עונת המלפפונים -הפועל 23/24

פורום אוהדי הפועל תל אביב
סמל אישי של משתמש
בז'רנו
קיבל.ה  708 לייקים

עובדים בשקט.
כל כך בשקט שהשחקנים שאנחנו רוצים לא שומעים את ההצעות
אל באנדי
קיבל.ה  506 לייקים

Hapoel_manga כתב: 19 יוני 2023, 20:20 אנסה פנוי
חייבים להביא אותו
לבזבז את עמדת הזר שלך על חלוץ זר שיש לך כבר חלוץ זכ בסגל?
סמל אישי של משתמש
Gili
קיבל.ה  437 לייקים

עתידות: בינואר גיש בדש עושה קאמבק מרגש להפועל ירושלים
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4736 לייקים

אוגוסטוס היל כתב: 19 יוני 2023, 20:35
רדפוקס כתב: 19 יוני 2023, 20:29
בר לב אדום כתב: 19 יוני 2023, 20:12

אני בטוח שאם היו נותנים לבדש הצעה יפה ב1.6 הוא היה אצלנו, כנ״ל קנדיל (ברגע ששוחרר ממכבי).
היה להם מספיק זמן לעבוד מינואר, הכל נראה מאוד מקרי עד עכשיו - חוסה רכש מרשים, אבל עדיין זה מישהו שכביכול סיכם כבר בינואר אצל הניסנובים ומשום מה לא יצא לפועל. (לא איזו הברקה של האמריקאים) ואלטמן שזה רכש דיי מובן מאליו.
שיתחילו להבין שפחות מפלייאוף עליון זה כישלון טוטאלי שלהם ויניעו את הרכש בצורה יותר מהירה.
פחות מפלייאוף עליון כישלון טוטאלי?
להערכתי הסיכוי שנהיה בפלייאוף העליון בהתבסס על הסגל הקיים והחיזוקים הצפויים (2 זרים להרכב, זר לספסל ועוד ישראלי הימור מהלאומית) הוא נמוך גם אם אתה פוגע בארבעה שחקנים סבירים.
אתה רציני? אפילו העונה אם סילבס היה פה מנובמבר יש סיכוי טוב שהיינו מגיעים ל פליאוף עליון.
אם מביאים כנף ימין ובלם רציניים יכולה להיות פה אחלה קבוצה
רציני מאוד.
הוקיץ'
קיבל.ה  5903 לייקים

טוב, אם אני מבין נכון, ואלא אם קני סייף חותם בהפועל (ובואו נודה על האמת, הוא לא), ההרכב שלנו הולך להיראות בערך ככה:
זובאס, אזוגי, ישראלוב/למקין, בלם זר, גורפינקל, רודריגז, איינבינדר, אלטמן, לאיוס, כנף ימין זר ואוז'בולט.

מה שהכי מטריד אותי בהרכב המסתמן הזה זה שגם אם נפגע בשני הזרים הנותרים, אנחנו עדיין נותרים עם מרכז שדה סופר כבד, בדיוק כמו העונה.
רודריגז שחקן מצוין בעיני, אגרסיבי, חכם וטכני, אבל אני זוכר אותו כשחקן די איטי. על איינבינדר וקנצפולסקי מיותר להרחיב, שני שחקנים מאוד איטיים.
טעות קשה בעיני.

בכל אופן, צריך להתפלל שהם הולכים לפגוע בזרים הנותרים.
שחר
קיבל.ה  1489 לייקים

אל ים מיועד להרכב בוודאות.

Sent from my iPhone using Tapatalk
שחר
קיבל.ה  1489 לייקים

אגב, בגדול הבנתי שבדש סיכם בבאר שבע אז יורדים ליגה ואפשר לקפל. כן?

אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1155 לייקים

רדפוקס כתב: 19 יוני 2023, 20:48
אוגוסטוס היל כתב: 19 יוני 2023, 20:35
רדפוקס כתב: 19 יוני 2023, 20:29
פחות מפלייאוף עליון כישלון טוטאלי?
להערכתי הסיכוי שנהיה בפלייאוף העליון בהתבסס על הסגל הקיים והחיזוקים הצפויים (2 זרים להרכב, זר לספסל ועוד ישראלי הימור מהלאומית) הוא נמוך גם אם אתה פוגע בארבעה שחקנים סבירים.
אתה רציני? אפילו העונה אם סילבס היה פה מנובמבר יש סיכוי טוב שהיינו מגיעים ל פליאוף עליון.
אם מביאים כנף ימין ובלם רציניים יכולה להיות פה אחלה קבוצה
רציני מאוד.
לגיטימי אבל זה סתם מרגיש אמירה שאפשר לצאת ממנה רק טוב. הכי קל להיות עם מינוס ציפיות...בעיקר לנו.
תסביר למה
סמל אישי של משתמש
SickleCell
קיבל.ה  470 לייקים

אוגוסטוס היל כתב: 19 יוני 2023, 20:39
אדום כתב: 19 יוני 2023, 20:26
אוגוסטוס היל כתב: 19 יוני 2023, 20:07 לא הבנתי, יש פה מישהו שבאמת חושב שששחקן רציני שמקבל הצעה מב"ש או מכבי או חיפה, בכלל יסתכל לכיוון שלנו?
יש פה בעיית מודעות עצמית...
נכון שיש בעלים חדשים והכל ויש פה פוטנציאל אבל עדיין יש אי וודאות יש המון סימני שאלה. אנחנו קבוצה שבעשור האחרון נעה בין פח אשפה לבין בינוניות משעממת.
וזה בלי קשר לכסף.
רק שחקנים עם סנטימנטים אולי אפשר להביא. אולי דוידה אבל ממש לא בטוח.
צריך לתאם ציפיות עם עצמנו. חייבים לפגוע בינגו בזרים, להשאיר את הצעירים ולנסות להביא נקודתית שחקנים עם פוטנציאל

מגן ימני לדעתי אפשר להתחיל להתפלל שאזוגי עשב קפיצה.
צריך להביא בלם וכנף ימין זרים ואולי גם לקושש יהודים ברחבי הגלובוס
מי זה אזוגי? איפה הוא בכלל שיחק העונה?
מכבי פ"ת.
לא עקבתי אבל אצלנו הוא היה סבבה לגמרי. 3 רמות מעל 2 הנגרים שהיו שם השנה
הוא הושאל להפועל ירושלים לא לפ״ת (אלא אם פיספסתי מעבר בהמשך?). פתח טוב מאוד את העונה ואז שבר את היד והושבת לשלושה חודשים לפחות (שם איבדתי אותו). גם אצלנו בשנה הקודמת הוא הראה ניצוצות והיה טוב יותר מבן ביטון (לא קשה), מה שכן הוא נטה להשאיר חורים פה ושם אבל היה סבבה התקפית עם הרמות לא רעות ונתן המון מעצמו. אני מאוד בעדו.
Hapoel_manga
קיבל.ה  320 לייקים

אנסה חתם בMLS
adom4
קיבל.ה  439 לייקים

אוגוסטוס היל כתב: 19 יוני 2023, 20:07 לא הבנתי, יש פה מישהו שבאמת חושב שששחקן רציני שמקבל הצעה מב"ש או מכבי או חיפה, בכלל יסתכל לכיוון שלנו?
יש פה בעיית מודעות עצמית...
נכון שיש בעלים חדשים והכל ויש פה פוטנציאל אבל עדיין יש אי וודאות יש המון סימני שאלה. אנחנו קבוצה שבעשור האחרון נעה בין פח אשפה לבין בינוניות משעממת.
וזה בלי קשר לכסף.
רק שחקנים עם סנטימנטים אולי אפשר להביא. אולי דוידה אבל ממש לא בטוח.
צריך לתאם ציפיות עם עצמנו. חייבים לפגוע בינגו בזרים, להשאיר את הצעירים ולנסות להביא נקודתית שחקנים עם פוטנציאל

מגן ימני לדעתי אפשר להתחיל להתפלל שאזוגי עשב קפיצה.
צריך להביא בלם וכנף ימין זרים ואולי גם לקושש יהודים ברחבי הגלובוס
מכבי פ"ת.
התחיל בהפועל ירושלים ושבר את הרגל ממש לפני העונה ולא ממש שיחק שם, אבל נראה לי הוא עשה חצי עונה די טובה בפ"ת.
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1155 לייקים

