ואז גם בעיות הראייה יגיעו
אין דבר יותר שנוא ממ*בי תא
- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
שמעו אין דבר יותר שנוא מחלתי תא
חופש לפורום שדים מPELEGES
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
אין משהו שקרובHaunter כתב:שמעו אין דבר יותר שנוא מחלתי תא
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
-
- קיבל.ה 574 לייקים
-
- קיבל.ה 2432 לייקים
אני חייב לדעת משהו, רגב פאנן נער פוסטר גם בתפקיד העכשוי בדומה לתקופה שהיה שחקן פעיל?
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1477 לייקים
מעדיף שיהיו להם סרטנים מסרטונים.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 1050 לייקים
איזה כייף שזאק לידיי שההם בנו עליו חתם לעוד עונה בפרטיזן. תודה לך זאק עשית בחירה מעולה בהצלחה.
-
- קיבל.ה 2432 לייקים
-
- קיבל.ה 1409 לייקים
קוים לדמות החלאות בצהוב:

Sent from my iPhone using Tapatalk

- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1451 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
אז עכשיו אבוקות זה כבר לא סכנת חיים יא ערוץ מטונף מטעם? עכשיו זה סימן לחוזק הקהל?

-
- קיבל.ה 574 לייקים
- רווי
- קיבל.ה 759 לייקים
כל מה שקשור למחלה הזאת זה גועל נפש אחד הגדול
OMG עווופררר
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
היקום קורס לתוך עצמו
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1050 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
אין בעיה שישחקו אותה קדושים מעונים. גם אין בעיה שערוץ הספורט עוזר להם בזה, בכל זאת רקנאטי שולט בהם ובערו.
אבל לראות את האתרים האחרים. אוי...
רק ספורט 1! ערוץ הספורט שייחנק עם ה-9 שעות הכנה למשחקי היורוליג שמעניינים אדם וחצי בישראל ועם הפירורים שסםורט 1 השאיר לו בכדורגל.
אבל לראות את האתרים האחרים. אוי...
רק ספורט 1! ערוץ הספורט שייחנק עם ה-9 שעות הכנה למשחקי היורוליג שמעניינים אדם וחצי בישראל ועם הפירורים שסםורט 1 השאיר לו בכדורגל.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 151 לייקים
מה קרה לנבלה קשה עם זה שלא הצליח לשחד את השופטים שיעזרו לו לעלות . לא נורא נבלה לא את כל השופטים אתה מצליח לשחדתא מרבוטא כתב: ↑06 ספטמבר 2023, 17:53 https://mobile.mako.co.il/news-sport/ba ... 1752253050
מתלוננים על שיפוט
-
- קיבל.ה 574 לייקים
https://www.one.co.il/Article/23-24/2,6 ... tml?ref=hp
כן אני יודע שיש אוהדי הפועל ימנים, אחד מהם שר המשפטים. ועדיין בהנתן הקו הדומיננטי יחסית בקבוצה שלנו באה מכבי ומדגימה שהם אכן לא הפועל גם פוליטית
כן אני יודע שיש אוהדי הפועל ימנים, אחד מהם שר המשפטים. ועדיין בהנתן הקו הדומיננטי יחסית בקבוצה שלנו באה מכבי ומדגימה שהם אכן לא הפועל גם פוליטית
-
- קיבל.ה 5940 לייקים
וואו, איזו קבוצה מחליאה.
אם תרצו פינת כך.
אם תרצו פינת כך.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1451 לייקים
כפי שנאמר יש לא מעט אוהדי הפועל מצד הימני של המפה הפוליטית, וזה בסדר גמור, אבל אם הצעד הזה יגרום לאיתמר בן גביר להגיע למשחקים ביד אליהו עם צעיף של ההם זה היה לגמרי שווה את זה, מי אמר שאי אפשר לשנוא אותם יותר?
- רווי
- קיבל.ה 759 לייקים
לראות את איתמרוש עם צעיף של המחלה ביד ושם זה יהיה אדיר. שנאה + שנאה = ששל
OMG עווופררר
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
הם מחליאים משלל סיבות. במיוחד הדון. זו לא אחת מהן, לטעמי. אלא אם זה נעשה נטו ליחצ. לא שולל.
אני באמת לא רוצה להיכנס לדיון פוליטי(כי מזמן מאסתי בפוליטיקה), אבל מה לא בסדר באנשים שגרים בשומרון? למה לחפש את השונה ולא את המאחד?
