עונת המלפפונים -הפועל 23/24

פורום אוהדי הפועל תל אביב
לירון האדום
קיבל.ה  2321 לייקים

להביא ועוד איזה להביא, ישראלי ושחקן טוב.
מצידי שהוא ולאיוס יתחרו על העמדה פלוס שאחד מהם יוסט לימין, גם משם אפשר לשחק כדורגל.
dino
קיבל.ה  2464 לייקים

שחר לא יתן לנו אותו מבלי איזשהו דיל על לאיוס
אנחנו לא ביטר ששחר מביא להם תרומות
arik89
קיבל.ה  96 לייקים

dino כתב: 09 יולי 2023, 10:13 שחר לא יתן לנו אותו מבלי איזשהו דיל על לאיוס
אנחנו לא ביטר ששחר מביא להם תרומות
בדיוק. ומעבר לזה, יש תקציב מוגבל. אנחנו נואשים לקיצוני ימני (ומחליף), מגן ימני, קשר מרכזי, בלם. אפילו מגן שמאלי צריך יותר. בכנף השמאלית יש את לאיוס, אלטמן יכול לשחק שם (ושיחק שם רוב הקדנציה הקודמת) וכך גם אוז'בולט. בעולם מושלם הייתי רוצה להביא את צ'יבוטה, הוא שחקן טוב וגם ישראלי. אבל הוא משחק על העמדה הכי פחות נחוצה לנו
arik89
קיבל.ה  96 לייקים

arik89 כתב: 06 יולי 2023, 01:00
shaolin232 כתב: 05 יולי 2023, 23:08
זיטו כתב: 05 יולי 2023, 19:12 מה עם נועם בונה?
השמועות אומרות שהוא מותיר רושם חיובי, אבל שמעתי את זה מגורם שלישי שמעורבב עם כמה שחקנים שם, אז לא לבנות על זה (צנציפח אל תאמין למה שרשום פה).
נראה לך שהמאמן בונה עליו? (סליחה :sh-wink: )
מה נסגר איתו?
אל באנדי
קיבל.ה  508 לייקים

תחתימו אותו כבר
פישונט
קיבל.ה  1024 לייקים

שי קונסטנטין לא בתוכניות של מכ' נתניה. אם אנחנו כבר בעייני רטרו, אולי יכול לסגור לנו את הפינה של מגן ימני ולאפשר זר נוסף לקישור
אל באנדי
קיבל.ה  508 לייקים

פישונט כתב: 09 יולי 2023, 11:16 שי קונסטנטין לא בתוכניות של מכ' נתניה. אם אנחנו כבר בעייני רטרו, אולי יכול לסגור לנו את הפינה של מגן ימני ולאפשר זר נוסף לקישור
הבנתי שהולכים על דדיה כמגן ימני
dino
קיבל.ה  2464 לייקים

אל באנדי כתב: 09 יולי 2023, 11:47
פישונט כתב: 09 יולי 2023, 11:16 שי קונסטנטין לא בתוכניות של מכ' נתניה. אם אנחנו כבר בעייני רטרו, אולי יכול לסגור לנו את הפינה של מגן ימני ולאפשר זר נוסף לקישור
הבנתי שהולכים על דדיה כמגן ימני
הוא כתב אם בא לך שחקן רטרו
שחר
קיבל.ה  1489 לייקים

איפה הימים שפישונט היה מדווח לנו מי נראה טוב באימון ומי לא פוגע...
פישונט
קיבל.ה  1024 לייקים

שחר כתב:איפה הימים שפישונט היה מדווח לנו מי נראה טוב באימון ומי לא פוגע...
המשפחה התרחבה תמונה
אבל אני באיזור מחר בבוקר, אנסה להציץ דרך היוטה (?)
ר.ש
קיבל.ה  420 לייקים

להביא את ציבוטה בנוסף ללאיוס וזר. לא במקומם
רואה שחורות המקורי
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4776 לייקים

ר.ש כתב: 09 יולי 2023, 12:09 להביא את ציבוטה בנוסף ללאיוס וזר. לא במקומם
ומי ישלם? בנון?
Hapoel_manga
קיבל.ה  321 לייקים

קונסטטין אחד השחקנים הכי גרועים בליגה
לא לגעת בו
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4776 לייקים

צ'ימבויקה כתב: 09 יולי 2023, 01:38 בחיים לא מאוויס
אוזבולט יודע לשחק בשמאל, לאיוס כמובן
חייבים שחקן לכנף ימין
רצוי 2
אוז׳בולט יכול לשחק בכנף שמאל כמו שהוא יכול לשחק שוטינג גארד במקום מקריי.
פישונט
קיבל.ה  1024 לייקים

