מה זה שוב?dino כתב:שוב אנחנו מקבלים לצערי קבוצה כועסת, כאובה, שצריכה להתאושש
מדהים מה שקורה לנו העונה.
אתה כל שבוע מקבל את הקבוצה ששיחקה מול חיפה.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
מה זה שוב?dino כתב:שוב אנחנו מקבלים לצערי קבוצה כועסת, כאובה, שצריכה להתאושש
נראה לי הקיץRed Ghost כתב:תגידו, מתי ליאון מזרחי נמכר/עבר מהפועל לביתר?
זו השאלה? הרי כסף על העברה הם לא שילמו על אף אחד הקיץלירון האדום כתב: ↑06 נובמבר 2022, 22:26נראה לי הקיץRed Ghost כתב:תגידו, מתי ליאון מזרחי נמכר/עבר מהפועל לביתר?
מעדיף קבוצה מפוחדת, על קבוצה שמגיעה עם בטחון.dino כתב:שוב אנחנו מקבלים לצערי קבוצה כועסת, כאובה, שצריכה להתאושש
מדהים מה שקורה לנו העונה. בקושי(אם בכלל) קיבלנו העונה קבוצות במומנטום חיובי
ההפךAsafasraf כתב: ↑06 נובמבר 2022, 22:27מעדיף קבוצה מפוחדת, על קבוצה שמגיעה עם בטחון.dino כתב:שוב אנחנו מקבלים לצערי קבוצה כועסת, כאובה, שצריכה להתאושש
ההגנה של בית״ר יותר בדיחה משלנו. רק שאצלנו הוא יעלה עם 5 בהגנה, דוסו מגןשמאלי והעילוי מזל כחלוץ.
לעומת זאת, התקפית, הם מאוד מסוכנים.
אכן, מאוד חבל, רק על לוח כזה אפשר לרדת.לירון האדום כתב: ↑06 נובמבר 2022, 22:25מה זה שוב?dino כתב:שוב אנחנו מקבלים לצערי קבוצה כועסת, כאובה, שצריכה להתאושש
נראה לי העברה.Red Ghost כתב:זו השאלה? הרי כסף על העברה הם לא שילמו על אף אחד הקיץלירון האדום כתב: ↑06 נובמבר 2022, 22:26נראה לי הקיץRed Ghost כתב:תגידו, מתי ליאון מזרחי נמכר/עבר מהפועל לביתר?
הפועל ירושלים ובני ריינהdino כתב:שוב אנחנו מקבלים לצערי קבוצה כועסת, כאובה, שצריכה להתאושש
נו, לפחות במחזור הבא השתחררנו מזהלירון האדום כתב: ↑06 נובמבר 2022, 22:25מה זה שוב?dino כתב:שוב אנחנו מקבלים לצערי קבוצה כועסת, כאובה, שצריכה להתאושש
זו רק ההתחלה ולא רק בכדורגלאל באנדי כתב:הבעיה היא שאין כדורגל
במקום להתעסק בזה מתעסקים בשבת
כבר 2....לירון האדום כתב: ↑09 נובמבר 2022, 19:14 בינתיים נס ציונה עולה ל 1:0 מול ריינה
חלש מאוד. אולי אין לנו חלוצים אבל הוא לא מה שחסר לנו.בז'רנו כתב:קוטליה עם השני לנס ציונה.חבל שלא הייתה לנו קצת יותר סבלנות איתו
יש אינדקציה נוספת, אם אנחנו לא מפסידים מכבי מצמקת את הפער בצמרת והריי לנו כאוהדי הפועל ברור שדבר כזה יקרה בקרוב מאוד
בהחלט, ובשידור הציגו את אלחמיד כאילו הוא אשכרה ירה בוEl dudernio כתב: ↑09 נובמבר 2022, 22:34 האדום לאלחמיד הוא בזיוני...
לא בגלל שלא הגיע לאלחמיד, זה לא מעניין אותי אם כן או לא, אבל ה"נגיחה" שלו בצ'יבוטה היתה פחות אלימה מהבעיטה של צ'יבוטה בו והיה להם בערך אותו קשר למשחק...
בלי קשר אם ההתאחדות והשופטים רוצים למנוע מקרין כאלו הם חייבים להעניש את צ'יבוטה שאחרי שהתפתל כאילו הרגו אותו בסוף התברר שהבטן שלו כאבה מרב צחוק.
מתמודד עם בעיות רפואיות במשפחה, בגלל זה גם עזב את בש
מהי בדיוק אותה ״בעיה אישית״ שהוא סוחב כבר קרוב לשנה וגרמה לו לחזור צפונה? מחלה (חו״ח לא עלינו) של אחד מבני המשפחה?Hapoel_manga כתב:הראש של אלחמיד לדעתי כבר מזמן לא בכדורגל
אז אתה אומר שכדאי להפסיד נקודות במשחק כדי שמכבי לא יצמקו את הפער מחיפה?רק הפועל כתב:יש אינדקציה נוספת, אם אנחנו לא מפסידים מכבי מצמקת את הפער בצמרת והריי לנו כאוהדי הפועל ברור שדבר כזה יקרה בקרוב מאוד