עונת המלפפונים -הפועל 23/24
-
- קיבל.ה 2520 לייקים
לפי סער(ושי ארצי מיהודה היום)
רוצים את צ׳יבוטה הזה שלכם(שנחשב לישראלי), רק אם יצליח למצוא פיתרון שחרור מול חיפה ויתגמש בשכר
חוץ מזה, בודקים איך להשתחרר מפאבלו שיש לו חוזה לעוד עונה(הניסנובים כבר היו מפטרים אותו, בוררויות ועניינים וחובות)
סער:
במועדון רוצים לצרף שחקן ישראלי לחלק הקדמי, ושיחה נערכה עם מאוויס צ'יבוטה, שלא נמצא בתכניות של מכבי חיפה. הצטרפות של החלוץ יכולה לקרות רק אם השחקן יפחית בשכרו או שיזכה לפיצוי ממכבי חיפה. צ'יבוטה עצמו הביע את רצונו להגיע להפועל תל אביב אם הדברים יסתדרו.
במועדון עדיין לא החליטו כיצד לפעול מול פאבלו גונסאלס והאם להיפרד ממנו על מנת לפנות מקום לשחקן זר. בשלב זה, שחרור של הספרדי יחייב את המועדון בתשלום מלא של שכרו עד לתום העונה, ולכן עדיין לא התקבלה החלטה סופית
רוצים את צ׳יבוטה הזה שלכם(שנחשב לישראלי), רק אם יצליח למצוא פיתרון שחרור מול חיפה ויתגמש בשכר
חוץ מזה, בודקים איך להשתחרר מפאבלו שיש לו חוזה לעוד עונה(הניסנובים כבר היו מפטרים אותו, בוררויות ועניינים וחובות)
סער:
במועדון רוצים לצרף שחקן ישראלי לחלק הקדמי, ושיחה נערכה עם מאוויס צ'יבוטה, שלא נמצא בתכניות של מכבי חיפה. הצטרפות של החלוץ יכולה לקרות רק אם השחקן יפחית בשכרו או שיזכה לפיצוי ממכבי חיפה. צ'יבוטה עצמו הביע את רצונו להגיע להפועל תל אביב אם הדברים יסתדרו.
במועדון עדיין לא החליטו כיצד לפעול מול פאבלו גונסאלס והאם להיפרד ממנו על מנת לפנות מקום לשחקן זר. בשלב זה, שחרור של הספרדי יחייב את המועדון בתשלום מלא של שכרו עד לתום העונה, ולכן עדיין לא התקבלה החלטה סופית
- Sin Queso
- קיבל.ה 470 לייקים
צ'יבוטה וזסנו ואני סולח לכם על עזיז.
-
- קיבל.ה 429 לייקים
-
- קיבל.ה 472 לייקים
-
- קיבל.ה 271 לייקים
-
- קיבל.ה 635 לייקים
תקשיבו, לדעתי לחן סול יש פה משתמש, סוף סוף ההנהלה רואה מה שכל האוהדים רואים.
רז טוויזר - חסר מושג
קלנטיס - זורק זין
פאבלו - לא חוזר מהפציעה ויש עמדות חשובות יותר
שאפו
רז טוויזר - חסר מושג
קלנטיס - זורק זין
שאפו
-
- קיבל.ה 193 לייקים
-
- קיבל.ה 999 לייקים
איזו שלישייה מחרידה, כל אחד מסיבותיו.
חדשות נהדרות.
חדשות נהדרות.
-
- קיבל.ה 508 לייקים
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 524 לייקים
נייס, למרות שקצת חבל לי על קלטינס שלא מצא את עצמו.
יאללה, נפתח עכשיו הפתח להחתמה של זר נוסף + ישראלי נורמלי, ואפשר לצאת לדרך באיחור אופנתי.