כשחושבים על זה, אוז'בולט ואלטמן די דורכים אחד על השני - מין secondary striker שלא מתאים להיות 9 ואין את המהירות והדריבל שצריך בשביל הכנף
הוקיץ'
קיבל.ה  5940 לייקים

פישונט כתב: 09 יולי 2023, 13:55 כשחושבים על זה, אוז'בולט ואלטמן די דורכים אחד על השני - מין secondary striker שלא מתאים להיות 9 ואין את המהירות והדריבל שצריך בשביל הכנף
לגמרי. הם בדיוק אותה עמדה ושניהם כמעט ולא מסוגלים לשחק באף עמדה אחרת.
אני משער שנשחק עם אלטמן קשר התקפי מאחורי אוז'בולט כתשע, אבל אידיאלי זה לא.
וינסנט
קיבל.ה  391 לייקים

גונזאלס ממשיך, מדאיג מאוד
L.S
קיבל.ה  1055 לייקים

וינסנט כתב: 09 יולי 2023, 14:16 גונזאלס ממשיך, מדאיג מאוד
כמה פעמים אם בכלל ראית אותו משחק שזה כ"כ מטריד אותך?
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
וינסנט
קיבל.ה  391 לייקים

L.S כתב: 09 יולי 2023, 14:26
מספיק פעמים בשביל לדעת שהוא לא לרמה
dino
קיבל.ה  2464 לייקים

וינסנט כתב: 09 יולי 2023, 14:29
L.S כתב: 09 יולי 2023, 14:26
מספיק פעמים בשביל לדעת שהוא לא לרמה
הוא סחב פציעות וההחלמה מקורונה היתה אצלו פחות פשוטה
יש כאלה שזה משפיע עליהם ככה
בנוסף, הפלטפורמה שהוא יהיה בה כעת היא שונה מבחינת הצוות, תנאים, אווירה(יש לו חברים ספרדים במועדון)
בצ׳כיה הוא היה שחקן בכלל לא רע והם ליגה לא פחות טובה מפה(סלביה, ספרטה ופלזן יותר טובות מהטובות שכאן)
בהחלט לא הפסד גדול לתת לו צ׳אנס.
dino
קיבל.ה  2464 לייקים

אגב איפה ראית שהוא ממשיך?

זה מספורט 5 היום:

בתוך כך פבלו גונסאלס הצטרף לאימוני הקבוצה אחרי ששב משיקום מקרע ברצועה הצולבת. הקשר הספרדי שהצטרף בעונה שעברה להפועל תל אביב נפצע בינואר האחרון וקיבל אישור לעבור את השיקום בארצו, ספרד. הוא מחזיק בחוזה לעונה נוספת ועל פניו נמצא בתוכניות המקצועיות וזוכה להערכה מקצועית, אך רוצים במועדון תחילה לראות שהוא שב מהפציעה בצורה טובה ורק לאחר מכן יקבלו החלטה סופית לגביו
וינסנט
קיבל.ה  391 לייקים

dino כתב: 09 יולי 2023, 14:44

זה מספורט 5 היום:

בתוך כך פבלו גונסאלס הצטרף לאימוני הקבוצה אחרי ששב משיקום מקרע ברצועה הצולבת. הקשר הספרדי שהצטרף בעונה שעברה להפועל תל אביב נפצע בינואר האחרון וקיבל אישור לעבור את השיקום בארצו, ספרד. הוא מחזיק בחוזה לעונה נוספת ועל פניו נמצא בתוכניות המקצועיות וזוכה להערכה מקצועית, אך רוצים במועדון תחילה לראות שהוא שב מהפציעה בצורה טובה ורק לאחר מכן יקבלו החלטה סופית לגביו
אם זה נכון הוא כנראה ימשיך
avivx2
קיבל.ה  194 לייקים

וינסנט כתב: 09 יולי 2023, 14:52
dino כתב: 09 יולי 2023, 14:44

זה מספורט 5 היום:

אם זה נכון הוא כנראה ימשיך
הזוי שזו הרמה אליה מכוונים הבעלים החדשים..
dino
קיבל.ה  2464 לייקים

אז תחזירו את הבעלים הקודמים, מתגעגע לשכונה
הוקיץ'
קיבל.ה  5940 לייקים

בעיני זה בסדר גמור להשאיר אותו כזר שישי.
האמת היא שראינו אותו מעט מאוד אשתקד, ובעיני הוא לא עשה רושם של חסר קשר למקצוע (וגם הרקורד שלו בסדר גמור). בהחלט יכול להיות שעם הכנה קצת יותר מסודרת לעונה וקבוצה יותר נורמלית שמשחקת כדורגל, נראה ממנו דברים אחרים.
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1156 לייקים

