בוצע
פידבק על הגרסה החדשה
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
ריווחתי.
באמת נראה הרבה יותר טוב.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
@טקנובוימושקוביץ כתב: ↑29 נובמבר 2020, 07:54 למשל:
https://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?t=2423931
https://www.phpbb.com/customise/db/exte ... r_posts_2/

- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
אני מכיר את כל הקטע של תודות\קרדיטים\נקודות קהילתיות למיניהן.
רלוונטי לנו?
נתקלתי בזה רק בפורומים טכניים למיניהם, שמטבעם בנויים סביב עזרה הדדית.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- DavidSheriff9
- קיבל.ה 190 לייקים
ראשית כל ברכות חמות וסחטין על הביצוע!
כל הכבוד לכל העוסקים במלאכה (פרח! איפה אימוג'י פרח??
)
1. ב"נושאים פעילים" - להוסיף גם בדפדן את הפורום בו קיים האשכול (בכרום אני לא רואה, באייפון כן)
2. האם אפשר לתת לינק "לנושאים פעילים" בתחתית (בקודם היה בטופ) של כל עמוד?
ושוב - תודה וסחטין!
:פרחחחח:
כל הכבוד לכל העוסקים במלאכה (פרח! איפה אימוג'י פרח??

1. ב"נושאים פעילים" - להוסיף גם בדפדן את הפורום בו קיים האשכול (בכרום אני לא רואה, באייפון כן)
ושוב - תודה וסחטין!
קודם כל אני חושב שגיימיפקציה מוסיף הרבה לקהילה ונותן הרבה אינגייג'מנט.
הרבה פעמים גם בפורום הזה מישהו עוזר או מעלה איזה הודעה/תוכן/ניתוח ברמה גבוהה. מהניסיון שלי במקומות אחרים כשאתה רואה משתמשים עם יחס גבוה של "תודות" (או הערכות או איך שלא רוצים לקרוא לזה) יש הלימה כמעט מוחלטת בינו לבין איכות המשתמש, ואז אני יודע את מי לקחת ברצינות.
אני כמובן לא יכול ולא מתכוון להכריח אף אחד להוסיף את זה פה, אבל שווה דיון (גם אם זה פנימי ברמת המנהלים).
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
אבל על מה נודה אחד לשני?מושקוביץ כתב: ↑30 נובמבר 2020, 15:00קודם כל אני חושב שגיימיפקציה מוסיף הרבה לקהילה ונותן הרבה אינגייג'מנט.
הרבה פעמים גם בפורום הזה מישהו עוזר או מעלה איזה הודעה/תוכן/ניתוח ברמה גבוהה. מהניסיון שלי במקומות אחרים כשאתה רואה משתמשים עם יחס גבוה של "תודות" (או הערכות או איך שלא רוצים לקרוא לזה) יש הלימה כמעט מוחלטת בינו לבין איכות המשתמש, ואז אני יודע את מי לקחת ברצינות.
אני כמובן לא יכול ולא מתכוון להכריח אף אחד להוסיף את זה פה, אבל שווה דיון (גם אם זה פנימי ברמת המנהלים).
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
1. אבדוק. מקווה שאפשרי.DavidSheriff9 כתב: ↑30 נובמבר 2020, 14:54 ראשית כל ברכות חמות וסחטין על הביצוע!
כל הכבוד לכל העוסקים במלאכה (פרח! איפה אימוג'י פרח??)
ושוב - תודה וסחטין!
2. ברמת העיקרון אפשר, בפועל אם כל אחד יקבל למעלה ולמטה את כל בקשותיו, לא יישאר מקום על הדף

אני מנצל את ההזדמנות ומזכיר שהלינק הזה, ועוד כמה שימושיים, מסתתרים בתפריט "קישורים מהירים" למעלה מימין.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
אוקיי, אחת מההרחבות שמושקו קישר אליהן נראית כאילו שהיא יכולה לעבוד.
נתקין בהמשך ואז נראה.
