בנג׳מין טיידי
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
כן חבר׳ה, בואו נרגע. זו החלטה סופר חכמה.
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
אם הוא טוב, אני מעדיף שהוא יקבל דום לב אצלנו ולא בריינהכוח עליון כתב: ↑09 ינואר 2023, 15:45 בואו נרגע,
אם מדובר בשחקן עם בעיות בריאותיות עדיף מאוד שהוא לא חתם, מספיק יש את גונזלס והלונג קוביד/לונג אכילס או איזה פציעת לונג נוכחית שיש לו היום.
לא צריך להביא עוד שחקן ש90 אחוז מהזמן לא יהיה כשיר.
הבעיה עם ניסנוב/בוקסה או מי שלא קובע את הטון בתקופה הזו היא שאין שום רכש נראה לעין כשהקבוצה נקודה מירידת ליגה.
-
- קיבל.ה 237 לייקים
מה יש להצדיע להם? בזכותם הם עוד פה.
-
- קיבל.ה 2303 לייקים
עוד רכש מפואר של בוקסה.
כמה טוב שיש מנהל מקצועי
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
כמה טוב שיש מנהל מקצועי
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
אני אחזיר אתכם אחורה כמה ימים:
הקשר הניגרי בנג'מין טיידי, שסיכם בהפועל תל אביב ונחת ביום ראשון בישראל, עדיין לא מתאמן עם הקבוצה עד שישלים בדיקות רפואיות וחתימה. ממצאי הבדיקות שעבר היו לא ברורים, כך שהוא נאלץ לבצע אקו לב לפני שיקבל את האישור הסופי לחתום בשורות האדומים.
הקשר הניגרי בנג'מין טיידי, שסיכם בהפועל תל אביב ונחת ביום ראשון בישראל, עדיין לא מתאמן עם הקבוצה עד שישלים בדיקות רפואיות וחתימה. ממצאי הבדיקות שעבר היו לא ברורים, כך שהוא נאלץ לבצע אקו לב לפני שיקבל את האישור הסופי לחתום בשורות האדומים.
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
ספורט 1
לטענת האדומים, הסיבה שהוא לא חתם נעוצה בבדיקות הרפואיות שהוא עבר באיכילוב, עם דגש על אקו לב – שאחריהן נאמר להם שאסור לו לשחק כדורגל.
ספורט 1
בני ריינה עקבה אחרי הניגרי במשך מספר חודשים, עוד לפני שסיכם בהפועל תל אביב, וכעת מנסה להחתים אותו בכפוף לבדיקות רפואיות תקינות
גם ריינה עקבה אחריו
כנראה הוא עדיין הגיע בשיטת הסוכנים ולא איזה בוקסה שראה אותו מגיל 8
לטענת האדומים, הסיבה שהוא לא חתם נעוצה בבדיקות הרפואיות שהוא עבר באיכילוב, עם דגש על אקו לב – שאחריהן נאמר להם שאסור לו לשחק כדורגל.
ספורט 1
בני ריינה עקבה אחרי הניגרי במשך מספר חודשים, עוד לפני שסיכם בהפועל תל אביב, וכעת מנסה להחתים אותו בכפוף לבדיקות רפואיות תקינות
גם ריינה עקבה אחריו
כנראה הוא עדיין הגיע בשיטת הסוכנים ולא איזה בוקסה שראה אותו מגיל 8
- רדפוקס
- קיבל.ה 4729 לייקים
לפי המנהל המקצועי של ריינה הוא עובר כרגע בדיקות ויחתום בכפוף למעברן.
לפי השופר של איציק ניסנוב בהפועל קיבלו חוות דעת ממיטב הקרדיולוגים בארץ לגבי טיידי.
-
- קיבל.ה 1076 לייקים
זה לא קשור לזה שלא עבר בדיקות רפואיותכוח עליון כתב: ↑09 ינואר 2023, 15:45 בואו נרגע,
אם מדובר בשחקן עם בעיות בריאותיות עדיף מאוד שהוא לא חתם, מספיק יש את גונזלס והלונג קוביד/לונג אכילס או איזה פציעת לונג נוכחית שיש לו היום.
לא צריך להביא עוד שחקן ש90 אחוז מהזמן לא יהיה כשיר.
