הקבוצה האמריקאית

פורום אוהדי הפועל תל אביב
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4784 לייקים

אוגוסטוס היל כתב: 27 יוני 2023, 17:32 אני ממש ממש לא בטוח שזה בא על חשבון.
ובכל מקרה אם אני מבין נכון, מה שהם עשו עכשיו זה בדיוק המהלך ההפוך - במקום לחכות שישלמו הם ביטלו תשלומים שתכלס מגיעים לבעלים הקודמים בגלל הוויכוח על החוב על פניו אומרים להם בואו תתבעו אותנו אתם, ככה שאין גרעון בכלל מבחינתם
אז זהו שככל הנראה שהצ'קים שבוטלו לא מכסים את הגרעון, ככה אני מבין.
שחר
קיבל.ה  1489 לייקים

רדפוקס כתב: 27 יוני 2023, 17:35
ובכל מקרה אם אני מבין נכון, מה שהם עשו עכשיו זה בדיוק המהלך ההפוך - במקום לחכות שישלמו הם ביטלו תשלומים שתכלס מגיעים לבעלים הקודמים בגלל הוויכוח על החוב על פניו אומרים להם בואו תתבעו אותנו אתם, ככה שאין גרעון בכלל מבחינתם
הצ'קים שבוטלו היו אמורים להגיע לכיס של הבעלים הקודמים, אין קשר לגרעון. אם אני מבין נכון, הם נלקחו כבני ערובה עד שהבעלות הקודמת תכסה את הגרעון שהיא אחראית לו (לשיטת הבעלות הנוכחית).
בני12
קיבל.ה  1621 לייקים

רדפוקס כתב: 27 יוני 2023, 17:29
אוגוסטוס היל כתב: 27 יוני 2023, 17:08
רדפוקס כתב: 27 יוני 2023, 17:07
זה משפיע על הקבוצה ועל התקציב.
פרט נמק
יש גרעון -> חלק מהתקציב שתוכנן ילך לכיסוי הגרעון.
פשוט ככה.
אז הרגע הם הגדילו את הקופה ב-3.5 מליון ש"ח
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4784 לייקים

שחר כתב: 27 יוני 2023, 17:44
רדפוקס כתב: 27 יוני 2023, 17:35
הצ'קים שבוטלו היו אמורים להגיע לכיס של הבעלים הקודמים, אין קשר לגרעון. אם אני מבין נכון, הם נלקחו כבני ערובה עד שהבעלות הקודמת תכסה את הגרעון שהיא אחראית לו (לשיטת הבעלות הנוכחית).
הצ׳קים בוטלו כי הבעלים הקודמים השאירו אחריהם גרעון גדול שהמינצברגים לא צפו וכרגע לא מוכנים להעביר להם את הצ׳קים האלה שיגידלו את הגרעון.

בני12,
הם לא הגדילו את הקופה, הם פשוט לא הקטינו אותה ב-3.5 נוספים.
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1165 לייקים

אבל זה כסף שלא היה בתקציב. הוויכוח שהולך להיות הוא על דילול המניות של הניסנובים ואולי מעבר וזה כבר יידון בבית משפט.
תקשיב לפודקאסט עם בועז תושב הוא מסביר את זה מצוין.
אף אחד לא יודע מה באמת גובה החוב אבל הם הבינו עם מי יש להם עסק אז לקחו סוג של "מקדמה"
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4784 לייקים

זה לא כסף, זה צ׳קים יוצאים על שם המועדון לטובת חברות של הבעלים הקודמים שבוטלו.
עצרו פה דימום נוסף בסך 3.5 מיליון, זה לא כסף שנכנס אלינו ברגע שהצ׳קים האלה בוטלו.
שחר
קיבל.ה  1489 לייקים

זהו, שזה לא דימום , זה כסף שהוא חלק מהעסקה המקורית, נלקח בחשבון וזה מצויין בכל פרסום .

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4784 לייקים

מה זה משנה אם נלקח בחשבון או לא? בפועל אם לא היו מבטלים את הצ׳קים היו יוצאים 3.5 מיליון מקופת המועדון.
dino
קיבל.ה  2478 לייקים

הדר יעקבי ספורט5

הפועל ת"א מתכוננת לעונה הבאה, אבל מאחורי הקלעים - הסכסוך עם בין ההנהלה הקודמת להנהלה הנוכחית ממשיך להחריף. אז מה באמת מתרחש? ננסה לעשות לכם סדר.