נתקין בהמשך ואז נראה.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- DavidSheriff9
- קיבל.ה 190 לייקים
הקטע הוא שהתפריט לא נשאר סטטי בגלילה (וטוב שככה, סתם תופס שטח מסך מיותר) ולכן אם יהיה בתחתית העמוד כפתור כזה (מתחת להודעה האחרונה באשכול, מגיעים אליו בגלילה) - זה יכול להיות סופר שימושי ונוחteknoboy כתב: ↑30 נובמבר 2020, 15:16אני מנצל את ההזדמנות ומזכיר שהלינק הזה, ועוד כמה שימושיים, מסתתרים בתפריט "קישורים מהירים" למעלה מימין.DavidSheriff9 כתב: ↑30 נובמבר 2020, 14:54 2. האם אפשר לתת לינק "לנושאים פעילים" בתחתית (בקודם היה בטופ) של כל עמוד?
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1109 לייקים
ניסיתי לשנות בהגדרות המערכת שאני אגלוש במצב מוסתר כלומר שלא יראו את השם שלי למטה כשאני בפורום, אבל נראה שזה לא עובד... האם הפונקציה הזאת לא באמת עובדת עדיין או שזאת סתם תקלה נקודתית?
אה ואם כבר, אפשר להרחיק את אדום טורקי מהפורום מראש? או במינימום להעיף לו את התמונה הסקסיסטית שגורמת לפורום להראות כאילו אנחנו בfxp?
אה ואם כבר, אפשר להרחיק את אדום טורקי מהפורום מראש? או במינימום להעיף לו את התמונה הסקסיסטית שגורמת לפורום להראות כאילו אנחנו בfxp?
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
הפונקציה עובדת, ונראה לי שספציפית אצלך עובדת כמו שצריך.פרימו לוי כתב: ↑30 נובמבר 2020, 21:04 ניסיתי לשנות בהגדרות המערכת שאני אגלוש במצב מוסתר כלומר שלא יראו את השם שלי למטה כשאני בפורום, אבל נראה שזה לא עובד... האם הפונקציה הזאת לא באמת עובדת עדיין או שזאת סתם תקלה נקודתית?
לגבי התמונה של טורקי, יש מצב שהמנהלים ישוחחו על זה קצת ביניהם.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
אני מצפה שרגע אחרי ההתקנה תעבור על האשכול הודעה-הודעה, ותעשה לייק לכל פעם שסידרתי משהו שביקשו ממני.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 426 לייקים
תגידו לא מגיע למשתמשי הפורום הישן איזה honorary badge ליד השם או משהו
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
- הפועל
- קיבל.ה 1710 לייקים
- יצירת קשר:
אם כבר מגיע לכל אלו שעשר שנים חיכו ליוזר צל"ש על התמדה וסבלנותהגלמוד מלוד כתב: ↑30 נובמבר 2020, 22:00 תגידו לא מגיע למשתמשי הפורום הישן איזה honorary badge ליד השם או משהו
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
כל מילההפועל כתב:אם כבר מגיע לכל אלו שעשר שנים חיכו ליוזר צל"ש על התמדה וסבלנותהגלמוד מלוד כתב: ↑30 נובמבר 2020, 22:00 תגידו לא מגיע למשתמשי הפורום הישן איזה honorary badge ליד השם או משהו
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
- תתאבד כבר
- קיבל.ה 156 לייקים
אדירים שבניתם!
מבקש להחזיר את סדר הפורומים למועצת הפועלים, וולטון, יציע א,קנסו
האצבע כבר כל כך רגילה להישלח לפורום הרלוונטי בלי לחשוב,השינוי הזה באמת ובתצים מעיק
אפשר לבקש גם, וכרגע, בלי סקרים וסירבול של ההסתדרות?
- אני מהנייד, בלי טאפטוק. הדגשתי "אדירים שבניתם"(קיים גם בקוד, מוזמן להסתכל) והיא לא נראית מודגשת
- אחרי עריכת ההודעה זה מביא אותי ללמעלה העמוד, במקום חזרה להודעה שלי.
