הקבוצה האמריקאית

פורום אוהדי הפועל תל אביב
barbaro
קיבל.ה  48 לייקים

מהן 5 הפעולות החשובות ביותר שהאמריקאים צריכים לעשות: מקצועית + שיווקית?
אל באנדי
קיבל.ה  506 לייקים

הדבר הראשון
להחזיר את אלטמן הביתה
modag
קיבל.ה  374 לייקים

אל באנדי כתב: 27 פברואר 2023, 21:01 הדבר הראשון
להחזיר את אלטמן הביתה
ואת נאתכו
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  948 לייקים

barbaro כתב: 27 פברואר 2023, 20:28 מהן 5 הפעולות החשובות ביותר שהאמריקאים צריכים לעשות: מקצועית + שיווקית?
- לשחרר את ספורט ישיר ולעשות שינוי עמוק בכל הקשור למרצ׳נדייז, לחבר אליהם את שער השבת ולעבוד יחד. אולטראס הפועל יתגברו. כמו שקרה במכבי.
- להביא שחקנים בפרופיל אנושי הולם. לא עוד זיקרי, זריהן, שלומי אזולאי. רצוי שחקנים עם קשר כלשהו להפועל. אלטמן זו אפשרות.
- לעשות כל מה שאפשר כדי להביא קהל לבלומפילד , להלחם על שעות נוחות מול המנהלת. הקבוצה הזו בשנים היפות שלה, הייתה כמעט בלי מנוצחת אם האווירה בה הייתה חיובית והקהל היה מאחוריה. הרבה משחקים היו בשבתות. עוד מזה.
- שינוי עמוק בכל הקשור לכושר גופני ולדרישות מהשחקנים מעל המגרש ומחוצה לו. השחקנים בהפועל תא וברוב קבוצות הליגה לא נותנים מספיק שעות עבודה בשבוע. החל מפעילויות חברתיות ושיווקיות דרך אימונים כמובן.
- עבודה חזקה מאוד מול השחקנים על חיבור למועדון , כמו שקורה בכדורסל. לי נמאס לראות אותם בכל שנה בקריוקי ואז קלטינס כזה הולך לאכול עם יריבים אחרי 6-0.

ברמה הגבוהה יותר, כאחד שעוסק במחייתו באסטרטגיה שיווקית ומותגית. דעתי היא שאין קבוצה בישראל שלקחה בעלות אמיתית על ערכים חברתיים (א-פוליטיים) כמו סובלנות, קבלת השונה וכיו״ב.
אחים לסמל, או קבוצות שמבקרות בבתי חולים זה לא לקחת מנהיגות חברתית.

מהלך של קבוצת נשים, הפועל שווים, בתי ספר בכפרים ערבים, שת״פים קבועים סטייל ״נא לגעת״ בשבת.
ימצב אותנו חזק מאוד מבחינה מותגית. סטייל מפעלות חינוך בחברה רק משהו עוצמתי ועמוק יותר.
נערך לאחרונה על ידי צ'ימבויקה ב 27 פברואר 2023, 21:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
oleg neduda
קיבל.ה  1959 לייקים

modag כתב: 27 פברואר 2023, 21:05
אל באנדי כתב: 27 פברואר 2023, 21:01 הדבר הראשון
להחזיר את אלטמן הביתה
ואת נאתכו
עם כל האהבה והערכה העצומה שלי לביברס, אני די מאסתי ממרכז שדה זקן ולא אתלטי
מקוןה שבשנה הבאה יתחלו קודם כל עם בנייה של אמצע חזק ואתלטי
chimpfive
קיבל.ה  472 לייקים

שחר כתב: 27 פברואר 2023, 09:06 הוא לא הצליח אף פעם בקבוצה גדולה, גם אצלנו הוא חירב את העונה עם ההדחה מגביע אופ״א.
מבחינת סגל הוא טוב כשמכתיבים לו סגל כמו שרצקי ובן זקן. מה שהוא כן יודע זה לגנוב דעת עם הראיונות המתחכמים שלו.
מעדיף את סילבס על פניו קל..

Sent from my iPhone using Tapatalk
רק לא רב"ש, גרנט חיוור
chimpfive
קיבל.ה  472 לייקים

מתי עגיב בא לפוצץ את העסק?
סמל אישי של משתמש
SickleCell
קיבל.ה  470 לייקים

מה לגבי הפסקת העבודה עם משרד הכרטיסים 'לאן'?
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3091 לייקים

מתי הם עושים עלינו אקזיט?