הבעיה עם ניסנוב/בוקסה או מי שלא קובע את הטון בתקופה הזו היא שאין שום רכש נראה לעין כשהקבוצה נקודה מירידת ליגה.
השכונה פה זה שסיכמו עם שחקן לפני חודש ורק עכשיו עלו על זה
מה עשיתם חודש? הינואר הזה בשבילנו קריטי בטירוף, למה בדיוק אתם מחכים?
ואגב זה די נשמע כמו התנערות
- Gili
- קיבל.ה 437 לייקים
ניחוש: העניינים הרפואיים שלו לא באמת אוסרים עליו לשחק כדורגל, אלא פשוט ייקרו את הביטוח עליו ולכן החליטו לחתוך אותו.
נראה אם יעבור בדיקות בריינה.
נראה אם יעבור בדיקות בריינה.
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
זוויות אופטימית שוב(הלוואי)- האמריקאים נכנסו וקלטו את השכונה ושמו ברקס חזק והתחילו לעבוד. הרכש שיגיע הוא שלהם כבר
-
- קיבל.ה 950 לייקים
בלי צחוק, מעריץ כל מי שיכול לחשוב על משהו אופטימי עם החלאות האלה.אוגוסטוס היל כתב: ↑09 ינואר 2023, 16:17 זוויות אופטימית שוב(הלוואי)- האמריקאים נכנסו וקלטו את השכונה ושמו ברקס חזק והתחילו לעבוד. הרכש שיגיע הוא שלהם כבר
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
אם כל זה שמדובר בחבורה של כלומניקים חסרי מושג יש פה משהו שקיצוני אפילו בסטנדרטים שלהם. זה שלומיאליות לא הגיוניתיהלום14אדום כתב: ↑09 ינואר 2023, 16:19בלי צחוק, מעריץ כל מי שיכול לחשוב על משהו אופטימי עם החלאות האלה.אוגוסטוס היל כתב: ↑09 ינואר 2023, 16:17 זוויות אופטימית שוב(הלוואי)- האמריקאים נכנסו וקלטו את השכונה ושמו ברקס חזק והתחילו לעבוד. הרכש שיגיע הוא שלהם כבר
-
- קיבל.ה 950 לייקים
אני מאחל שהתיאוריה שלך נכונה אפילו במעט, אני התייאשתי כבראוגוסטוס היל כתב: ↑09 ינואר 2023, 16:43אם כל זה שמדובר בחבורה של כלומניקים חסרי מושג יש פה משהו שקיצוני אפילו בסטנדרטים שלהם. זה שלומיאליות לא הגיוניתיהלום14אדום כתב: ↑09 ינואר 2023, 16:19בלי צחוק, מעריץ כל מי שיכול לחשוב על משהו אופטימי עם החלאות האלה.אוגוסטוס היל כתב: ↑09 ינואר 2023, 16:17 זוויות אופטימית שוב(הלוואי)- האמריקאים נכנסו וקלטו את השכונה ושמו ברקס חזק והתחילו לעבוד. הרכש שיגיע הוא שלהם כבר
יאללה הביתה!!!
- רדפוקס
- קיבל.ה 4729 לייקים
ממש לא. זה ניסנוב קלאסי ובוקסה קלאסי.אוגוסטוס היל כתב: ↑09 ינואר 2023, 16:43אם כל זה שמדובר בחבורה של כלומניקים חסרי מושג יש פה משהו שקיצוני אפילו בסטנדרטים שלהם. זה שלומיאליות לא הגיוניתיהלום14אדום כתב: ↑09 ינואר 2023, 16:19בלי צחוק, מעריץ כל מי שיכול לחשוב על משהו אופטימי עם החלאות האלה.אוגוסטוס היל כתב: ↑09 ינואר 2023, 16:17 זוויות אופטימית שוב(הלוואי)- האמריקאים נכנסו וקלטו את השכונה ושמו ברקס חזק והתחילו לעבוד. הרכש שיגיע הוא שלהם כבר
מפתיע כמה שאתה נאיבי ואופטימי.
מזכיר לך שזה אנשים שהחתימו שחקן בקיץ מפאקינג ויאטנם רק כדי לגלות שהוא יוכל להגיע רק בינואר.
אנשים שפיטרו מאמן והחזירו אותו אחרי חודשיים.
וזה רק על קצה המזלג.
