יש מצב טוב שאם זה קורה הוא מת דקה אח״כ. מתאים לזין הזה למות באמצע האולם דקה לפני ככה שזה ידפוק הכל
גמר פלייאוף נגד ההם
-
- קיבל.ה 564 לייקים
-
- קיבל.ה 469 לייקים
-
- קיבל.ה 469 לייקים
האמת שהוא ירה לעצמו ברגל
תשובות עלובות והפועל חייבים להגיב שאם אין כרטיסים עד מחר בבוקר , הם מודיעים בשידור חי במסיבת העיתונאים של הגמר שאין משחק ולדרוש מבית הדין ניצחון טכני על הפרה תקנונית.
להפסיק לשחק לפי הקצב שהם מכתיבים
תשובות עלובות והפועל חייבים להגיב שאם אין כרטיסים עד מחר בבוקר , הם מודיעים בשידור חי במסיבת העיתונאים של הגמר שאין משחק ולדרוש מבית הדין ניצחון טכני על הפרה תקנונית.
להפסיק לשחק לפי הקצב שהם מכתיבים
- הפוסט קיבל לייק אחדASAFABADI
-
- קיבל.ה 1297 לייקים
בגלל התרגיל המלוכלך שלהם אף אחד לא מדבר על המחירים שהם לוקחים לגמר.המחירים פי 3 ממה שהם לקחו בחצי גמר.
מעניין אם אילת/ראשון מגיעים לגמר גם אז הם היו לוקחים מחירים כאלו.
מעניין אם אילת/ראשון מגיעים לגמר גם אז הם היו לוקחים מחירים כאלו.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1171 לייקים
-
- קיבל.ה 135 לייקים
מקווה שאיכשהו מצליחים להרחיק את השחקנים מכל הרעש הזה.
המשתמש על שם רז שלמה
-
- קיבל.ה 469 לייקים
תגובה אדירה של המנהלת
מנהלת הליגה הגיבה לשמעון מזרחי: "מנהלת הליגה אינה מתנערת מאחריות ומודיעה שהיא מוכנה לקחת עליה את האחריות הכוללת למשחק כולל מכירת הכרטיסים. המנהלת תחליט כמה כרטיסים יימכרו לכל קבוצה, באיזה יציעים ישב כל קהל ובאיזה מחירים יימכרו הכרטיסים"
מנהלת הליגה הגיבה לשמעון מזרחי: "מנהלת הליגה אינה מתנערת מאחריות ומודיעה שהיא מוכנה לקחת עליה את האחריות הכוללת למשחק כולל מכירת הכרטיסים. המנהלת תחליט כמה כרטיסים יימכרו לכל קבוצה, באיזה יציעים ישב כל קהל ובאיזה מחירים יימכרו הכרטיסים"
- הפוסט קיבל 7 לייקיםMaor • סומך • Mr.china • KingAlpaca • אייבר דה-בונלס • Red Wolf • Frenzy
- מילפורד
- קיבל.ה 1647 לייקים
ענק!
אגב, התקנון לא מחייב את הקבוצה הבייתית לקחת את האחריות לקיום המשחק בהתאם לתקנון?
אגב, התקנון לא מחייב את הקבוצה הבייתית לקחת את האחריות לקיום המשחק בהתאם לתקנון?
- הפוסט קיבל לייק אחדshaharot
-
- קיבל.ה 344 לייקים
מרגיש שהמנהלת די מצילה אותו מהראיון ההזוי הזה, עדיין היה כיף לראות אותו מגמגם ומתפתל.
איפה הראיון שודר?
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1171 לייקים
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1234 לייקים
בפער.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
תגידו, מה הסיכוי שהפארסה תביא לדחיית המשחק הראשון ואז איבוד הדרייב אין?
- red in blood
- קיבל.ה 385 לייקים
לא קיים.
התקנון מחייב אותם להעביר כרטיסים, אבל לא מחייב אותם על המועד לעשות את זה.
הם יכולים טכנית להעביר יום לפני ושזה יהיה תקין. המנהלת ילחצו עליהם, יזרקו איומים לאוויר, ואז הם יעבירו.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
- הפוסט קיבל לייק אחדporthos
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 608 לייקים
הפחד הכי גדול שלי, שהם ינצלו את האבוקות כדי לפוצץ את המשחק הראשון מ"חשש לחיי אדם" אחרי תצוגת אבוקות בכמויות של גמר דרבי
הלוואי שהייתי מאמין שהאולטראס יכול לוותר על זה לפחות במשחק הראשון
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
-
- קיבל.ה 1297 לייקים
-
- קיבל.ה 1297 לייקים
למה בעצם רק 1500 כרטיסים?