כידוע, הפועל ת"א בעונה האחרונה נכנסה לגרעון תקציבי כתוצאה מהגעה לפלייאוף התחתון ותכנון תקציב לקוי בפתיחת העונה. בינואר קבוצת ניסנוב צפתה את הגרעון שצפוי להיווצר בסיום העונה ולכן פנתה לקבוצת מינצברג, שהיו אז בשלבי רכישה מתקדמים, בבקשה למכור את אל ים קנצפולסקי, תוך שהם מסבירים שאין להם את היכולת הכלכלית לכסות את הגרעון מכיסם, אלא רק על ידי מכירת אחד מנכסיה של הקבוצה. לדבריהם, המינצברגים סירבו למכירת קנצפולסקי והבטיחו לטפל בגרעון בעצמם.

במקביל, הקבוצה האמריקאית טוענת שעל פי החוזה הבעלות הקודמת אחראית לכיסוי הגרעון ועסקת המכירה כללה מלכתחילה את כל הנכסים של המועדון. מרגע שעברה הבעלות, עברו למעשה גם הגרעונות לאחריות קבוצת מינצברג. כעת, נראה כי אלה מנסים לכאורה "לגבות" את החובות באמצעות סנקציות כלכליות על הבעלות הקודמת. ראשית, הבעלות הקודמת לקחה מהבנק הלוואה בסך 3 מיליון ש"ח, שבעבורה הפקידו מכיסם הבעלים הקודמים ערבות בנקאית לתפעול הקבוצה.

עם כניסת מינצברג תפקיד הם היו אמורים להחליף את הערבויות, אך עד רגע זה הם לא עשו זאת. בנוסף, הבעלות הקודמת לקחה הלוואה קודמת בגובה הכסף שאמור להיכנס ממכירת שחקנים. כזכור, בקיץ הקודם נמכרו שי אליאס, דורון ליידנר ואושר דוידה, כשהעסקאות התבצעו בתשלומים ויתרת התשלום אמורה להיכנס בחודשים הקרובים.

בעבור הכסף שאמור היה להכנס לקחו הניסנובים הלוואות וכשנסגרה עסקת הרכישה, הם קיבלו צ'קים מקבוצת מינצברג בגובה הכסף שאמור היה להיכנס אליהם. אין עוררין שהכסף ממכירת אותם שחקנים אמור לעבור לבעלות הקודמת, אולם כעת בגלל הגירעונות שלא כוסו על ידי הבעלות הקודמת, קבוצת מינצברג ביטלה את הצ'קים שנתנו. למעשה, קבוצת מינצברג שמאמינה שהחוזה שנחתם מצודד בהם וכי יש להם את הגב המשפטי לכך, בחרה באופן מפתיע שלא לתבוע בבית המשפט את הכספים כמתבקש, אלא לדרוש את מה שלטענתם מגיע להם, בצורה של ביטול הצ'קים. כך למעשה, הגרעון שנוצר ע"י הבעלות הקודמת ולא היה ידוע מראש, יכוסה מאותם כספים, ולא מכיסם.

אז מה יקרה מפה? ככל הנראה סכסוך משפטי. הבעלות הקודמת לא תוותר על הכספים שלטענתם מגיעים להם, ממש כמו הבעלות הנוכחית. אז מי צודק? בית המשפט יכריע.
הלוטוס הלבן
קיבל.ה  408 לייקים

כמו שנכתב כבר, ביטול צ'קים זה צעד חוקי אבל קיצוני. אם האמריקאים מצאו הוכחות לגניבת כספים זה דבר אחד. אם באמצעות ביטול הצ'קים רוצים לאלץ את ההנהלה הקודמת להתמודד עם הגרעון זה כבר דבר אחר (יותר בעייתי בהליך משפטי).
לדעתי הדבר השמעותי ביותר עבור המועדון זה נושא הערבויות בהופקדו בבקרה תקציבים. שם עלולה להיות תסבוכת לקראת הגשת התקציב החדש. מבחינת הבקרה, הקבוצה האמריקאית אחראית בלעדית לנושאים כספים של המועדון ומתי נוצר גרעון או חוב זה לא רלבנטי.
הדווח של הדר יעקבי כנראה רציני. כדאי לדעת שלא כל מחלקות בין האמריקאים לבין הנהלה הקודמת תגיע לבית המשפט. בתקנון העברת זכויות ניהול של קבוצות של התאחדות כתוב ב שמחולקת בין הבעלים החדש לבין הקודם תועבר לפורום מיוחד של התאחדות.
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  817 לייקים

