זו בדיוק הכוונה שלי.
אפילו גם דף גדול יותר. מקבל, שם בכיס, פותח ביציע
תעזור להפיץ ל11 האחרונים כדי שיספיקו.shaharot כתב:האם השלטים יהיו מוכנים לדרבי?
נשארו עוד 11 איש (440 שקל בלבד)
חבל לפספס את ההזדמנות ולחכות רק לריינה בשבת.
מציע לחלק את זה. לא להביא 20,000 למשחק אחד. כמו שרשמו למעלה גם שזה 200 שלטים זה מורגש מאוד.7even כתב:כל תרומה עוזרת. כרגע נאסף פלוס מינוס הסכום שהיה דרוש אך כמובן שנשמח לעוד.
עובדים על ההדפסות, תיאם מול המשטרה והארגונים, ובדיקה כמה מהר אפשר להתחיל עם הכל.
ודאי שלא 20 אלף למשחק אחד (לאיזה משחק הפועל הביאה לאחרונה 20 אלף איש?
מקפל שם בכיס. איך ידעו?Asafasraf כתב:אחרי היום, ממש יאשרו להכניס משהו לשער 5...
אתה קצת אובססיבי
פחחחח
אני הלכתי כמה פעמים להפגנות בסביון ומסביב היו את אותם אנשים גם שההודעה יצאה מהארגון וגם שהיא יצאה מגורמים אחרים, אותם אנשים אותם דמויות לדעתי ההבנה שמחאה שמתחילה דווקא לא מהארגוןצ'ימבויקה כתב: ↑13 אוקטובר 2022, 11:39פחחחח
בניגוד אליך אני התאפקתי ולא עשיתי מנוי לראשונה אחרי 20 שנה כי הבנתי לאן אנחנו הולכים. לא הייתי עגל כמו 90% מהמשתמשים פה שעכשיו מארגנים מחאות (שבסבירות גבוהה יושתקו / לא יקבלו תמיכה מאולטראס הפועל).
אני את המקסימום שלי עשיתי בתחילת העונה כשקיבלתי החלטה לא לדרוך בבלומפילד כל עוד הם פה, בזמן שאתה זרקת כדורי ים במחזור הראשון. זה בערך פי 10 ממה שאתה עשית.
ויחד עם זאת, אני מקבל את ההערה שלך, ואני מגבה את המחאה של השלטים, אפילו אתרום.
אחרי הדרבי האחרון זה באמת הולך להיות מאתגר.
עומיט כתב: ↑13 אוקטובר 2022, 13:32אני הלכתי כמה פעמים להפגנות בסביון ומסביב היו את אותם אנשים גם שההודעה יצאה מהארגון וגם שהיא יצאה מגורמים אחרים, אותם אנשים אותם דמויות לדעתי ההבנה שמחאה שמתחילה דווקא לא מהארגוןצ'ימבויקה כתב: ↑13 אוקטובר 2022, 11:39פחחחח
בניגוד אליך אני התאפקתי ולא עשיתי מנוי לראשונה אחרי 20 שנה כי הבנתי לאן אנחנו הולכים. לא הייתי עגל כמו 90% מהמשתמשים פה שעכשיו מארגנים מחאות (שבסבירות גבוהה יושתקו / לא יקבלו תמיכה מאולטראס הפועל).
אני את המקסימום שלי עשיתי בתחילת העונה כשקיבלתי החלטה לא לדרוך בבלומפילד כל עוד הם פה, בזמן שאתה זרקת כדורי ים במחזור הראשון. זה בערך פי 10 ממה שאתה עשית.
ויחד עם זאת, אני מקבל את ההערה שלך, ואני מגבה את המחאה של השלטים, אפילו אתרום.
תתקבל אצל כלל הקהל ולא רק על חלק המזוהים עם הארגון או שער חמש אבל זאת דעתי בלבד. כדור ים לא זרקתי גם כדורגל לא זרקתי גום לא מצית. יותר טיפוס של גלילי נייר. אני מגבה את כל מחאה נגד ההנהלה בכל צורה.
אין לי שום רחמים כלפי הארבע האלו כל פעולה שאדם כזה אחר שהיא לא אלימות פיזי מקובל עליי. מחאת השלטים הלוואי שתתחיל לא מבין את השתהות ואת הרצון בכמות הזויה של שלטים אבל כל צעד מבורך.
לכן לא רואה שום סיבה לחפש אש וריבים פנימיים שיכולים לשרת את אלה שרק רוצים להסית את האש מהם.
פניתי בפרטיRed Wolf כתב: ↑13 אוקטובר 2022, 15:15 צריך כמה מתנדבים, שיעמדו קצת לפני הכניסה לאיצטדיון (נגיד בדשא) ויחלקו שלט לכל מי שרוצה
לדעתי גם אם לא ייתנו להכנס, ויהיו משהו כמו 1000 שלטים זה יכול להתחיל לייצר כותרות ורעש לטובתנו
עריכה:
תדמיין תמונה של מלא שלטים זרוקים על הרצפה של ניסנוב הביתה, כי לא נתנו להכניס את השילוט
לא צריך פה ״עיתונות״ בשביל להשיג את הרעש, להעלות תמונה כזאת לקבוצות השונות בפייסבוק וזה כבר יתחיל
משחק הבא רק על הפרנציפ (הרי בזה הקהל של הפועל הכי טוב) הרבה אנשים ירצו להכנס עם שלט
בתקופת טביב לא הרשו במשחקי הביתבר קולמוסא כתב:למה שלא יתנו להכניס שלטים, דפי a4?
זו ספקולציה שעוברת לכם בראש או משהו מבוסס?
למיטב זכרוני קרה אולי פעם אחת שלא נתנו להכניס חבילה של מאות שלטי קרטון.