מחפשים זר נוסף?!?
- porthos
- קיבל.ה 111 לייקים
https://m.one.co.il/mobile/Article/431909.html
לא יודע אם נכון או לא, אבל נראה לי רעיון ממש גרוע...
יש מועמדים בכלל לחרא הזה?
לא יודע אם נכון או לא, אבל נראה לי רעיון ממש גרוע...
יש מועמדים בכלל לחרא הזה?
- מילפורד
- קיבל.ה 2328 לייקים
אוטוטו מועד אחרון לרישום, אם נשאר לנו תקציב (מניח שהשאירו משהו בצד למקרה של פציעה) ויש מישהו רלוונטי , מניח שמדובר על גיבוי לרשום אותו כל עוד אפשר (לליגה, ליורוקאפ כבר אי אפשר) למקרה שתבוא לנו פציעה בשלבים הקריטיים.
מניח שזה הקו מחשבה ולא איזה רעיון להחליף מי מהזרים כרגע.
מניח שזה הקו מחשבה ולא איזה רעיון להחליף מי מהזרים כרגע.
-
- קיבל.ה 100 לייקים
לא חושב שזה רעיון רע שיהיה עד סוף העונה זר בסגל לגיבוי בשביל הגארדים.
החודש של משחקי הבית עליון בליגה מקביל לחודש הצלבה של היורוקאפ. מה שאומר שיש פוטנציאל לשבועות עם 2-3 משחקים בשבוע (וברובם אינטנסיביים).
להוריד קצת עומס מג׳ייקובן ומנפורד בחודש הזה בליגה בלי להעמיס על שאר הסגל יכול להועיל.
וזה עוד לפני שמדברים על חשש מפציעות אחרי סוף החלון לרישום לליגה.
החודש של משחקי הבית עליון בליגה מקביל לחודש הצלבה של היורוקאפ. מה שאומר שיש פוטנציאל לשבועות עם 2-3 משחקים בשבוע (וברובם אינטנסיביים).
להוריד קצת עומס מג׳ייקובן ומנפורד בחודש הזה בליגה בלי להעמיס על שאר הסגל יכול להועיל.
וזה עוד לפני שמדברים על חשש מפציעות אחרי סוף החלון לרישום לליגה.
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
ברור שחשוב אם אפשרי תקציבית. הסיכוי שבראון יהיה כשיר לכל משחקי ההכרעה שואף לאפס
עם הזמן הייאוש נעשה יותר נוח
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
פול סטול פול סטול זה מה שכולם אומרים שיש לי
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 1042 לייקים
-
- קיבל.ה 1042 לייקים
נקווה שאם כבר יגיע זר שביעי, הוא לא יהיה בסגנון של פול סטול, כבודו במקומו מונח
- רדנקו
- קיבל.ה 1584 לייקים
ליורוקאפ כבר אי אפשר לרשום זר נוסף. זה רק לליגה.
Sent from my NE2215 using Tapatalk
Sent from my NE2215 using Tapatalk
-
- קיבל.ה 22 לייקים
זה כבר נהיה מביך הסיפור הזה של הזרים. אם מישהו זר ייפצע אז שמישהו ישראלי (רחמנא ליצלן!) יחליף אותו
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 519 לייקים
אם זה נכון, אז מיותר לגמרי. עשוי לערער עוד יותר את האיזון בקבוצה ולייצר תסכול ובלגן.
אם הרעיון נובע מהחשש שג'ייקובן ייפצע - יש גיל בני וזה מספיק טוב לי גם במאני טיים.
אם הרעיון נובע מהחשש שג'ייקובן ייפצע - יש גיל בני וזה מספיק טוב לי גם במאני טיים.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
-
- קיבל.ה 186 לייקים
מיותר. תשאירו את התקציב לעונה הבאה.
לאירופה אי אפשר כבר לרשום. לליגה ממילא לסדרות תרשום את בראון ואם יש פציעה במהלך סדרה אי אפשר לרשום זר אחר.
לאירופה אי אפשר כבר לרשום. לליגה ממילא לסדרות תרשום את בראון ואם יש פציעה במהלך סדרה אי אפשר לרשום זר אחר.
- מילפורד
- קיבל.ה 2328 לייקים
לפי רמת הידיעות בנושא , זה נשמע כמו משהו בסיגנון של ״בואו נבדוק מה אנחנו יכולים להביא כל עוד זה אפשרי טכנית״.
ברגע שיראו מה אפשר להביא, יהיה צריך להחליט אם זה כדאי או לא.
