע תרצה שהוא יקבל ייעוץ מגורמי מקצוע בתחום של שליטה עצמית וניהול כעסים
-
- קיבל.ה 580 לייקים
טרייד של רמזי ספורי,
בתמורה אלונה תקבל זכות ראשונים על הישאם לאיוס שנה הבאה כמובן, אם נפשה חפצה נחזיר לה את הבן האובד קלנטיס.
בתמורה אלונה תקבל זכות ראשונים על הישאם לאיוס שנה הבאה כמובן, אם נפשה חפצה נחזיר לה את הבן האובד קלנטיס.
- זיטו
- קיבל.ה 195 לייקים
מה?shaolin232 כתב: ↑08 אוגוסט 2023, 18:33 טרייד של רמזי ספורי,
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
- זיטו
- קיבל.ה 195 לייקים
אני מוכן לתת את בנימין, סניור וקלטינס בתמורה
-
- קיבל.ה 5091 לייקים
מוכן לתת לו לנצח בשש בש מתי שירצה.
איך אתם סוגדים לו מה הולך כאן?
שחקן מאוד אנוכי שפוגע במשחק הקבוצתי
וגם היכולת האישית שלו לא בשמיים
שחקן מאוד אנוכי שפוגע במשחק הקבוצתי
וגם היכולת האישית שלו לא בשמיים
- הפוסט קיבל לייק אחדלירון האדום
-
- קיבל.ה 349 לייקים
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
21/22
10 שערים
7 בישולים
22/23
8 שערים
3 בישולים
10 שערים
7 בישולים
22/23
8 שערים
3 בישולים
-
- קיבל.ה 2290 לייקים
נו מינצברגס
אין לנו מספיק ערבים ובני מיעוטים אחרים וזה נוגד את אחת האג׳נדות
ספורי זאת
השקעה שתחזיר את עצמה
אין לנו מספיק ערבים ובני מיעוטים אחרים וזה נוגד את אחת האג׳נדות
ספורי זאת
השקעה שתחזיר את עצמה
-
- קיבל.ה 115 לייקים
לא יודע כמה זה אפשרי
וכנראה שזה לא
אבל אם יש אפשרות קטנה להחזיר אותו
צריכים להתאבד על זה
וכנראה שזה לא
אבל אם יש אפשרות קטנה להחזיר אותו
צריכים להתאבד על זה
- הפוסט קיבל לייק אחדdino
-
- קיבל.ה 2290 לייקים
במערך שלנו הוא יושב על אלטמן, אבל היתי משנה בשבילו מערך
- Red Wolf
- קיבל.ה 562 לייקים
היית משנה בשבילו מערך??
אנשים עם זכרון קצר מאוד
2 משחקים שהקבוצה לא מצליחה וספורי מתחיל להעיף כדורים לשמיים
אנשים עם זכרון קצר מאוד
2 משחקים שהקבוצה לא מצליחה וספורי מתחיל להעיף כדורים לשמיים
-
- קיבל.ה 2290 לייקים
- Nivik
- קיבל.ה 243 לייקים
-
- קיבל.ה 797 לייקים
נראה שהוא בדרך החוצה מהאלונה.
גם השאלה עם אופציה זה בסדר.
להתאבד על זה
גם השאלה עם אופציה זה בסדר.
להתאבד על זה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 2290 לייקים
-
- קיבל.ה 5091 לייקים
שחקן אדיר.
לא מאמין שיש איזשהו סיכוי שיגיע.
לא מאמין שיש איזשהו סיכוי שיגיע.
-
- קיבל.ה 2290 לייקים
אגב גם אותו, כשהיה בן 20 בהפועל, היו פה לא מעט שאמרו שהוא לא שחקן ולא יהיה שחקן
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
יש דיבור חזק שהוא סיים בב״ש.
כמה אנחנו צריכים שחקן כזה, ואוו.
זה ברמה של שינוי לכל העונה הזו.
כמה אנחנו צריכים שחקן כזה, ואוו.
