הקבוצה האמריקאית
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
לא מבין את כל הזריקת סכומים שאנשים אומרים פה.
2 מיליון דולר זה המינימום שילך לקבוצה כי זה מה שהם שמו (או צריכים לשים תלוי אם אתם מאמינים ליעקבי או לרובינשטיין) בקופת נאמנות שתיפתח ביוני וכל הכסף שבה יושקעו בקבוצה (אני חושב שזה מהדברים שכל האתרים מסכימים עליהם). מעבר לזה מה ישימו? אין לי מושג אבל קודם שתהיה חתימה, הודעה רשמית, שיגיעו למתחם ויכריזו שהם הבעלים ואז נדבר.
2 מיליון דולר זה המינימום שילך לקבוצה כי זה מה שהם שמו (או צריכים לשים תלוי אם אתם מאמינים ליעקבי או לרובינשטיין) בקופת נאמנות שתיפתח ביוני וכל הכסף שבה יושקעו בקבוצה (אני חושב שזה מהדברים שכל האתרים מסכימים עליהם). מעבר לזה מה ישימו? אין לי מושג אבל קודם שתהיה חתימה, הודעה רשמית, שיגיעו למתחם ויכריזו שהם הבעלים ואז נדבר.
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
אני מקווה שהוא יודע לאן כל שקל הולך, אבל אני לא רואה איך אפשר להסיק מזה שהוא לא משקר במסיבות עיתונאים.

הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
- רדפוקס
- קיבל.ה 4732 לייקים
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
אם מדובר בהשקעה והסכום הזה לא כולל בתוכו העמדת ערבויות, אז זו ממש לא בדיחה.
האחים ניסנוב משקיעים מכיסם (שלא בהלוואות בעלים או ערבויות או עסקאות מוזרות עם מלווים), בסביבות ה-300,000 שקל בעונה.
מדובר על 7,200,000 שקל שהם פי 24 ממה שהם שמו, במזומן על הקבוצה.
-
- קיבל.ה 623 לייקים
ההשקעה שלהם (אמריקאים) היא חד פעמית.
ניסנוב שמו 300,000 שקלים מאז 20/21.
ניסנוב שמו 300,000 שקלים מאז 20/21.
-
- קיבל.ה 338 לייקים
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
-
- קיבל.ה 623 לייקים
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
אזהרת גידי ליפקין.
Sent from my iPhone using Tapatalk
די נו אני לא אעמוד בעוד עונה אחת עם ההנהלה הזאת
-
- קיבל.ה 573 לייקים
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
מתברר כי מה שהוביל לקבלת הערעורים בנובמבר היה עניין טכני שהתביעות הוגשו נגד ‘הראל אחזקות’, אלא שכעת פיפ”א שינתה את שם החברה הנתבעת ל’פועלי ת”א’ וכתוצאה מכך החובות שוב יושתו על המועדון. כאמור, דבר כזה עלול לגרום לרעידת אדמה משמעותית בכל הקשור למכירת הקבוצה
one
one
-
- קיבל.ה 1959 לייקים
אם זה נכון, ואני בספק, אז ההודעה שפרסם המועדון בזמנו בנושא הוא לא פחות מהטעיה וגניבת דעת
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4732 לייקים
זה נכון מאוד וסיקר את זה אז גם בזמנו משפטן שמבין בנושא.oleg neduda כתב: ↑21 פברואר 2023, 18:36אם זה נכון, ואני בספק, אז ההודעה שפרסם המועדון בזמנו בנושא הוא לא פחות מהטעיה וגניבת דעת
זה היה ידוע, רק לא ציפו שזה יחזור כל כך מהר.
-
- קיבל.ה 1959 לייקים
מה זאת אומרת? אם הסיבה היחידה לדחייה הייתה טעות בזהות הנתבעת, מה יש לצפות שזה ייקח זמן? במקרה כזה אין פה שום דחייה בפועל, וסהכ שלחו את אופא לתקן את הניירת.רדפוקס כתב: ↑21 פברואר 2023, 19:06זה נכון מאוד וסיקר את זה אז גם בזמנו משפטן שמבין בנושא.oleg neduda כתב: ↑21 פברואר 2023, 18:36אם זה נכון, ואני בספק, אז ההודעה שפרסם המועדון בזמנו בנושא הוא לא פחות מהטעיה וגניבת דעת
זה היה ידוע, רק לא ציפו שזה יחזור כל כך מהר.
חוץ מזה שטעות ״טכנית״ בזהות הנתבעת זה משהו שמעלים בתחילת ההליכים. לא לוקח 5 שנים של דיונים בשביל לדחות תביעה על דבר כזה.
