הקבוצה האמריקאית
מהן 5 הפעולות החשובות ביותר שהאמריקאים צריכים לעשות: מקצועית + שיווקית?
-
- קיבל.ה 506 לייקים
הדבר הראשון
להחזיר את אלטמן הביתה
להחזיר את אלטמן הביתה
-
- קיבל.ה 374 לייקים
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
- לשחרר את ספורט ישיר ולעשות שינוי עמוק בכל הקשור למרצ׳נדייז, לחבר אליהם את שער השבת ולעבוד יחד. אולטראס הפועל יתגברו. כמו שקרה במכבי.
- להביא שחקנים בפרופיל אנושי הולם. לא עוד זיקרי, זריהן, שלומי אזולאי. רצוי שחקנים עם קשר כלשהו להפועל. אלטמן זו אפשרות.
- לעשות כל מה שאפשר כדי להביא קהל לבלומפילד , להלחם על שעות נוחות מול המנהלת. הקבוצה הזו בשנים היפות שלה, הייתה כמעט בלי מנוצחת אם האווירה בה הייתה חיובית והקהל היה מאחוריה. הרבה משחקים היו בשבתות. עוד מזה.
- שינוי עמוק בכל הקשור לכושר גופני ולדרישות מהשחקנים מעל המגרש ומחוצה לו. השחקנים בהפועל תא וברוב קבוצות הליגה לא נותנים מספיק שעות עבודה בשבוע. החל מפעילויות חברתיות ושיווקיות דרך אימונים כמובן.
- עבודה חזקה מאוד מול השחקנים על חיבור למועדון , כמו שקורה בכדורסל. לי נמאס לראות אותם בכל שנה בקריוקי ואז קלטינס כזה הולך לאכול עם יריבים אחרי 6-0.
ברמה הגבוהה יותר, כאחד שעוסק במחייתו באסטרטגיה שיווקית ומותגית. דעתי היא שאין קבוצה בישראל שלקחה בעלות אמיתית על ערכים חברתיים (א-פוליטיים) כמו סובלנות, קבלת השונה וכיו״ב.
אחים לסמל, או קבוצות שמבקרות בבתי חולים זה לא לקחת מנהיגות חברתית.
מהלך של קבוצת נשים, הפועל שווים, בתי ספר בכפרים ערבים, שת״פים קבועים סטייל ״נא לגעת״ בשבת.
ימצב אותנו חזק מאוד מבחינה מותגית. סטייל מפעלות חינוך בחברה רק משהו עוצמתי ועמוק יותר.
נערך לאחרונה על ידי צ'ימבויקה ב 27 פברואר 2023, 21:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1959 לייקים
-
- קיבל.ה 472 לייקים
רק לא רב"ש, גרנט חיוור
- SickleCell
- קיבל.ה 470 לייקים
מה לגבי הפסקת העבודה עם משרד הכרטיסים 'לאן'?
- גביזון
- קיבל.ה 3090 לייקים
מתי הם עושים עלינו אקזיט?
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
לא כל כך מהר כמו שחושבים.גביזון כתב:מתי הם עושים עלינו אקזיט?
בחלק מהפרסומים בחודשים האחרונים נטען שהם מכחישים בתוקף את הנושא הזה של ההגעה לטווח הקצר.
זה גם נשמע לא הגיוני שאנחנו המועדון הראשון בשליטה מלאה שלהם , ואחרי שנתיים שלוש הם ירצו לעזוב. זה לא סביר , ומנוגד לכל היגיון תדמיתי של קבוצת משקיעים שצופה פני עתיד להשקעות נוספות בעולם וגם לכל אינטרס כלכלי.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
- זיטו
- קיבל.ה 328 לייקים
בעיקרון מנקים אורוות למעט לאיוס, אוזבולט, גאנם, זובאס, גוטליב ואת הצעירים משאיר/משאיל.
1. אלטמן תחילה
2. נאתכו ועוד שחקן אחראי למרכז המגרש במקום אייבינדר. הייתי שמח לבירם כיאל.
3. מאמן - רב"ש/אבוקסיס. זה מה ששוק המאמנים יכול להציע
4. פוגעים בזרים - חלוץ אמיתי, בלם חזק, קשר אחורי שיודע לבלום התקפה וגם למסור קדימה (נדיר אצלנו). יש להם עוד קבוצה שעולה לליגה השנייה באנגליה לא? אין לי בעיה לקבל משם מושאלים בשלב ראשון
5. מוכרים כרטיסים ומוצרים באופן אישי ללא מתווכים.
