גביע השוקו - שבת ב 19:30- ה. ירושלים בחוץ
-
- קיבל.ה 506 לייקים
הרכב הפועל תל אביב: אמיליוס זובאס, אלון אזוגי, טל ארצ’ל, אור בלוריאן, אור ישראלוב, יהב גורפינקל, דן איינבינדר, אל ים קנצפולסקי, רן בנימין, קייס גאנם, הישאם לאיוס
-
- קיבל.ה 5891 לייקים
2 שחקניי התקפה בכל ההרכב הזה
יהיה כיף
נבעט למסגרת?
יהיה כיף
נבעט למסגרת?
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
אז הרכש היחיד שבהרכב זה בלוריאן ופאסי על הספסל, מקווה שכולם יחזרו מתישהו מהפציעות שלהם
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
ביחס להרכב שאמור להיות בתחילת העונה חסרים פה 6 שחקי שדה - רודריגס, אלטמן, אוז'בולט, פאסי, נעם בונה ומגן ימני.
זה קבוצה שונה לגמרי לגמרי
-
- קיבל.ה 940 לייקים
אף שחקן קישור שמסוגל לייצר משהו,
שני שחקנים בהתקפה מול קטמון האימתנית,
ארצ'ל ואזוגי....
טוב, לפחות לאיוס חוזר
שני שחקנים בהתקפה מול קטמון האימתנית,
ארצ'ל ואזוגי....
טוב, לפחות לאיוס חוזר
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
קאיונדו לדעתי גם יהיה שחקן הרכבאוגוסטוס היל כתב:ביחס להרכב שאמור להיות בתחילת העונה חסרים פה 6 שחקי שדה - רודריגס, אלטמן, אוז'בולט, פאסי, נעם בונה ומגן ימני.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 673 לייקים
ארצ'ל בסדר גמור. הלוואי שכל בלם שעולה מהנוער ייראה ככה.
אינתי עומרי, הפועל.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4727 לייקים
לא בלם.
בנוער שיחק קשר אחורי ומגן ימני.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
יהיה מרתק לראות את לאיוס אבוד במערך הזה
המאמן הזה דוהר ב-120 קמ״ש לתוך הקיר עם המערך הזה. הוא עלול למצוא את עצמו בבית עוד חודשיים.
הוא לא מבין את הכלים שלו
הוא לא מרכיב מערכים שממקסמים את הפוטנציאל של השחקנים הבולטים בסגל (לאיוס, רודריגז או בנימין)
הוא מתעלם מהעובדה ששחקנים ישראליים לא מבינים את המערך הזה
הוא מתעלם מהעובדה שכל קבוצת כדורגל דומיננטית בארץ בשנים האחרונות התבססה על מרכז שדה חזק של 3 שחקנים ו-3 שחקני התקפה
מאמן עקשן ויהיר ששקוע עמוק בהרגל שלו
אני אשמח לראות את משחק הלחץ ואת תפיסת עולמו ההתקפית שמעדיפה 4-3 על 1-0
המאמן הזה דוהר ב-120 קמ״ש לתוך הקיר עם המערך הזה. הוא עלול למצוא את עצמו בבית עוד חודשיים.
הוא לא מבין את הכלים שלו
הוא לא מרכיב מערכים שממקסמים את הפוטנציאל של השחקנים הבולטים בסגל (לאיוס, רודריגז או בנימין)
הוא מתעלם מהעובדה ששחקנים ישראליים לא מבינים את המערך הזה
הוא מתעלם מהעובדה שכל קבוצת כדורגל דומיננטית בארץ בשנים האחרונות התבססה על מרכז שדה חזק של 3 שחקנים ו-3 שחקני התקפה
מאמן עקשן ויהיר ששקוע עמוק בהרגל שלו
אני אשמח לראות את משחק הלחץ ואת תפיסת עולמו ההתקפית שמעדיפה 4-3 על 1-0
נערך לאחרונה על ידי צ'ימבויקה ב 29 יולי 2023, 18:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Carajo
- קיבל.ה 330 לייקים
מרגיש כמו תחילת עוד עונה של חושך בעיניים
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
איזה כלים? איזה מערכים ?
מי נמצא על הספסל שיכול לשחק בהרכב?
מי נמצא על הספסל שיכול לשחק בהרכב?
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
לא אתפלא אם נשחק בפועל
5:4:1..
לאיוס ובנימיין בצד.
5:4:1..
לאיוס ובנימיין בצד.
-
- קיבל.ה 940 לייקים
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
מה הבעיה לפתוח 4-3-3 ?
מה זה המערך הזה ? מה לסגנון המשחק שהוא דיבר עליו למול האופן שבו הפועל ת״א שיחקה ב-3 משחקי הכנה
מזכיר רק את האמירה הפיוטית שלן לפני חודש וחצי :
״צריך להיות פרו-אקטיבי בחיים, להוביל וללכת עם מה שאתה מאמין. אני לא אחכה לראות מה יקרה, אני אבוא במטרה לנצח את המשחק. לכולנו יש את הילד בתוכנו, ואם נשחק עכשיו בחצר – אתה רוצה את הכדור, אתה רוצה להבקיע שערים ולנצח. אני אוהב שחקנים שמפגינים את היכולות שלהם.