מה לגבי הכסף ממכירת - ינקוביץ,רוסה,אייזן ורז שלמה?
מה לגבי החובות של הקאס כן בוטלו לא בוטלו?
מתי שהוא נדע מה באמת קורה מבחינה כלכלית עם המועדון הזה או שעוד שנה וחצי ביום בהיר נשמע על איזה חוב של 2 וחצי מליון יורו על אלוהים יודע מה?
רדיוס לבית"ר!
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1605 לייקים

הלוטוס הלבן כתב:כמו שנכתב כבר, ביטול צ'קים זה צעד חוקי אבל קיצוני. אם האמריקאים מצאו הוכחות לגניבת כספים זה דבר אחד. אם באמצעות ביטול הצ'קים רוצים לאלץ את ההנהלה הקודמת להתמודד עם הגרעון זה כבר דבר אחר (יותר בעייתי בהליך משפטי).
לדעתי הדבר השמעותי ביותר עבור המועדון זה נושא הערבויות בהופקדו בבקרה תקציבים. שם עלולה להיות תסבוכת לקראת הגשת התקציב החדש. מבחינת הבקרה, הקבוצה האמריקאית אחראית בלעדית לנושאים כספים של המועדון ומתי נוצר גרעון או חוב זה לא רלבנטי.
הדווח של הדר יעקבי כנראה רציני. כדאי לדעת שלא כל מחלקות בין האמריקאים לבין הנהלה הקודמת תגיע לבית המשפט. בתקנון העברת זכויות ניהול של קבוצות של התאחדות כתוב ב שמחולקת בין הבעלים החדש לבין הקודם תועבר לפורום מיוחד של התאחדות.
ביטול צ'קים זה ממש לא דבר חוקי ובלי' שום קשר הניסנובים יוכלו פשוט לפתוח תיקי הוצאה לפועל ולגבות שם את הצ'קים.

Sent from my NE2215 using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
Mr.china
קיבל.ה  204 לייקים

https://sport1.maariv.co.il/israeli-soc ... e/1127834/
וסיליה באקיץ׳, בלם שיהיה אמור לחתום/חתם בינואר לשנתיים וחצי ועקב המכירה היה אמור לחתום לחצי שנה ניצח בתביעה של 250 אלף יורו.

על איזה צד זה נופל? ניסנובס או האמריקאים?
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

Mr.china כתב:https://sport1.maariv.co.il/israeli-soc ... e/1127834/
וסיליה באקיץ׳, בלם שיהיה אמור לחתום/חתם בינואר לשנתיים וחצי ועקב המכירה היה אמור לחתום לחצי שנה ניצח בתביעה של 250 אלף יורו.

מועדון הפועל ת"א
dino
קיבל.ה  2478 לייקים

אופיר סער ממשיך במגמתו השלילית והפסימית

בעוד הבעלים היוצאים של הפועל תל אביב מתכתשים עם קבוצת מינצברג בנוגע לשאלה מי יישא בגירעון, בבקרת התקציבים מתכוונים לבחון בפינצטה את ערבויות המועדון בעת העברת התקציב לעונה הנוכחית. על פניו, נראה שלאדומים לא יהיה פשוט בכלל להעביר תקציב עם שכר שחקנים ראוי.

בעונה שעברה שכר השחקנים של הקבוצה עמד על כ-13 מיליון שקלים בעונה בה נמכרו שחקנים ב-9 מיליון. השנה המטרה הייתה להעלות את התקציב ל-15 מיליון, אך עם הגירעון שנוצר ולאור הקשחת התנאים של הבקרה, קשה לראות את זה קורה.

מבחינת ההתאחדות והבקרה, בעלים חדשים (מה עוד שהאמריקאים עדיין לא מוגדרים ככאלה) נמצאים תחת מבחן ועוברים בדיקות מעמיקות בשנה הראשונה, במיוחד על רקע העובדה שהבקרה מקבלת איתותי אזהרה מהבעלות היוצאת.

אחד הבעלים היוצאים של האדומים אמר אתמול: "אנחנו מעבירים את החששות שלנו להתאחדות ולבקרה, מבלי קשר לעניין האישי שלנו. יותר מדי דברים קורים שגורמים לנו לא לסמוך עליהם".