SickleCell כתב: 19 יוני 2023, 20:58

מכבי פ"ת.
הוא הושאל להפועל ירושלים לא לפ״ת (אלא אם פיספסתי מעבר בהמשך?). פתח טוב מאוד את העונה ואז שבר את היד והושבת לשלושה חודשים לפחות (שם איבדתי אותו). גם אצלנו בשנה הקודמת הוא הראה ניצוצות והיה טוב יותר מבן ביטון (לא קשה), מה שכן הוא נטה להשאיר חורים פה ושם אבל היה סבבה התקפית עם הרמות לא רעות ונתן המון מעצמו. אני מאוד בעדו.
עבר בינואר לפ"ת. לא יודע אם בכלל שיחק בהפועל ירושלים בגלל ששבר את היד עוד לפני פתיחת העונה
dino
קיבל.ה  2453 לייקים

הם כנראה רוצים זרים איכותיים פלוס במה בהרכב לחמשת שחקני המונדיאליטו
הלוטוס הלבן
קיבל.ה  404 לייקים

איך מצפים לחיזוק משמעותי כאשר מאמן זר בחו"ל, יועץ מקצועי זר בחו"ל ומנהל מקצועי הוא סקאוט כושל.
האמריקאים הצליחו להוריד את רמת הציפיות וליצור השליה של ניהול איכותי שעוד תפתיע.
אולי.
לירון האדום
קיבל.ה  2312 לייקים

אוגוסטוס היל כתב:
SickleCell כתב: 19 יוני 2023, 20:58
אוגוסטוס היל כתב: 19 יוני 2023, 20:39 מכבי פ"ת.
עבר בינואר לפ"ת. לא יודע אם בכלל שיחק בהפועל ירושלים בגלל ששבר את היד עוד לפני פתיחת העונה
עבר בינואר למכבי פ"ת ועשה שם חצי עונה טובה

Sent from my SM-G996B using Tapatalk

לירון האדום
קיבל.ה  2312 לייקים

הלוטוס הלבן כתב:איך מצפים לחיזוק משמעותי כאשר מאמן זר בחו"ל, יועץ מקצועי זר בחו"ל ומנהל מקצועי הוא סקאוט כושל.
אולי.
מרגיש לי כאילו יש לך משהו אישי נגד האמריקאים

joshsoos
קיבל.ה  329 לייקים

העיקר שעסוקים בשיווק ויש משתמשים שאין להם מושג ומטיפים לכולם לחכות לתחילת העונה כאילו יש עשרות מגינים ימניים, קשרי אמצע וקיצונים ימניים ישראלים על המדף. העקיר שבשיווק הם טובים, בכדורגל לא נראה שהם מבינים או פשוט לא מוכנים להוציא כסף.
לירון האדום
קיבל.ה  2312 לייקים

שחר כתב:אל ים מיועד להרכב בוודאות.

חבל

joshsoos
קיבל.ה  329 לייקים

הוקיץ' כתב: 19 יוני 2023, 20:51 טוב, אם אני מבין נכון, ואלא אם קני סייף חותם בהפועל (ובואו נודה על האמת, הוא לא), ההרכב שלנו הולך להיראות בערך ככה:
זובאס, אזוגי, ישראלוב/למקין, בלם זר, גורפינקל, רודריגז, איינבינדר, אלטמן, לאיוס, כנף ימין זר ואוז'בולט.

מה שהכי מטריד אותי בהרכב המסתמן הזה זה שגם אם נפגע בשני הזרים הנותרים, אנחנו עדיין נותרים עם מרכז שדה סופר כבד, בדיוק כמו העונה.
רודריגז שחקן מצוין בעיני, אגרסיבי, חכם וטכני, אבל אני זוכר אותו כשחקן די איטי. על איינבינדר וקנצפולסקי מיותר להרחיב, שני שחקנים מאוד איטיים.
טעות קשה בעיני.

ולא רק שההרכב הזה בינוני ומטה, מה בדיוק יש על הספסל?
זוועה
לירון האדום
קיבל.ה  2312 לייקים

הוקיץ' כתב:טוב, אם אני מבין נכון, ואלא אם קני סייף חותם בהפועל (ובואו נודה על האמת, הוא לא), ההרכב שלנו הולך להיראות בערך ככה:

טעות קשה בעיני.

