Charmander כתב: ↑10 אוקטובר 2022, 15:31
הרגע גיליתי שהיום (ה-10.10) הוא יום הבריאות הנפשית העולמית (world mental health day), מה הסיכוי לבטל את הדרבי בטענה שהוא עלול לפגוע בבריאות הנפשית של אלפי אנשים ועל כן זה יהיה פשע לערוך אותו ביום כזה?
jonati כתב: ↑10 אוקטובר 2022, 13:38
בינתיים התקשורת ה"אדומה" מתגייסת.
צנציפח בכתבה שכל מטרתה היא לחמם את זהבי לדרבי: https://m.ynet.co.il/articles/s1tb28kxo
עמנואל רוזן בן כספית וארי שמאי זה מה שנשאר מהתקשורת האדומה וההאשמות שדומות להאשמות אנטישמיות שאנחנו שולטים בתקשורת.
אז למה אתה מביא קישורים להתססה שלו (לכאורה)?
למה להעניק טראפיק לכתבים שכל המטרה שלהם היא התססה, טינוף והטלת דופי בהפועל?
פעם לדעתי היה דיבור שלא מביאים כאן בפורום קישורים לערוץ מכבי הידוע כספורט5, זה מבחינתי שקול.
jonati כתב: ↑10 אוקטובר 2022, 13:38
בינתיים התקשורת ה"אדומה" מתגייסת.
צנציפח בכתבה שכל מטרתה היא לחמם את זהבי לדרבי: https://m.ynet.co.il/articles/s1tb28kxo
עמנואל רוזן בן כספית וארי שמאי זה מה שנשאר מהתקשורת האדומה וההאשמות שדומות להאשמות אנטישמיות שאנחנו שולטים בתקשורת.
אז למה אתה מביא קישורים להתססה שלו (לכאורה)?
למה להעניק טראפיק לכתבים שכל המטרה שלהם היא התססה, טינוף והטלת דופי בהפועל?
פעם לדעתי היה דיבור שלא מביאים כאן בפורום קישורים לערוץ מכבי הידוע כספורט5, זה מבחינתי שקול.
אני באמת לא מאמין שמישהו פה יראה שיש כתבה על כמה שזהבי לא פוגע ביום של דרבי וייכנס לכתבה של צנציפח רק כי אני שמתי.
המטרה שלי פה הייתה להראות שגם התקשורת ה"אדומה" נרתמת למסע לחילוץ זהבי מהמשבר ושכל החיילים תורמים את שלהם בשביל לעזור.
זה יותר בשביל להמאיס את צנציפח על כל מי שעדיין קורא אותו. בדרך כלל נהוג כשמדברים על כתבה להביא לינק. מצטער זה לא יקרה יותר.
Hapoel_manga כתב:באמת שלא מבין איך סניןר פותח
הזייה להגיד את זה אבל מעדיף את זריהן הנגר שעוד עשה כמה דברים בקריירה על שחקן שעד היום חוץ מלאבד כדורים שום דבר לא הראה.
אני מניח שהמחשבה היא שיהיה מחויב לרדת להגנה ויוכל לצאת למתפרצות עם כוח ומהירות
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
Hapoel_manga כתב:באמת שלא מבין איך סניןר פותח
הזייה להגיד את זה אבל מעדיף את זריהן הנגר שעוד עשה כמה דברים בקריירה על שחקן שעד היום חוץ מלאבד כדורים שום דבר לא הראה.
אני מניח שהמחשבה היא שיהיה מחויב לרדת להגנה ויוכל לצאת למתפרצות עם כוח ומהירות
המחשבה היא אחת- אם בטעות יהיה טוב, לעשות אקזיט ולמכור אותו למרבה במחיר.