שאר הליגה 22/23
-
- קיבל.ה 1898 לייקים
איך לעזאזל ביתר בנו קבוצה יותר טובה מאיתנו, זו קבוצה שהייתה בפאקינג פירוק עד לא מזמן ובלי כסף גם עכשיו , ניסנוב לדין
- הפוסט קיבל לייק אחדChegi
-
- קיבל.ה 2078 לייקים
נתניה כבר חוזרת ל 4:3, קארצב המטומטם מיד אחרי הגול מקבל אדום
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 2078 לייקים
ההגנות של בית"ר ושל נתניה מחפירות
-
- קיבל.ה 2290 לייקים
מדהים שבאר שבע פשוט לא מסוגלת לנצח את אשדוד
-
- קיבל.ה 2078 לייקים
תעשה כזה גם עלינו, אולי יצליחdino כתב:מדהים שבאר שבע פשוט לא מסוגלת לנצח את אשדוד
-
- קיבל.ה 2290 לייקים
ניקולסקו נותן נוקאאוט לאוז׳בולט. אצל אלן העונה זה עניין מנטלי. הוא לא מצליח להתפקס(עם כל הכבוד לשערים ממטר ופנדלים)
- הפוסט קיבל לייק אחדרדפוקס
-
- קיבל.ה 471 לייקים
ניקולסקן הוא מסוג הזרים חלוצי מפלצת שנחתו כאן בשנות ה90. שני זרים בינגו, בכלום כסף. ובוקסה שלנו? מביא פחי אשפה.
- הפוסט קיבל לייק אחדלירון האדום
- Carajo
- קיבל.ה 292 לייקים
-
- קיבל.ה 2290 לייקים
בנוגע לזרים זה עניין קשה עם הניסנובים שנים. קשה להם להוציא סכומים ״כבדים״ ביחס לעצמם על זרים שאיציק לא ראה בעצמו ולא מכיר.
אם כי במקרה הזה ניקולסקו היה על השולחן כאופציה אם אוז׳בולט לא יגיע
-
- קיבל.ה 371 לייקים
התקציב של ביתר לא שונה מהתקציב שלנו. ביתר משתפרת בעיקר בגלל ניהול מקצועי מצויין של אבוקסיס. אנחנו על הקרשים בגלל בניית סגל קטסטרופה של רפואה ובוקסה. מהמקום ה-6 בטבלה עד המקום האחרון הפערים קטנים. מי שמחבר שני נצחונות נמצא מרחק נגיעה מפליי אוף עליון (כמו ביתר עכשיו או אפילו חדרה שמשחקת בונקר מחריד).
- הפוסט קיבל 2 לייקיםלירון האדום • chimpfive
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
לביטר יש מאמן שמקדם אותם וזרים שמחזקים אותם. אצלנו יש דחליל וזרים שמשחק ביציע משחק בהרכב
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
- הפוסט קיבל 2 לייקיםלירון האדום • chimpfive
- רדפוקס
- קיבל.ה 4334 לייקים
-
- קיבל.ה 471 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4334 לייקים
-
- קיבל.ה 338 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4334 לייקים
אולי גם העונה יגיע ל-11, אבל ראיתי איזה שערים הוא כובש, דרדלה ממטר.
שום השפעה על המשחק, עצלן, איטי, טכניקה חלשה, שפת גוף של סמרטוט.
-
- קיבל.ה 338 לייקים
אצלנו אני רואה והרושם הוא שהוא לא רוצה להיות פה. בהפועל חיפה לא עקבתי אחריו יותר מדי והאמנתי בתמימותי שרוצים מניה בטוחה ולא להמר על זר שלא מכירים.
-
- קיבל.ה 353 לייקים
ניקולסקו לא היה יכול לעשות אצלנו כלום, בביתר יש לו את שועה ואספרייה שנותנים לו כדורים גדולים ומאמן שלא משנה את כל השחקנים מסביבו כל משחק. שים את אוזבולט בתנאים האלה והוא כובש גם 20 שערים
- הפוסט קיבל 5 לייקיםshaharot • De Niro • סומך • Chegi • הסבתא של הפועל
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
מסכים מאוד עם modag. הבעיה שלנו היא ממש לא אוזבולט. אלא כל המשחק מסביבו.
הפועל ת״א, רגע לפני אמצע העונה היא קבוצה לא מאומנת, עם שחקנים לא מחוברים ו-0 מוטיבציה (מגובה ב-3 משחקים ללא קהל תודות ללוזרים שזרקו אבוקות).
הפועל ת״א, רגע לפני אמצע העונה היא קבוצה לא מאומנת, עם שחקנים לא מחוברים ו-0 מוטיבציה (מגובה ב-3 משחקים ללא קהל תודות ללוזרים שזרקו אבוקות).
