איזה קבוצה מדהימה. איזה כיף. וגם הרבה כבוד לפרנקו, סה"כ חלוקת דקות יפה, נתן לצעירים לשחק הרבה, ידע לעצור את המשחק כשהשחקנים חשבו שהוא נגמר באמצע רבע שלישי.
הולך להיות כאב ראש גדול לפרנקו את מי לרשום במשחקים המכריעים.. לדעתי הזרים ששיחקו היום צריכים לשחק במשחקים גדולים כמו מכבי. הורד ואונואקו זה קו קדמי קטלני ביותר..
lior777 כתב: ↑26 נובמבר 2022, 23:05
הולך להיות כאב ראש גדול לפרנקו את מי לרשום במשחקים המכריעים.. לדעתי הזרים ששיחקו היום צריכים לשחק במשחקים גדולים כמו מכבי. הורד ואונואקו זה קו קדמי קטלני ביותר..
לא ראיתי מספיק הגנה מהורד (לא אומר שאין לו, רק שלא שמתי לב לכזאת). כרגע אני מעדיף את טוקוטו
טוקוטו עם ההגנה הטובה ביותר, אבל הורד היום עם 16 נקודות ב-20 דקות והוא עושה את זה הרבה יותר בקלות מאשר טוקוטו. החמישיית זרים שנרשמה היום היא החמישייה הכי התקפית של הפועל, ואיתה אנחנו מגיעים ל-95-100 נקודות בקלות מול כמעט כל הליגה.
חייב לציין שגליל עליון חלשים בטירוף, נמרוד לוי עם 1/6 משלוש כולל שלשול פנויות, איפה הוא ואיפה דיברתלמיאו או הגארדים של גראן קנריה לדוגמא.
לוטן אמסלם שהוא האקס הפועל האהוב עליי בעולם ממש חגגו עליו בהתקפה
רז הרשקו כתב: ↑27 נובמבר 2022, 12:35
חייב לציין שגליל עליון חלשים בטירוף, נמרוד לוי עם 1/6 משלוש כולל שלשול פנויות, איפה הוא ואיפה דיברתלמיאו או הגארדים של גראן קנריה לדוגמא.
הייתי לוקח את נמרוד לוי עכשיו, אולי לא בסגל כמו שלנו עכשיו, אבל באופן כללי.
היה לו משחק חרא כמו לכל הקבוצה שלהם, אבל הוא אחלה שחקן שבעולם.
זה היה נראה שנמרוד לוי פשוט לא רצה להיות שם אתמול.. מרגע שהתחלנו לרוץ הוא הבין שאין להם סיכוי ולא ניסה בכלל. דווקא אם אני זוכר נכון השלשה היחידה שלו שהוא קלע היתה הראשונה, כשהיה נראה שעוד יש להם סיכוי להיות במשחק.
הייתי לוקח את נמרוד לוי עכשיו, אולי לא בסגל כמו שלנו עכשיו, אבל באופן כללי.
היה לו משחק חרא כמו לכל הקבוצה שלהם, אבל הוא אחלה שחקן שבעולם.
שחקן חלש אופי, יכול לתת מספרים בקבוצת מרכז טבלה ולא מעבר. לא שחקן שיכול להביא תארים.
לוטן תרם לנו אתמול יותר מבכל הקדנציה שלו אצלנו
אשכרה, אין שחקן עבר שלנו שאני פחות מעריך ממנו. כולו מניירות של מנהיג בלי שום כיסוי
לוטן תרם לנו אתמול יותר מבכל הקדנציה שלו אצלנו
אשכרה, אין שחקן עבר שלנו שאני פחות מעריך ממנו. כולו מניירות של מנהיג בלי שום כיסוי
לא קשור מנהיג, לא מנהיג.
פיזית הוא חלש מאוד ולא מתאים לשום רמה בליגה הזאת שבפנים עצמה לא כזאת חזקה