גיל בני
- DavidSheriff9
- קיבל.ה 191 לייקים
רק שלא יהפוך לרז אדם 2 מבחינת דקות המשחק והיחס מפרנקו
- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
לא מסוגל לקנות נקודות וחבל אבל עדיין חולה עליו
חופש לפורום שדים מPELEGES
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1451 לייקים
במשחקי ההכנה גם באיטליה וגם מול גלבוע היו לו אחוזים טובים מאוד, הייתי בטוח שהשתפר.
אני בטוח שהוא עבד על זה, מקווה שזה עניין של בטחון ושטף.
- רדנקו
- קיבל.ה 1603 לייקים
גם בשנה שעברה קלע נהדר בהכנה. אבל כשהגענו למשחקים רשמיים הקליעה נעלמה. מקווה שהשנה זה לא יחזור על עצמו.הלך המומנטום כתב:במשחקי ההכנה גם באיטליה וגם מול גלבוע היו לו אחוזים טובים מאוד, הייתי בטוח שהשתפר.
Sent from my NE2215 using Tapatalk
- covid bryant
- קיבל.ה 66 לייקים
המהלך שלו סוף מחצית ראשונה ניצחה לנו את המשחק
גילבני

גילבני

- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
סוף מחצית של משחק. לקח להם 2 שם 2 צד שני עם עבירה
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
- יובל
- קיבל.ה 1302 לייקים
חייב לשחק יותר, בטח במשחקים כאלה שבהם לא כולם מגיעים באנרגיות שיא. ההגנה שלו מדביקה את כולם.
-
- קיבל.ה 100 לייקים
היה ענק! קרדיט גם לפרנקו שעלה איתו במחצית השניה.
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
יש לבני (ולנו) בעיה בסגל ששיחק היום - אריאל הוא חילוף טבעי לפניו בגלל הגודל ובגלל השלשות. לדעתי זו טעות שאני מקווה שפרנקו ילמד, עדיף את מנפורד, בני וג'ייקובן/טימור למרות שזה שלישיית גארדים לא גבוהים בשביל ההגנה של בני.
בכלל, מבחינתי אדם אמור לעלות רק לתפקיד אחד - לפתוח את ההגנות עם השלשות שלו. בכל מצב אחר אני חושב שבני עדיף עליו.
בכלל, מבחינתי אדם אמור לעלות רק לתפקיד אחד - לפתוח את ההגנות עם השלשות שלו. בכל מצב אחר אני חושב שבני עדיף עליו.
עם הזמן הייאוש נעשה יותר נוח
-
- קיבל.ה 1474 לייקים
לגמרי. גם נגד לונדון יכל לתת כמה דקות ולא שיחק. עולה תמיד מחויב ומשאיר הכל על הפרקט.יובל כתב:חייב לשחק יותר, בטח במשחקים כאלה שבהם לא כולם מגיעים באנרגיות שיא. ההגנה שלו מדביקה את כולם.
וכשאין אמסלם ורז אדם, הוא נשאר היחיד שיכול לעלות ולשנות מומנטום דרך הגנה
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1451 לייקים
שומר ענק!!!
קל לו מול רכזים שסובלים מכדררת, למזלנו כמעט לכל קבוצה בליגה יש אחד כזה.
כמה לב!!!
קל לו מול רכזים שסובלים מכדררת, למזלנו כמעט לכל קבוצה בליגה יש אחד כזה.
כמה לב!!!
- הפועל
- קיבל.ה 1714 לייקים
- יצירת קשר:
הוא לא כזה שומר גדול. הוא פשוט קרציה שעולה למגרש ותמיד משחק כאילו החיים שלו תלויים באיך ישחק. שבמידה רבה זה נכון, לפחות מקצועית. אין לו כישרון גדול, אין לו גובה, אין לו אתלטיות, והקליעה שלו בינונית. הוא אף פעם לא יהיה כוכב, ותמיד יעדיפו זרים לפניו. אז הוא חייב לתת ממש הכל כשהוא משחק. והוא פשוט עושה את זה, כפרה עליו.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 101 לייקים
לדעתי הוא שומר ענק, גם רז אדם ואמסלם נתנו הכל על המגרש, וההגנה של גיל בני 3 רמות מעל שניהם.הפועל כתב: ↑16 אוקטובר 2022, 22:04 הוא לא כזה שומר גדול. הוא פשוט קרציה שעולה למגרש ותמיד משחק כאילו החיים שלו תלויים באיך ישחק. שבמידה רבה זה נכון, לפחות מקצועית. אין לו כישרון גדול, אין לו גובה, אין לו אתלטיות, והקליעה שלו בינונית. הוא אף פעם לא יהיה כוכב, ותמיד יעדיפו זרים לפניו. אז הוא חייב לתת ממש הכל כשהוא משחק. והוא פשוט עושה את זה, כפרה עליו.
