האדס כתב: ↑19 יולי 2023, 14:59
ממש מבאסת. כואב הלב שהוא לא מוכן לבוא אלינו.
מבאס משום שבעבר שחקנים רצו להגיע להפועל, גם אם השכר היה נמוך יותר, בגלל השם - הפועל ת"א. היום זה לא המצב, והסיטואציה הזו מבאסת כל פעם מחדש. בוודאי כשאתה מרגיש שיוצאים לדרך חדשה, ואולי נחזור לימים עברו - רק מבחינת הכבוד שהשחקנים ואוהדי הכדורגל רוחשים אלינו.
גם מבאס שמה שעושה טוב לכל מיני אנשים מבוגרים תחת שם בדוי הוא להגיב בציניות לכל הודעה שנייה - משל היו ילדים בחטיבת ביניים שהסתלבטות על האחרים גורמת להם להרגיש נעלים. אבל בפורום הזה אכפת לנו מהפועל ת"א, לא מאנונימיים עם תסביכי אישיות.
אה, באמת?
שאני ואחרים זעקנו פה שהניסנובים מפרקים את המותג הפועל ת״א לגזרים, כל יפי הנפש שלחו אותי פה לשתות כוס מים והסבירו שתמיד יכול להיות יותר גרוע.
הפועל ת״א בכדורגל הוא מותג גוסס שיקח המון שנים לשקם אותו.
ואגב, גם פעם שהיינו אימפריה בכדורגל הישראלי, שחקנים רצו לבוא לשחק אצלנו כשהיה כסף על השולחן (וגם זה לא תמיד הספיק מול בית״ר, חיפה ומכבי).
כרגע אנחנו לא תחרותיים.
כל כך נכון ומבאס. אנשים פה חיים בלהלהלנד.
להביא לפה רכש טוב זה חתיכת פרויקט היום
להחתים את לאיוס על חוזה חדש, להביא את קני סייף, להחתים מגן ימני זר טוב, בלם זר טוב ואת נועם בונה. בנוסף, לא לשחק 352, אלא 433/4231. וזהו, סה"כ יש לך קבוצה טובה. כן, זה לא פשוט, אבל לא משהו בלתי אפשרי.
צריך עוד בלם (שניים עזבו - למקין וגוטליב), מגן שמאלי שיתחרה בגורפינקל, מגן ימני שיתחרה באזוגי, שחקן כנף (או שניים אם לאיוס נמכר) ושחקן 10 (אלא אם גונזלס נשאר).
ר.ש כתב: ↑21 יולי 2023, 12:13
צריך עוד בלם (שניים עזבו - למקין וגוטליב), מגן שמאלי שיתחרה בגורפינקל, מגן ימני שיתחרה באזוגי, שחקן כנף (או שניים אם לאיוס נמכר) ושחקן 10 (אלא אם גונזלס נשאר).
הלכו גוטליב ולמקין באו פאסי ובלוריאן
כל השאר מסכים
ר.ש כתב: ↑21 יולי 2023, 12:13
הלכו גוטליב ולמקין באו פאסי ובלוריאן
כל השאר מסכים
סאלם מגן מחליף.
כן צריך מגן ימני וקיצוני ימין ואם לאיוס עוזב את סייף
רדפוקס כתב:לדעתי יביאו מגן ימני זר ובזה יסתיים הרכש.
לכל אלה שחולמים על שחקן אגף ימין, לדעתי זה לא הכיוון כי אין כזה תפקיד במערך של אדון ואלקאניס.
גם ב 3 בלמים אתה צריך מישהו התקפי על הקו ולכן אם יביאו שחקן קו ולא ממש מגן הגנתי זה בהחלט יכול להיות מהלך טוב, כאשר גונסלס משמש כזר שישי על הספסל.
הבעיה היא שבשביל 3 בלמים אתה צריך גם שחקן טוב על צד שמאל כמו סייף ולא כמו גורפינקל
זה בכלל לא בונקריסטי להיפך. רק שצריך בשביל זה מגינים מהירים וברמה גבוהה מאוד.
אם מביאים מגן ימני תותח עכשיו זה יכול להיות שדרוג רציני. בלי זה המערך יהיה מאוד בעייתי
לכל אלה שחולמים על שחקן אגף ימין, לדעתי זה לא הכיוון כי אין כזה תפקיד במערך של אדון ואלקאניס.
גם ב 3 בלמים אתה צריך מישהו התקפי על הקו ולכן אם יביאו שחקן קו ולא ממש מגן הגנתי זה בהחלט יכול להיות מהלך טוב, כאשר גונסלס משמש כזר שישי על הספסל.
הבעיה היא שבשביל 3 בלמים אתה צריך גם שחקן טוב על צד שמאל כמו סייף ולא כמו גורפינקל
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
מאמין שיחפשו מגן בסגנון ווינגבאק עם יכולות התקפיות, כושר גופני ומהירות.
לא יהיה קל בכלל להביא שחקן כזה, בטח לא בסכומים שלנו.
זסנו יכול להיות תפור למערך כזה.
אם משקיעים שם, אני יכול להיות בסדר עם סניור כמחליף בעמדה הזו.
לירון האדום כתב: ↑21 יולי 2023, 14:22
לא הייתי בונה על זה שיגיע, הוא אחד המלפפונים החמים ואין לנו מה להציע לכאלה בשלב הזה. מעבר לזה, שלפחות לפי הפרסומים, אשדוד מעוניינים לעשות עליו טרייד אם כבר.
מכבי רוצה אותו ככה שאני מעריך שהוא יגיע לשם בסופו של דבר.
רדפוקס כתב: ↑21 יולי 2023, 14:49
לא הייתי בונה על זה שיגיע, הוא אחד המלפפונים החמים ואין לנו מה להציע לכאלה בשלב הזה. מעבר לזה, שלפחות לפי הפרסומים, אשדוד מעוניינים לעשות עליו טרייד אם כבר.
אפשר לתת להם את סניור, הרי חיפה ומכבי היו שמחים לראות אותו
טכנית לארז כתב: ↑21 יולי 2023, 19:29
הבלם היווני שרצינו חתם בגורניק ז'אבז'ה, ליגה ראשונה בפולין.
ישחק עם פודולסקי.
חבל, היה נשמע הרבה יותר מבטיח מהצרפתי.
ברור שהיה עדיף את היווני מאמין שהוא דרש פי 1.5 לפחות מהבלם הזה שהבאנו, לצערי כל השטיות האלה של אנליסטים לא יעזרו לנו הרבה. בסוף כדורגל זה כסף יש לך אתה תביא שחקנים טובים אין לך אתה בבעיה.
אונישנקו כתב: ↑21 יולי 2023, 15:07
אפשר לתת להם את סניור, הרי חיפה ומכבי היו שמחים לראות אותו
וואלה זה רעיון טוב לתת להם את סניור ועוד איזה צעיר אצלנו ולספר לגיקי שהם הולכים להיות הדבר הבא בכדורגל הישראלי.