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

גביזון כתב:מתי הם עושים עלינו אקזיט?

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
לא כל כך מהר כמו שחושבים.
בחלק מהפרסומים בחודשים האחרונים נטען שהם מכחישים בתוקף את הנושא הזה של ההגעה לטווח הקצר.
זה גם נשמע לא הגיוני שאנחנו המועדון הראשון בשליטה מלאה שלהם , ואחרי שנתיים שלוש הם ירצו לעזוב. זה לא סביר , ומנוגד לכל היגיון תדמיתי של קבוצת משקיעים שצופה פני עתיד להשקעות נוספות בעולם וגם לכל אינטרס כלכלי.

סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4734 לייקים

chimpfive כתב: 27 פברואר 2023, 23:07
שחר כתב: 27 פברואר 2023, 09:06 הוא לא הצליח אף פעם בקבוצה גדולה, גם אצלנו הוא חירב את העונה עם ההדחה מגביע אופ״א.
מבחינת סגל הוא טוב כשמכתיבים לו סגל כמו שרצקי ובן זקן. מה שהוא כן יודע זה לגנוב דעת עם הראיונות המתחכמים שלו.
מעדיף את סילבס על פניו קל..

רק לא רב"ש, גרנט חיוור
גם אני לא מחזיק מרב״ש, עשה אצלנו עונה בינונית מאוד עם כמה תצוגות שקשה לשכוח, אבל להעדיף את סילבס עליו זה באמת כבר גובל בטרלול מקצועי.
סמל אישי של משתמש
זיטו
קיבל.ה  328 לייקים

בעיקרון מנקים אורוות למעט לאיוס, אוזבולט, גאנם, זובאס, גוטליב ואת הצעירים משאיר/משאיל.
1. אלטמן תחילה
2. נאתכו ועוד שחקן אחראי למרכז המגרש במקום אייבינדר. הייתי שמח לבירם כיאל.
3. מאמן - רב"ש/אבוקסיס. זה מה ששוק המאמנים יכול להציע
4. פוגעים בזרים - חלוץ אמיתי, בלם חזק, קשר אחורי שיודע לבלום התקפה וגם למסור קדימה (נדיר אצלנו). יש להם עוד קבוצה שעולה לליגה השנייה באנגליה לא? אין לי בעיה לקבל משם מושאלים בשלב ראשון
5. מוכרים כרטיסים ומוצרים באופן אישי ללא מתווכים.
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
עובדיה
קיבל.ה  245 לייקים

זיטו כתב: 28 פברואר 2023, 02:27 בעיקרון מנקים אורוות למעט לאיוס, אוזבולט, גאנם, זובאס, גוטליב ואת הצעירים משאיר/משאיל.
1. אלטמן תחילה
4. פוגעים בזרים - חלוץ אמיתי, בלם חזק, קשר אחורי שיודע לבלום התקפה וגם למסור קדימה (נדיר אצלנו). יש להם עוד קבוצה שעולה לליגה השנייה באנגליה לא? אין לי בעיה לקבל משם מושאלים בשלב ראשון
לגבי 5, יש קבוצה בארץ שמפעילה מנגנון עצמאי?
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  948 לייקים

עובדיה כתב: 28 פברואר 2023, 02:30
זיטו כתב: 28 פברואר 2023, 02:27 בעיקרון מנקים אורוות למעט לאיוס, אוזבולט, גאנם, זובאס, גוטליב ואת הצעירים משאיר/משאיל.
1. אלטמן תחילה
לגבי 5, יש קבוצה בארץ שמפעילה מנגנון עצמאי?
חיפה
אדום בבית
קיבל.ה  93 לייקים

1. אלטמן תחילה
מי זה אלטמן ולמה צריך להתחיל ממנו?
אם אני לא טועה סביבות גיל ה30,בקדנציה האחרונה שלו מלבד פנדלים לא זכורה לי תרומה משמעותית שלו אז למה צריך להתחיל ממנו?
פצ'ימו גרשון? פצ'ימו גרשון?!
shaharot
קיבל.ה  554 לייקים

אלטמן מועמד לשחקן העונה בקפריסין עם 8 גולים מ19 משחקים. ובאירופה עוד 3 גולים מ9 משחקים.
אבל כנראה שהוא לא מספיק טוב להפועל חח
modag
קיבל.ה  374 לייקים

