וברצינות: לפני עשור ככה הם שיחקו בליגה ב', והיוו בית גם לשחקני עבר שרצו להמשיך לשחק באופן תחרותי ברמה נמוכה יותר (ירדן שוורצמן

הם מודעים לזה שבר טימור וג'וש אוואנס היו אצלנו לפני שהם היו אצלהם?Charlie כתב: ↑26 דצמבר 2021, 15:50 לא נעים להגיד, אבל ככה מכנים אותנו אוהדי הפועל ירושלים.
אמר לי אוהד שלהם לפני כמה ימים, שכאשר הם רואים אצלנו את בר טימור, ג׳ף אוואנס, ג׳ייקובן בראון ועידן זלמנסון (שכחתי מישהו?) הם מיד חושבים על כך שאנחנו "הפועל י-ם עודפים"....
כן אני יודע שג׳ף התחיל אצלנו וגם בר אבל אני רק מביא דברים בשם אומרם
Sent from my HD1903 using Tapatalk
אם ככה מכבי הם הפועל עודפים?Charlie כתב: ↑26 דצמבר 2021, 15:50 לא נעים להגיד, אבל ככה מכנים אותנו אוהדי הפועל ירושלים.
אמר לי אוהד שלהם לפני כמה ימים, שכאשר הם רואים אצלנו את בר טימור, ג׳ף אוואנס, ג׳ייקובן בראון ועידן זלמנסון (שכחתי מישהו?) הם מיד חושבים על כך שאנחנו "הפועל י-ם עודפים"....
לאן נוליך את החרפה?Charlie כתב: ↑26 דצמבר 2021, 15:50 לא נעים להגיד, אבל ככה מכנים אותנו אוהדי הפועל ירושלים.
יפה!!!פישונט כתב:עלו למקום ראשון בליגה א' מחוז דן ומכוונים לעלות לליגה הארצית ולהצעיר את הקבוצה עם דקות לבוגרי מחלקת הנוער
חחחיובל כתב:לאן נוליך את החרפה?Charlie כתב: ↑26 דצמבר 2021, 15:50 לא נעים להגיד, אבל ככה מכנים אותנו אוהדי הפועל ירושלים.
זה בעיה באתר - רוב או כל הקבוצות מופיעות ככה..its-sick כתב: ↑28 דצמבר 2022, 12:30 למה כל הסגל שלהם מופיע תחת "שחקנים ששוחררו"?
https://ibasketball.co.il/team/357-%D7% ... %99%D7%9D/