לי יש המון חברים שם. תתפלא לשמוע שחלקם כנראה די קרובים לדעתך הפוליטית. הם פשוט רוצים לגור קרוב למרכז, באיזור שקט, ולא לשלם מחיר מופקע פלוס פלוס על דירה.
בשעות הערב אפשר לצאת לת"א שנמצאת פחות מרבע שעה נסיעה מהקו הירוק אם במקרה פספסת את החלק הזה.
הם גם עושים קניות ביישובים ערבים בשליש מחיר ממה שיש רבע שעה משם, אז למה לא?
יוצא לי להגיע ליישובים ערבים. אני פוגש שם אנשים נהדרים שחיים באחווה ובשלום גם עם אנשים מהשומרון(שחלק גדול מהם חילונים כאמור).
הלוואי שגם אצלינו ייצאו מהסטיגמות. במגרשים של הפועל אני שומע בעיקר דעות שונות מהדעות המאד נחרצות כאן לפעמים.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 5940 לייקים
אני לא רוצה להיכנס פה לדיון מעמיק ובאופן כללי הבעיה שלי היא פחות עם אנשים שחיים ביישובים חוקיים מעבר לקו הירוק (זו המדינה ששמה שם אנשים מלכתחילה), אבל בוא לא נעמיד פנים שאין כאן הצהרה פוליטית בצעד הזה.7even כתב: ↑12 ספטמבר 2023, 14:53הם מחליאים משלל סיבות. במיוחד הדון. זו לא אחת מהן, לטעמי. אלא אם זה נעשה נטו ליחצ. לא שולל.
אני באמת לא רוצה להיכנס לדיון פוליטי(כי מזמן מאסתי בפוליטיקה), אבל מה לא בסדר באנשים שגרים בשומרון? למה לחפש את השונה ולא את המאחד?
לי יש המון חברים שם. תתפלא לשמוע שחלקם כנראה די קרובים לדעתך הפוליטית. הם פשוט רוצים לגור קרוב למרכז, באיזור שקט, ולא לשלם מחיר מופקע פלוס פלוס על דירה.
בשעות הערב אפשר לצאת לת"א שנמצאת פחות מרבע שעה נסיעה מהקו הירוק אם במקרה פספסת את החלק הזה.
יוצא לי להגיע ליישובים ערבים. אני פוגש שם אנשים נהדרים שחיים באחווה ובשלום גם עם אנשים מהשומרון(שחלק גדול מהם חילונים כאמור).
הלוואי שגם אצלינו ייצאו מהסטיגמות. במגרשים של הפועל אני שומע בעיקר דעות שונות מהדעות המאד נחרצות כאן לפעמים.
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
בסדר, מבין אותך. זו כבר פרשנות אז כל אחד יכול לקחת אותה לאן שהוא רוצה.הוקיץ' כתב: ↑12 ספטמבר 2023, 15:09אני לא רוצה להיכנס פה לדיון מעמיק ובאופן כללי הבעיה שלי היא פחות עם אנשים שחיים ביישובים חוקיים מעבר לקו הירוק (זו המדינה ששמה שם אנשים מלכתחילה), אבל בוא לא נעמיד פנים שאין כאן הצהרה פוליטית בצעד הזה.7even כתב: ↑12 ספטמבר 2023, 14:53הם מחליאים משלל סיבות. במיוחד הדון. זו לא אחת מהן, לטעמי. אלא אם זה נעשה נטו ליחצ. לא שולל.
אני בעד לנתק פוליטיקה מספורט לחלוטין. ממילא שום דבר טוב לא יוצא מזה.
יחד, רק יחד! 

- רווי
- קיבל.ה 759 לייקים
חבר'ה חבר'ה בואו לא נריב פה ונערב פוליטיקה ונלבה את היצרים, הנושא פה זה כמה אנחנו שונאים את המחלה הצהובה אז תכבדו.
OMG עווופררר
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 521 לייקים
וסתם כדי להנעים את זמנם של אוהדי הפועל (ואוהדי הצהבת שאולי נקלעו פה בטעות לפורום) - חידה:
באיזו קבוצה בחר לפרוש מיקי ברקוביץ, השחקן הכי גדול של הצהבת מאז ומעולם? ולמה לא פרש אצל הצהובים? (רמז: כי הדון לא מכבד אף אחד חוץ מעצמו)... ואיך זה נגמר?