1. אלטמן תחילה
4. פוגעים בזרים - חלוץ אמיתי, בלם חזק, קשר אחורי שיודע לבלום התקפה וגם למסור קדימה (נדיר אצלנו). יש להם עוד קבוצה שעולה לליגה השנייה באנגליה לא? אין לי בעיה לקבל משם מושאלים בשלב ראשון
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
-
- קיבל.ה 245 לייקים
לגבי 5, יש קבוצה בארץ שמפעילה מנגנון עצמאי?זיטו כתב: ↑28 פברואר 2023, 02:27 בעיקרון מנקים אורוות למעט לאיוס, אוזבולט, גאנם, זובאס, גוטליב ואת הצעירים משאיר/משאיל.
1. אלטמן תחילה
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
חיפהעובדיה כתב: ↑28 פברואר 2023, 02:30לגבי 5, יש קבוצה בארץ שמפעילה מנגנון עצמאי?זיטו כתב: ↑28 פברואר 2023, 02:27 בעיקרון מנקים אורוות למעט לאיוס, אוזבולט, גאנם, זובאס, גוטליב ואת הצעירים משאיר/משאיל.
1. אלטמן תחילה
מי זה אלטמן ולמה צריך להתחיל ממנו?זיטו כתב: ↑28 פברואר 2023, 02:27 בעיקרון מנקים אורוות למעט לאיוס, אוזבולט, גאנם, זובאס, גוטליב ואת הצעירים משאיר/משאיל.
1. אלטמן תחילה
אם אני לא טועה סביבות גיל ה30,בקדנציה האחרונה שלו מלבד פנדלים לא זכורה לי תרומה משמעותית שלו אז למה צריך להתחיל ממנו?
פצ'ימו גרשון? פצ'ימו גרשון?!
-
- קיבל.ה 554 לייקים
אלטמן מועמד לשחקן העונה בקפריסין עם 8 גולים מ19 משחקים. ובאירופה עוד 3 גולים מ9 משחקים.
אבל כנראה שהוא לא מספיק טוב להפועל חח
אבל כנראה שהוא לא מספיק טוב להפועל חח
-
- קיבל.ה 374 לייקים
מעבר לזה שאלטמן שחקן מצויין כפי שצויין למעלה, חייבים פשוט להתחיל להחזיר שחקנים שקשורים להפועל ולקהל יש רגש כלפיהם. אני מקווה שהאמריקאים מבינים את הפוטנציאל הטמון בזה. נמאס שאנחנו אוספים את השאריות של ביתר (אייבינדר,ורד,קלטינס וכולי). אלטמן זה התומר גינת של הכדורגל, אם הוא בא יש פוטנציאל לעוד כמה אלפי מנויים שירגישו חיבור לשחקן ולמועדון שאיבד מזמן כבר זהות. לילד האוהד הפועל בתחילת דרכו שיהיה לו גיבור ילדות ושחקן אהוב להעריץ ולהתחבר אליו. שיקח אליפות בקפריסין, אם ירצה להישאר באירופה שישאר, אבל להחזיר אותו במהרה תוך שנתיים שלוש, אנחנו נחכה לו כמה שצריך. אלטמן 

נערך לאחרונה על ידי modag ב 28 פברואר 2023, 08:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
גם מכבי הגדולה של מיץ עובדת עם לאןSickleCell כתב:מה לגבי הפסקת העבודה עם משרד הכרטיסים 'לאן'?
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 419 לייקים
חובה להקים ״משרד כרטיסים״ להפועל סל ורגל. יש סינרגיה כמעט מוחלטת בין הקבוצות, ואני משער ש-99% מהאוהדים של הסל הם גם אוהדים של הרגל.
אפשר גם להחליט שחנות המוצרים היא משותפת ואולי דברים נוספים (מערך הניו מדיה, מנויים משולבים ועוד). הכל בתנאי שאיחוד כזה מוביל לצמצום עלויות ושיפור השירות.
אפשר גם להחליט שחנות המוצרים היא משותפת ואולי דברים נוספים (מערך הניו מדיה, מנויים משולבים ועוד). הכל בתנאי שאיחוד כזה מוביל לצמצום עלויות ושיפור השירות.
רואה שחורות המקורי
-
- קיבל.ה 1959 לייקים
מניח שלא כלכלי לקבוצות להחזיק אופרציה של מכירת כרטיסיםלירון האדום כתב: ↑28 פברואר 2023, 08:46גם מכבי הגדולה של מיץ עובדת עם לאןSickleCell כתב:מה לגבי הפסקת העבודה עם משרד הכרטיסים 'לאן'?
