אולי פספסתי או שכחתי, אבל חוץ מלמקין (שבמקרה הטוב קיבלו עליו 4 מיליון שקל ובמקרה הפחות טוב קיבלו עליו סביב ה3 מיליון) מי עוד נמכר?
ומה אתה משווה 16 מיליון שקל ל3-4 מיליון?
ומאיפה אתה יודע מה יהיה שכר השחקנים היום? אודליה כבר לא במועדון
אולי פספסתי או שכחתי, אבל חוץ מלמקין (שבמקרה הטוב קיבלו עליו 4 מיליון שקל ובמקרה הפחות טוב קיבלו עליו סביב ה3 מיליון) מי עוד נמכר?
שקל כמובן.oleg neduda כתב: ↑31 יולי 2023, 15:07איפה הגניבת דעת? שמכרו שחקנים ב16 מיליון אירו, כשמלבד אוזבולט לא הגיע אף שחקן בפרופיל גבוה על הנייר, ושלמרות שנכנס סכום אסטרונומי מרכש, הורישו לאמריקאים קבוצה עם גירעון כספי של מיליונים, וזה עוד לפני שחטפו פסק דין על הפרת הסכם של שחקן שלא שיחק שנייה (באקיץ) ואחרי שויתרו על כסף בהעברה העתידית של רז שלמה רק כדי להקדים תשלום של כמה גרושים.
כל השוואה בין האמריקאים לניסנובים בנקודת זמן הזאת היא גניבת דעת
עלות אלטמן וחוסה 720,000 יורו אבל חוץ מהם הגיעו שחקנים בכ-500,000 יורו ועדיין עם הסכומים האלה, שכר השחקנים נמוך מהעונה הקודמת כרגע.אוגוסטוס היל כתב: ↑31 יולי 2023, 15:13 עלות כוללת של 450 אלף דולר?
כמה עלות כוללת של רודריגז ואלטמן? רמז - יותר.
כמה שילמו על שחרורים לעומת הניסנובים שהביאו פה חוזים הזויים?
ועל אוז'בולט שילמו בערך 200 והוא מרוויח 250, הביאו אותו אחרי לא יודע כמה פחי אשפה שעברו פה בדרך.
האמריקאים הביאו 2 באותו קליבר כספי אחרי 10 דקות.
ועזוב את הרקע וכו.
אתה עובד בבקרה? או שנשארת בצוות של הפועל מהעונה הקודמת?555 כתב: ↑31 יולי 2023, 15:25עלות אלטמן וחוסה 720,000 יורו אבל חוץ מהם הגיעו שחקנים בכ-500,000 יורו ועדיין עם הסכומים האלה, שכר השחקנים נמוך מהעונה הקודמת כרגע.אוגוסטוס היל כתב: ↑31 יולי 2023, 15:13 עלות כוללת של 450 אלף דולר?
ועל אוז'בולט שילמו בערך 200 והוא מרוויח 250, הביאו אותו אחרי לא יודע כמה פחי אשפה שעברו פה בדרך.
ועזוב את הרקע וכו.
נו ואתה לא מבין למה אומרים שאתה גונב דעת? עד שאין דוחות אי אפשר להגיד שיש גירעון (עורכי הדין של שני הצדדים שהגישו תביעות הדדיות יעידו אחרת), אבל לומר ששכר השחקנים נמוך משנה שעברה אין לך בעיה לומר עכשיו בלי שום אסמכתא555 כתב: ↑31 יולי 2023, 15:23שקל כמובן.oleg neduda כתב: ↑31 יולי 2023, 15:07איפה הגניבת דעת? שמכרו שחקנים ב16 מיליון אירו, כשמלבד אוזבולט לא הגיע אף שחקן בפרופיל גבוה על הנייר, ושלמרות שנכנס סכום אסטרונומי מרכש, הורישו לאמריקאים קבוצה עם גירעון כספי של מיליונים, וזה עוד לפני שחטפו פסק דין על הפרת הסכם של שחקן שלא שיחק שנייה (באקיץ) ואחרי שויתרו על כסף בהעברה העתידית של רז שלמה רק כדי להקדים תשלום של כמה גרושים.
עד שאין את הדו"ח של 22/23 אי אפשר להגיד שיש גירעון.
בוא תשווה שחקנים שעזבו לשחקנים שהגיעו ותגיד אם שכר השחקנים עלה או ירד נכון לעכשיו.oleg neduda כתב: ↑31 יולי 2023, 15:37נו ואתה לא מבין למה אומרים שאתה גונב דעת? עד שאין דוחות אי אפשר להגיד שיש גירעון (עורכי הדין של שני הצדדים שהגישו תביעות הדדיות יעידו אחרת), אבל לומר ששכר השחקנים נמוך משנה שעברה אין לך בעיה לומר עכשיו בלי שום אסמכתא555 כתב: ↑31 יולי 2023, 15:23שקל כמובן.oleg neduda כתב: ↑31 יולי 2023, 15:07
איפה הגניבת דעת? שמכרו שחקנים ב16 מיליון אירו, כשמלבד אוזבולט לא הגיע אף שחקן בפרופיל גבוה על הנייר, ושלמרות שנכנס סכום אסטרונומי מרכש, הורישו לאמריקאים קבוצה עם גירעון כספי של מיליונים, וזה עוד לפני שחטפו פסק דין על הפרת הסכם של שחקן שלא שיחק שנייה (באקיץ) ואחרי שויתרו על כסף בהעברה העתידית של רז שלמה רק כדי להקדים תשלום של כמה גרושים.