האצבע כבר כל כך רגילה להישלח לפורום הרלוונטי בלי לחשוב,השינוי הזה באמת ובתצים מעיק
נתקלתי בזה אחרי.teknoboy כתב: ↑28 נובמבר 2020, 18:58אולי, אם תהיה דרישה.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑28 נובמבר 2020, 18:55מעולה *פרח*
יש מצב שוולטון יהיה הפורום השני ואוסישקין השלישי (כמו שהיה במקור)?
לי אישית נראה יותר נכון ככה, וככה סידרתי.
מוזמן לפתוח סקר או משהו (אולי כשיהיו קצת יותר משתמשים).
- אני מהנייד, בלי טאפטוק. הדגשתי "אדירים שבניתם"(קיים גם בקוד, מוזמן להסתכל) והיא לא נראית מודגשת
אנשי הפועל תל אביב כדורסל, הציון שלכם הוא 0. תשתפרו בבקשה - ת.כ, ערב המשחק נגד הפ' ב"ש
כל העוולות אחת הן, והמחשבה שלא כך, היא מקור כל העוולות.
וחוץ מזה, לשם מה נתכנסנו? יאללה הפועל!
- סומך
- קיבל.ה 1326 לייקים
אצלי רואים את הבולדתתאבד כבר כתב:אדירים שבניתם!
נתקלתי בזה אחרי.teknoboy כתב: ↑28 נובמבר 2020, 18:58אולי, אם תהיה דרישה.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑28 נובמבר 2020, 18:55 מעולה *פרח*
יש מצב שוולטון יהיה הפורום השני ואוסישקין השלישי (כמו שהיה במקור)?
לי אישית נראה יותר נכון ככה, וככה סידרתי.
מוזמן לפתוח סקר או משהו (אולי כשיהיו קצת יותר משתמשים).
ואני בעד להשאיר את הסדר החדש. זאת ההיררכיה הנכונה יותר ותתרגלו מהר
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
בדיקה של בולד
עריכה: אני מהמחשב ולא רואה בולד
עריכה: אני מהמחשב ולא רואה בולד
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
אתמול עבד לי, וגם כשעובד בקושי רואים.
עכשיו על פניו לא רואים את זה יותר.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
לא משנה, סידרתי את זה.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
למה להגיד סתם
עכשיו תמצא לי ניסוח נורמלי ולא ממוגדר בעברית לדברים שנוספו מתחת לתמונת פרופיל
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 341 לייקים
לא חושב שכל דבר צריך להיות מתורגם לעברית, אבל אפשר:
"נתן לייק" ו-"קיבל לייק"
או
"פעמים שאהב" ו-"פעמים שנאהב/אהבו"
זה נשמע די דפוק בעברית, ובטח יש ניסוחים יותר טובים מאלה.
אם אפשר להוריד את התאריך והשעה מציטוטים. זה מטמטם לי את המוח *דופק ראש בקיר*
"נתן לייק" ו-"קיבל לייק"
או
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
לגבי העברית באמת לא קריטי, אבל אם הוא קיבל מה שביקש אז שיעזור קצת בחזרהעד המ!!ת הפועל כתב: ↑01 דצמבר 2020, 02:03 לא חושב שכל דבר צריך להיות מתורגם לעברית, אבל אפשר:
"נתן לייק" ו-"קיבל לייק"
או

לגבי חותמת הזמן, עדיין לא ברור לי אם אפשר להוריד, לאט לאט.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- תתאבד כבר
- קיבל.ה 156 לייקים
גולש מהנייד, לא טאפטוק
אני רואה רק את המגיב האחרון, ולא את פותח האשכול
יהיה ממש נחמד לראות גם מי פתח את האשכול מעבר למגיב אחרון לפני לחיצה
עדיין קופץ להודעה הראשונה בתחילת העמוד במקום להישאר על ההודעה שלי אחרי עריכה או פרסום ההודעה
טקנובוי ושאר הצוות תודה
אני רואה רק את המגיב האחרון, ולא את פותח האשכול
יהיה ממש נחמד לראות גם מי פתח את האשכול מעבר למגיב אחרון לפני לחיצה
עדיין קופץ להודעה הראשונה בתחילת העמוד במקום להישאר על ההודעה שלי אחרי עריכה או פרסום ההודעה
טקנובוי ושאר הצוות תודה
אנשי הפועל תל אביב כדורסל, הציון שלכם הוא 0. תשתפרו בבקשה - ת.כ, ערב המשחק נגד הפ' ב"ש
- מילפורד
- קיבל.ה 2328 לייקים
לדעתי הסדר ההיסטורי של פורום הכדורסל מעל וולטון הוא נכון והגיוני , מהר מאוד כולנו נתרגל , לא חושב שצריך להשאיר את העיוות הזה רק בגלל שהתרגלנו לו.