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1763 לייקים
זגורי הוחתם הרבה לפני שבן חיים ״נמכר״.אבל מה שיותר עצוב,זה שהמאמן הגאון העדיף את זגורי על בוזגלו.טכנית לארז כתב:בעונת 13/14 היה לנו את התקציב השלישי בגודלו בליגה וסיימו 4.
כמובן שזו הייתה העונה האחרונה שבה הייתה להפועל קבוצה טובה וגם הדרבים היו שוויוניים כולם.
בעונת 12/13 אכן הגענו לבתים. בדרך היינו צריכים לעבור רק קבוצת אחת, דודלאנג' מלוקסמבורג.
ייתכן מאוד שאם ב12/13 היינו פוגשים קבוצה בסדר גודל של פנדורי (של אז) - גם היינו עפים.
קצת משקר להגיד "הגענו לבתים" בלי להזכיר מה היה צריך לעבור כדי להגיע לשם. גם ב-11/12 הגענו לבתים. אחרי שעברנו את ואדוז ואקרנס מליטא. אז?
"הושפלת בדרבי". להזכירך באותה עונה ניצחנו את הדרבי האחרון שלנו עד היום.
וזה לא היה עידן שבו היינו דומיננטים בדרבי. זה היה דרבי שמכבי באה אליו אחרי 4 נצחונות רצופים בדרבים (3 ב-12/13 ועוד אחד ב-13/14 לפני הדרבי הזה).
שכטר שוחרר באמצע העונה. הוא שיחק רק בדרבי הראשון של אותה עונה וב-3-2 ההוא כבר היה בנאנט.
למה לא הזכרת את זה שהרמן קרויף הגאון חטף להפועל את טב"ח בקיץ של אותה עונה ובמקומו הבאנו את ישראל זגורי?
בקיצור זו הייתה עונה לא מוצלחת מי יודע מה, אבל גם לא כזו כושלת, והלוואי והפועל תחזור להבקיע 70 שערים מתישהו.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1959 לייקים
זגורי חתם אחרי שבן חיים עבר למכבי, לא לפני.Nati כתב: ↑28 פברואר 2023, 09:36זגורי הוחתם הרבה לפני שבן חיים ״נמכר״.אבל מה שיותר עצוב,זה שהמאמן הגאון העדיף את זגורי על בוזגלו.טכנית לארז כתב:בעונת 13/14 היה לנו את התקציב השלישי בגודלו בליגה וסיימו 4.
כמובן שזו הייתה העונה האחרונה שבה הייתה להפועל קבוצה טובה וגם הדרבים היו שוויוניים כולם.
בעונת 12/13 אכן הגענו לבתים. בדרך היינו צריכים לעבור רק קבוצת אחת, דודלאנג' מלוקסמבורג.
ייתכן מאוד שאם ב12/13 היינו פוגשים קבוצה בסדר גודל של פנדורי (של אז) - גם היינו עפים.
קצת משקר להגיד "הגענו לבתים" בלי להזכיר מה היה צריך לעבור כדי להגיע לשם. גם ב-11/12 הגענו לבתים. אחרי שעברנו את ואדוז ואקרנס מליטא. אז?
וזה לא היה עידן שבו היינו דומיננטים בדרבי. זה היה דרבי שמכבי באה אליו אחרי 4 נצחונות רצופים בדרבים (3 ב-12/13 ועוד אחד ב-13/14 לפני הדרבי הזה).
שכטר שוחרר באמצע העונה. הוא שיחק רק בדרבי הראשון של אותה עונה וב-3-2 ההוא כבר היה בנאנט.
למה לא הזכרת את זה שהרמן קרויף הגאון חטף להפועל את טב"ח בקיץ של אותה עונה ובמקומו הבאנו את ישראל זגורי?
בקיצור זו הייתה עונה לא מוצלחת מי יודע מה, אבל גם לא כזו כושלת, והלוואי והפועל תחזור להבקיע 70 שערים מתישהו.
מה שכן, גם אני זוכר שבן שמעון העדיף באופן הזוי את זגורי על פני בוזגלו
-
- קיבל.ה 400 לייקים
לא שיש לי התנגדות שהוא יחזור, אבל אלטמן זה בחיים לא תומר גינת.