-
- קיבל.ה 1409 לייקים
הבעיה שלנו זה שמי שמגיע למצבים הם מזל וורד ולא אוזבולט וגאנם
-
- קיבל.ה 1688 לייקים
זאת האמא של החכמה בדיעבד. לא יודע איפה אמרת את זה, ואולי אני טועה, אבל מחיפוש מהיר התגובה שלך לגבי האפשרות שהוא יגיע במקום אוזבולט הייתה:
"אז חזרנו לחלוץ שלא כבש דו ספרתי אפילו עונה אחת בקריירה, ירד ליגה עם מכבי פתח תקווה וכמובן למרות אלפי הקלטות שדווח שבוקסה וקובי צפו בהם - מדובר בעוד שחקן ששיחק פה בעונה שעברה. גם עליו ניסנוב יגיד שהוא ברמה שהוזכרו אבל בחצי מחיר? חוץ מזה שגם לו יש חוזה בקבוצה הסולבקית שלו ששילמה עליו 250 אלף יורו, לא רואה אותם משחררים אותו בחינם".
לא שאני בא להראות לך שאתה טעית אז ואני צדקתי - גם אני חשבתי שהוא חלוץ בינוני במקרה הטוב והרבה פחות טוב מאוזבולט. בפורום הייתה תמימות דעים כמעט מוחלטת שאוזבולט שחקן הרבה יותר טוב.
אבל לבוא עכשיו, אחרי שהוא מפציץ בבית"ר, ולומר את מה שאתה אומר כאילו זו לא חכמה בדיעבד זה לא רציני.
-
- קיבל.ה 1443 לייקים
מפה לשם יש לאוז׳בולט 6 שערים ב13 משחקים , נכון שחלק בפנדלים ודחיקות דרדל׳ה, אבל זה הרבה יותר מרוב החלוצים בליגת העל ולגמרי עומד בציפיות מבחינת מספרים.
לא היה בהפועל חלוץ עם מספרים כאלה מאז דמארי.
הוא בטח לא הבעיה שלנו.
לא היה בהפועל חלוץ עם מספרים כאלה מאז דמארי.
הוא בטח לא הבעיה שלנו.
- הפוסט קיבל 3 לייקיםסומך • רועי גווארה • shaharot
- רדפוקס
- קיבל.ה 4334 לייקים
כמו שאמרתי, אמרתי את זה קצת אחרי שהוא נחת בבית"ר ויצא לי לראות אותו בעיניים, על פניו אוז'בולט על הנייר אכן היה נשמע יותר טוב וגם אני העדפתי אותו.oleg neduda כתב: ↑18 דצמבר 2022, 12:33זאת האמא של החכמה בדיעבד. לא יודע איפה אמרת את זה, ואולי אני טועה, אבל מחיפוש מהיר התגובה שלך לגבי האפשרות שהוא יגיע במקום אוזבולט הייתה:
"אז חזרנו לחלוץ שלא כבש דו ספרתי אפילו עונה אחת בקריירה, ירד ליגה עם מכבי פתח תקווה וכמובן למרות אלפי הקלטות שדווח שבוקסה וקובי צפו בהם - מדובר בעוד שחקן ששיחק פה בעונה שעברה. גם עליו ניסנוב יגיד שהוא ברמה שהוזכרו אבל בחצי מחיר? חוץ מזה שגם לו יש חוזה בקבוצה הסולבקית שלו ששילמה עליו 250 אלף יורו, לא רואה אותם משחררים אותו בחינם".
לא שאני בא להראות לך שאתה טעית אז ואני צדקתי - גם אני חשבתי שהוא חלוץ בינוני במקרה הטוב והרבה פחות טוב מאוזבולט. בפורום הייתה תמימות דעים כמעט מוחלטת שאוזבולט שחקן הרבה יותר טוב.
אבל לבוא עכשיו, אחרי שהוא מפציץ בבית"ר, ולומר את מה שאתה אומר כאילו זו לא חכמה בדיעבד זה לא רציני.
אני מצפה מהאנשים שמקבלים החלטות בהפועל לא לבחור שחקנים אך ורק על פי הרקורד שלהם בניגוד למשתמשים בפורום כמוני שעל זה מתבססים כמעט לחלוטין (סרטוני הייליטס זה חרטה בפיתה).
אני גם לא אמרתי שאוז'בולט הבעיה שלנו, אלא שהוא אכזבה בעיניי.
-
- קיבל.ה 2078 לייקים
במשחק תחתית לוהט
קריית שמונה מסיימת ב 3:3 עם נס ציונה.
נס ציונה הובילו 2:0, ק"ש הפכה ל 3:2 ופנדל של קוטליה בתוספת הזמן קבע 3:3.
טוב לנו
קריית שמונה מסיימת ב 3:3 עם נס ציונה.