מעבר לזה שאלטמן שחקן מצויין כפי שצויין למעלה, חייבים פשוט להתחיל להחזיר שחקנים שקשורים להפועל ולקהל יש רגש כלפיהם. אני מקווה שהאמריקאים מבינים את הפוטנציאל הטמון בזה. נמאס שאנחנו אוספים את השאריות של ביתר (אייבינדר,ורד,קלטינס וכולי). אלטמן זה התומר גינת של הכדורגל, אם הוא בא יש פוטנציאל לעוד כמה אלפי מנויים שירגישו חיבור לשחקן ולמועדון שאיבד מזמן כבר זהות. לילד האוהד הפועל בתחילת דרכו שיהיה לו גיבור ילדות ושחקן אהוב להעריץ ולהתחבר אליו. שיקח אליפות בקפריסין, אם ירצה להישאר באירופה שישאר, אבל להחזיר אותו במהרה תוך שנתיים שלוש, אנחנו נחכה לו כמה שצריך. אלטמן :heart:
נערך לאחרונה על ידי modag ב 28 פברואר 2023, 08:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
לירון האדום
קיבל.ה  2312 לייקים

SickleCell כתב:מה לגבי הפסקת העבודה עם משרד הכרטיסים 'לאן'?
גם מכבי הגדולה של מיץ עובדת עם לאן

Sent from my SM-G996B using Tapatalk

ר.ש
קיבל.ה  419 לייקים

חובה להקים ״משרד כרטיסים״ להפועל סל ורגל. יש סינרגיה כמעט מוחלטת בין הקבוצות, ואני משער ש-99% מהאוהדים של הסל הם גם אוהדים של הרגל.

אפשר גם להחליט שחנות המוצרים היא משותפת ואולי דברים נוספים (מערך הניו מדיה, מנויים משולבים ועוד). הכל בתנאי שאיחוד כזה מוביל לצמצום עלויות ושיפור השירות.
רואה שחורות המקורי
oleg neduda
קיבל.ה  1959 לייקים

לירון האדום כתב: 28 פברואר 2023, 08:46
SickleCell כתב:מה לגבי הפסקת העבודה עם משרד הכרטיסים 'לאן'?
גם מכבי הגדולה של מיץ עובדת עם לאן

Sent from my SM-G996B using Tapatalk
מניח שלא כלכלי לקבוצות להחזיק אופרציה של מכירת כרטיסים
Nati
קיבל.ה  1763 לייקים

טכנית לארז כתב:בעונת 13/14 היה לנו את התקציב השלישי בגודלו בליגה וסיימו 4.
כמובן שזו הייתה העונה האחרונה שבה הייתה להפועל קבוצה טובה וגם הדרבים היו שוויוניים כולם.

בעונת 12/13 אכן הגענו לבתים. בדרך היינו צריכים לעבור רק קבוצת אחת, דודלאנג' מלוקסמבורג.
ייתכן מאוד שאם ב12/13 היינו פוגשים קבוצה בסדר גודל של פנדורי (של אז) - גם היינו עפים.
קצת משקר להגיד "הגענו לבתים" בלי להזכיר מה היה צריך לעבור כדי להגיע לשם. גם ב-11/12 הגענו לבתים. אחרי שעברנו את ואדוז ואקרנס מליטא. אז?

"הושפלת בדרבי". להזכירך באותה עונה ניצחנו את הדרבי האחרון שלנו עד היום.
וזה לא היה עידן שבו היינו דומיננטים בדרבי. זה היה דרבי שמכבי באה אליו אחרי 4 נצחונות רצופים בדרבים (3 ב-12/13 ועוד אחד ב-13/14 לפני הדרבי הזה).
שכטר שוחרר באמצע העונה. הוא שיחק רק בדרבי הראשון של אותה עונה וב-3-2 ההוא כבר היה בנאנט.

למה לא הזכרת את זה שהרמן קרויף הגאון חטף להפועל את טב"ח בקיץ של אותה עונה ובמקומו הבאנו את ישראל זגורי?

בקיצור זו הייתה עונה לא מוצלחת מי יודע מה, אבל גם לא כזו כושלת, והלוואי והפועל תחזור להבקיע 70 שערים מתישהו.
זגורי הוחתם הרבה לפני שבן חיים ״נמכר״.אבל מה שיותר עצוב,זה שהמאמן הגאון העדיף את זגורי על בוזגלו.

oleg neduda
קיבל.ה  1959 לייקים

Nati כתב: 28 פברואר 2023, 09:36
כמובן שזו הייתה העונה האחרונה שבה הייתה להפועל קבוצה טובה וגם הדרבים היו שוויוניים כולם.