חחחחח אני מתגלגל פה מצחוק. מוקדש לאוהדי הצהבת הנגיפית באשר הם, באהבהההעעע
באיזו קבוצה בחר לפרוש מיקי ברקוביץ, השחקן הכי גדול של הצהבת מאז ומעולם? ולמה לא פרש אצל הצהובים? (רמז: כי הדון לא מכבד אף אחד חוץ מעצמו)... ואיך זה נגמר?
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
-
- קיבל.ה 574 לייקים
אני לא מאמין שאפשר לנתק פוליטיקה מספורט ישראלי. אבל גם אם כן- שת"פ עם קבוצה שמשוייכת לאחד המקומות הכי פוליטיים באיזור זה ההיפך מניתוק ספורט ופוליטיקה. וזה לא קשור לדפוסי ההצבעה של התושבים. זה קשור למעמד המקום עצמו7even כתב: ↑12 ספטמבר 2023, 15:33בסדר, מבין אותך. זו כבר פרשנות אז כל אחד יכול לקחת אותה לאן שהוא רוצה.הוקיץ' כתב: ↑12 ספטמבר 2023, 15:09אני לא רוצה להיכנס פה לדיון מעמיק ובאופן כללי הבעיה שלי היא פחות עם אנשים שחיים ביישובים חוקיים מעבר לקו הירוק (זו המדינה ששמה שם אנשים מלכתחילה), אבל בוא לא נעמיד פנים שאין כאן הצהרה פוליטית בצעד הזה.7even כתב: ↑12 ספטמבר 2023, 14:53
הם מחליאים משלל סיבות. במיוחד הדון. זו לא אחת מהן, לטעמי. אלא אם זה נעשה נטו ליחצ. לא שולל.
אני בעד לנתק פוליטיקה מספורט לחלוטין. ממילא שום דבר טוב לא יוצא מזה.
-
- קיבל.ה 1050 לייקים
אהבתי את: "היה לי שם חוזה יפה מאוד אבל לא שילמו לי משכורות" קלאסי הפועל של פעם.קפטן ג'ק כתב: ↑12 ספטמבר 2023, 15:48 וסתם כדי להנעים את זמנם של אוהדי הפועל (ואוהדי הצהבת שאולי נקלעו פה בטעות לפורום) - חידה:
-
- קיבל.ה 802 לייקים
אפשר וצריך לנתק ספורט מפוליטיקה מקומיתתא מרבוטא כתב:אני לא מאמין שאפשר לנתק פוליטיקה מספורט ישראלי. אבל גם אם כן- שת"פ עם קבוצה שמשוייכת לאחד המקומות הכי פוליטיים באיזור זה ההיפך מניתוק ספורט ופוליטיקה. וזה לא קשור לדפוסי ההצבעה של התושבים. זה קשור למעמד המקום עצמו
אני מגיע ממשפחה רוויזיוניסטית, אני גדלתי על ז׳בוטינסקי ועד היום מאמין בארץ ישראל השלמה. אז מה, אני לא אוהד הפועל טוב? למרות שאני שנים הייתי מנוי בכדורגל ובשנים האחרונות מנוי בכדורסל וחבר עמותה. מה הקשר? (למען הסר ספק, לא הצבעתי לליכוד כי להשקפתי אינו מגשים עוד את תורת ז׳בוטינסקי)
-
- קיבל.ה 511 לייקים
:
, אבל בוא לא נערב פוליטיקה בספורט.