צריך את דוידה במקום זר ועוד זר לאמצע

dino
קיבל.ה  2453 לייקים

דוידה וליידנר
בואו הביתה(לא בהשאלות)
אל באנדי
קיבל.ה  506 לייקים

שמעו בחלק ההתקפי חוץ מקשר ימני די היה ברור שזה יהיה ההרכב

מצד הקישור וההגנה במצב גרוע
מאוד מקווה שאיכשהו יגיע נס ויגיע בלם, מגן ימני וקשר לאמצע
סמל אישי של משתמש
Yalla Hapoel
קיבל.ה  355 לייקים

חבל חבל על בדש.
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1472 לייקים

הוקיץ' כתב: 19 יוני 2023, 20:51 טוב, אם אני מבין נכון, ואלא אם קני סייף חותם בהפועל (ובואו נודה על האמת, הוא לא), ההרכב שלנו הולך להיראות בערך ככה:
איזו זוועה.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1155 לייקים

הטעות המרכזית כרגע היא דווקא זובאס שתופס משבצת של זר.
כל השאר זיוני שכל כרגע.
נחכה חודש חודשיים נראה סגל מלא נדבר
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4736 לייקים

טעות קשה בעיני.

אם יחתימו קשר אמצע זר צעיר נייד וזריז כזר שישי שיתגלה כשיחוק עוד אפשר יהיה לשחק עם זה אבל בהנחה ובספסל אין לנו כלום חוץ מגאנם (סלחו לי אבל סניור/בנימין/רמות זה לא באמת שחקנים שיכולים להיכנס להרכב) גם זה לא אפשרי.
הוקיץ'
קיבל.ה  5903 לייקים

שחר כתב: 19 יוני 2023, 20:55 אגב, בגדול הבנתי שבדש סיכם בבאר שבע אז יורדים ליגה ואפשר לקפל. כן?

אני ממש לא מהפסימיים וממש לא מהבכיינים, אבל צריך להגיד שהשוק הישראלי היה ונגמר ועשינו בו בדיוק אפס מהלכים. טוב בסדר, הבאנו את אלטמן והגב הביוני שלו.
לא קנדיל, לא חבשי, לא בדש, לא אביב אברהם, לא ארד בר, לא סילבה קאני, לא שכר, ובוא נודה על האמת, כנראה שגם לא סייף או אפילו דור חוגי.
למעשה, לא רק שלא הבאנו ישראלים, אפילו שיחררנו את גוטליב, שהיה מהיחידים שראויים להרכב בקבוצה המזעזעת שהייתה לנו העונה.

כלומר, כנראה שהאסטרטגיה היא להתבסס על זרים, קצת אלטמן וקצת לאיוס. השאר? שחקני נוער בגדול.
אני אגיד בזהירות שזו אסטרטגיה מסוכנת בעיני, בלשון המעטה.
הלוטוס הלבן
קיבל.ה  404 לייקים

לירון האדום כתב: 19 יוני 2023, 21:17
הלוטוס הלבן כתב:איך מצפים לחיזוק משמעותי כאשר מאמן זר בחו"ל, יועץ מקצועי זר בחו"ל ומנהל מקצועי הוא סקאוט כושל.
אולי.
מרגיש לי כאילו יש לך משהו אישי נגד האמריקאים

אנחנו עוברים מהנהלה להנהלה כמו סחורה פגומה. הגיע הזמן שיהיה ניהול איכותי.
חצי שנה היה לאמריקאים לתכנן את המהלכים להבראת המועדון.
עד עכשיו : מנהל מקצועי שהוא סקאוט כושל, מאמן זר שלא היה מאמן ראשי אף פעם (חוץ מכמה חודשים פה ושם) ויועץ מקצועי זר שגר בחו"ל.
אין לנו שלד מקצועי בריא (כמו שיש לנתניה למשל). לפי המצב כרגע : אנו תלוים ברכש מוצלח של 3 זרים.
oleg neduda
קיבל.ה  1960 לייקים

הוקיץ' כתב: 19 יוני 2023, 22:07
שחר כתב: 19 יוני 2023, 20:55 אגב, בגדול הבנתי שבדש סיכם בבאר שבע אז יורדים ליגה ואפשר לקפל. כן?