גם הצ'קים שמגיעים לזאב גרינברג ובועז תושב בוטלו. מבחינת הבקרה לא מדובר בכסף של הפועל תל אביב והיא תדרוש ערבויות לתשלום הצ'קים. בנוסף מגלים האמריקאים התחייבויות ישנות כמו תשלומים לסוכנים וספקים, ולכן דוחים אותם להמשך העונה. כמו כן, לאור הקשיים גם פסקי פיפ"א חדשים ובוררויות קטנות בארץ ייכללו בתקציב. כרגע נראה כי המועדון יצרף עוד 2-3 שחקנים והסגל יורכב ברובו מהצעירים המוכשרים של המועדון
לירון האדום
קיבל.ה  2326 לייקים

סער והחברים מקבלים מידע מנינוב ומפרסמים את המידע, הרי אף עיתונאי ספורט לא באמת עושה הצלבה או מברר את המידע.
בטח הם גם לא פנו לקבל תגובה

Sent from my SM-G996B using Tapatalk

אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1165 לייקים

זה מתחיל לעצבן

שום דיבור מול הקהל
שום הסברים מה קורה
גם אם הכל שטויות תצאו מסודר דברו
dino
קיבל.ה  2478 לייקים

גם צנציפר(כהרגלו) מנסה להכניס לבעלים

האחים מינצברג שהחלו לנהל את הפועל ת"א באופן רשמי לפני כחודש, דיברו על הכנסת סטנדרטים שונים למתחם האימונים בוולפסון, תרבות ניהול שונה לגמרי ממה שהורגלו אליה האוהדים האדומים, אולם ל-ynet התברר כי למאמן האוסטרלי החדש, מייקל ולקאניס, הוכנס סעיף פיצוי מיוחד שלפיו במידה שיפוטר, יקבל שלושה חודשי משכורת בלבד
Piz
קיבל.ה  80 לייקים

Mr.china כתב: 28 יוני 2023, 00:01 https://sport1.maariv.co.il/israeli-soc ... e/1127834/

אני רואה לאן העונה הזאת הולכת, עונת ״השאריות של הניסנובים״ . כמו שאמא שלי הייתה אומרת, אין גמדים קטנים שמנקים אחריכם אחרי שאתם הולכים.
הלוטוס הלבן
קיבל.ה  408 לייקים

Piz כתב: 28 יוני 2023, 09:02
Mr.china כתב: 28 יוני 2023, 00:01 https://sport1.maariv.co.il/israeli-soc ... e/1127834/

אני רואה לאן העונה הזאת הולכת, עונת ״השאריות של הניסנובים״ . כמו שאמא שלי הייתה אומרת, אין גמדים קטנים שמנקים אחריכם אחרי שאתם הולכים.
לגביו : לפי דעתי אין פסק דין חלוט של cas- כלומר פסק דין שלא ניתן לערער עליו.
הלוטוס הלבן
קיבל.ה  408 לייקים

לירון האדום כתב: 28 יוני 2023, 08:20 סער והחברים מקבלים מידע מנינוב ומפרסמים את המידע, הרי אף עיתונאי ספורט לא באמת עושה הצלבה או מברר את המידע.
בטח הם גם לא פנו לקבל תגובה

נכון אבל :
למה ההנהלה החדשה לא מתקשרת עם הקהל?
למה לא מוסרת את גרסתה ?
למה לא מוסרת בצורה מסודרת מה גודל התקציב המתוכנן המעודכן אחרי ש"גילו" מה המצב האמיתי בקבוצה?
למה המתינו חצי שנה כיד לקבל הניהול, אחרי שערכו בדיקת נאותות ובסוף 2022 היו כן מרוצים מהממצאים?
מה הם הסיכומים או המדדים שקבעו בהסכם לגבי המצב ב-31 מאי ערב קבלת הקבוצה לידיים שלהם (מנגנון נחוץ ומקובל בהסכמים של דחייה בקבלתה מושכות של עסק נרכש)?
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1165 לייקים