ברגע שיראו מה אפשר להביא, יהיה צריך להחליט אם זה כדאי או לא.
-
- קיבל.ה 645 לייקים
מבין את ההיגיון מאחורי זה. עוד מעט נגמר מועד הרישום לליגה. גיבו לעמדות הגבוהים יש, אחד מטוקוטו או הורד שלא נרשמים לליגה. גיבוי לעמדות הגארדים אין. אם גייקובן/מנפורד/מקריי נפצעים בלי שיש לנו אפשרות להביא מחליף אכלנו אותה. בטח יביאו שחקן אימונים לגיבוי שירשם רק במידה ושחקן שלנו יפצע
-
- קיבל.ה 2396 לייקים
אוהב את בני אבל לא בטוח שהוא יכול להספיק בשביל להתמודד על אליפות במידה ובראון נפצע ( אם זו המטרה וזו בהחלט אמורה להיות המטרה)
-
- קיבל.ה 645 לייקים
אבל הרישום נגמר כמה שבועות לפני הפלייאוף… אם גייקובן/מנפורד/מקריי נפצעים אתה נשאר בלי מחליף והלכה לך העונה על דבר שיכולת להימנע ממנו עם משכורת של חודשיים לזר סביר, שזה כסף קטן מאודfeigenbaum99 כתב: ↑18 מרץ 2023, 21:46 מיותר. תשאירו את התקציב לעונה הבאה.
-
- קיבל.ה 645 לייקים
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
יש מצב שאדריאן בנקס בכוונות? הוא פרנקו בטוב?
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 172 לייקים
-
- קיבל.ה 645 לייקים
בנקס ישראלי בכלל ואין סיכוי שיגיע
- porthos
- קיבל.ה 111 לייקים
געגועי לבנקס למרות שאין לו מה לחפש אצלנו
- porthos
- קיבל.ה 111 לייקים
בחיי שאני לא רואה איך עוד גארד תורם לנו בשלב זה... רק כגיבוי לפציעה של שחקן מנפורד/מקריי/ג'ייקובן? נראה לי מוגזם.
יכולה להיות עוד סיבה/יתרון?
לא רואה גם את מי יש להביא בכלל
יכולה להיות עוד סיבה/יתרון?
לא רואה גם את מי יש להביא בכלל
-
- קיבל.ה 645 לייקים
אף אחד לא רואה שום גארד שיתרום לנו יותר ממי שיש. זה רק בשביל שיהיה לנו זר רשום כגיבוי במקרה של פציעה. עדיף לשלם משכורת של חודשיים מאשר להיתקע בלי זר מחליף במקרה של פציעה אחרי שהמועד האחרון לרישום יעבור
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 519 לייקים
לא משווה. רק אומר שעם מובילי הכדור האחרים שיש בקבוצה (בר, מנפורד, מקריי אם צריך) ועם בני בתור רכז טבעי ולוחם, יש איך להסתדר,
ושזו חלופה טובה יותר מלהביא עכשיו איזה פול סטול.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
-
- קיבל.ה 645 לייקים
לא יגיע פול סטול. אנחנו קבוצה אחרת ברמה עכשיו. זר אמריקאי ממוצע מהגי ליג יותר טוב מגיל בני משמעותית, עם כל הכבוד לגילקפטן ג'ק כתב: ↑19 מרץ 2023, 08:19לא משווה. רק אומר שעם מובילי הכדור האחרים שיש בקבוצה (בר, מנפורד, מקריי אם צריך) ועם בני בתור רכז טבעי ולוחם, יש איך להסתדר,
ושזו חלופה טובה יותר מלהביא עכשיו איזה פול סטול.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
לא יודע איזה שחקן יסכים להגיע שהוא יודע מראש שהוא רק גיבוי.
אולי כדאי לשאול את הורד אם יש לו חבר עם אופי כמו שלו
אולי כדאי לשאול את הורד אם יש לו חבר עם אופי כמו שלו
- מילפורד
- קיבל.ה 2328 לייקים
אתם שוב מתייחסים למשהו שעוד לא קרה ואף אחד לא אמר שיקרה.
המועד האחרון מתקרב, מותר לנו לרשום עוד שחקנים ואולי יש תקציב פנוי.
ההנהלה והצוות המקצועי חייבים לבדוק מה האפשרויות שלהם במצב הזה.
כמה פעמים היו פה טענות על איך זה שקבוצות אחרות כשנפצע להם שחקן מנחיתים פה תחליף תוך יומיים?
רוצים להתנהל ככה צריך להיות מוכנים לזה…
המועד האחרון מתקרב, מותר לנו לרשום עוד שחקנים ואולי יש תקציב פנוי.