נס ציונה הובילו 2:0, ק"ש הפכה ל 3:2 ופנדל של קוטליה בתוספת הזמן קבע 3:3.
טוב לנו
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
!modag כתב:ניקולסקו לא היה יכול לעשות אצלנו כלום, בביתר יש לו את שועה ואספרייה שנותנים לו כדורים גדולים ומאמן שלא משנה את כל השחקנים מסביבו כל משחק. שים את אוזבולט בתנאים האלה והוא כובש גם 20 שערים
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 2078 לייקים
מכבי מובילה על ריינה
חיפה על סכנין
חיפה על סכנין
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 877 לייקים
תשים את שניהם על המדף באותו מחיר, אין איש מקצוע אחד שלא היה לוקח את אוז׳בולט.רדפוקס כתב: ↑18 דצמבר 2022, 14:27כמו שאמרתי, אמרתי את זה קצת אחרי שהוא נחת בבית"ר ויצא לי לראות אותו בעיניים, על פניו אוז'בולט על הנייר אכן היה נשמע יותר טוב וגם אני העדפתי אותו.oleg neduda כתב: ↑18 דצמבר 2022, 12:33זאת האמא של החכמה בדיעבד. לא יודע איפה אמרת את זה, ואולי אני טועה, אבל מחיפוש מהיר התגובה שלך לגבי האפשרות שהוא יגיע במקום אוזבולט הייתה:
אני מצפה מהאנשים שמקבלים החלטות בהפועל לא לבחור שחקנים אך ורק על פי הרקורד שלהם בניגוד למשתמשים בפורום כמוני שעל זה מתבססים כמעט לחלוטין (סרטוני הייליטס זה חרטה בפיתה).
אני גם לא אמרתי שאוז'בולט הבעיה שלנו, אלא שהוא אכזבה בעיניי.
אפשר לגמרי לומר שביחס למה שהוא נתן בהפועל חיפה המחיר שלו היה מופקע, אפשר לגמרי לומר שניקולסקו זול יותר ומבחינת value for money הוא שווה יותר.
אגב, ההחלטה המקצועית לשים עליו את כמעט כל הז׳יטונים היא הזויה, מילא היה מדובר בשחקן שיודע לייצר לעצמו או איזה קשר 50-50 מבריק.
זה שחקן שצריך שיסייעו לו. לא מאמין שאני אומר את זה אבל עדיף היה לא להתאבד על חלוץ ולהמשיך כמו שהיינו 10 שנים, בלי חלוץ. כאילו שכחו את שאר החוליות במגרש.
-
- קיבל.ה 371 לייקים
מגיע לנו קרדיט על 3-3.
התחלנו נגד הפועל חיפה.
צרפת וארגנטינה הלכו בעקבותנו.
הערב ק"ש-נס ציונה.
התחלנו נגד הפועל חיפה.
הערב ק"ש-נס ציונה.
- הפוסט קיבל 2 לייקיםלירון האדום • De Niro
- כרובית
- קיבל.ה 877 לייקים
לנצח בצילנוהלוטוס הלבן כתב: ↑19 דצמבר 2022, 22:38 מגיע לנו קרדיט על 3-3.
התחלנו נגד הפועל חיפה.
הערב ק"ש-נס ציונה.
-
- קיבל.ה 1195 לייקים
האם ה-3-3 שלנו ייתן לנו פוש בדרך לאליפות כמו ההוא מול נתניה?
-
- קיבל.ה 371 לייקים
-
- קיבל.ה 2078 לייקים
בדרך לקרית שמונה: ניר ברקוביץ' התפטר מנס ציונה
המאמן עזב בפתאומיות את הקבוצה שאותה העלה ליגה אחרי שנה וחצי בתפקיד, והוא ככל הנראה בדרך לקבוצה הצפונית במהלך מפתיע, כפי שאישר איזי שירצקי לערוץ הספורט
המאמן עזב בפתאומיות את הקבוצה שאותה העלה ליגה אחרי שנה וחצי בתפקיד, והוא ככל הנראה בדרך לקבוצה הצפונית במהלך מפתיע, כפי שאישר איזי שירצקי לערוץ הספורט
-
- קיבל.ה 2290 לייקים
קפריזות של סרבי, עם שם קרואטי, אבל הם רומנים שם בבית משפחת ברקוביץ׳
-
- קיבל.ה 585 לייקים
מסכים איתך לחלוטין!
תיזכרו בשנה שעברה שהיו לא מעט מיקרים שהיו צריכים לדחוק כדור ממטר לשער ולא היה מישהו שיודע לעשות את זה.
איבינדר - עם מכבי, ורד בלפחות 2 משחקים ועוד.
הלואי שידחק כל שבוע שער... ויביקיע בדרדלה .