בעונת 12/13 אכן הגענו לבתים. בדרך היינו צריכים לעבור רק קבוצת אחת, דודלאנג' מלוקסמבורג.
ייתכן מאוד שאם ב12/13 היינו פוגשים קבוצה בסדר גודל של פנדורי (של אז) - גם היינו עפים.
קצת משקר להגיד "הגענו לבתים" בלי להזכיר מה היה צריך לעבור כדי להגיע לשם. גם ב-11/12 הגענו לבתים. אחרי שעברנו את ואדוז ואקרנס מליטא. אז?

וזה לא היה עידן שבו היינו דומיננטים בדרבי. זה היה דרבי שמכבי באה אליו אחרי 4 נצחונות רצופים בדרבים (3 ב-12/13 ועוד אחד ב-13/14 לפני הדרבי הזה).
שכטר שוחרר באמצע העונה. הוא שיחק רק בדרבי הראשון של אותה עונה וב-3-2 ההוא כבר היה בנאנט.

למה לא הזכרת את זה שהרמן קרויף הגאון חטף להפועל את טב"ח בקיץ של אותה עונה ובמקומו הבאנו את ישראל זגורי?

בקיצור זו הייתה עונה לא מוצלחת מי יודע מה, אבל גם לא כזו כושלת, והלוואי והפועל תחזור להבקיע 70 שערים מתישהו.
זגורי הוחתם הרבה לפני שבן חיים ״נמכר״.אבל מה שיותר עצוב,זה שהמאמן הגאון העדיף את זגורי על בוזגלו.

זגורי חתם אחרי שבן חיים עבר למכבי, לא לפני.
מה שכן, גם אני זוכר שבן שמעון העדיף באופן הזוי את זגורי על פני בוזגלו
אמה גולדמן
קיבל.ה  400 לייקים

לא שיש לי התנגדות שהוא יחזור, אבל אלטמן זה בחיים לא תומר גינת.
ולא נראה לי שיש פוטנציאל של קהל שיעשה מנויים בגלל אלטמן שלא מנוי כבר עכשיו
אנטי ביתר לשעבר
Nati
קיבל.ה  1763 לייקים

oleg neduda כתב:

זגורי חתם אחרי שבן חיים עבר למכבי, לא לפני.
מה שכן, גם אני זוכר שבן שמעון העדיף באופן הזוי את זגורי על פני בוזגלו
לא נכון.זגורי הוחתם לפני.
הגאון אמר שהוא צריך 2 שחקנים לאגף.
אבל לא הביא מחליף לבן חיים.
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

הוא טעה עם השוער והמגן הימני שהומלץ לו לא לקחת מקפריסין.
אבל בכללי הקבוצה הייתה מאומנת מאד , שיחקה כדורגל חיובי והתקפי ומיצתה את הפוטנציאל שלה.
שחר
קיבל.ה  1489 לייקים

De Niro כתב: 28 פברואר 2023, 10:00 הוא טעה עם השוער והמגן הימני שהומלץ לו לא לקחת מקפריסין.
אבל בכללי הקבוצה הייתה מאומנת מאד , שיחקה כדורגל חיובי והתקפי ומיצתה את הפוטנציאל שלה.
איזה מגן ימני מקפריסין?
הוא הביא את ליאור לוי מקריית שמונה.
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

שחר כתב:
De Niro כתב: 28 פברואר 2023, 10:00 הוא טעה עם השוער והמגן הימני שהומלץ לו לא לקחת מקפריסין.
איזה מגן ימני מקפריסין?
הוא הביא את ליאור לוי מקריית שמונה.
היה מגן זר כלשהו לדעתי שפורסם שרוני לוי המליץ לו לא לקחת
והוא הגיע והיה בינוני עד חלש.

נערך לאחרונה על ידי De Niro ב 28 פברואר 2023, 10:07, נערך 2 פעמים בסך הכל.
שחר
קיבל.ה  1489 לייקים

אין לי מושג על מה אתה מדבר.
הוא הביא מקפריסין את איליץ, וקולין שהוא הכיר מהתקופה שאימן בקפריסין.
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

שחר כתב:אין לי מושג על מה אתה מדבר.
טיאגו קוסטה
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

De Niro כתב:
טיאגו קוסטה
טעות שלי. המגן הנ"ל שיחק בעונה קודם לכן.
אבל היה איזה עניין של רכש עם מגן זר כלשהו.