לא נשמע לי הגיוני, אבל נחכה להתייחסות יותר אמינה מכלפי
נערך לאחרונה על ידי oleg neduda ב 21 פברואר 2023, 19:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
נגזר עלינו לסבול אין מה לעשות
-
- קיבל.ה 1959 לייקים
טוב גם הדר יעקובי (שהיא אמינה בעיני) מיישרת קו עם הטענה לטעות טכנית. אם כך, ההודעה שפרסם המועדון זאת חתיכת גניבת דעת
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
קיצר אכלנו אותה.
להקים הפועל אריק ויפה שעה אחת קודם.
להקים הפועל אריק ויפה שעה אחת קודם.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
זה היה די ברור בזמנו אבל כל כך הרבה עיתונאים רציניים יצאו במחולות שאמרתי אולי אני הטיפש..oleg neduda כתב:טוב גם הדר יעקובי (שהיא אמינה בעיני) מיישרת קו עם הטענה לטעות טכנית. אם כך, ההודעה שפרסם המועדון זאת חתיכת גניבת דעת
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
אבל זה בדיוק מה שפורסם בזמנו .oleg neduda כתב:טוב גם הדר יעקובי (שהיא אמינה בעיני) מיישרת קו עם הטענה לטעות טכנית. אם כך, ההודעה שפרסם המועדון זאת חתיכת גניבת דעת
אגב , אני מניח שהאמריקאים עם כל בדיקות הנאותות והיועצים המשפטיים שלהם היו מודעים לכך .
הסתכלתי על הפרסומים בזמנו וכבר אז נאמר:
״כעת, תצטרך פיפ"א להחליט האם לפתוח בהליכים חדשים ודרישות מהמועדון בבעלות הנוכחית״
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
הנה הציטוט מההודעה הרשמית של המועדון
מהפועל תל אביב נמסר: “כזכור, המועדון התמודד בשנים האחרונות עם קשיים שהעיבו על ההחלטות שהתקבלו בעניינה. פיפ"א תצטרך כעת להחליט אם ברצונה לחדש את ההליכים כנגד הקבוצה, אם בכלל. את המועדון יצגו במסגרת כל ההליך המשפטי עורכי הדין יוסי גייר ועומרי אפלבאום ממשרד עו"ד גורניצקי”.
מהפועל תל אביב נמסר: “כזכור, המועדון התמודד בשנים האחרונות עם קשיים שהעיבו על ההחלטות שהתקבלו בעניינה. פיפ"א תצטרך כעת להחליט אם ברצונה לחדש את ההליכים כנגד הקבוצה, אם בכלל. את המועדון יצגו במסגרת כל ההליך המשפטי עורכי הדין יוסי גייר ועומרי אפלבאום ממשרד עו"ד גורניצקי”.
-
- קיבל.ה 1959 לייקים
אני מניח שאתה צודק. סביר להניח שפסק הדין הזה נבחן על ידי היועצים המשפטיים מכל הכיווניםשחר כתב: ↑21 פברואר 2023, 19:43אבל זה בדיוק מה שפורסם בזמנו .oleg neduda כתב:טוב גם הדר יעקובי (שהיא אמינה בעיני) מיישרת קו עם הטענה לטעות טכנית. אם כך, ההודעה שפרסם המועדון זאת חתיכת גניבת דעת
אגב , אני מניח שהאמריקאים עם כל בדיקות הנאותות והיועצים המשפטיים שלהם היו מודעים לכך .
הסתכלתי על הפרסומים בזמנו וכבר אז נאמר:
״כעת, תצטרך פיפ"א להחליט האם לפתוח בהליכים חדשים ודרישות מהמועדון בבעלות הנוכחית״
- רדפוקס
- קיבל.ה 4732 לייקים
אומנם לא הודעה שהיא שקר אבל היא לא שקופה לחלוטין.שחר כתב: ↑21 פברואר 2023, 19:45 הנה הציטוט מההודעה הרשמית של המועדון
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
אתם זוכרים על כמה כסף מדובר בתכלס?
היו חובות ספציפיים שהתביעה עליהם נדחתה (נראה לי מנדיונדו)
- רדפוקס
- קיבל.ה 4732 לייקים
הדיבור בתקשורת הוא על משהו באיזור ה-10-12 מיליון שקל אם אני לא טועה.אוגוסטוס היל כתב: ↑21 פברואר 2023, 19:48 אתם זוכרים על כמה כסף מדובר בתכלס?