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
- הפוסט קיבל 2 לייקיםDe Niro • לירון האדום
-
- קיבל.ה 2290 לייקים
ניקולסקו 24 איומים לשער, 18 למסגרת 9 גולים
לא יודע בכמה משחקים, אבל הגיע לא מזמן.
נתונים של חלוץ על(בגזרה המקומית)
מבחינת אחוזים הוא מספר 1 כולל מה שיש לחיפה ומכמבי
מי שגילה(לא ספציפית הוא גילה, אבל אישר והפעיל) והביא אותו לארץ זה לוזון, בין השאר ללא מעט זרים טובים שהביא(מעניין איך הוא עובד)
מי שגילה(לא ספציפית הוא גילה, אבל אישר והפעיל) והביא אותו לארץ זה לוזון, בין השאר ללא מעט זרים טובים שהביא(מעניין איך הוא עובד)
- הפוסט קיבל לייק אחדאדום ותיק
- רדפוקס
- קיבל.ה 4334 לייקים
גם העונה בלאומית הם הביאו חלוץ זר בלארוסי שעשוי להצליח בליגת העל והיה מועמד אלינו בקיץ שעבר.dino כתב: ↑21 דצמבר 2022, 16:00 ניקולסקו 24 איומים לשער, 18 למסגרת 9 גולים
-
- קיבל.ה 585 לייקים
כשעובדים עם ההגיון המיקצועי נטו ,כפרמטר מרכזי בהחלטת הבחירה, ורק אחר כך נכנס חשבון ה "מה ייצא לי מההחתמה" מביאים שחקנים טובים.dino כתב: ↑21 דצמבר 2022, 16:00 ניקולסקו 24 איומים לשער, 18 למסגרת 9 גולים
-
- קיבל.ה 1409 לייקים
לוזון והגיון מקצועי נטו מבלי התחשבות בחשבון הבנק....אדום ותיק כתב: ↑21 דצמבר 2022, 16:11כשעובדים עם ההגיון המיקצועי נטו ,כפרמטר מרכזי בהחלטת הבחירה, ורק אחר כך נכנס חשבון ה "מה ייצא לי מההחתמה" מביאים שחקנים טובים.dino כתב: ↑21 דצמבר 2022, 16:00 ניקולסקו 24 איומים לשער, 18 למסגרת 9 גולים
זה הלוזון שלנו? זה שעמד בראש ההתאחדות של הליגה השישית בטיבה בעולם?
כאילו כפרה על לוזון אבל בא... אנחנו מכירים את הנפש הפועלת.
-
- קיבל.ה 585 לייקים
גם לי יש הרבה מאד הסתייגויות מכל חבורת לוזון על כל שלוחותיה ובכל תחומי הפעילות שלה. אבל בהתיחסות להיבטי זיהוי זרים ימצליחים ללוזון יש הצלחות, וזאת למרות ירידת הליגה.El dudernio כתב: ↑22 דצמבר 2022, 11:20לוזון והגיון מקצועי נטו מבלי התחשבות בחשבון הבנק....אדום ותיק כתב: ↑21 דצמבר 2022, 16:11כשעובדים עם ההגיון המיקצועי נטו ,כפרמטר מרכזי בהחלטת הבחירה, ורק אחר כך נכנס חשבון ה "מה ייצא לי מההחתמה" מביאים שחקנים טובים.dino כתב: ↑21 דצמבר 2022, 16:00 ניקולסקו 24 איומים לשער, 18 למסגרת 9 גולים
לא רק ניקולסקו. זכור לי גם לאמק בנדה שנמכר לאחר ירידת הליגה ללצה בסכום מעל מיליון יורו .
-
- קיבל.ה 1688 לייקים
בנדה הגיע מנתניה בכלל והיה נחשב לכישרון גדול מאוד עוד לפני שהגיע לפתח תקווה.אדום ותיק כתב: ↑22 דצמבר 2022, 11:54גם לי יש הרבה מאד הסתייגויות מכל חבורת לוזון על כל שלוחותיה ובכל תחומי הפעילות שלה. אבל בהתיחסות להיבטי זיהוי זרים ימצליחים ללוזון יש הצלחות, וזאת למרות ירידת הליגה.El dudernio כתב: ↑22 דצמבר 2022, 11:20לוזון והגיון מקצועי נטו מבלי התחשבות בחשבון הבנק....
לא רק ניקולסקו. זכור לי גם לאמק בנדה שנמכר לאחר ירידת הליגה ללצה בסכום מעל מיליון יורו .
בכל מקרה, לא חושב שלוזון הוא איזה דוגמא לסקאוטינג טוב. ירד ליגה 3 פעמים בעשר שנים ועם רוב הזרים הוא נפל. גם ניקולסקו לא היה איזה הברקה בפ"ת ולא עשה משהו יוצא דופן. הוא בעיקר מפתיע בבית"ר