אין ביד אליהו 11 אלף מושבים?
אין ביד אליהו 11 אלף מושבים?
- Shacham
- קיבל.ה 677 לייקים
מה אכפת למכבי לקבל הפסד טכני? זה לא שבענף העלוב הזה שנקרא כדורסל אירופאי יש לאליפות משמעות על העפלה ליורוליג וכאלה. זה סתם יאיב על העונה האדירה שלנו, כי אליפות שנלקחת בבית הדין היא לא מרגשת במיוחד.
- 7even
- קיבל.ה 2245 לייקים
-
- קיבל.ה 842 לייקים
הסר דאגה מלבך, לא יהיה הפסד טכני, יהיה משחק עם 1500 אוהדים אדומים לגבי התוצאה אין לי מושג אבל משחק יהיה גם יהיה.
אתמול עוד הייתי אופטימי אבל אחרי ההודעה שלהם יש לי תחושה מאוד חזקה שבאמת לא יוציאו לנו כרטיסיםארז שדה כתב: ↑06 יוני 2023, 07:22הסר דאגה מלבך, לא יהיה הפסד טכני, יהיה משחק עם 1500 אוהדים אדומים לגבי התוצאה אין לי מושג אבל משחק יהיה גם יהיה.
שי אבוטבול לראשות הממשלה
-
- קיבל.ה 842 לייקים
נחיה ונראה, אני מאוד אופתע אם לא יתקיים משחק ביום חמישי.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 876 לייקים
זה מה שייקרהאייבר דה-בונלס כתב: ↑06 יוני 2023, 02:45 הפחד הכי גדול שלי, שהם ינצלו את האבוקות כדי לפוצץ את המשחק הראשון מ"חשש לחיי אדם" אחרי תצוגת אבוקות בכמויות של גמר דרבי
-
- קיבל.ה 476 לייקים
זה מכבי
ככה הם מתנהלים וראש הקנוניה הוא דון שימון.
החשש שלי שאי הוודאות המכוונת שלהם ,כאשר לא ברור, יחלקו/לא יחלקו כרטיסים ,היכן מתי יתקיים המשחק הראשון .
החשש שלי שזה ישפיע על הצד המקצועי הריכוז וההכנות של הקבוצה שלנו למשחק.
לא נראה לי שהשחקנים מנותקים וכל מה שקורה עובר מעליהם.
ואם אכן הדבר ישפיע על השחקנים ,אז החלאות הצהובות השיגו כפי שרצו את מטרתם.
כולי תקווה שלמרות ההתרחשויות ,השחקנים שלנו יבואו למשחק מפוקסים ומרוכזים .
ודבר אחרון ,
אם למנהלת יש קצת שכל בקודקוד,היום מודיע שהם לוקחים אחריות ומעבירים את המשחק הביתי שלהם לאולם אחר לארנה בירושלים למשל .
Sent from my SM-A325F using Tapatalk
החשש שלי שאי הוודאות המכוונת שלהם ,כאשר לא ברור, יחלקו/לא יחלקו כרטיסים ,היכן מתי יתקיים המשחק הראשון .
ודבר אחרון ,
אם למנהלת יש קצת שכל בקודקוד,היום מודיע שהם לוקחים אחריות ומעבירים את המשחק הביתי שלהם לאולם אחר לארנה בירושלים למשל .
אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים!
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
נרצח בידי אויב צמא דם ואכזר
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
נרצח בידי אויב צמא דם ואכזר
-
- קיבל.ה 363 לייקים
למרות שזה יכול לפגוע גם בהם.tadmored כתב: ↑06 יוני 2023, 08:12 זה מכבי
ודבר אחרון ,
- Red Wolf
- קיבל.ה 527 לייקים
-
- קיבל.ה 666 לייקים
זה הכל שיטות של שלטון דיקטטורי, שמייצר משבר תמידי כדי לחזק את האחיזה שלו בשטח. מוכר לך מאיפשהו?tadmored כתב: ↑06 יוני 2023, 08:12 זה מכבי
ודבר אחרון ,
במאמר מוסגר וכמובן בלי קשר, שימון הוא חבר מרכז ליכוד.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 1069 לייקים
רמי חייב להתעקש מול המינהלת שעד היום בצהריים או שמקבלים כרטיסים, או הפסד טכני. זה לא שכונה וסדרת הגמר לא של אמא של הנבלה הזה.