ההנהלה והצוות המקצועי חייבים לבדוק מה האפשרויות שלהם במצב הזה.
כמה פעמים היו פה טענות על איך זה שקבוצות אחרות כשנפצע להם שחקן מנחיתים פה תחליף תוך יומיים?
רוצים להתנהל ככה צריך להיות מוכנים לזה…
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
אני מניח (או מקווה) שאם יגיע שחקן זה יהיה שחקן שידע שאם ג'ייקובן לא יפצע אז הוא ישחק פה אולי משחק אחד (נגיד מנוחה לג'ייקובן במשחק הכי קל של הסיבוב השלישי) ושהמטרה שלו תהיה לקבל שכר לשנה זו ולנסות להרשים את הצוות כדי שיחתימו אותו לשנה הבאה.
אני לא יודע כמה שחקנים יהיו מוכנים לעשות את זה, אבל בטח יש כמה צעירים שמבינים שאין להם עתיד בNBA וישמחו לכמה חודשים בישראל עם פוטנציאל להמשך.
אני לא יודע כמה שחקנים יהיו מוכנים לעשות את זה, אבל בטח יש כמה צעירים שמבינים שאין להם עתיד בNBA וישמחו לכמה חודשים בישראל עם פוטנציאל להמשך.
-
- קיבל.ה 623 לייקים
איזה כמה חודשים בדיוק?
יישארו 5 משחקים בבית העליון ופלייאוף.
יישארו 5 משחקים בבית העליון ופלייאוף.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1435 לייקים
גרסת הגארד של יינטה מייטן?Frenzy כתב: ↑19 מרץ 2023, 11:33 אני מניח (או מקווה) שאם יגיע שחקן זה יהיה שחקן שידע שאם ג'ייקובן לא יפצע אז הוא ישחק פה אולי משחק אחד (נגיד מנוחה לג'ייקובן במשחק הכי קל של הסיבוב השלישי) ושהמטרה שלו תהיה לקבל שכר לשנה זו ולנסות להרשים את הצוות כדי שיחתימו אותו לשנה הבאה.
- עמית
- קיבל.ה 345 לייקים
זה בתכלס רעיון טוב אבל קצת מיותר
בעונה הבאה אם נצליח להשאיר את כל הזרים שלנו (פלוס מינוס)
אז אני אשמח שיביאו גם רכז ישראלי צעיר סטייל מושקוביץ/היידיגר. שיורד מהלחץ של מנפורד/גייקובן/טימור
בעונה הבאה אם נצליח להשאיר את כל הזרים שלנו (פלוס מינוס)
אז אני אשמח שיביאו גם רכז ישראלי צעיר סטייל מושקוביץ/היידיגר. שיורד מהלחץ של מנפורד/גייקובן/טימור
אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
-
- קיבל.ה 645 לייקים
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
יותר גרסת הרכז של הורדהלך המומנטום כתב: ↑19 מרץ 2023, 11:49גרסת הגארד של יינטה מייטן?Frenzy כתב: ↑19 מרץ 2023, 11:33 אני מניח (או מקווה) שאם יגיע שחקן זה יהיה שחקן שידע שאם ג'ייקובן לא יפצע אז הוא ישחק פה אולי משחק אחד (נגיד מנוחה לג'ייקובן במשחק הכי קל של הסיבוב השלישי) ושהמטרה שלו תהיה לקבל שכר לשנה זו ולנסות להרשים את הצוות כדי שיחתימו אותו לשנה הבאה.
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
מדובר פה על פרנקו.
גם אם יביא זר, הוא לא יירשם אם ג'ייקובן לא יפצע. גם אם ג'ייקובן יפצע, הוא יעדיף לרשום את טוקוטו והורד. גם אם ירשום אותו, הוא במקסימום יהיה מחליף של טימור ומנפורד.
גם אם יביא זר, הוא לא יירשם אם ג'ייקובן לא יפצע. גם אם ג'ייקובן יפצע, הוא יעדיף לרשום את טוקוטו והורד. גם אם ירשום אותו, הוא במקסימום יהיה מחליף של טימור ומנפורד.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4732 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 2328 לייקים
אתה רומז שפרנקו למד אנגלית עם סמוטריץ בכיתה?
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
זה בהחלט יכול להסביר כמה דברים
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
-
- קיבל.ה 1042 לייקים
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
לא, אני התכוונתי לכך שהזרים מדברים רק אנגלית
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
لا إله
- רדפוקס
- קיבל.ה 4732 לייקים