הייתי ילד בן 17 כששיחקתי במלבורן ופרנץ פושקאש היה המאמן שלנו. הובלנו 2:0 וסיפכנו פעמיים, ובמחצית זה היה 2:2. שחקנים רבים כעסו וכועסו, פושקאש נכנס למשחק. חדר והיה רגוע. הוא אמר: מה הבעיה? הם יבקיעו פעם אחת, אנחנו יבקיעו פעמיים. אם הם יבקיעו פעמיים, נבקיע שלוש פעמים. זה נשאר לי בראש. בסופו של דבר, כדורגל זה בידור. אנחנו רוצים להשיג את הכדור ולהיות הקבוצה הדומיננטית”.
עוד 2-3 משחקים בהרכב הזה ובכדורגל הנסוג הזה וזה כבר בגבולות ההונאה.
גם אם אין לו את אלטמן ואוזבולט אין שום סיבה לתרגל את הכדורגל הזה. אחרת היינו משאירים את סילבס.
נערך לאחרונה על ידי צ'ימבויקה ב 29 יולי 2023, 18:38, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
- קיבל.ה 2299 לייקים
זה בסדר לא לסכן אותם מול קטמון, אבל הם יצטרכו לפחות משחק אחד שניים כדי להיכנס לכושר משחקEl dudernio כתב:סוחבים פציעות קטנות מעדיפים לא לסכן אותם בשביל משחקי אימון
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
בונה לא קיבל שחרור בינלאומי.
רמות באמת לא מובן
רמות באמת לא מובן
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
אבל מה לעשות? אף אחד לא הזמין עכשיו את הפציעות האלה ואף אחד לא שמח על הסיטואציה תלירון האדום כתב: ↑29 יולי 2023, 18:36זה בסדר לא לסכן אותם מול קטמון, אבל הם יצטרכו לפחות משחק אחד שניים כדי להיכנס לכושר משחק
טוב שלא ממהרים לעשות שטויות ולסכן שחקנים
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
לא ענית לי על השאלה ..צ'ימבויקה כתב:
מה הבעיה לפתוח 4-3-3 ?
מה זה המערך הזה ? מה לסגנון המשחק שהוא דיבר עליו למול האופן שבו הפועל ת״א שיחקה ב-3 משחקי הכנה
״צריך להיות פרו-אקטיבי בחיים, להוביל וללכת עם מה שאתה מאמין. אני לא אחכה לראות מה יקרה, אני אבוא במטרה לנצח את המשחק. לכולנו יש את הילד בתוכנו, ואם נשחק עכשיו בחצר – אתה רוצה את הכדור, אתה רוצה להבקיע שערים ולנצח. אני אוהב שחקנים שמפגינים את היכולות שלהם.
הייתי ילד בן 17 כששיחקתי במלבורן ופרנץ פושקאש היה המאמן שלנו. הובלנו 2:0 וסיפכנו פעמיים, ובמחצית זה היה 2:2. שחקנים רבים כעסו וכועסו, פושקאש נכנס למשחק. חדר והיה רגוע. הוא אמר: מה הבעיה? הם יבקיעו פעם אחת, אנחנו יבקיעו פעמיים. אם הם יבקיעו פעמיים, נבקיע שלוש פעמים. זה נשאר לי בראש. בסופו של דבר, כדורגל זה בידור. אנחנו רוצים להשיג את הכדור ולהיות הקבוצה הדומיננטית”.
גם אם אין לו את אלטמן ואוזבולט אין שום סיבה לתרגל את הכדורגל הזה. אחרת היינו משאירים את סילבס.
הרי אם הוא מעלה את סניור כולכם תתבכיינו .
זה מה יש כרגע, עד שהפצועים יחזרו והסגל יושלם .
-
- קיבל.ה 2299 לייקים
מסכים, אבל עד כדי כך פצועים שהם לא יכולים לשחק חצי שעה?אוגוסטוס היל כתב:אבל מה לעשות? אף אחד לא הזמין עכשיו את הפציעות האלה ואף אחד לא שמח על הסיטואציה תלירון האדום כתב: ↑29 יולי 2023, 18:36זה בסדר לא לסכן אותם מול קטמון, אבל הם יצטרכו לפחות משחק אחד שניים כדי להיכנס לכושר משחקEl dudernio כתב: סוחבים פציעות קטנות מעדיפים לא לסכן אותם בשביל משחקי אימון
טוב שלא ממהרים לעשות שטויות ולסכן שחקנים
רודריגס כבר שיחק במחנה אימונים.
לא ברור למה רמות לא בסגל
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
לא מתחמק, קבוצת כדורגל צריכה לתרגל מערך.שחר כתב: ↑29 יולי 2023, 18:45לא ענית לי על השאלה ..צ'ימבויקה כתב:
מה הבעיה לפתוח 4-3-3 ?
הרי אם הוא מעלה את סניור כולכם תתבכיינו .
זה מה יש כרגע, עד שהפצועים יחזרו והסגל יושלם .
אני לא בדרבי בליגה, אני בגביע הטוטו.