אני ממש לא מהפסימיים וממש לא מהבכיינים, אבל צריך להגיד שהשוק הישראלי היה ונגמר ועשינו בו בדיוק אפס מהלכים. טוב בסדר, הבאנו את אלטמן והגב הביוני שלו.
לא קנדיל, לא חבשי, לא בדש, לא אביב אברהם, לא ארד בר, לא סילבה קאני, לא שכר, ובוא נודה על האמת, כנראה שגם לא סייף או אפילו דור חוגי.
למעשה, לא רק שלא הבאנו ישראלים, אפילו שיחררנו את גוטליב, שהיה מהיחידים שראויים להרכב בקבוצה המזעזעת שהייתה לנו העונה.

כלומר, כנראה שהאסטרטגיה היא להתבסס על זרים, קצת אלטמן וקצת לאיוס. השאר? שחקני נוער בגדול.
מסכים בגדול, אבל ציונים נחלק בסוף החלון
שחר
קיבל.ה  1489 לייקים

היחיד שבאמת הפסדנו זה קנדיל, שהיה אמור לחתום והעדיף כסף וספסל אצל חיפה.
בדש לא באמת היה מועמד אלינו כי אנחנו לא מסוגלים להתחרות בתקציבים של חיפה , בש ומכבי.
אני לא מבין למה סגרתם את השוק הישראלי ולמה לשפוט אותם באמצע יוני. לא ראיתי שקבוצות אחרות עשו רכש מרשים, גם קבוצות שמכוונות גבוה כמו מכבי וביתר. מילא אם היו חותמים שחקנים גרועים בעמדות שחסרים בהם שחקנים, אז היייתי מסכים, אבל ברור שלא נתחיל כך את העונה ויגיעו שחקנים בעמדות החסרות.
גם התרגלנו לכל הדיווחים על ״ הפועל הציעה לשחקן פלוני 100 אלף לעונה״ ועל מומ עם שחקן שקר כלשהו מרומניה ועכשיו זה לא קיים, אז יש תחושה שכלום לא קורה ומן הסתם זה לא נכון.
אתם ממהרים להיות השופטים והתליינים, אני חןשב שאחרי כל החרא שספגנו, מגיע להם כמה חודשים של חסד לפחות ..
ואחרי הכל גם צריך תיאום ציפיות ולהבין שמהבוץ העמוק שהניסנובים השאירו אותנו, ייקח זמן לצאת ולא לצפות שנדרוס את הליגה וכנראה שגם יקרו טעויות בדרך.

סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4736 לייקים

אפשר להביא את גנדה, לא שאני חושב שזה מהלך טוב אבל זה בערך השאריות שנשארו לנו לחיזוק ישראלי.
לא רואה מצב שמביאים פה את קני סייף שהוא יקר וגם יש לו חוזה לעוד עונה באזרבייג׳ן.
אולי גנדה למד לא להיות מטומטם מלשבת בספסל בליגה גרמנית שנייה.
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

למה להציע לפי הפרסומים חוזה לעונה אחת בלבד לקנדיל? זה לא רציני.
שחר
קיבל.ה  1489 לייקים

De Niro כתב:למה להציע לפי הפרסומים חוזה לעונה אחת בלבד לקנדיל? זה לא רציני.
איזה פרסומים ? של קופמן והחבר של ניסנוב שממודר מסקופים?
ומה שכתבת כן רציני ?!

https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=436932

הוקיץ'
קיבל.ה  5903 לייקים

שחר כתב: 19 יוני 2023, 22:24 היחיד שבאמת הפסדנו זה קנדיל, שהיה אמור לחתום והעדיף כסף וספסל אצל חיפה.
בדש לא באמת היה מועמד אלינו כי אנחנו לא מסוגלים להתחרות בתקציבים של חיפה , בש ומכבי.
אני לא מבין למה סגרתם את השוק הישראלי ולמה לשפוט אותם באמצע יוני. לא ראיתי שקבוצות אחרות עשו רכש מרשים, גם קבוצות שמכוונות גבוה כמו מכבי וביתר. מילא אם היו חותמים שחקנים גרועים בעמדות שחסרים בהם שחקנים, אז היייתי מסכים, אבל ברור שלא נתחיל כך את העונה ויגיעו שחקנים בעמדות החסרות.
גם התרגלנו לכל הדיווחים על ״ הפועל הציעה לשחקן פלוני 100 אלף לעונה״ ועל מומ עם שחקן שקר כלשהו מרומניה ועכשיו זה לא קיים, אז יש תחושה שכלום לא קורה ומן הסתם זה לא נכון.
אתם ממהרים להיות השופטים והתליינים, אני חןשב שאחרי כל החרא שספגנו, מגיע להם כמה חודשים של חסד לפחות ..
ואחרי הכל גם צריך תיאום ציפיות ולהבין שמהבוץ העמוק שהניסנובים השאירו אותנו, ייקח זמן לצאת ולא לצפות שנדרוס את הליגה וכנראה שגם יקרו טעויות בדרך.