הוא שומר כמו שכתוב בספר (רק עם הגוף) ביחד עם זה שהוא שחקן מאוד זריז הופך אותו לשומר מצוין.
נערך לאחרונה על ידי Matan ב 17 אוקטובר 2022, 10:35, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- יובל
- קיבל.ה 1302 לייקים
בדיוק. הגישה שלו לא הייתה שווה כלום בלי זריזות יוצאת דופן וטכניקה מעולה. לפטור את זה ברצון נטו זה שטחי מאוד ועושה לו עוול.
-
- קיבל.ה 511 לייקים
הייתי מוסיף לתכונות שלו גם זריזות מחשבה. אני חושב שבזה הוא עולה על הרבה מאד שחקנים.
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
בשידור דיברו על זה ששחקנים זרים שרק מגיעים לארץ (היקי אתמול) רואים אותו ואומרים לעצמם ״את זה אני עובר״ ואז אוכלים קש.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1477 לייקים
רודי
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
הוא גם חכם מאוד, גם טכני וגם זריז.
שנה שעברה היה ריבאונד שהוא לקח מהקו בזכות החכמה שלו. כולם עמדו והוא דפק ריצה פנימה ו2 נקודות קלות.
שנה שעברה היה ריבאונד שהוא לקח מהקו בזכות החכמה שלו. כולם עמדו והוא דפק ריצה פנימה ו2 נקודות קלות.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
- הפועל
- קיבל.ה 1714 לייקים
- יצירת קשר:
גם אמסלם זריז, אבל בלי חוכמת המשחק והידע להשתמש בגוף...עזוב, בקיצור אני בגדול מסכים. יש לו כמה תכונות גופניות שמשחקות לטובתו. אבל מה שבאמת יש לו זה הנחישות והרצון. אם לאדם אריאל למשל היה מה שיש לו, היה מבלה הרבה יותר על הפרקט, ואולי לא מגיע אלינו בכלל.Matan כתב: ↑17 אוקטובר 2022, 00:08לדעתי הוא שומר ענק, גם רז אדם ואמסלם נתנו הכל על המגרש, וההגנה של גיל בני 3 רמות מעל שניהם.הפועל כתב: ↑16 אוקטובר 2022, 22:04 הוא לא כזה שומר גדול. הוא פשוט קרציה שעולה למגרש ותמיד משחק כאילו החיים שלו תלויים באיך ישחק. שבמידה רבה זה נכון, לפחות מקצועית. אין לו כישרון גדול, אין לו גובה, אין לו אתלטיות, והקליעה שלו בינונית. הוא אף פעם לא יהיה כוכב, ותמיד יעדיפו זרים לפניו. אז הוא חייב לתת ממש הכל כשהוא משחק. והוא פשוט עושה את זה, כפרה עליו.
הוא שומר כמו שכתוב בספר (רק עם הגוף) ביחד עם זה שהוא שחקן מאוד זריז הופך אותו לשומר מצוין.
- יובל
- קיבל.ה 1302 לייקים
שוב, לא נכון. כמה נחישות ורצון שתשים באדם אריאל, שחקן שזו ממש לא הבעיה שלו, הוא פשוט לא מסוגל להזיז את הרגליים.
-
- קיבל.ה 5940 לייקים
אני מסכים שיש לו נתונים פיזיים שמאפשרים לו לשמור טוב בניגוד לשחקנים אחרים (רז אדם לדוגמה), אבל אני גם מסכים עם המשתמש הפועל שאלה לא נתונים פיזיים כל כך ייחודיים ושאת רוב השחקנים שמחזיקים בנתונים האלה אפשר למצוא בליגות נמוכות.
מה שבאמת מיוחד אצלו זה המאמץ שהוא משקיע והבנת המשחק הגבוהה שלו בצד הזה של המגרש.
מה שבאמת מיוחד אצלו זה המאמץ שהוא משקיע והבנת המשחק הגבוהה שלו בצד הזה של המגרש.
-
- קיבל.ה 141 לייקים
רק שאלה כן נתונים פיזיים חריגים. אנשים לא חושבים על זריזות כעל יכולת אתלטית אבל זה לא פחות יכולת מאשר קפיצה או מהירות בקו ישר. גיל בני זריז בצורה חריגה מאוד, והוא גם הרבה יותר חזק ממה שזה נראה.
כאוהדים הרבה יותר קל לנו לראות את הדברים האלה כרצון או כמלחמה, אבל זה בדרך כלל תלוי בעיקר ביכולת האתלטית של השחקן. ברור שיש שחקנים עם גישה בעייתית ונרפית אבל זה לרוב לא הבעיה, מדובר במקצוענים שבדרך כלל עושים הכי טוב שהם יכולים.