זה ברמה של שינוי לכל העונה הזו.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
-
- קיבל.ה 5091 לייקים
באופן כללי, לאוהד הכדורגל הממוצע קשה להכיל את המחשבה שיש שחקן שכרגע הוא גרוע ועדיין יתכן שיום אחד הוא יהיה טוב. אני עוד זוכר דברים שכתבו פה על דוידה בהתחלה וגם על ישראלוב ועוד רבים וטובים.
זה לא אומר שהשחקנים האלה צריכים להיות חלק מהקבוצה הבוגרת על ההתחלה או שלא צריך להשאיל אותם, אבל אני כן חושב שמוטב אם נתרגל קצת צניעות ביחס לפוטנציאל העתידי של שחקנים, במיוחד כאשר מדובר בכאלה שנחשבים בטופ של השנתון שלהם בארץ ומסומנים כבר שנים רבות.
-
- קיבל.ה 5091 לייקים
לגמרי, רק שיש הבדל בין להגיד "הוא לא מתאים כרגע, בואו נשאיל אותו", לבין "בחיים לא יצא ממנו כלום, בואו נמכור אותו תמורת חצי מיליון שקל לנתניה".
- Shacham
- קיבל.ה 677 לייקים
זה לא חוכמה גדולה להגיד על מי שטוב באותו רגע שהוא יהיה שחקן ומי שלא טוב שהוא לא יהיה שחקן.
החוכמה היא לזהות אצל שחקן צעיר שלא בהכרח טוב כרגע שיש לו פוטנציאל.
ואגב, גם בעונה האחרונה לפני שעזב אנשים קטלו לו את החיים בחצי שנה הראשונה, למרות שהוא הציג יכולת טובה מאוד (לצד רגעים רעים כמו ה4 על 2 נגד חיפה). בחצי השני של העונה הוא כבר כבש ובישל המון.
יש לקהל של הפועל נטייה שברגע שהוא מסמן לרעה שחקן צעיר הוא לא ישחרר ממנו בחיים.
- הפוסט קיבל לייק אחדהוקיץ'
-
- קיבל.ה 580 לייקים
אלונה בחיים לא תשחרר אותו בחייאת דיי עם הפנטזיות, בטח שהם נראים כל כך רע והוא היה פקטור משמעותי עונות קודמות...
אבל כן, כיף לחלום הלוואי ונצליח להביאו
-
- קיבל.ה 5091 לייקים
ולראייה, יש פה אנשים שעדיין טוענים שספורי לא שחקן, למרות שהוא כבר כמה שנים טובות בטופ של הליגה, שחקן נבחרת ובאופן כללי הרבה מעל לרמה של הפועל.Shacham כתב: ↑13 אוגוסט 2023, 10:29זה לא חוכמה גדולה להגיד על מי שטוב באותו רגע שהוא יהיה שחקן ומי שלא טוב שהוא לא יהיה שחקן.
ואגב, גם בעונה האחרונה לפני שעזב אנשים קטלו לו את החיים בחצי שנה הראשונה, למרות שהוא הציג יכולת טובה מאוד (לצד רגעים רעים כמו ה4 על 2 נגד חיפה). בחצי השני של העונה הוא כבר כבש ובישל המון.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
הוא בעונת חוזה ואף אחד בחדר הלבשה שם לא רוצה אותו.shaolin232 כתב: ↑13 אוגוסט 2023, 10:34 אלונה בחיים לא תשחרר אותו בחייאת דיי עם הפנטזיות, בטח שהם נראים כל כך רע והוא היה פקטור משמעותי עונות קודמות...
לא אתפלא אם יהיה פה שידוך תמורת שחקנים/כסף.
אני חושש שיש אשכרה אנשים בצוות המקצועי שלנו שחושבים שהוא יושב על המשבצת של אלטמן ולכן לא חושבים להביא אותו (למרות שאלטמן הוא 9 בכאילו וספורי הוא קשר שיכול לעזור לנו לייצר מהלכי התקפה טובים)
- הפוסט קיבל לייק אחדshaolin232
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
אני פחות יודע לזהות ״פוטנציאל״, מודה.Shacham כתב: ↑13 אוגוסט 2023, 10:29זה לא חוכמה גדולה להגיד על מי שטוב באותו רגע שהוא יהיה שחקן ומי שלא טוב שהוא לא יהיה שחקן.