לא זוכר כלום מגונזלס. הוא גם בקושי שיחק.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4776 לייקים

הוקיץ' כתב: 09 יולי 2023, 18:11 בעיני זה בסדר גמור להשאיר אותו כזר שישי.
האמת היא שראינו אותו מעט מאוד אשתקד, ובעיני הוא לא עשה רושם של חסר קשר למקצוע (וגם הרקורד שלו בסדר גמור). בהחלט יכול להיות שעם הכנה קצת יותר מסודרת לעונה וקבוצה יותר נורמלית שמשחקת כדורגל, נראה ממנו דברים אחרים.
מה שבעיקר לא נראה ממנו - ניידות כשחקן אמצע, מהירות כשחקן קו (שני דברים שמאוד חסרים לנו).
עוד שחקן חסר תפקיד ומעוף. סותם חורים של ההתקפה, סוג של קלטינס בעמדה קדמית יותר.

האם זה נורא כזר שישי שהוא גם ככה כבר על הפיירול? לא.
האם לא היה עדיף היה ללכת על זר שישי בדמות שחקן צעיר עם פוטנציאל? עדיף.
הוקיץ'
קיבל.ה  5940 לייקים

רדפוקס כתב: 09 יולי 2023, 19:11
הוקיץ' כתב: 09 יולי 2023, 18:11 בעיני זה בסדר גמור להשאיר אותו כזר שישי.
מה שבעיקר לא נראה ממנו - ניידות כשחקן אמצע, מהירות כשחקן קו (שני דברים שמאוד חסרים לנו).
עוד שחקן חסר תפקיד ומעוף. סותם חורים של ההתקפה, סוג של קלטינס בעמדה קדמית יותר.

האם זה נורא כזר שישי שהוא גם ככה כבר על הפיירול? לא.
האם לא היה עדיף היה ללכת על זר שישי בדמות שחקן צעיר עם פוטנציאל? עדיף.
כן, עדיף, אבל זו לא החלטה הזויה בעיני, בעיקר שהוא כבר על הפיירול.
יותר מטרידים אותי דברים אחרים, בעיקר ההחלטה לבנות על קנצפולסקי בהרכב ולא להביא אף שחקן ספסל לגיבוי בחלק ההתקפי.
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1156 לייקים

מה התפקיד שלו בכלל? בונים עליו לאגף ימין כאילו?
נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל ב 09 יולי 2023, 20:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
לירון האדום
קיבל.ה  2321 לייקים

הבן אדם שם צמד (אומנם נגד נס ציונה אם אני לא טועה), זה כבר יותר מהרבה שחקנים אחרים בעונה שעברה

Sent from my SM-G996B using Tapatalk

scorpio
קיבל.ה  54 לייקים

מי זה הנינגה הזה שמועמד? חוץ משם מצחיק יש בו משהו?
שי אבוטבול לראשות הממשלה
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1156 לייקים

זה שחקן שנקנה ב 3 מיליון יורו ב 2019
רזומה יש לו. חזק וגבוה.
נראה כמו כזה שנראה כמו פוטנציאל אבל אף פעם לא היו לו מספרים מאוד מרשימים.
שנה שעברה ביוון כבש 5 שערים ב 27 משחקים
Asafasraf
קיבל.ה  1409 לייקים

לירון האדום כתב:הבן אדם שם צמד (אומנם נגד נס ציונה אם אני לא טועה), זה כבר יותר מהרבה שחקנים אחרים בעונה שעברה

הבנאדם לא בלט כשכן שיחק+ חזרה מקרע ברצועה= סוף ידוע מראש.
הלוואי ואטעה.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4776 לייקים

scorpio כתב: 09 יולי 2023, 20:18 מי זה הנינגה הזה שמועמד? חוץ משם מצחיק יש בו משהו?
הוא לא באמת מועמד, לפחות לא להפועל תל אביב.
לירון האדום
קיבל.ה  2321 לייקים

Asafasraf כתב:
לירון האדום כתב:הבן אדם שם צמד (אומנם נגד נס ציונה אם אני לא טועה), זה כבר יותר מהרבה שחקנים אחרים בעונה שעברה

הבנאדם לא בלט כשכן שיחק+ חזרה מקרע ברצועה= סוף ידוע מראש.
הלוואי ואטעה.