עד שאין את הדו"ח של 22/23 אי אפשר להגיד שיש גירעון.
לפי הפרסומים תקציב השחקנים גדל...555 כתב: ↑31 יולי 2023, 15:25עלות אלטמן וחוסה 720,000 יורו אבל חוץ מהם הגיעו שחקנים בכ-500,000 יורו ועדיין עם הסכומים האלה, שכר השחקנים נמוך מהעונה הקודמת כרגע.אוגוסטוס היל כתב: ↑31 יולי 2023, 15:13 עלות כוללת של 450 אלף דולר?
ועזוב את הרקע וכו.
בוא תשווה.oleg neduda כתב: ↑31 יולי 2023, 16:12 טוב, לפחות עכשיו אתה מודה שאין לך שום אסמכתא ושהאמירות הנחרצות שלך מבוססות על חשבון סנדלרים במחשבון שלך באייפון. סבבה, שכנעת אותי
אדי וסלליך זה 8 משכורות ביחד, מדובר בפיצויים של כ-150,000 דולר.El dudernio כתב: ↑31 יולי 2023, 17:11לפי הפרסומים תקציב השחקנים גדל...555 כתב: ↑31 יולי 2023, 15:25עלות אלטמן וחוסה 720,000 יורו אבל חוץ מהם הגיעו שחקנים בכ-500,000 יורו ועדיין עם הסכומים האלה, שכר השחקנים נמוך מהעונה הקודמת כרגע.אוגוסטוס היל כתב: ↑31 יולי 2023, 15:13 עלות כוללת של 450 אלף דולר?
ועזוב את הרקע וכו.
יחד עם זאת אני מניח שיש בתקציב הזה גם את הכסף לאדי וסולליך.
נו...555 כתב: ↑31 יולי 2023, 17:53אדי וסלליך זה 8 משכורות ביחד, מדובר בפיצויים של כ-150,000 דולר.El dudernio כתב: ↑31 יולי 2023, 17:11לפי הפרסומים תקציב השחקנים גדל...
עזבו 12 שחקנים - בולייביץ', איליץ', קונטה, זריהן, אלו, עידו שרון, ביטון, רומארטו, אזולאי, אסייג. גוטליב וסלליך (12 חודשי שכר ביחד)El dudernio כתב: ↑31 יולי 2023, 19:00נו...555 כתב: ↑31 יולי 2023, 17:53אדי וסלליך זה 8 משכורות ביחד, מדובר בפיצויים של כ-150,000 דולר.El dudernio כתב: ↑31 יולי 2023, 17:11
לפי הפרסומים תקציב השחקנים גדל...
זה משכורת של שחקן בכיר לשנה.
בוא נעשה אז רגע סדר.
עזבו ( שחקנים "יקרים"):
סולליך
גוטליב
אזולאי
רומראטו
קונט
הגיעו:
8 משכורות לסולליך וגוטליב
אלטמן
רודריגס
בלוריאן
פאסי ( לא חושב שמקבל פחות מקונט)
בנוסף שידרגת חוזים
ללאיוס
לאינבינדר
לזובאס
תעדכן איפה אני טועה כי אני לא רואה כאן "חיסכון"
ניסנוב לא יפרסמו דו"ח, נראה מה הם יעשו.
אתה רציני?555 כתב: ↑31 יולי 2023, 19:24עזבו 12 שחקנים - בולייביץ', איליץ', קונטה, זריהן, אלו, עידו שרון, ביטון, רומארטו, אזולאי, אסייג. גוטליב וסלליך (12 חודשי שכר ביחד)El dudernio כתב: ↑31 יולי 2023, 19:00נו...
זה משכורת של שחקן בכיר לשנה.
בוא נעשה אז רגע סדר.
עזבו ( שחקנים "יקרים"):
סולליך
גוטליב
אזולאי
רומראטו
קונט
הגיעו:
8 משכורות לסולליך וגוטליב
אלטמן
רודריגס
בלוריאן
פאסי ( לא חושב שמקבל פחות מקונט)
בנוסף שידרגת חוזים
ללאיוס
לאינבינדר
לזובאס
תעדכן איפה אני טועה כי אני לא רואה כאן "חיסכון"
הגיעו 6 רכשים - חוסה רודירגס, עומרי אלטמן, אור בלוריאן, בריאן פאסי, קאיונדו ואביב סלם בנוסף לאזוגי שחזר מהשאלה (7)
לאיוס שודרג, זובאס יש מצב, דן לא בטוח ששודרג.
כמה אתה חושב שהשכר "עלה" כאן?
