אני בכלל לא בטוח שפרנקו התעצבן עליו. דווקא אונוואקו שמר טוב את השחקן שלו.porthos כתב:ללא ספק הכי טוב היום.
מקווה שהעצבים של פרנקו לא יערערו אותו
הייתה שם הירדמות בהגנה והוא פשוט פיזר זעם על כולם.
אני בכלל לא בטוח שפרנקו התעצבן עליו. דווקא אונוואקו שמר טוב את השחקן שלו.porthos כתב:ללא ספק הכי טוב היום.
מקווה שהעצבים של פרנקו לא יערערו אותו
מהשידור היה נראה שכן. העברה שלו שגרמה לשלוש זריקות מהקו הייתה כואבת במיוחד. היה נהדר ותאכלס הוא תומר ואריאל (בהתחלה) היו הx פקטור היום
ניתן להגיד שיש לנו מאמן מטומטם שמקבל כזה שחקן ומצליח להוציא ממנו כל כך מעט.El dudernio כתב:ניתן להגיד עכשיו שההבאה שלו במקום הורטון לא עשתה חנו טוב?
הוא שחקן אדיר שהמאמן לא בנה תרגיל אחד בשבילו לקבלת כדור בצבע.feigenbaum99 כתב:הוא שחקן אדיר. מאוד משמעותי. הרבה יותר טוב מהורטון.
חייב ללמד להיזהר מעבירות. העובדה שבכל משחק הוא נכנס לבעיית עבירות, גורמת לנו להיות בנחיתות בעמדה הזו יותר מדי דקות. זה משהו שצריך לעשות איתו משהו.
ברור לגמרי שכרגע אנחנוו לא מפיקים ממנו מספיק. זאת אחריות של מאמן.
הוציא מהנקינס 2 עבירות תוך דקה, היו חייבים להמשיך לשחק עליו, לא עושים לו תרגילים, לא מחפשים אותו בהתקפה בכלל.
!KingAlpaca כתב:הסנטר הכי טוב שראיתי בהפועל,
אם מוציאים ממנו כל כך מעט, זה על המאמן.
לא מסכים בכלל. למעט הבלחות הוא משחק אצלנו גרוע, בטח ביחס לציפיות וזה עליו הרבה יותר מאשר מהמאמן. עם כל הכבוד לפרנקו אם אונוואקו לא טורח לקפוץ לריבאונד ועושה ים של עבירות אז זה על השחקןKingAlpaca כתב: ↑15 ינואר 2023, 23:01 הסנטר הכי טוב שראיתי בהפועל,
אם מוציאים ממנו כל כך מעט, זה על המאמן.
הוא שחקן מצויין, אבל השאלה היא האם הוא נותן את הערך המוסף, האקסטרה, שלא קיבלנו מהורטון - מבחינת הגנה, כדורים חוזרים, פיק אנד רול, חסימות, נק' וכו'.KingAlpaca כתב:זה כמו לקנות פרארי,
אז ללכת לנהוג בה שיכור ולהיכנס בעמוד,
ואז לשאול אם עשית טעות שקנית פרארי.
הוא לא, אבל זה לא בגלל ששכח לשחק כדורסלCharlie כתב:הוא שחקן מצויין, אבל השאלה היא האם הוא נותן את הערך המוסף, האקסטרה, שלא קיבלנו מהורטון - מבחינת הגנה, כדורים חוזרים, פיק אנד רול, חסימות, נק' וכו'.KingAlpaca כתב:זה כמו לקנות פרארי,
אז ללכת לנהוג בה שיכור ולהיכנס בעמוד,
ואז לשאול אם עשית טעות שקנית פרארי.
עד עכשיו - לא בטוח. מבלי להיכנס לאשמים .
Sent from my iPhone using Tapatalk
את זה הוא עושה,מול לונדון סיים עם 17 ריבאונד (אם זוכר נכון), אתמול ספציפית הפסיד להנקיס יותר מידי פעמים אבל זה המון עניין של מומנטום ולהכנס למשחק.
לגמרי רביעית ביזיונית וחבר שלי הכין אותי לזה דקה לפני שהולכים לתפור לו אותה ועדיין לא האמנתי