יאללה, נפתח עכשיו הפתח להחתמה של זר נוסף + ישראלי נורמלי, ואפשר לצאת לדרך באיחור אופנתי.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
- SickleCell
- קיבל.ה 474 לייקים
לדעתי הוא שיחק משתי סיבות: 1. כדי לעזור בחלוקת העומס של השחקנים שכן בתכניות. 2. כדי לתת לו צ׳אנס אחרון. הוא כמובן בעט בדלי כשעלה לשחק ודקות ספורות אחר כך הציג חוסר השקעה ולחימה. מה שברור מהמאמן זה שאין לשחקנים לא מחוייבים מקום בסגל. מקווה שיצליחו להשתחרר ממנו.
-
- קיבל.ה 528 לייקים
החלטה טובה מאוד שמעידה על זה שהסגל ממש לא סגור.
אני חושב שזה אחלה שהם ייחפשו קבוצה, האידיאל שתהיה קבוצה שתסכים לשלם חצי או יותר מהשכר שלהם ושהם יסכימו לעבור אליה... אולי ייקרה עם קלטינס וטוויזר.
עם גונזאלס זו בעיה גדולה מאוד, שחקן בן 30 אחרי long covid וקרע בצולבת שהוא מתקשה להחלים ממנו, לא שיחק כדורגל שנה. כתוב עליו בענק ״לא לגעת״ וסוכן שלו בטח מבין את זה. קשה לי להאמין שהוא יוותר על החוזה שלו או חלק ממנו ובצדק מבחינתו. הפועל בבעיה איתו.
אני חושב שזה אחלה שהם ייחפשו קבוצה, האידיאל שתהיה קבוצה שתסכים לשלם חצי או יותר מהשכר שלהם ושהם יסכימו לעבור אליה... אולי ייקרה עם קלטינס וטוויזר.
עם גונזאלס זו בעיה גדולה מאוד, שחקן בן 30 אחרי long covid וקרע בצולבת שהוא מתקשה להחלים ממנו, לא שיחק כדורגל שנה. כתוב עליו בענק ״לא לגעת״ וסוכן שלו בטח מבין את זה. קשה לי להאמין שהוא יוותר על החוזה שלו או חלק ממנו ובצדק מבחינתו. הפועל בבעיה איתו.
-
- קיבל.ה 508 לייקים
אולי מישהו שתיקח אותו בהשאלה ןתשלם אפילו חצי שכרRed Ghost כתב: ↑30 יולי 2023, 11:17 החלטה טובה מאוד שמעידה על זה שהסגל ממש לא סגור.
אין ברירה אחרת
-
- קיבל.ה 374 לייקים
קלטינס גרם לי לצאת משלוותי במשחק הראשון במחזור הראשון בגביע הטוטו, זה אומר הכל על איזה שחקן חושך הוא
- SickleCell
- קיבל.ה 474 לייקים
אפשר אולי למצוא לו קבוצה מאזור המרכז בלאומית. הוא לא שחקן רע בכלל.אל באנדי כתב: ↑30 יולי 2023, 11:19אולי מישהו שתיקח אותו בהשאלה ןתשלם אפילו חצי שכרRed Ghost כתב: ↑30 יולי 2023, 11:17 החלטה טובה מאוד שמעידה על זה שהסגל ממש לא סגור.
אין ברירה אחרת
רעיון לא רציני שלי זה להעביר אותו בהשאלה ללגאנס. לא יתפוס להם מקום של זר…
- כרובית
- קיבל.ה 1013 לייקים
אמאלה הידיעה על קלטינס זו הידיעה שעשתה לי את היום 
לא להאמין שמישהו הביא אותו ועוד החתים אותו ל-3 שנים

לא להאמין שמישהו הביא אותו ועוד החתים אותו ל-3 שנים
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 950 לייקים
אם המועדון באמת משחרר את קלטינס
בלי שטיקים של קיצוץ והשארות, באמת משחרר או אפילו מושיב ביציע
אז ההחלטה הזו מרפאת את ההחתמה הבזויה של עזיזי
לא צריך אפילו מחליף, שיהיה שחקן אחד פחות על הספסל
אני גם לא רוצה אותו בחדר הלבשה, אתם יודעים מה זה בשביל שחקן כזה שילד בן 20 עושה ממנו חמוצים ועולה לפניו?