טכנית לארז
קיבל.ה  1958 לייקים

לא נכון.
בסוף יוני טב"ח עבר רשמית למכבי ת"א (מהלך גאוני של ניהול אדיר של המנהל המצוין קרויף) ואחרי כמה ימים הפועל כמחליף החתימה את זגורי.
לא יודע אם רב"ש העדיף את זגורי על בוזגלו (אני מניח שברקת הציעה לבוזגלו לא פחות ממה שהיה יכול לקבל אצלינו), אבל בכל מקרה אי אפשר להתעלם מזה ששניה לפני שהעונה מתחילה איבדנו את אחד השחקנים הכי חשובים שלנו.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
הוקיץ'
קיבל.ה  5897 לייקים

shaharot כתב: 28 פברואר 2023, 07:24 אלטמן מועמד לשחקן העונה בקפריסין עם 8 גולים מ19 משחקים. ובאירופה עוד 3 גולים מ9 משחקים.
אבל כנראה שהוא לא מספיק טוב להפועל חח
למה זה רלוונטי מה הוא עושה בקפריסין? ראינו אותו מספיק פה.
שחקן סבבה, לא הרבה יותר מזה.
טכנית לארז
קיבל.ה  1958 לייקים

De Niro כתב: 28 פברואר 2023, 10:11
טיאגו קוסטה
טיאגו קוסטה זה בזבליאדה של ינואר 12/13.
adom4
קיבל.ה  439 לייקים

De Niro כתב: 28 פברואר 2023, 10:18
De Niro כתב:
טיאגו קוסטה
יורגן קולין?
אמה גולדמן
קיבל.ה  400 לייקים

הויכוחים האלה כבר נטחנו עד דק פה בפורום ואני דווקא בעד להביא את רבש, אבל עם שלישיה קדמית של דמארי-ורמוט-טב"ח אתה לא אמור לסיים מקום רביעי
אנטי ביתר לשעבר
טכנית לארז
קיבל.ה  1958 לייקים

אמה גולדמן כתב: 28 פברואר 2023, 10:36
הויכוחים האלה כבר נטחנו עד דק פה בפורום ואני דווקא בעד להביא את רבש, אבל עם שלישיה קדמית של דמארי-ורמוט-טב"ח אתה לא אמור לסיים מקום רביעי
ההתקפה שלו הביאה 70 שערים, לא זו הייתה הבעיה שלנו באותה עונה.
וגם הייתה לו שלישייה קדמית של שכטר-ורמוט-דמארי עד ינואר. בינואר זה הפך לדמארי-ורמוט ועבדורחימי.
הוא היה צריך לסיים 3 והוא סיים 4 (ועף בגביע בבית להפועל חיפה).
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

adom4 כתב:
De Niro כתב: 28 פברואר 2023, 10:18
De Niro כתב:טיאגו קוסטה
יורגן קולין?
כן , נראה לי קולין.אם הוא הובא על תקן מגן בהתחלה.
בהמשך היה בלם טוב.
שחר
קיבל.ה  1489 לייקים

De Niro כתב: 28 פברואר 2023, 10:45
adom4 כתב:
De Niro כתב: 28 פברואר 2023, 10:18 טעות שלי. המגן הנ"ל שיחק בעונה קודם לכן.
יורגן קולין?
בהמשך היה בלם טוב.
די נו, לא תמיד צריך לכתוב משהו אם אין לך משהו חכם במיוחד לתרום לדיון.
oleg neduda
קיבל.ה  1959 לייקים

ראיון של צנציפר עם דובי שניידמן
https://www.ynet.co.il/sport/israelisoc ... /h1j3zqcrs
טכנית לארז
קיבל.ה  1958 לייקים

שחר כתב: 28 פברואר 2023, 10:49
De Niro כתב: 28 פברואר 2023, 10:45
adom4 כתב: יורגן קולין?
בהמשך היה בלם טוב.
די נו, לא תמיד צריך לכתוב משהו אם אין לך משהו חכם במיוחד לתרום לדיון.
כלומר כשאתה מגיב זה בהכרח כי יש לך "משהו חכם במיוחד לתרום לדיון" כאילו?
מה הקטע עם הבריונות הזו? לא נמאס?
שליחת תגובה