Piz כתב: 28 יוני 2023, 09:02

אין מנוס זה בלי ספק יהיה ברקע. ולא בטוח ששנה תספיק. חורבות השאירו פה
הציפיה שלי היא- א. שקיפות ב. הפרדה בין זה לבין ההתנהלות השוטפת ככל שניתן
יהלום14אדום
קיבל.ה  960 לייקים

dino כתב: 28 יוני 2023, 08:50 גם צנציפר(כהרגלו) מנסה להכניס לבעלים

האחים מינצברג שהחלו לנהל את הפועל ת"א באופן רשמי לפני כחודש, דיברו על הכנסת סטנדרטים שונים למתחם האימונים בוולפסון, תרבות ניהול שונה לגמרי ממה שהורגלו אליה האוהדים האדומים, אולם ל-ynet התברר כי למאמן האוסטרלי החדש, מייקל ולקאניס, הוכנס סעיף פיצוי מיוחד שלפיו במידה שיפוטר, יקבל שלושה חודשי משכורת בלבד
ומה לא בסדר בזה? כשטביב התנהל ככה זה היה בסדר?
צנציפח, אתה פח אשפה של בן אדם
יאללה הביתה!!!
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  950 לייקים

אוגוסטוס היל כתב: 28 יוני 2023, 08:25 זה מתחיל לעצבן

שום דיבור מול הקהל
שום הסברים מה קורה
1. אתה צודק , יש דברים בעיתיים עד כה
2. דווקא הכתבות האלה גורמות לי לעמוד לצד ההנהלה החדשה, לא נכון לאכול את הכתבות האלה במלואן, גם אם יש בהן אמת. יש קשר ישיר בין הידיעות שיוצאות עכשיו לבין ההליך המשפטי המסתמן של קבוצת ניסנוב מול מינצברג.
מוסדות ההתאחדות הבקרה, והתקשורת מזמרים עכשיו בחסות הניסנובים, במטרה לגרש או לצמצם נזקים מול האמריקאים. אני מזכיר לכם שלפי ההסכם והפרסום, ניסנוב עדיין מייצג אותנו במוסדות ההתאחדות. ניסנוב מקורב מאוד והריץ את שינו זוארץ.

אני גם חוזה שהבקרה תעשה בעיות לאמריקאים, כדי להבהיל אותם במסגרת המאבק מול הניסנובים.

אנחנו מדברים כאילו הבקרה או מוסדות ההתאחדות עומדים בכללי מנהל תקין כלשהם.
גוף שקיבל פסל כערבות יכול מחר גם להחליט שבעלות מסוימת לא באה לו טוב כי מישהו אמר להם לא לאשר.

3. בהמשך לזה, אם האמריקאים לא ישתפרו ולא ישכילו להבין שעושים פה מהלך נגדם, הם יהיו בבעיה קשה מאוד. האוהדים גם יתנפלו עליהם כי לא כולם מבינים את התמונה המלאה. הפורום לא מייצג.
אדום
קיבל.ה  945 לייקים

שום דיבור מול הקהל
שום הסברים מה קורה
בול.
מאפשר לכל העיתונאים להיכנס בקבוצה בחופשיות, ובינתיים זה רק עושה רע מול הקהל בחוץ.
התנהלות לא ברורה
הלוטוס הלבן
קיבל.ה  408 לייקים

צ'ימבויקה כתב: 28 יוני 2023, 10:03

שום דיבור מול הקהל
שום הסברים מה קורה
1. אתה צודק , יש דברים בעיתיים עד כה
2. דווקא הכתבות האלה גורמות לי לעמוד לצד ההנהלה החדשה, לא נכון לאכול את הכתבות האלה במלואן, גם אם יש בהן אמת. יש קשר ישיר בין הידיעות שיוצאות עכשיו לבין ההליך המשפטי המסתמן של קבוצת ניסנוב מול מינצברג.
מוסדות ההתאחדות הבקרה, והתקשורת מזמרים עכשיו בחסות הניסנובים, במטרה לגרש או לצמצם נזקים מול האמריקאים. אני מזכיר לכם שלפי ההסכם והפרסום, ניסנוב עדיין מייצג אותנו במוסדות ההתאחדות. ניסנוב מקורב מאוד והריץ את שינו זוארץ.

אני גם חוזה שהבקרה תעשה בעיות לאמריקאים, כדי להבהיל אותם במסגרת המאבק מול הניסנובים.

אנחנו מדברים כאילו הבקרה או מוסדות ההתאחדות עומדים בכללי מנהל תקין כלשהם.
גוף שקיבל פסל כערבות יכול מחר גם להחליט שבעלות מסוימת לא באה לו טוב כי מישהו אמר להם לא לאשר.

