ה-MVP נבחרים אוטומטית לפי המדד הכי גבוה. ג׳ייקובן סיים עם מדד 39, כמו יאנג וסוקו.
מה שכן, מעניין אם היורוליג עושים ספירה מחדש לסטטיסטיקה. במשחק נגד לונדון, בסטטיסטיקה תוך כדי המשחק רשמו את האלי-אופ של ג׳ייקובן להורד כסל של ג׳ייקובן, ואחר כך תיקנו את זה לאסיסט של ג׳ייקובן להורד.
במשחק אתמול אני די בטוח שלקחו לג׳ייקובן לפחות שני אסיסטים לבר טימור שלא נרשמו לו. אחד מהם זה היה האסיסט במתפרצת אחרי הבלוק של הורד, רק שבסטטיסטיקה לא נרשם בלוק להורד ונתנו להורד את האסיסט של ג׳ייקובן.
הפועל - פאריס בסקטבול, מח, 2, 19.10 רביעי 21:30
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
שתיהיה בריא , מאיפה אתה יודע את כל הדברים האלה?!?
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
מהזווית שלי במגרש הלייאפ מול לונדון באמת היה נראה כמו שלשהיובל כתב:ה-MVP נבחרים אוטומטית לפי המדד הכי גבוה. ג׳ייקובן סיים עם מדד 39, כמו יאנג וסוקו.
מה שכן, מעניין אם היורוליג עושים ספירה מחדש לסטטיסטיקה. במשחק נגד לונדון, בסטטיסטיקה תוך כדי המשחק רשמו את האלי-אופ של ג׳ייקובן להורד כסל של ג׳ייקובן, ואחר כך תיקנו את זה לאסיסט של ג׳ייקובן להורד.
במשחק אתמול אני די בטוח שלקחו לג׳ייקובן לפחות שני אסיסטים לבר טימור שלא נרשמו לו. אחד מהם זה היה האסיסט במתפרצת אחרי הבלוק של הורד, רק שבסטטיסטיקה לא נרשם בלוק להורד ונתנו להורד את האסיסט של ג׳ייקובן.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.