לכן אני בעד, באופן דיי גורף, להשאיל שחקני נוער, אלא אם כן הם מביאים יכולת של שחקן בוגרים מהרגע הראשון (לדוגמא - ליינדר).
אני כן יכול לקבל שחקני או שניים שהם פרוספקט ועולים ל-20 דק׳ במשחקים מתים.
כרגע זה כל כך רחוק משם, כל איזה זב חוטם שעשה ״טורניר״ בנבחברת הצעירה מוחתם פה ל-5 שנים ומקבל את חולצת ההרכב בלי להתבלבל.
אם רוצים לחזור לקדמת הבמה, ואני מדבר על להיות קבוצת פלייאוף עליון על בסיס קבוע, הגיע הזמן להחליף דיסקט.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1186 לייקים
כשעלה מהנוער אני זוכר שאמרתי שזה השחקן הכי מוכשר שראיתי שעולה מהנוער ואחד הלא חכמים ביותר שאני זוכר.
לא אשכח איך בגיל 17 עבר בין ארבעה שחקנים של קרית שמונה.
עברו כמה שנים וכמה ברגים הוברגו במקומות הנכונים, והוא פוטנציאל ענק לקבוצוה ברמתנו. עם המערך מסתדרים.. מה גם שצריך איזה מישהו שיעלה מהספסל ויביא שינוי, היום יש לנו 11 טובים וכל השאר לא ברמה.
בפועל, אלונה כלכך צריכה אותו שאין סיכוי בעולם שהיא תשחרר אותו, בטח לא לקבוצה אחרת בליגה.
לא אשכח איך בגיל 17 עבר בין ארבעה שחקנים של קרית שמונה.
עברו כמה שנים וכמה ברגים הוברגו במקומות הנכונים, והוא פוטנציאל ענק לקבוצוה ברמתנו. עם המערך מסתדרים.. מה גם שצריך איזה מישהו שיעלה מהספסל ויביא שינוי, היום יש לנו 11 טובים וכל השאר לא ברמה.
בפועל, אלונה כלכך צריכה אותו שאין סיכוי בעולם שהיא תשחרר אותו, בטח לא לקבוצה אחרת בליגה.
-
- קיבל.ה 580 לייקים
האדס כתב: ↑13 אוגוסט 2023, 10:36הוא בעונת חוזה ואף אחד בחדר הלבשה שם לא רוצה אותו.shaolin232 כתב: ↑13 אוגוסט 2023, 10:34 אלונה בחיים לא תשחרר אותו בחייאת דיי עם הפנטזיות, בטח שהם נראים כל כך רע והוא היה פקטור משמעותי עונות קודמות...
לא אתפלא אם יהיה פה שידוך תמורת שחקנים/כסף.
אני חושש שיש אשכרה אנשים בצוות המקצועי שלנו שחושבים שהוא יושב על המשבצת של אלטמן ולכן לא חושבים להביא אותו (למרות שאלטמן הוא 9 בכאילו וספורי הוא קשר שיכול לעזור לנו לייצר מהלכי התקפה טובים)
מה אני אגיד לך, הלוואי ונצליח זה אכן שחקן שובר שוויון לדעתי.
אבל אני לא יודע, יש להם משחק סופר חשוב מול לבסקי סופיה, והוא היחידי שיודע לתת פס בב"ש...
אם אלונה תחליט לשחרר אותו / עסקת טרייד חייב להסות להביאו (ממליץ לה בחום לקבל את אל ים, עדיין יש לו ערך)
- זיטו
- קיבל.ה 195 לייקים
הלוואי. ושיקחו את כל הילדודס
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
אני אומר זאת כך, בהנחה והוא באמת סרטן בחדר הלבשה שם (מה שנראה מהשיח האחרון), אין להם ממש יכולת לדרוש שחקנים עליו כשהוא בשנת חוזה.
במקסימום פיצוי קטן וקבוצה שתקח את החוזה.
במקסימום פיצוי קטן וקבוצה שתקח את החוזה.
-
- קיבל.ה 580 לייקים
לפי הדיווח נקנס מקסימלית וחזר להתאמן
דיי צפוי
דיי צפוי