לטעמי אתה יכול להיות כמה ימני שאתה רוצה, כל עוד אתה לא מצביע לימיןCharlie כתב: ↑15 ספטמבר 2023, 01:34אפשר וצריך לנתק ספורט מפוליטיקה מקומיתתא מרבוטא כתב:אני לא מאמין שאפשר לנתק פוליטיקה מספורט ישראלי. אבל גם אם כן- שת"פ עם קבוצה שמשוייכת לאחד המקומות הכי פוליטיים באיזור זה ההיפך מניתוק ספורט ופוליטיקה. וזה לא קשור לדפוסי ההצבעה של התושבים. זה קשור למעמד המקום עצמו
אני מגיע ממשפחה רוויזיוניסטית, אני גדלתי על ז׳בוטינסקי ועד היום מאמין בארץ ישראל השלמה. אז מה, אני לא אוהד הפועל טוב? למרות שאני שנים הייתי מנוי בכדורגל ובשנים האחרונות מנוי בכדורסל וחבר עמותה. מה הקשר? (למען הסר ספק, לא הצבעתי לליכוד כי להשקפתי אינו מגשים עוד את תורת ז׳בוטינסקי)

אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
-
- קיבל.ה 1050 לייקים
אתה מוזמן לוולטון סילבה לוויכוחים פוליטיים אם אתה מעוניין, ולשאלתך כל אוהד הפועל הוא טוב כל עוד הוא אדום בלב ובנשמה.Charlie כתב: ↑15 ספטמבר 2023, 01:34אפשר וצריך לנתק ספורט מפוליטיקה מקומיתתא מרבוטא כתב:אני לא מאמין שאפשר לנתק פוליטיקה מספורט ישראלי. אבל גם אם כן- שת"פ עם קבוצה שמשוייכת לאחד המקומות הכי פוליטיים באיזור זה ההיפך מניתוק ספורט ופוליטיקה. וזה לא קשור לדפוסי ההצבעה של התושבים. זה קשור למעמד המקום עצמו
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
חח סטלן.ארבעת המופלאים כתב: ↑15 ספטמבר 2023, 03:43 :לטעמי אתה יכול להיות כמה ימני שאתה רוצה, כל עוד אתה לא מצביע לימיןCharlie כתב: ↑15 ספטמבר 2023, 01:34אפשר וצריך לנתק ספורט מפוליטיקה מקומיתתא מרבוטא כתב: אני לא מאמין שאפשר לנתק פוליטיקה מספורט ישראלי. אבל גם אם כן- שת"פ עם קבוצה שמשוייכת לאחד המקומות הכי פוליטיים באיזור זה ההיפך מניתוק ספורט ופוליטיקה. וזה לא קשור לדפוסי ההצבעה של התושבים. זה קשור למעמד המקום עצמו
Sent from my iPhone using Tapatalk, אבל בוא לא נערב פוליטיקה בספורט.
אוהד הפועל זה אוהד הפועל.
תסתכל על ההודעה שלי לגבי השומרון ותבין.
יחד, רק יחד! 

- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
חח סטלן.ארבעת המופלאים כתב: ↑15 ספטמבר 2023, 03:43 :לטעמי אתה יכול להיות כמה ימני שאתה רוצה, כל עוד אתה לא מצביע לימיןCharlie כתב: ↑15 ספטמבר 2023, 01:34אפשר וצריך לנתק ספורט מפוליטיקה מקומיתתא מרבוטא כתב: אני לא מאמין שאפשר לנתק פוליטיקה מספורט ישראלי. אבל גם אם כן- שת"פ עם קבוצה שמשוייכת לאחד המקומות הכי פוליטיים באיזור זה ההיפך מניתוק ספורט ופוליטיקה. וזה לא קשור לדפוסי ההצבעה של התושבים. זה קשור למעמד המקום עצמו
Sent from my iPhone using Tapatalk, אבל בוא לא נערב פוליטיקה בספורט.
אוהד הפועל זה אוהד הפועל.
תסתכל על ההודעה שלי לגבי השומרון ותבין.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1050 לייקים
היום ב16:00 ההם נגד פנרבחצ'ה בטורניר הכנה
יאללה ים תטביע אותם
יאללה ים תטביע אותם
-
- קיבל.ה 221 לייקים
-
- קיבל.ה 574 לייקים
מה הקשר בין מה שרשמתי לתגובתך? אני טענתי שאי אפשר לא שלא צריך . אי אפשר כמו שאי אפשר להתעלם מ3 מיליון פלסתינים או לגייס בכוח חצי מיליון חרדים. זו לא דעתי שאסור לנתק פוליטיקה מספורט. זה נתון קיים. בישראל, ביוון, בסקוטלנד, בספרד, באיטליה וכו. אבל גם אם אתה בעד לנתק- מה שמכבי עשו זה ההיפך מלנתק.Charlie כתב: ↑15 ספטמבר 2023, 01:34אפשר וצריך לנתק ספורט מפוליטיקה מקומיתתא מרבוטא כתב:אני לא מאמין שאפשר לנתק פוליטיקה מספורט ישראלי. אבל גם אם כן- שת"פ עם קבוצה שמשוייכת לאחד המקומות הכי פוליטיים באיזור זה ההיפך מניתוק ספורט ופוליטיקה. וזה לא קשור לדפוסי ההצבעה של התושבים. זה קשור למעמד המקום עצמו