KingAlpaca כתב: ↑30 יולי 2023, 14:03
יופי שנזכרו...
מן הראוי שיתנו לפחות צ'אנס לשחקנים עם חוזה.
מזכיר לך שזה צוות מקצועי זר, שלא מכיר את הנפשות הפועלות ואותם שחקנים עם חוזה ובלי הצעות, אז המינימום שנשאר זה לתת קודם צ'אנס.
פה אני דווקא בעדם.
יש לי ביקורת על בניית הסגל העונה, גם אם בסוף יחתימו עוד 2 שחקנים שיחזקו את הסגל. אין ספק שהוא נבנה בעצלתיים.
רדפוקס כתב: ↑30 יולי 2023, 13:50
אם נגיע למצב שרודריגז משחק בלם יותר מפעם-פעמיים העונה ובטח במשחקים מול קבוצות חזקות נהיה בבעיה חמורה באמצע.
מה שכן אם המאמן מסוגל לתרגל גם הרכב אחר (לא חייב להיות במקום הרכב שלושת הבלמים אלא בנוסף) זה יכול להיות חיוני לנו להמשך העונה ולייתר במעט את הצורך בבלם נוסף.
אבל נהיה באותה בעיה גם אם נביא בלם 4
אף אחד לא יכול וצריך להביא להפועל עכשיו בלמים כמו חבשי או בלטקסה
גורג׳ דיבה או עידו לוי (או כל בלם שמוכן להיות בעמדה הזו) לא עדיף על הבעיה החמורה שנהיה בה אם נועם בונה ישחק בזמן שרודריגז מחלטר כבלם
אגב, רק כדי למנוע מולקאניס לשחק אוטומט בקו 5 לא הייתי מביא בלם
dino כתב: ↑30 יולי 2023, 14:26
מי פה יודע מי הסוכנים/נציגים של ציבוטה?
פורסם ב3 מקומות שהפועל פנו אליו ושנשאלת השאלה אם יעמדו בתנאי השכר/רכישה
ברור שזה בא מהסוכן/נציג
dino כתב: ↑30 יולי 2023, 14:26
מי פה יודע מי הסוכנים/נציגים של ציבוטה?
פורסם ב3 מקומות שהפועל פנו אליו ושנשאלת השאלה אם יעמדו בתנאי השכר/רכישה
ברור שזה בא מהסוכן/נציג
לפי התקשורת הקונגולזית, החלוץ רכש מועדון מהליגה השנייה במדינה והפך לבעלים שלו. צ’יבוטה יכהן כנשיא של מוקנדה מהליגה השנייה, כשהשאיפה של המועדון תהיה לחזור לליגה הבכירה במדינה.
על פי הפרסום, לקבוצה תהיה הנהלה חדשה לחלוטין, ובין היתר ייקח בה חלק רומריק אטו, אקס בית”ר תל אביב וסקציה נס ציונה הקונגולזי, שמיועד להיות היועץ של צ’יבוטה.
אנשים רואים שחורות
אני רואה ניהול מצויין עם שאיפות גדולות אך עם ראש עסקי לא רע בכלל
להביא שחקנים בזול זה לא רע פשוט צריך לדעת איך לעשות את זה ולהשקיע גרושים בשחקנים זרים צעירים זה חכם מאוד
בגזרת הישראלים זה בעייתי יותר ועובדתית אין כאן הרבה שחקנים שעולים לראש של אנשים ואם כן אז הם שחקנים נחשקים בקבוצה שלהם ולשפוך עליהם את הכסף זה לא יהיה חכם
REDGTS כתב: ↑30 יולי 2023, 19:55
אנשים רואים שחורות
להביא שחקנים בזול זה לא רע פשוט צריך לדעת איך לעשות את זה ולהשקיע גרושים בשחקנים זרים צעירים זה חכם מאוד
בגזרת הישראלים זה בעייתי יותר ועובדתית אין כאן הרבה שחקנים שעולים לראש של אנשים ואם כן אז הם שחקנים נחשקים בקבוצה שלהם ולשפוך עליהם את הכסף זה לא יהיה חכם
תוכל לפרט שחקנים צעירים זרים שהגיעו לקראת העונה הבאה?
REDGTS כתב: ↑30 יולי 2023, 19:55
אנשים רואים שחורות
תוכל לפרט שחקנים צעירים זרים שהגיעו לקראת העונה הבאה?
בניה לא נכונה וזה בלשון המטה. בדיוק כמו ההחתמה של המגן השמאלי הזר.
אם יש כסף פנוי, צריך לשים אותו על אושר דווידה שיושב בדיוק בעמדה שחסר לנו שחקן איכות.
ולהחתים מגן ימני זר.
אבל באמת מרגיש שכרגע המדיניות זה שאם אפשר להביא שחקן כמו צ׳יבוטה אז מביאים, אין לי משהו נגד זה, אבל זה כמובן עתידות לבלאגן בחדר הלבשה.
צ'בוטה זה אחלה יכניס ממד של מהירות שמאוד חסר, שיביאו גם את זסנו ואז יש לך אחלה אגף שיכול לשחק על מתפרצות, ואם כבר חולמים ביתר מדברים על סורו להביא אותו לאמצע ביחד עם רודריגס ואלטמן בצדדים לאיוס וציבוטה חלוץ אוזבוט וזה סגל שרץ חזק על מקום ארבע. זה יכול להיות אפשרי משכורות של ציבוטה וסורו מהמכירה של מלקין, וזסנו תעשה איזה טרייד תביא להם אל ים וקלטינס או את סניור וקלטינס או אפילו את שלושתם עדיין יהיה שווה לנו
ר.ש כתב: ↑31 יולי 2023, 10:18
ציבוטה זה אחלה רכש, אל תתבלבלו.
הוא ישראלי ששילמו עליו פעמיים מיליון יורו בפחות מחמש שנים.
נכון שהוא ולאיוס רגילים אולי לאותו הצד, ועדיין…
אני מסכים אבל זה יותר אקוטי ממה שזה נשמע כי גם אוזבולט הרבה פעמים נע לצד שמאל, או משחק כשמאלי ב4-3-3
זה מייצר בעיה מסוימת
ר.ש כתב: ↑31 יולי 2023, 10:18
ציבוטה זה אחלה רכש, אל תתבלבלו.
הוא ישראלי ששילמו עליו פעמיים מיליון יורו בפחות מחמש שנים.
נכון שהוא ולאיוס רגילים אולי לאותו הצד, ועדיין…
אני מסכים אבל זה יותר אקוטי ממה שזה נשמע כי גם אוזבולט הרבה פעמים נע לצד שמאל, או משחק כשמאלי ב4-3-3
זה מייצר בעיה מסוימת
עדיף קודם כל שחקנים טובים על הדשא.
מצידי שישחק בצד שמאל, שחקן טוב שרגיל לימין, מאשר שחקן גרוע שרגיל לשמאל.
אם אפשר לשים את היד על ציבוטה לא הייתי חושב פעמיים, בלי קשר לזה שגם הוא וגם לאיוס משחקים על אותה עמדה. מעדיף בהרבה את שניהם יחד בהרכב מאשר איזה סניור, רמות או גניס ליד לאיוס. מה גם שלאיוס לא ישחק כנראה 90 דקות בכל משחק עד סוך העונה וצריך עוד שחקן שיכול לעשות הבדל בהתקפה