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
אין לי שום ידע, אבל אם אני קורא נכון את הסיטואציה ואם האמריקאים באמת בעניין, מדובר במקצוענים שבאים לעשות כסף. ואם ככה זה לא מופרך בכלל לשים פה ברקס ולהתחיל לעבוד. אם התאוריה שלי נכונה אני מנחש שתוך שבוע עד שבועיים נוחתים פה 3 זרים שלא שמעת את השם שלהם בכלל בתקשורת.רדפוקס כתב: ↑09 ינואר 2023, 16:53ממש לא. זה ניסנוב קלאסי ובוקסה קלאסי.אוגוסטוס היל כתב: ↑09 ינואר 2023, 16:43אם כל זה שמדובר בחבורה של כלומניקים חסרי מושג יש פה משהו שקיצוני אפילו בסטנדרטים שלהם. זה שלומיאליות לא הגיוניתיהלום14אדום כתב: ↑09 ינואר 2023, 16:19
בלי צחוק, מעריץ כל מי שיכול לחשוב על משהו אופטימי עם החלאות האלה.
מזכיר לך שזה אנשים שהחתימו שחקן בקיץ מפאקינג ויאטנם רק כדי לגלות שהוא יוכל להגיע רק בינואר.
וזה רק על קצה המזלג.
יש מצב שזה עדיין השכונה הרגילה אבל נראה לי שלא
-
- קיבל.ה 337 לייקים
הייתי כל כך קרוב אך כל כך רחוקjonati כתב: ↑02 ינואר 2023, 19:38 למיטב הבנתי היום הוא עבר את מבחני הכשירות, עשה אימון קליל והרשים את הצוות המקצועי ובהפועל מקווים שעד סוף ינואר ימצאו לו קבוצה חדשה בשביל להביא לו כמחליף את בני כהן קשר אחורי מאיחוד בני שפרעם בן 27 שעשה השנה פריצה גדולה ותפס לעצמו מקום בהרכב עם שלוש הופעות וכרטיס צהוב
-
- קיבל.ה 2303 לייקים
הלוואיאוגוסטוס היל כתב:אין לי שום ידע, אבל אם אני קורא נכון את הסיטואציה ואם האמריקאים באמת בעניין, מדובר במקצוענים שבאים לעשות כסף. ואם ככה זה לא מופרך בכלל לשים פה ברקס ולהתחיל לעבוד. אם התאוריה שלי נכונה אני מנחש שתוך שבוע עד שבועיים נוחתים פה 3 זרים שלא שמעת את השם שלהם בכלל בתקשורת.רדפוקס כתב: ↑09 ינואר 2023, 16:53ממש לא. זה ניסנוב קלאסי ובוקסה קלאסי.אוגוסטוס היל כתב: ↑09 ינואר 2023, 16:43 אם כל זה שמדובר בחבורה של כלומניקים חסרי מושג יש פה משהו שקיצוני אפילו בסטנדרטים שלהם. זה שלומיאליות לא הגיונית
וזה רק על קצה המזלג.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4729 לייקים
האמריקאים לא מתכוונים להכניס שקל להפועל לפי יוני אם בכלל ירכשו את הקבוצה.אוגוסטוס היל כתב: ↑09 ינואר 2023, 17:19אין לי שום ידע, אבל אם אני קורא נכון את הסיטואציה ואם האמריקאים באמת בעניין, מדובר במקצוענים שבאים לעשות כסף. ואם ככה זה לא מופרך בכלל לשים פה ברקס ולהתחיל לעבוד. אם התאוריה שלי נכונה אני מנחש שתוך שבוע עד שבועיים נוחתים פה 3 זרים שלא שמעת את השם שלהם בכלל בתקשורת.רדפוקס כתב: ↑09 ינואר 2023, 16:53ממש לא. זה ניסנוב קלאסי ובוקסה קלאסי.אוגוסטוס היל כתב: ↑09 ינואר 2023, 16:43
אם כל זה שמדובר בחבורה של כלומניקים חסרי מושג יש פה משהו שקיצוני אפילו בסטנדרטים שלהם. זה שלומיאליות לא הגיונית
וזה רק על קצה המזלג.