3. בהמשך לזה, אם האמריקאים לא ישתפרו ולא ישכילו להבין שעושים פה מהלך נגדם, הם יהיו בבעיה קשה מאוד. האוהדים גם יתנפלו עליהם כי לא כולם מבינים את התמונה המלאה. הפורום לא מייצג.
שעת האמת של הקבוצה האמריקאית תגיע בזמן הגשת התקציב החדש והצורך בהצגת ערבויות.
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  817 לייקים

שום דיבור מול הקהל
שום הסברים מה קורה
הדבר הראשון שהם צריכים לשקם הוא האמון של הקהל במועדון ע"י שקיפות מלאה אחרי כמעט עשור שבו פעולות שנעשו מאחורי הקלעים פגעו והביאו אותנו לקטסטרופה שעברנו פה.
בינתיים הם לא עושים את זה
רדיוס לבית"ר!
סמל אישי של משתמש
Carajo
קיבל.ה  338 לייקים

לא הבנתי איך כל העונה האחרונה היה באוויר את הדיבור של אין הרבה כסף כי הכסף מהמכירות שחקנים מתחלק לכמה פעימות ופתאום טוענים שנלקחו הלוואות כנגד אותן הכנסות כביכול. אז כן היה את כל הכסף כל הזמן הזה? פרסו את התשלומים ליותר משתי פעימות וההלוואות הן רק כנגד חלק מההכנסות על המכירות?
לירון האדום
קיבל.ה  2326 לייקים

Hapolo כתב:

שום דיבור מול הקהל
שום הסברים מה קורה
הדבר הראשון שהם צריכים לשקם הוא האמון של הקהל במועדון ע"י שקיפות מלאה אחרי כמעט עשור שבו פעולות שנעשו מאחורי הקלעים פגעו והביאו אותנו לקטסטרופה שעברנו פה.
מה זה שקיפות מלאה?
איזו שקיפות יש במכבי, חיפה וב"ש שאין בהפועל?

בר לב אדום
קיבל.ה  370 לייקים

לירון האדום כתב: 29 יוני 2023, 07:45
Hapolo כתב:

שום דיבור מול הקהל
שום הסברים מה קורה
מה זה שקיפות מלאה?

מספיק עם ההשוואות הלא רציניות האלה למכבי/חיפה/ב"ש, תאמין לי שאם היינו במצבן הכלכלי/מקצועי לא היה פה ציוץ אחד בנושא.

המצב שלנו הרבה יותר סבוך כלכלית והרבה יותר דל מקצועית.

השקיפות המצופה בפן הכלכלי זה מינימום לדעת מה קורה עם החובות (בוטלו? נדחו? צריך לשלם? האם בכלל מתכוונים לעסוק בזה?) ואיך הם מתכוונים אם בכלל לטפל בנושא הזה (עננה שאין כלל למכבי/ב"ש וחיפה), עזוב שגם מבחינתי לדעת כמה מתכוונים להגדיל את התקציב אם בכלל זה יהיה נחמד.
ומקצועית אנחנו כבר בסוף יוני להזכיר לכולם, כאשר שיחררנו כ-10 שחקנים (!) והגיעו 2 שחקנים ראויים, הסגל שלנו שנה שעברה היה בכי רע (הלוואי עלינו סגל ברמה של מכבי/ב"ש/חיפה - תאמין לי כל שחקן סגל שם, נכנס אלינו ישירות למעמד כוכב בהרכב), כרגע אין אופק על התפתחויות והחתמות בשוק הישראלי, בחייאת תנסו להיות ריאליים למצב של הקבוצה ולהבין שעד כה לפי ההתנהלות (יכול להיות שבסופו של דבר יחתימו מספר שחקנים שישנו את פני הקבוצה, הלוואי שזה יקרה, אהיה הראשות שאתנצל).
יש פה חרדה אמיתית לאנשים, חלקם קצת יותר חלקם קצת פחות, שלא באמת נראה שינוי מהשנים הקודמות ונעבור עוד עונה, אולי לא מסויטת כמו האחרונה, אבל שוב פלייאוף תחתון, שוב בלי ניצחון בדרבי, שוב לבוא כמו קבוצה קטנה מול קבוצות צמרת.

תפסיקו לעצום עיניים ולהשוות השוואה כזאת לא רלוונטית לגדולות של הליגה.
El dudernio
קיבל.ה  1567 לייקים

בר לב אדום כתב: 29 יוני 2023, 08:29
לירון האדום כתב: 29 יוני 2023, 07:45
Hapolo כתב:
מה זה שקיפות מלאה?

מספיק עם ההשוואות הלא רציניות האלה למכבי/חיפה/ב"ש, תאמין לי שאם היינו במצבן הכלכלי/מקצועי לא היה פה ציוץ אחד בנושא.