- סומך
- קיבל.ה 1326 לייקים
- סומך
- קיבל.ה 1326 לייקים
לי מפריע שבכותרת של כל תגובה לא מופיע נושא האשכול, אני פותח מלא טאבים של דיונים שמעניינים אותי ואז נכנס לכל טאב ולא יודע לאן נכנסתי, הבנתי שזה תיקון מורכב כי לא בCSS אז רק מציין פה שיהיה.
בנוסף, כשרואים את הפורום בתצוגה של 'נושאים שלא נקראו' בטבלה שנפתחת לא רשום מאיזה פורום הדיון מגיע וזה קצת מבאס.
בנוסף, כשרואים את הפורום בתצוגה של 'נושאים שלא נקראו' בטבלה שנפתחת לא רשום מאיזה פורום הדיון מגיע וזה קצת מבאס.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
רק מזכיר ששני הנושאים ידועים, אבל לא קלים לטיפול כמו חלק מהדברים האחרים.סומך כתב: ↑01 דצמבר 2020, 11:05 לי מפריע שבכותרת של כל תגובה לא מופיע נושא האשכול, אני פותח מלא טאבים של דיונים שמעניינים אותי ואז נכנס לכל טאב ולא יודע לאן נכנסתי, הבנתי שזה תיקון מורכב כי לא בCSS אז רק מציין פה שיהיה.
לאט לאט.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
כשאני עושה לייק זה מעביר אותי עמוד שרשום you have liked this post ומחזיר חזרה, לא ידידותי מי יודע מה 

- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
מזעזע, התכוונת.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
אני אנסה להוסיף את התפריט הזה גם למטה.DavidSheriff9 כתב: ↑30 נובמבר 2020, 15:59הקטע הוא שהתפריט לא נשאר סטטי בגלילה (וטוב שככה, סתם תופס שטח מסך מיותר) ולכן אם יהיה בתחתית העמוד כפתור כזה (מתחת להודעה האחרונה באשכול, מגיעים אליו בגלילה) - זה יכול להיות סופר שימושי ונוחteknoboy כתב: ↑30 נובמבר 2020, 15:16אני מנצל את ההזדמנות ומזכיר שהלינק הזה, ועוד כמה שימושיים, מסתתרים בתפריט "קישורים מהירים" למעלה מימין.DavidSheriff9 כתב: ↑30 נובמבר 2020, 14:54 2. האם אפשר לתת לינק "לנושאים פעילים" בתחתית (בקודם היה בטופ) של כל עמוד?
נראה, בלי נדר.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- תתאבד כבר
- קיבל.ה 156 לייקים
ניתן לעשות שבגלישה בנייד תהיה אפשרות לראות מי הגיב האחרון בכל פורום? הכוונה כשאני נמצא בדף הראשי..
או לחליפין, לאפשר גלישת דסקטופ גם בנייד, כפי שהתאפשר בפורום הקודם?
או לחליפין, לאפשר גלישת דסקטופ גם בנייד, כפי שהתאפשר בפורום הקודם?
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
האם ניתן למחוק הודעה אחרי שהיא הועלתה?
- מילפורד
- קיבל.ה 2328 לייקים
אני מתכוון שהסידור הנוכחי עושה צדק היסטורי עם העיוות שהיה עד עכשיו.