ההוראה היחידה שהם נתנו לפי מה שפורסם זה לא להחתים שחקנים ליותר מעד סוף העונה, מה שרק אמור להקשות על להביא לפה שחקנים ראויים אבל זאת דרישה מובנת למרות זאת.
לכן להערכתי אם בטעות מנצחים את ב״ש היום אז בישיבה מחר אז המנכ״ל, בוקסה והבעלים יחליטו על להחתים שחקן-שניים ובזה לסגור את הסיפור ולקוות שלא נסתבך במאבקי ירידה בהמשך.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
אם התנאי הזה של האמריקאים נכון אפשר לוותר על העונה וזה רק מראה כמה הם פחות רציניים.
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
-
- קיבל.ה 2303 לייקים
כן אה, הכי טוב לסמוך על ניסנוב שידעו להחתים שחקנים טובים לכמה שנים קדימה.
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
גם יונייטד מחתימים שחקנים לחצי עונה בגלל מכירת הקבוצה . זה סך הכל די לגיטימי בנסיבות הקיימות . תמיד אפשר להחתים שחקנים לחצי עונה עם אופציה , זה לא שלא היו החתמות כאלה בעבר.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- רדפוקס
- קיבל.ה 4729 לייקים
-
- קיבל.ה 1609 לייקים
עוד הוכחה לכך שהרפואה בצפון פחות טובה מבמרכז
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
לאחר החתימה בריינה, טיידי סיפר לאנשי המועדון ולמקורבים: "הפועל תל אביב שלחו אותי לעוד ועוד בדיקות כדי למצוא משהו שלילי, למרות שזו בעיה ידועה של שחקנים יוצאי אפריקה עם האקו לב. גם אמרו לי שעברתי את הבדיקות ושהכל בסדר ופתאום אני והסוכן שלי מבינים מהתקשורת שהוציאו הודעה שלא עברתי את הבדיקות ושאני לא אחתום, לא הודיעו לי בכלל
sport1
אוקיי אז לא באמת פסלו אותו על עניינים בריאותיים.
כנראה כסף, כרגיל.
sport1
אוקיי אז לא באמת פסלו אותו על עניינים בריאותיים.
כנראה כסף, כרגיל.
-
- קיבל.ה 47 לייקים
מכל הספינים שנזרקים כאן
אני משער שהאמת כנראה הרבה יותר פשוטה:
בדיוק כמו שכל אחד שכבר סיכם על מכירת רכב לא רץ למוסך לעשות לו טיפול עשרת אלפים
ככה גם הניסנובים לא מעוניינים להמשיך להשקיע רגע לפני מכירה.
לא מצדיק אותם אבל עם כמה שזה דפוק, די מובן שהם ישבו עכשיו על הגדר
- רדפוקס
- קיבל.ה 4729 לייקים
מה הקשר לטיידי אבל? שחקן שמגיע בהעברה חופשית על שכר שהתפנה מההקפאה והפציעה של גונזאלס.Jackie treehorn כתב: ↑10 ינואר 2023, 20:53 מכל הספינים שנזרקים כאן
לא מדובר בכסף חדש שצריך להזרים כדי להחתים את העילוי הזה.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
האמת שלרדת ליגה לנקות לגמרי את הסגל ולתת להם שנה ללמוד את הקבוצה זו לא אופציה ככ רעה
-
- קיבל.ה 220 לייקים
אז הוא יכול להמשיך לשחק כדורגל. שמעתי שד"ר ניסנוב, מבכירי הקרדיולוגים בארץ, אסר עליו להמשיך לבעוט בכדור. מועדון ב-י-ז-י-ו-ן.
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
ONEההתאחדות מונעת מריינה את רישומו של טיידי
בגלל חוות דעת סותרות מבחינה רפואית, בהתאחדות החליטו ללכת עם חוות הדעת המחמירה ולא לאפשר לקבוצה לרשום את השחקן. בריינה התלוננו על הפועל ת"א
- רדפוקס
- קיבל.ה 4729 לייקים
-
- קיבל.ה 2303 לייקים
מענייןשחר כתב:ONEההתאחדות מונעת מריינה את רישומו של טיידי
בגלל חוות דעת סותרות מבחינה רפואית, בהתאחדות החליטו ללכת עם חוות הדעת המחמירה ולא לאפשר לקבוצה לרשום את השחקן. בריינה התלוננו על הפועל ת"א