השקיפות המצופה בפן הכלכלי זה מינימום לדעת מה קורה עם החובות (בוטלו? נדחו? צריך לשלם? האם בכלל מתכוונים לעסוק בזה?) ואיך הם מתכוונים אם בכלל לטפל בנושא הזה (עננה שאין כלל למכבי/ב"ש וחיפה), עזוב שגם מבחינתי לדעת כמה מתכוונים להגדיל את התקציב אם בכלל זה יהיה נחמד.
ומקצועית אנחנו כבר בסוף יוני להזכיר לכולם, כאשר שיחררנו כ-10 שחקנים (!) והגיעו 2 שחקנים ראויים, הסגל שלנו שנה שעברה היה בכי רע (הלוואי עלינו סגל ברמה של מכבי/ב"ש/חיפה - תאמין לי כל שחקן סגל שם, נכנס אלינו ישירות למעמד כוכב בהרכב), כרגע אין אופק על התפתחויות והחתמות בשוק הישראלי, בחייאת תנסו להיות ריאליים למצב של הקבוצה ולהבין שעד כה לפי ההתנהלות (יכול להיות שבסופו של דבר יחתימו מספר שחקנים שישנו את פני הקבוצה, הלוואי שזה יקרה, אהיה הראשות שאתנצל).
יש פה חרדה אמיתית לאנשים, חלקם קצת יותר חלקם קצת פחות, שלא באמת נראה שינוי מהשנים הקודמות ונעבור עוד עונה, אולי לא מסויטת כמו האחרונה, אבל שוב פלייאוף תחתון, שוב בלי ניצחון בדרבי, שוב לבוא כמו קבוצה קטנה מול קבוצות צמרת.

1. על איזה חובות אתה מדבר? אלו שנמצאים כרגע בדיון באופא לקראת בחינה משפטית מה מצבם? כאילו אם אופ"א לא יודעים אתה מצפה שהבעלים שנכנסו לפני פחות מחודש ידעו? כרגע אין חוב... אולי יהיה בעתיד הוא יהיה עם סימן שאלה כשאופא יחליטו שמחדשים את התביעה ואולי עוד כמה שנים הסימן שאלה יתחלף לסימן קריאה... אבל מה אתה רוצה מהמינצברגים? שיכנסו מסיבת עיתונאים ויגידו שאיןמלאף אחד מושג?

2..מה התקציב? גם את זה לא יודעים. נגיד תקציב המועדון הוא 45 מליון. מה זה אומר? מה הגרעון שהשאירו הניסנובים שצריך לסגור? עם עם חובות חדשים כמו זה של באקיץ? שיפוץ וולפסון ועוד... מה עם למקין נמכר וצריכים להשקיע כסף ברכש פתאום? אז התקציב יגדל אבל זה יפגע בשכר השחקנים ועוד... אז מה זה כרגע רלוונטי?

3. חרדה אמיתי יש למי שבוחר להיות חרד... אני לא יכולצלהגיד כלום על העונה הבאה כי באמת יש לנו סגל חסר אבל 3-4 שחקנים אמורים להקפיץ את הסגל הזה למעלה בצורה משמעותית ויש לנו לא מעט זמן להביא אותם אז בבקדה די עם הפרנויה. במיוחד שבכל מקום הם מציינים שזה תהליך שיקח זמן והם לא הולכים להוציא כספים אלא הולכים לדאוג שהמועדון יגדיל את התקציב בכוחות עצמו.
לירון האדום
קיבל.ה  2326 לייקים

El dudernio כתב: 29 יוני 2023, 08:49
בר לב אדום כתב: 29 יוני 2023, 08:29
לירון האדום כתב: 29 יוני 2023, 07:45 מה זה שקיפות מלאה?

1. על איזה חובות אתה מדבר? אלו שנמצאים כרגע בדיון באופא לקראת בחינה משפטית מה מצבם? כאילו אם אופ"א לא יודעים אתה מצפה שהבעלים שנכנסו לפני פחות מחודש ידעו? כרגע אין חוב... אולי יהיה בעתיד הוא יהיה עם סימן שאלה כשאופא יחליטו שמחדשים את התביעה ואולי עוד כמה שנים הסימן שאלה יתחלף לסימן קריאה... אבל מה אתה רוצה מהמינצברגים? שיכנסו מסיבת עיתונאים ויגידו שאיןמלאף אחד מושג?