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
אופיר סער אמר שמדובר ב3 מיליון דולר .. אבל אני כבר לא סומך על אף אחד .אוגוסטוס היל כתב:אתם זוכרים על כמה כסף מדובר בתכלס?
-
- קיבל.ה 1959 לייקים
אני קןרא שוב ושוב את כל ההודעה הרשמית. לא נרמז שם בשום אופן שסיבת הדחייה פה היא טכנית בלבד וחסרת משמעות. מההודעה (וציטוטי מקורבים שבאו אחריה) עלה איזשהו רושם של הישג כביר. אם כל העניין הזה מתברר כדחיית הערעורים עקב טעות טכנית והפיכה, אין פה שום הישג אלא דחייה נוספת של יום הדין וקניית זמן. מן הראוי שכך הדבר היה מוצג מלכתחילה (שוב - בהנחה שהפרסומים היום נכונים)שחר כתב: ↑21 פברואר 2023, 19:45 הנה הציטוט מההודעה הרשמית של המועדון
-
- קיבל.ה 1397 לייקים
לפי הפרסומים- 3 מיליון יורו.
-
- קיבל.ה 2308 לייקים
אני נוטה להאמין שזה היה משהו שידוע לכולם כולל ליועצים המשפטיים של האמריקאים ואין חדש תחת השמש.oleg neduda כתב:אני קןרא שוב ושוב את כל ההודעה הרשמית. לא נרמז שם בשום אופן שסיבת הדחייה פה היא טכנית בלבד וחסרת משמעות. מההודעה (וציטוטי מקורבים שבאו אחריה) עלה איזשהו רושם של הישג כביר. אם כל העניין הזה מתברר כדחיית הערעורים עקב טעות טכנית והפיכה, אין פה שום הישג אלא דחייה נוספת של יום הדין וקניית זמן. מן הראוי שכך הדבר היה מוצג מלכתחילה (שוב - בהנחה שהפרסומים היום נכונים)שחר כתב: ↑21 פברואר 2023, 19:45 הנה הציטוט מההודעה הרשמית של המועדון
אולי מדובר במקצה שיפורים אחרון לקראת החתימה הסופית.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
המועדון הכי לוזרי ביקום
יאללה לקפל
יאללה לקפל
שער 5 זה הלב
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
בהקשר הזה זה לא נראה לי סכום שאמור להפיל עסקה כזאת
-
- קיבל.ה 1959 לייקים
מסכים, לא סביר שדבר כזה לא קיבל ביטוי בddלירון האדום כתב: ↑21 פברואר 2023, 20:01אני נוטה להאמין שזה היה משהו שידוע לכולם כולל ליועצים המשפטיים של האמריקאים ואין חדש תחת השמש.oleg neduda כתב:אני קןרא שוב ושוב את כל ההודעה הרשמית. לא נרמז שם בשום אופן שסיבת הדחייה פה היא טכנית בלבד וחסרת משמעות. מההודעה (וציטוטי מקורבים שבאו אחריה) עלה איזשהו רושם של הישג כביר. אם כל העניין הזה מתברר כדחיית הערעורים עקב טעות טכנית והפיכה, אין פה שום הישג אלא דחייה נוספת של יום הדין וקניית זמן. מן הראוי שכך הדבר היה מוצג מלכתחילה (שוב - בהנחה שהפרסומים היום נכונים)שחר כתב: ↑21 פברואר 2023, 19:45 הנה הציטוט מההודעה הרשמית של המועדון
אולי מדובר במקצה שיפורים אחרון לקראת החתימה הסופית.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
- Hapolo
- קיבל.ה 812 לייקים
קיצר, אם זה המצב ואנחנו בחזקת חייבים את הסכומים האלה אז זה או שנמצא את עצמנו גם עוד 7 שנים קדימה מתעסקים בכל החרא הזה שהולך מאחורי הקלעים או שפותחים דף חדש בליגה ג'.
האמון שלי במערכת הנוכחית שנקראת הפועל תל אביב שואפת לאפס.
לא יאומן ששיחררו הודעה בקול תרועה שהמועדון נקי מחובות כשידעו (אפילו בספק הכי קטן) שמדובר בטעות טכנית.
האמון שלי במערכת הנוכחית שנקראת הפועל תל אביב שואפת לאפס.
לא יאומן ששיחררו הודעה בקול תרועה שהמועדון נקי מחובות כשידעו (אפילו בספק הכי קטן) שמדובר בטעות טכנית.
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
לא היה עדיף להשאיר את הראל אחזקות, לקבל פס"ד חלוט ואז לשלוח אותם לקופת המפרק? בגלל תיקון הטעות כעת החוב מושת על המועדון