אני לא עוקב אחרי המספרים, אבדתי אותך . אבל מה הנקודה שלך ?555 כתב:שכחתי את בונה, ברנס ופרנק. אתה מסכים שיחד זה שווה לעונה הקודמת (כרגע)?
נגיד שווה לעונה הקודמת זורם איתך.
הוא קנה אתמול מחברת חשבון משובצת באופיס דיפו ומשחק בנדמה לי בנוגע לשכר השחקנים ששולם בשנה שעברה בהשוואה לשכר השחקנים שישולם השנה. על הדרך הוא שכח את נועם בונה, ברנס ופרנק ועוד כל מיני דברים שבטח יעלו לו בהמשך.
ומה הפואנטה? שהוא כאילו מתגעגע לניסנוב׳ס?oleg neduda כתב: ↑31 יולי 2023, 20:58הוא קנה אתמול מחברת חשבון משובצת באופיס דיפו ומשחק בנדמה לי בנוגע לשכר השחקנים ששולם בשנה שעברה בהשוואה לשכר השחקנים שישולם השנה. על הדרך הוא שכח את נועם בונה, ברנס ופרנק ועוד כל מיני דברים שבטח יעלו לו בהמשך.
כך משתמעשחר כתב: ↑31 יולי 2023, 21:02ומה הפואנטה? שהוא כאילו מתגעגע לניסנוב׳ס?oleg neduda כתב: ↑31 יולי 2023, 20:58הוא קנה אתמול מחברת חשבון משובצת באופיס דיפו ומשחק בנדמה לי בנוגע לשכר השחקנים ששולם בשנה שעברה בהשוואה לשכר השחקנים שישולם השנה. על הדרך הוא שכח את נועם בונה, ברנס ופרנק ועוד כל מיני דברים שבטח יעלו לו בהמשך.
אנחנו לא נהיה בפלייאוף העליון. אין ספק.555 כתב:הפועל צריכה להיות במינמום במקום ה-4 וכרגע לא בטוח שנהיה בפלייאוף. הגיעו בעלים חדשים ועדיין אין השקעה כספית. שכר השחקנים יישאר באותו איזור ועוד עונה בה הפועל יכולה לרדת ליגה או לסיים מקום 5-6.
זה שקול לכתוב שהפועל צריכה להיות כל עונה בגמר ליגת האלופות, יש רצוי ויש מצוי.
555, עם כל ההערכה אליך, אם אני צריך לעמוד הוצאות פר שחקן בהשוואה אז כך :
איך חברים שלי? אני תמיד הייתי נגדם.שחר כתב: ↑31 יולי 2023, 22:35זה שקול לכתוב שהפועל צריכה להיות כל עונה בגמר ליגת האלופות, יש רצוי ויש מצוי.
מה זה במינימום?
הבעלות החדשה מעולם לא אמרה שהיא מסוגלת להתמודד עם תקציבים של שלושת הגדולות והאלטרנטיבה היתה להשאר עם החברים שלך שחירבו את המועדון.
פורסם כבר בינואר שהתקציב העונה יהיה קצת יותר גבוה ממה שהיה בעונות הקודמות ולא יותר מכך ובדרך צריך לשקם גופה ולהפטר מכל הסחלא שנשאר כאן מהבעלות הקודמת שגם זה עולה כסף ובעתיד לשחק קבוע באירופה.
לא גילית את אמריקה עם כל החישובים בשקל שאתה מביא כאן (פעם החזקתי ממך דווקא מישהו רציני עם מקורות).
יש לך מילארדר? תפנה למינצברגים , הם ממילא באו בסוף לעשות אקזיט וישמחו לקצר את הדרך.
יש להפריד בין שכר שחקנים לבין רכישת שחקנים. בעונה שעברה נרכשו לאיוס ואוז'בולט בכ-1,300,000 שקלים והשנה אלטמן נרכש ב-780,000 שקלים.הסבתא של הפועל כתב: ↑31 יולי 2023, 22:47555, עם כל ההערכה אליך, אם אני צריך לעמוד הוצאות פר שחקן בהשוואה אז כך :
עלות אלטמן פלוס שידרוג לאיוס, היא עולה יותר מהחוסים אשתקד של סלליך, אזולאי, זריהן וגונזאלס ואפילו עוד לא הגעתי להוצאה המסתמנת על צ'יבוטה.
רודריגז מול רומארטו, רודריגז יותר יקר בכמעט פי 2
ובשאר קישור האמצע, פחות או יותר אותה עלות אולי אפילו יותר העונה כי הוספנו את בונה ונתקענו עם החוזה של קלטינס.
האופציה שמומשה על גורפינקל, כמעט בטוח שהיא עם שידרוג אם אצל המועדון נמצאת האופציה.
שוער, זובאס שודרג. יותר יקר.
בלמים, גוטליב ולמקין יותר זולים מפאסי ובלוריאן.
מסתמן שבינתיים, על דגש שבינתיים, רק בעמדת המגן הימני הוציאו יותר עונה שעברה אבל אם אני מוסיף את ההוצאה המסתמנת של צ'יבוטה וגורע מההשוואה על הקישור ההתקפי, אז גם שם העלות יותר יקרה.