2..מה התקציב? גם את זה לא יודעים. נגיד תקציב המועדון הוא 45 מליון. מה זה אומר? מה הגרעון שהשאירו הניסנובים שצריך לסגור? עם עם חובות חדשים כמו זה של באקיץ? שיפוץ וולפסון ועוד... מה עם למקין נמכר וצריכים להשקיע כסף ברכש פתאום? אז התקציב יגדל אבל זה יפגע בשכר השחקנים ועוד... אז מה זה כרגע רלוונטי?

3. חרדה אמיתי יש למי שבוחר להיות חרד... אני לא יכולצלהגיד כלום על העונה הבאה כי באמת יש לנו סגל חסר אבל 3-4 שחקנים אמורים להקפיץ את הסגל הזה למעלה בצורה משמעותית ויש לנו לא מעט זמן להביא אותם אז בבקדה די עם הפרנויה. במיוחד שבכל מקום הם מציינים שזה תהליך שיקח זמן והם לא הולכים להוציא כספים אלא הולכים לדאוג שהמועדון יגדיל את התקציב בכוחות עצמו.
כל מילה
Red Ghost
קיבל.ה  520 לייקים

הדר יעקבי וצנצי מפרסמים עכשיו הודעה רשמית וקצרה מטעם המועדון:
״הנהלת הפועל ת״א שוחחה אתמול עם ראשי הבקרה התקציבית.ראשי הבקרה עודכנו בתכניות של קבוצת הבעלות החדשה והובהר כי תקציב לקראת עונת 23/24 יובא לאישור הבקרה במהלך השבוע הקרוב.קבוצת הבעלות העבירה לבקרה אסמכתא שהועברו כספים משמעותיים לחשבון הקבוצה למען התפעול השוטף והגדלת התקציב של המועדון״

אהבתי.
אל באנדי
קיבל.ה  508 לייקים

אחלה הודעה
עכשין תביאן וולקאם
הדגל האדום
קיבל.ה  156 לייקים

Red Ghost כתב: 29 יוני 2023, 09:30 הדר יעקבי וצנצי מפרסמים עכשיו הודעה רשמית וקצרה מטעם המועדון:
״הנהלת הפועל ת״א שוחחה אתמול עם ראשי הבקרה התקציבית.ראשי הבקרה עודכנו בתכניות של קבוצת הבעלות החדשה והובהר כי תקציב לקראת עונת 23/24 יובא לאישור הבקרה במהלך השבוע הקרוב.קבוצת הבעלות העבירה לבקרה אסמכתא שהועברו כספים משמעותיים לחשבון הקבוצה למען התפעול השוטף והגדלת התקציב של המועדון״

אהבתי.
סומך על האמריקאים
הלוטוס הלבן
קיבל.ה  408 לייקים

מתברר מהודעת המועדון שהבקרה תקציבים עוקבת מקרוב על ההתנהלות של הבעלים החדש. זה דבר חיובי. נדע בימים הקרובים מה התקציב המתוכנן. לבקש אישור של תקציב כבר בשבוע הראשון של יולי (מוקדם יחסית) זה צעד נבון כדי להבין מה המצב התקציבי האמיתי (בלי רעשי רקע).
אוהד כורסא
קיבל.ה  508 לייקים

כותרת סופר אלימה בוואן של הניסנובים נגד האמריקאים. מאשימים אותם בעבריינות.
איכס.
Niro
קיבל.ה  978 לייקים

זה שהעורך דין של הניסנובים כינה מישהו אחר "ממולחים" כמעט גרם לי לחרבן במכנסיים.
בא לי שיכינו לי רשימה של כל האנשים שהלכו והפגינו אצל שרון ניסנוב ביום שהוא התמהמה עם החתימה ואני אלך אחד אחד לנשק אותם צרפתית.
ברוך שפטרנו "ממצילי הפועל" האלו.
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

הטענה לכאורה שכל הבעלים הקודמים חתומים על המכתב.
Asafasraf
קיבל.ה  1411 לייקים

הבעלים הקודמים שלנו זיפט ועשו נזקים גדולים, אבל גם אלה החדשים לא עושים רושם הכי טוב עד עכשיו.
מקווה שהסלחנות של חלק מהאנשים כאן תשתלם, כי כרגע זה ממש לא מריח טוב.
למה הקבוצ הזו לא יכולה לעבור עונה אחת בלי סקנדלים?

Sent from my iPhone using Tapatalk
שליחת תגובה