Sent from my iPhone using Tapatalk
דווקא אני זוכר אותו לטובה בעיקר במחנה אימונים.
לגבי הפציעה אתה צודק, אבל אני סומך על הצוות המקצועי שיחליט אם הוא מספיק טוב לסגל או לא

oleg neduda
קיבל.ה  1963 לייקים

לטעמי כזר שישי שכבר יושב על הפיירול זו החלטה סבירה לגמרי להשאיר אותו
בצכיה הוא שיחק לא מעט בכנפיים ויש לנו מחסור שם. עושה רושם שעד שהגיע אלינו הוא היה שחקן לא רע, נקווה שיחזור לכושר שהציג בצכיה
בר לב אדום
קיבל.ה  370 לייקים

איפה כל אותם אלה שטענו ״רק אמצע יוני, מה אתם בלחץ של החתמות, מה עשו שאר הקבוצות וכו׳״?
אז הנה עוד חודש עבר, אנחנו כבר באמצע יולי, מכבי הביאו כבר שני זרים להרכב, שבירו בכוננות מכירת יובנוביץ להגיע.
ב״ש כבר דיי סגרה את הסגל ואפילו שתי הפתח תקוויות וריינה פעילות מאוד בשוק.
אבל משום מה לסגל הנוצץ של שנה שעברה שלנו, לא צריך יותר מדי חיזוקים, מספיק אלטמן ורודריגז.
אני באמת מנסה להבין את צורת ההתנהלות ולזה, אני לפחות, לא ציפיתי, שוב להביא שחקנים בסוף החלון, שוב לקוות לפגיעות מבלי לעשות מחנה אימון, או אימוני קדם עם הקבוצה, אז כן אני לא מצפה להנחית פה 8-10 שחקנים חדשים (כמובן לא ניסנובסטוק ולמרות שאיך שסגל הקבוצה נראה, זה לא היה מזיק) אבל לפחות בזה חשבתי שנראה את השינוי.
אחכ טוענים על משחק הראווה, תבינו שהכל קשור להכל,
מספיק שהיו מביאים לכאן 4-5 שחקנים נורמליים, היו נמכרים למשחק, לדעתי, באזור ה7000-8000.
כרגע התחושה, היא שהסגל עדיין לא שווה אפילו פלייאוף עליון.
הלוואי ושוב הלוואי ואתבדה ופתאום נראה פה מספר החתמות נוצצות וזרים איכותיים שישנו את התמונה, נכון לעכשיו אנחנו עוד לא שם והזמן לא עוצר.
El dudernio
קיבל.ה  1566 לייקים

בר לב אדום כתב: 10 יולי 2023, 08:36 איפה כל אותם אלה שטענו ״רק אמצע יוני, מה אתם בלחץ של החתמות, מה עשו שאר הקבוצות וכו׳״?
אז הנה עוד חודש עבר, אנחנו כבר באמצע יולי, מכבי הביאו כבר שני זרים להרכב, שבירו בכוננות מכירת יובנוביץ להגיע.
אבל משום מה לסגל הנוצץ של שנה שעברה שלנו, לא צריך יותר מדי חיזוקים, מספיק אלטמן ורודריגז.
אני באמת מנסה להבין את צורת ההתנהלות ולזה, אני לפחות, לא ציפיתי, שוב להביא שחקנים בסוף החלון, שוב לקוות לפגיעות מבלי לעשות מחנה אימון, או אימוני קדם עם הקבוצה, אז כן אני לא מצפה להנחית פה 8-10 שחקנים חדשים (כמובן לא ניסנובסטוק ולמרות שאיך שסגל הקבוצה נראה, זה לא היה מזיק) אבל לפחות בזה חשבתי שנראה את השינוי.
מספיק שהיו מביאים לכאן 4-5 שחקנים נורמליים, היו נמכרים למשחק, לדעתי, באזור ה7000-8000.
הלוואי ושוב הלוואי ואתבדה ופתאום נראה פה מספר החתמות נוצצות וזרים איכותיים שישנו את התמונה, נכון לעכשיו אנחנו עוד לא שם והזמן לא עוצר.
אז מה עשית?
1. הבאת שחקן שלפני שנתיים היה כאן זר בכיר בקבוצה שזכתה באליפות.
2. הבאת שחקן התקפי שהוא חלק מהסגל הרחב של נבחרת ישראל.
3. הבאת בלם מסגל הנבחרת הצעירה שסימה לפני שבוע מקום 4 באירופה.
4. יש לך מקום לעוד 2 זרים ומדברים נל לפחות שחקן ישראלי אחד מדרג הביינים שיגיע ( דדיה) לעיבוי הסגל.
5 הבאת מגן ימין ( החזרת מהשאלה)
6. הבאת מגן שמאל מחליף.
7. חידשת חוזים לאחד הקשרים הטובים בליגה ( מבחינת מספרים) ולאחד השוערים הטובים בליגה ( מבחינת מספרים).
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1156 לייקים