מה זה למה סגרנו את השוק הישראלי? מי נשאר? ברצינות אני שואל. אני לא מצליח לחשוב על אף שם רלוונטי.
גם השחקנים שאנחנו מדברים עליהם פה, קני סייף, דור חוגי ודוידה, לכולם יש חוזים לעונה הבאה בקבוצותיהם וזה לא יותר מווישפול ט'ינקינג בשלב הזה.
יכול להיות שיש להם שיטות סקאוטינג מעולות והם הולכים להביא לפה 2-3 זרים נהדרים. הלוואי. אני חושב שגם אם זה המצב אנחנו עדיין בבעיה לא קטנה ונצטרך קפיצת מדרגה מכמה שחקנים כדי לעשות עונה טובה.
לירון האדום
קיבל.ה  2312 לייקים

הוקיץ' כתב:

אפשר גם להביא שחקנים מקבוצות אחרות, לאו דווקא שחקנים חופשים

סמל אישי של משתמש
SickleCell
קיבל.ה  470 לייקים

אוגוסטוס היל כתב: עבר בינואר לפ"ת. לא יודע אם בכלל שיחק בהפועל ירושלים בגלל ששבר את היד עוד לפני פתיחת העונה

הגבתי: אולי ראיתי אותו בגביע הטוטו?! זיקנתי מביישת את נעוריי.

הצלחתי לחרבש את ההודעה כשניסיתי לקצר אותה. איףףףף…
נערך לאחרונה על ידי SickleCell ב 19 יוני 2023, 23:02, נערך 2 פעמים בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

De Niro כתב:למה להציע לפי הפרסומים חוזה לעונה אחת בלבד לקנדיל? זה לא רציני.
https://sports.walla.co.il/item/3585356
לירון האדום
קיבל.ה  2312 לייקים

הוקיץ' כתב:
שחר כתב: 19 יוני 2023, 22:24 היחיד שבאמת הפסדנו זה קנדיל, שהיה אמור לחתום והעדיף כסף וספסל אצל חיפה.

מה זה למה סגרנו את השוק הישראלי? מי נשאר? ברצינות אני שואל. אני לא מצליח לחשוב על אף שם רלוונטי.
גם השחקנים שאנחנו מדברים עליהם פה, קני סייף, דור חוגי ודוידה, לכולם יש חוזים לעונה הבאה בקבוצותיהם וזה לא יותר מווישפול ט'ינקינג בשלב הזה.
יכול להיות שיש להם שיטות סקאוטינג מעולות והם הולכים להביא לפה 2-3 זרים נהדרים. הלוואי. אני חושב שגם אם זה המצב אנחנו עדיין בבעיה לא קטנה ונצטרך קפיצת מדרגה מכמה שחקנים כדי לעשות עונה טובה.
דוידה זה ריאלי, הדחה של אחת מה 3 מאירופה בשלב מוקדם יכולה להביא לשחרור ישראלים משם.

שחר
קיבל.ה  1489 לייקים

הוקיץ' כתב:

לא חושב שקני סייף ריאלי ודוידה אמר בעצמו שהוא לא מתכוון לחזור.
גם גוטליב ואלטמן היו עם חוזה, אפשר להציע טריידים, אני לא חושב ששחקנים כמו ששכר חובשי זה מה שיעשה את ההבדל . נחכה ונראה ..

סמל אישי של משתמש
Daniel
קיבל.ה  139 לייקים

נראה שאין לנו סיכוי להביא ישראלים בכירים
שמולנו יש את ב״ש, מכבי וחיפה.
צריך להשקיע את כל האנרגיה בלמצוא זרים שיעשו את ההבדל.. ניק?
שליחת תגובה