ולא נראה לי שיש פוטנציאל של קהל שיעשה מנויים בגלל אלטמן שלא מנוי כבר עכשיו
ולא נראה לי שיש פוטנציאל של קהל שיעשה מנויים בגלל אלטמן שלא מנוי כבר עכשיו
אנטי ביתר לשעבר
-
- קיבל.ה 1763 לייקים
לא נכון.זגורי הוחתם לפני.oleg neduda כתב:זגורי חתם אחרי שבן חיים עבר למכבי, לא לפני.Nati כתב: ↑28 פברואר 2023, 09:36זגורי הוחתם הרבה לפני שבן חיים ״נמכר״.אבל מה שיותר עצוב,זה שהמאמן הגאון העדיף את זגורי על בוזגלו.טכנית לארז כתב:בעונת 13/14 היה לנו את התקציב השלישי בגודלו בליגה וסיימו 4.
מה שכן, גם אני זוכר שבן שמעון העדיף באופן הזוי את זגורי על פני בוזגלו
הגאון אמר שהוא צריך 2 שחקנים לאגף.
אבל לא הביא מחליף לבן חיים.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
הוא טעה עם השוער והמגן הימני שהומלץ לו לא לקחת מקפריסין.
אבל בכללי הקבוצה הייתה מאומנת מאד , שיחקה כדורגל חיובי והתקפי ומיצתה את הפוטנציאל שלה.
אבל בכללי הקבוצה הייתה מאומנת מאד , שיחקה כדורגל חיובי והתקפי ומיצתה את הפוטנציאל שלה.
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
היה מגן זר כלשהו לדעתי שפורסם שרוני לוי המליץ לו לא לקחת
והוא הגיע והיה בינוני עד חלש.
נערך לאחרונה על ידי De Niro ב 28 פברואר 2023, 10:07, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
אין לי מושג על מה אתה מדבר.
הוא הביא מקפריסין את איליץ, וקולין שהוא הכיר מהתקופה שאימן בקפריסין.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
טיאגו קוסטהשחר כתב:אין לי מושג על מה אתה מדבר.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
טעות שלי. המגן הנ"ל שיחק בעונה קודם לכן.De Niro כתב:טיאגו קוסטהשחר כתב:אין לי מושג על מה אתה מדבר.
אבל היה איזה עניין של רכש עם מגן זר כלשהו.
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
לא נכון.Nati כתב: ↑28 פברואר 2023, 09:36זגורי הוחתם הרבה לפני שבן חיים ״נמכר״.אבל מה שיותר עצוב,זה שהמאמן הגאון העדיף את זגורי על בוזגלו.טכנית לארז כתב:בעונת 13/14 היה לנו את התקציב השלישי בגודלו בליגה וסיימו 4.
בסוף יוני טב"ח עבר רשמית למכבי ת"א (מהלך גאוני של ניהול אדיר של המנהל המצוין קרויף) ואחרי כמה ימים הפועל כמחליף החתימה את זגורי.
לא יודע אם רב"ש העדיף את זגורי על בוזגלו (אני מניח שברקת הציעה לבוזגלו לא פחות ממה שהיה יכול לקבל אצלינו), אבל בכל מקרה אי אפשר להתעלם מזה ששניה לפני שהעונה מתחילה איבדנו את אחד השחקנים הכי חשובים שלנו.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
-
- קיבל.ה 439 לייקים
-
- קיבל.ה 400 לייקים
הויכוחים האלה כבר נטחנו עד דק פה בפורום ואני דווקא בעד להביא את רבש, אבל עם שלישיה קדמית של דמארי-ורמוט-טב"ח אתה לא אמור לסיים מקום רביעי
אנטי ביתר לשעבר
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
ההתקפה שלו הביאה 70 שערים, לא זו הייתה הבעיה שלנו באותה עונה.אמה גולדמן כתב: ↑28 פברואר 2023, 10:36הויכוחים האלה כבר נטחנו עד דק פה בפורום ואני דווקא בעד להביא את רבש, אבל עם שלישיה קדמית של דמארי-ורמוט-טב"ח אתה לא אמור לסיים מקום רביעי
וגם הייתה לו שלישייה קדמית של שכטר-ורמוט-דמארי עד ינואר. בינואר זה הפך לדמארי-ורמוט ועבדורחימי.
הוא היה צריך לסיים 3 והוא סיים 4 (ועף בגביע בבית להפועל חיפה).
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
די נו, לא תמיד צריך לכתוב משהו אם אין לך משהו חכם במיוחד לתרום לדיון.
-
- קיבל.ה 1959 לייקים
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
כלומר כשאתה מגיב זה בהכרח כי יש לך "משהו חכם במיוחד לתרום לדיון" כאילו?
מה הקטע עם הבריונות הזו? לא נמאס?