כאוהדים הרבה יותר קל לנו לראות את הדברים האלה כרצון או כמלחמה, אבל זה בדרך כלל תלוי בעיקר ביכולת האתלטית של השחקן. ברור שיש שחקנים עם גישה בעייתית ונרפית אבל זה לרוב לא הבעיה, מדובר במקצוענים שבדרך כלל עושים הכי טוב שהם יכולים.
- סומך
- קיבל.ה 1335 לייקים
בדיוק!!!לאפה בחינם כתב: ↑18 אוקטובר 2022, 16:59 רק שאלה כן נתונים פיזיים חריגים. אנשים לא חושבים על זריזות כעל יכולת אתלטית אבל זה לא פחות יכולת מאשר קפיצה או מהירות בקו ישר. גיל בני זריז בצורה חריגה מאוד, והוא גם הרבה יותר חזק ממה שזה נראה.
ולראייה, אדם אריאל נתן בחיפה זינוק סטייל ג'ונתן דלזל ועדיין יש שטוענים פה באשכול שהוא לא נלחם (כי אין לו רגליים לשמירת לחץ כמו גיל בני)
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 5940 לייקים
כמו שכתבתי, הוא זריז מאוד, אבל יש לא מעט שחקנים בגובה שלו עם זריזות כמו שלו. אני לא חושב שהוא יותר זריז מעדי כהן סבן לדוגמה. הוא אכן חזק מאוד, אבל זה קשור במידה רבה לעבודה קשה מחוץ למגרש. מספיק לראות את הזרועות שלו כדי להבין שזה לא קרה במקרה.לאפה בחינם כתב: ↑18 אוקטובר 2022, 16:59 רק שאלה כן נתונים פיזיים חריגים. אנשים לא חושבים על זריזות כעל יכולת אתלטית אבל זה לא פחות יכולת מאשר קפיצה או מהירות בקו ישר. גיל בני זריז בצורה חריגה מאוד, והוא גם הרבה יותר חזק ממה שזה נראה.
ואני לא חושב שזה רק עבודה קשה. כתבתי במפורש שיש לו הבנת משחק מאוד גבוהה בצד ההגנתי. גם עבודה קשה זה לא ערך בינארי. זה שאדם אריאל מתאמץ לא אומר שרמת המאמץ שלו שווה לזו של בני, על המגרש ומחוצה לו.
ואם אתה רוצה דוגמה לשחקן באמת נטול יכולות פיזיות מרשימות באיזשהי צורה שהיה שומר מצוין, ניצן חנוכי הוא דוגמה קלאסי. בן אדם שהוא סמל ומופת לעבודה קשה וחוכמת משחק.
- DavidSheriff9
- קיבל.ה 191 לייקים
מתבקש ומובן.
לטובתו, ולצערי הרב, אני חושב שכדאי לו לעזוב
שחקן נשמה, הלוואי והיה מקבל יותר דקות (ומצליח לתרום בהן גם התקפית)
https://sport5.co.il/articles.aspx?Fold ... cID=419487מבוקש: מספר קבוצות פנו לגיל בני - ספורט 5
- סומך
- קיבל.ה 1335 לייקים
שיתחיל לקלוע שלשות פנויות לפני שהוא מתחיל לחשוב על מעבר כי כרגע הוא מוגבל בצורה בלתי רגילה.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
חס וחלילה
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1474 לייקים
אוי ואבוי אם הוא הולך. יהיה מהלך כ"כ מטומטם.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
אני לא מסכים. גיל בני היה בורג משמעותי בעונה שעברה. אנחנו צריכים את ההגנה שלו בדיוק כמו למשחקים של אתמול שמובילים ואז יש שבירת מתח.DavidSheriff9 כתב:מתבקש ומובן.
https://sport5.co.il/articles.aspx?Fold ... cID=419487מבוקש: מספר קבוצות פנו לגיל בני - ספורט 5
לצערי העונה מסיבות שאני לא יודע הוא לא מקבל מספיק דקות בזמנים מתאים.
אני בטוח שבהמשך יקבל אותם. העונה ארוכה.
- הפועל
- קיבל.ה 1714 לייקים
- יצירת קשר:
אם כבר הפוך, המעבר ל5 זרים די בוודאות יקטין את הסיכוי שיגדל מספר הדקות שלו.
-
- קיבל.ה 1775 לייקים
אסור לשחרר אותו.
בני זה הסמל של הפועל הזאת.
קטן חזק לוחם ולא מוותר לרגע.
בני זה הסמל של הפועל הזאת.
קטן חזק לוחם ולא מוותר לרגע.
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
ברור שלהשאיר. נשמה טהורה על המגרש.
יחד, רק יחד! 

- רדנקו
- קיבל.ה 1603 לייקים
- רועי גווארה
- קיבל.ה 353 לייקים
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)