ממליץ לו בחום על הפועל פ״ת או בית״ר
אני גם לא רוצה אותו בחדר הלבשה, אתם יודעים מה זה בשביל שחקן כזה שילד בן 20 עושה ממנו חמוצים ועולה לפניו?
-
- קיבל.ה 194 לייקים
רק שיביאו שחקנים במקום אלו ששוחררו.. לא פחות חשוב
-
- קיבל.ה 528 לייקים
אני ממש לא חושב שהוא טיפוס כזה רעיל.צ'ימבויקה כתב: ↑30 יולי 2023, 11:40 אם המועדון באמת משחרר את קלטינס
שמעת אותו פעם מדבר? אמיתי, הוא בחור נחמד מאוד וממש לא כדורגלן טיפוסי. הוא פשוט לא מספיק טוב ומקבל יותר מדי כסף ביחס למה שבונים עליו. ככה פשוט...

- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 950 לייקים
שמעתי אותו מדבר?Red Ghost כתב: ↑30 יולי 2023, 11:49אני ממש לא חושב שהוא טיפוס כזה רעיל.צ'ימבויקה כתב: ↑30 יולי 2023, 11:40 אם המועדון באמת משחרר את קלטינס
שמעת אותו פעם מדבר? אמיתי, הוא בחור נחמד מאוד וממש לא כדורגלן טיפוסי. הוא פשוט לא מספיק טוב ומקבל יותר מדי כסף ביחס למה שבונים עליו. ככה פשוט...![]()
גם יוסי אבוקסיס ואבי נמני ידעו לדבר והיו שחקנים רעילים
צריך אופי מאוד אבל מאוד מיוחד כדי לקבל אמון כזה ממועדון ובחודש השני לעשות את מה שעשה (תקרית השיפודים).
כדורגלן לא טיפוסי מתנצל על זה, מודה בטעות בתקשורת ובעיקר נמנע מזה מלכתחילה.
תוסיף לזה יכולת מקצועית דלה, חוסר ריכוז
תוסיף לזה איך שעלה אתמול, ותקבל בעיה
הוא לא נראה מסוג השחקנים שיקבלו בשלוות נפש את העובדה ששחקן עם משכורת חייל משחק לפניו.
אין הרבה שחקנים שיידעו להכיל סיטואציה כזו מבלי לההפך לרעילים. אין לו שום דבר איתנו. הוא שכיר חרב.
-
- קיבל.ה 2520 לייקים
הוא נראה רע גם במשחקי אימון שהיו
מניח שרצו לתת צאנס בגלל החוזה
נראה איך הם יצאו מזה, מבחינת חוזים. מבחינת הניסנובים זה לא היה אישיו, כי עשו שטיקים וטריקים, לא כיבדו חוזים והלכו לבוררויות
מניח שרצו לתת צאנס בגלל החוזה
נראה איך הם יצאו מזה, מבחינת חוזים. מבחינת הניסנובים זה לא היה אישיו, כי עשו שטיקים וטריקים, לא כיבדו חוזים והלכו לבוררויות
-
- קיבל.ה 1491 לייקים
איך בדיוק? כמו שהם יצאו מהחוזים של גוטליב של סולליך ושל שאר התכשיטים שקיבלו בירושה מהניסנובים, בכסף ובפרידה מכובדת.
-
- קיבל.ה 2520 לייקים
-
- קיבל.ה 291 לייקים
או שלמערכות יש תהליך דרך וזמן משל עצמםshaolin232 כתב: ↑30 יולי 2023, 11:08 תקשיבו, לדעתי לחן סול יש פה משתמש, סוף סוף ההנהלה רואה מה שכל האוהדים רואים.