בנוסף, רמי חייב לדבר עם האולטראס ולוודא שאין אבוקות במשחק הזה. לטובת הפועל בלבד. רק לזה הם מחכים, רק בגלל זה הם מחממים את האווירה כמו תמיד. ולא יודע מתי יהיה לנו צ'אנס כזה.
בנוסף, רמי חייב לדבר עם האולטראס ולוודא שאין אבוקות במשחק הזה. לטובת הפועל בלבד. רק לזה הם מחכים, רק בגלל זה הם מחממים את האווירה כמו תמיד. ולא יודע מתי יהיה לנו צ'אנס כזה.
- הפוסט קיבל לייק אחדshaharot
-
- קיבל.ה 1848 לייקים
לפי התקנון במידה ואין קהל ניתן לקבל ניצחון טכני במצב של אי מכירת כרטיסים לקבוצת החוץ? (לצורך העניין אני ממש לא רוצה לנצח ככה אבל סתם מעניין,הזויי בכלל להגיע לסיטואציה כזו)
-
- קיבל.ה 165 לייקים
הגוף שלי לא יכול להכיל את כמות השנאה.
די עם ה-נו
-
- קיבל.ה 406 לייקים
בטח שיהיו אבוקות במשחק הזה. גם מכבי ידליקו.
רואה שחורות המקורי
-
- קיבל.ה 748 לייקים
-
- קיבל.ה 236 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 1647 לייקים
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1171 לייקים
אני לא מצליח להבין מה זה כל הפינגפונג התקשורתי הזה, ישיבות, משאים ומתנים. המנהלת הייתה צריכה מההודעה הראשונה של שימון להצהיר שאם הכרטיסים לא ניתנים להפועל תוך 24 שעות זה הפסד טכני.
אם זה חוזר על עצמו, השהייה מכל פעילות ואם צריך אז הורדת ליגה. אף אחד לא יכול להחליט מה שבא לו מתי שבא לו.
מנהלים דיון תקשורתי מביך במקום לנהל את האירוע.
אם זה חוזר על עצמו, השהייה מכל פעילות ואם צריך אז הורדת ליגה. אף אחד לא יכול להחליט מה שבא לו מתי שבא לו.
נערך לאחרונה על ידי הלך המומנטום ב 06 יוני 2023, 10:10, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- הפוסט קיבל 4 לייקיםshaharot • סומך • Red Wolf • KingAlpaca
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 876 לייקים
מאוד נכון, המנהלת בוחרת במודע לא לקחת אחריות כי היא מפחדת משני הצדדים.הלך המומנטום כתב: ↑06 יוני 2023, 09:36 אני לא מצליח להבין מה זה כל הפינגפונג התקשורתי הזה, ישיבות, משטים ומתנים. המנהלת הייתה צריכה מההודעה הראשונה של שימון להצהיר שאם הכרטיסים לא ניתנים להפועל תוך 24 שעות שה הפסד טכני.
אם זה חוזר על עצמו, השהייה מכל פעילות ואם צריך אז הודעת ליגה. אף אחד לא יכול להחליט מה שבא לו מתי שבא לו.
בדגש על הצד הצהוב.
הקהל שמחכה למשחק, ספונסרים, תדמית הענף והווינר פחות מעניין אותם.
בושה
תהיה תשובה לסאגה המטומטמת הזאת כבר? או שנשאר עם זה באוויר לנצח? כרגע יש משחק בכלל בחמישי או שגם זה בסימן שאלה?
שי אבוטבול לראשות הממשלה
- הפוסט קיבל לייק אחדChegi
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
את הכרטיסים הם ישחחרו עד חמישי בבוקר זה בטוח. השאלה אם שוב רמי וחבריו יתקפלו כמו שקרה עד היום או שיחליטו לדרוש אכיפה של התקנון כולל הליכה לבית משפט אזרחי. אף אחד לא יכול לקחת את החוק לידיים.scorpio כתב:תהיה תשובה לסאגה המטומטמת הזאת כבר? או שנשאר עם זה באוויר לנצח? כרגע יש משחק בכלל בחמישי או שגם זה בסימן שאלה?
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
- הפוסט קיבל לייק אחדKingAlpaca