למה בגלל שאין לו 3 שחקנים (רודריגז, אלטמן ואוזבולט), יהב גורפינקל צריך לתרגל את עצמו כווינגר ולא כמגן שמאלי?
למה לאיוס משחק כחלוץ שפיץ?
-
- קיבל.ה 506 לייקים
למה רמות לא בספסל?
לגבי נועם בונה לא קיבל את השחרור הבינלאומי
לגבי נועם בונה לא קיבל את השחרור הבינלאומי
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
אתם ממשיכים להגיד את זה וזה ממשיך להיות לא נכון.אוגוסטוס היל כתב: ↑29 יולי 2023, 18:21 ביחס להרכב שאמור להיות בתחילת העונה חסרים פה 6 שחקי שדה - רודריגס, אלטמן, אוז'בולט, פאסי, נעם בונה ומגן ימני.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
חיזקת את הטיעוןKingAlpaca כתב: ↑29 יולי 2023, 19:03אתם ממשיכים להגיד את זה וזה ממשיך להיות לא נכון.אוגוסטוס היל כתב: ↑29 יולי 2023, 18:21 ביחס להרכב שאמור להיות בתחילת העונה חסרים פה 6 שחקי שדה - רודריגס, אלטמן, אוז'בולט, פאסי, נעם בונה ומגן ימני.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
קבוצה שונה לגמרי לגמרי לגמריKingAlpaca כתב: ↑29 יולי 2023, 19:03אתם ממשיכים להגיד את זה וזה ממשיך להיות לא נכון.אוגוסטוס היל כתב: ↑29 יולי 2023, 18:21 ביחס להרכב שאמור להיות בתחילת העונה חסרים פה 6 שחקי שדה - רודריגס, אלטמן, אוז'בולט, פאסי, נעם בונה ומגן ימני.
שלגמרי לא מתרגלת לא מערך ולא שחקנים
העונה מתחילה
למה המחסור של שחקנים מסוימים מונע לתרגל שיטה ?
איזה משמעות יש למחנה הזה בכלל?
איפה רודריגז? איפה אוזבולט? איפה ליעד רמות?
מה הולך פה?
- Nivik
- קיבל.ה 243 לייקים
כן זה שוקו, כן החוסרים ידועים, עדיין זה הרכב מדכא למשחק רשמי ראשון
IdanTheLittle/״עידן הקטן״ לשעבר
-
- קיבל.ה 2299 לייקים
אבל זה שזאת השיטה, 3 בלמים, בצדדיםצ'ימבויקה כתב:קבוצה שונה לגמרי לגמרי לגמריKingAlpaca כתב: ↑29 יולי 2023, 19:03אתם ממשיכים להגיד את זה וזה ממשיך להיות לא נכון.אוגוסטוס היל כתב: ↑29 יולי 2023, 18:21 ביחס להרכב שאמור להיות בתחילת העונה חסרים פה 6 שחקי שדה - רודריגס, אלטמן, אוז'בולט, פאסי, נעם בונה ומגן ימני.
שלגמרי לא מתרגלת לא מערך ולא שחקנים
העונה מתחילה
למה המחסור של שחקנים מסוימים מונע לתרגל שיטה ?
איזה משמעות יש למחנה הזה בכלל?
איפה רודריגז? איפה אוזבולט? איפה ליעד רמות?
מה הולך פה?
גורפינקל/עזיז, אזוגי/סניור.
לאיוס ישחק כחלוץ שני, בנימין במקום אלטמן.
- רועי גווארה
- קיבל.ה 351 לייקים
https://live.sport365.stream/29-jul-202 ... s-fixtures
http://livetv.sx/enx/eventinfo/14584362 ... _tel_aviv/

http://livetv.sx/enx/eventinfo/14584362 ... _tel_aviv/

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
בהתחשב בהרכב הפותח היום:KingAlpaca כתב: ↑29 יולי 2023, 19:03אתם ממשיכים להגיד את זה וזה ממשיך להיות לא נכון.אוגוסטוס היל כתב: ↑29 יולי 2023, 18:21 ביחס להרכב שאמור להיות בתחילת העונה חסרים פה 6 שחקי שדה - רודריגס, אלטמן, אוז'בולט, פאסי, נעם בונה ומגן ימני.
אמיליוס זובאס, אלון אזוגי, טל ארצ’ל, אור בלוריאן, אור ישראלוב, יהב גורפינקל, דן איינבינדר, אל ים קנצפולסקי, רן בנימין, קייס גאנם, הישאם לאיוס.
מי אתה חושב שמיועד לפתוח בליגה?
- רדפוקס
- קיבל.ה 4727 לייקים
באיזה שלב של הקריירה קייס גאנם ילמד לעצור כדור עם הרגל בלי שהוא ינתז ממנו למרחקים?
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
גאנם טוב עד שזה מגיע לבעיטה, או שהכדור עף לשמיים, או שהכדור סתם בורח לו
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
הלחץ עד עכשיו לא רע
אייבינדר ואל ים משחקים גבוה
מעניין כמה יחזיקו ככה
אייבינדר ואל ים משחקים גבוה