רז טוויזר - חסר מושג
קלנטיס - זורק זין
שאפו
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 950 לייקים
תודה רבה
קלטינס לא מסיים חוזה השנה, הערך שלו עוד עשוי לרדת
קלטינס מקצועית לא מתאים , זה עלול להוביל למרמור שיהפוך בקלות להדלפות
כנל טוויזר שעשוי לא לראות 18 בגלל שחקנים כמו גניס
הלוואי שינצלו את הכסף שאולי נחסוך בשביל עוד שחקנים
אבל גם אם זה לא ייקרה , זה לא מהלך רע
- רדפוקס
- קיבל.ה 4813 לייקים
לא רואה קבוצה שלוקחת את גונזאלס לצערי ולכן לא רואה אותו מסכים להגיע להסדר פיצוי.
לגבי קלטינס וטוויזר, מניח שאפשר למצוא מי שתקח אותם אבל לפחות במקרה של קלטינס כנראה שנאלץ להשלים לו שכר משמעותי.
לא מבין את הידיעה על צ׳יבוטה - שחקן על התפקיד של לאיוס, לא צריך אותו.
לגבי קלטינס וטוויזר, מניח שאפשר למצוא מי שתקח אותם אבל לפחות במקרה של קלטינס כנראה שנאלץ להשלים לו שכר משמעותי.
לא מבין את הידיעה על צ׳יבוטה - שחקן על התפקיד של לאיוס, לא צריך אותו.
- Sin Queso
- קיבל.ה 470 לייקים
שאחד מהם ישחק בימין
- רדפוקס
- קיבל.ה 4813 לייקים
- Sin Queso
- קיבל.ה 470 לייקים
-
- קיבל.ה 528 לייקים
זסנו וזר לכנף ימין ייסגרו לנו את הסגל לא רע לשלב הזה.
באופן טבעי סביר שיהיה צורך גם שינוי או שניים בינואר אפשר לעשות עונה טובה.
באופן טבעי סביר שיהיה צורך גם שינוי או שניים בינואר אפשר לעשות עונה טובה.
-
- קיבל.ה 242 לייקים
אם יחתימו גם את אחד מהם, למרות הסגל המאוד דליל אפשר יהיה להודות שיש שיפור מקצועי גם בסגל.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 950 לייקים
האמירה לפיה צריך להביא בלם אם הולכים למערך 5 היא לא מדויקת
רודריגז משחק בלי בעיה בלם שלישי, החלטה להביא עוד בלם עשויה, למשל, לפגוע בדקות המשחק של נועם בונה.
אני לא חושב שיש בלם רביעי ששווה עכשיו משכורת, בטח לא רכישה. אנחנו משחקים במפעל אחד, זה לא פוטבול.
מי הייתם מביאים ? גורג׳ דיבה?
למה לא להביא מגן ימני וקשר בכסף הזה, במקום עוד שחקן במשקל כדי להגיד ״הבאתי״ ?
המשאבים שלנו מוגבלים
רודריגז משחק בלי בעיה בלם שלישי, החלטה להביא עוד בלם עשויה, למשל, לפגוע בדקות המשחק של נועם בונה.
אני לא חושב שיש בלם רביעי ששווה עכשיו משכורת, בטח לא רכישה. אנחנו משחקים במפעל אחד, זה לא פוטבול.
מי הייתם מביאים ? גורג׳ דיבה?
למה לא להביא מגן ימני וקשר בכסף הזה, במקום עוד שחקן במשקל כדי להגיד ״הבאתי״ ?
המשאבים שלנו מוגבלים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4813 לייקים
אם נגיע למצב שרודריגז משחק בלם יותר מפעם-פעמיים העונה ובטח במשחקים מול קבוצות חזקות נהיה בבעיה חמורה באמצע.
מה שכן אם המאמן מסוגל לתרגל גם הרכב אחר (לא חייב להיות במקום הרכב שלושת הבלמים אלא בנוסף) זה יכול להיות חיוני לנו להמשך העונה ולייתר במעט את הצורך בבלם נוסף.
מה שכן אם המאמן מסוגל לתרגל גם הרכב אחר (לא חייב להיות במקום הרכב שלושת הבלמים אלא בנוסף) זה יכול להיות חיוני לנו להמשך העונה ולייתר במעט את הצורך בבלם נוסף.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1481 לייקים
יופי שנזכרו...
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!