נשפוט כשייסגר הסגל.
החיים זה לא תמיד מה שרוצים ומתכננים.
כולם רוצים סגל מלא עכשיו.
מאחר ואין שום שאלה לגבי זה שהסגל חלקי זה סתם דיבורים באוויר.
לפחות לא ממלאים את הסגל בשאריות
זה נראה שהעיכוב הוא בגלל שלא מתפשרים אבל נראה בסוף
בר לב אדום
קיבל.ה  370 לייקים

El dudernio כתב: 10 יולי 2023, 09:44
בר לב אדום כתב: 10 יולי 2023, 08:36 איפה כל אותם אלה שטענו ״רק אמצע יוני, מה אתם בלחץ של החתמות, מה עשו שאר הקבוצות וכו׳״?
אז מה עשית?
1. הבאת שחקן שלפני שנתיים היה כאן זר בכיר בקבוצה שזכתה באליפות.
2. הבאת שחקן התקפי שהוא חלק מהסגל הרחב של נבחרת ישראל.
3. הבאת בלם מסגל הנבחרת הצעירה שסימה לפני שבוע מקום 4 באירופה.
4. יש לך מקום לעוד 2 זרים ומדברים נל לפחות שחקן ישראלי אחד מדרג הביינים שיגיע ( דדיה) לעיבוי הסגל.
5 הבאת מגן ימין ( החזרת מהשאלה)
6. הבאת מגן שמאל מחליף.
7. חידשת חוזים לאחד הקשרים הטובים בליגה ( מבחינת מספרים) ולאחד השוערים הטובים בליגה ( מבחינת מספרים).
תראה אתה יכול להציג את זה ככה כדי להרגיע את עצמך ואתה יכול להציג את זה אחרת כי זאת המציאות -
1. אין ויכוח שרודריגס זה החתמה ראויה מאוד, אכן אנחנו יודעים למה הוא מסוגל, אממה הוא לא הרבה לשחק בשנה האחרונה כך שיש ספק קטן שאולי לא נקבל את מה שאנו מצפים ממנו, אבל שוב - החתמה ראויה אין ויכוח.
2. להגיד על אלטמן שחקן נבחרת זה סתם אשליה אופטית (בקושי שתי הופעות יש לו במשחקי ידידות), שחקן עם בעיות גב (כך לפי הפרסומים ובטח שיש לנו בעמדה שלו את אוזבולט שלא נופל), אבל כן גם אני הייתי בעד החתמתו ולכן ציינתי אותו ואת רודיריגס שרשמתי.
3. בלוריאן היה בלם רביעי בקבוצה שהיה לה בלם בסגל כמו איתן טיבי (אנשים פה לא רצו לגעת בו ואני מסכים איתם), בקושי ראה דשא וגם היה שחקן בקצה הספסל באליפות אירופה (נכון הוא שותף במוקדמות, אבל זה היה לפני כל כך הרבה זמן שזה לא כל כך רלוונטי) - כך שהטייטל שחקן נבחרת יפה, אך פחות מתאים.
4. לגבי הזרים זה בדיוק מה שרשמתי, שההמתנה הזאת לסוף החלון ואז לחוסר תיאום עם הקבוצה זה משהו שהורגלנו אליו מצמד הכושלים וכל כך קיוויתי לראות שינוי לפחות בנושא הזה. דדיה זה שחקן בינוני מינוס שאפילו יחזקאל שהוא בכלל שחקן התפקה הועדף על פניו, שהוא מגן ימני בהגדרתו בב"ש.
5. מגן ימני בסימן שאלה גדול, נתן חצי עונה סבירה בפ"ת בליגה הלאומית, אל תשכחו שזיקרי, רז שטיין ועידו שמש ועוד מלא מככבים בלאומית ובליגת העל זה אופרה אחרת. מה גם שלפי ההבנה הוא בכלל מיועד להיות מגן שני.
6. באמת אתה רוצה לדבר על מגן שמאלי שהיה חלק מהגנה שספגה חמישיות, שישיות ושביעיות בליגה הלאומית?
7. אייבינדר אמנם נתן מספרים יפים, אל מפה ועד לקשר הכי טוב בליגה?? איבדתי אותך... וזובאס בעיני טעות להמשיך איתו, בטח שהשנה השוק היה רחב מאוד בשוערים ישראלים ברמתו לפחות אם לא יותר.

להמשיך?
שליחת תגובה