מחלקת הנוער 22/23
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
מישהו יודע למה המגרש של אשדוד נראה מושלג?
השחקנים לא מפסיקים להחליק וליפול ..
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
השתקפות של השמש על מגרש סינטטישחר כתב:מישהו יודע למה המגרש של אשדוד נראה מושלג?
"הכי מוכשר שלי מאז מליקסון ורפאלוב": הכירו את דניאל צדיק, הכוכב הבא של הפועל ת"א
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=415743
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=415743
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
למה להחליף מאמן מצליח בנוער באמצע העונה?
נקווה שזו מעידה נקודתית מול קבוצה חזקה
נקווה שזו מעידה נקודתית מול קבוצה חזקה
- רדפוקס
- קיבל.ה 4726 לייקים
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
@פישונט מה המצב שלנו בנוער בשער?
נראה לי למכור שוער נוער זה גם אקזיט טוב, למה ניסנוב לא דוחפים לכיון הזה?
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
שוערים לא נמכרים בהרבה כסף בדרך כלל. השוער הזר של מכ' הוא חריג וצריך גם לזכור שהגיע בהרבה כסף.Chegi כתב:@פישונט מה המצב שלנו בנוער בשער?
המצב כרגע בנוער לא מזהיר. לנמני מ-2005 יש נתונים טובים, יכול להתפתח לשוער ליגת על בטווח הרחוק. דן ארז (2006) שוער נבחר הנערים, לא ראיתי אותו בפעולה. הרבה מחזיקים מעידו שרון (2002) שאצלנו על הספסל אבל מעולם לא הרשים אותי. גליקליך (2003) השוער השלישי בבוגרים, איכזב מאוד בנבחרת הנוער ובכלל נראה בירידה בשליש האחרון של הנוער בעונה שעברה - אולי בעיה מנטאלית כי הוא מוכשר עם אופי טוב שעובד קשה.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
מבאס.. ציפית שיבוא מהספסל איזה ניל אברבנאל להחליף את קיוויפישונט כתב:שוערים לא נמכרים בהרבה כסף בדרך כלל. השוער הזר של מכ' הוא חריג וצריך גם לזכור שהגיע בהרבה כסף.Chegi כתב:@פישונט מה המצב שלנו בנוער בשער?
המצב כרגע בנוער לא מזהיר. לנמני מ-2005 יש נתונים טובים, יכול להתפתח לשוער ליגת על בטווח הרחוק. דן ארז (2006) שוער נבחר הנערים, לא ראיתי אותו בפעולה. הרבה מחזיקים מעידו שרון (2002) שאצלנו על הספסל אבל מעולם לא הרשים אותי. גליקליך (2003) השוער השלישי בבוגרים, איכזב מאוד בנבחרת הנוער ובכלל נראה בירידה בשליש האחרון של הנוער בעונה שעברה - אולי בעיה מנטאלית כי הוא מוכשר עם אופי טוב שעובד קשה.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4726 לייקים
השוער של הנוער זה סיוט. איפה מצאו אותו?
-
- קיבל.ה 5890 לייקים
צריך לסייג את ה"אכזב מאוד" של גליקליך - הוא שיחק רק במשחק הראשון.פישונט כתב: ↑06 אוקטובר 2022, 22:29שוערים לא נמכרים בהרבה כסף בדרך כלל. השוער הזר של מכ' הוא חריג וצריך גם לזכור שהגיע בהרבה כסף.Chegi כתב:@פישונט מה המצב שלנו בנוער בשער?
שוער מאוד מאוד מוכשר בעיני, אבל שוערים, למעט מקרים חריגים, פורצים בגילאים מאוחרים.
- Charmander
- קיבל.ה 432 לייקים
למה לא חשבו על לעשות הצגה כפולה של דרבי הנוער עם דרבי הבוגרים?
גם ככה הבוגרים משחקים בחג, אז אין לאנשים בעיה להגיע מוקדם יותר למגרש, וככה הנוער יהנו מקהל והקהל יהנה מתמורה גדולה יותר לכספו.
גם ככה הבוגרים משחקים בחג, אז אין לאנשים בעיה להגיע מוקדם יותר למגרש, וככה הנוער יהנו מקהל והקהל יהנה מתמורה גדולה יותר לכספו.
המצב בהפועל לא יכול להיות יותר גרוע מזה
מינצברג: "Hold my beer"
מינצברג: "Hold my beer"
-
- קיבל.ה 5890 לייקים
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
חטף גולים מצחיקים גם בהכנה. הוא רמה מעל צרפתי שהחליף אותו וראוי להזדמנות חוזרת לפני המונדיאל בקיץהוקיץ' כתב:צריך לסייג את ה"אכזב מאוד" של גליקליך - הוא שיחק רק במשחק הראשון.פישונט כתב: ↑06 אוקטובר 2022, 22:29שוערים לא נמכרים בהרבה כסף בדרך כלל. השוער הזר של מכ' הוא חריג וצריך גם לזכור שהגיע בהרבה כסף.Chegi כתב:@פישונט מה המצב שלנו בנוער בשער?
שוער מאוד מאוד מוכשר בעיני, אבל שוערים, למעט מקרים חריגים, פורצים בגילאים מאוחרים.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
אגב צדיק הוא שחקן של דודו. הראש בחודרוב, הלב כבר בבלגיה.
״ליאור רפאלוב הבא״.
״ליאור רפאלוב הבא״.
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
ודודו דהאן הוא טפיל חריג? או סתם טפיל
טפיל חריג (Aberrant): טפילים היכולים לחיות רק על פונדקאי ספציפי, ואינם יכולים לעבור לסוג פונדקאי אחר. במקרים שהם עוברים לסוג אחר, כזה שאינם מותאמים אליו (ולכן במקרה זה נקראים "חריגים") הם גורמים נזק לא רק לעצמם אלא גם לתגובה חריפה בגוף הפונדקאי, דבר העלול לגרום למחלה קשה.
טפיל חריג (Aberrant): טפילים היכולים לחיות רק על פונדקאי ספציפי, ואינם יכולים לעבור לסוג פונדקאי אחר. במקרים שהם עוברים לסוג אחר, כזה שאינם מותאמים אליו (ולכן במקרה זה נקראים "חריגים") הם גורמים נזק לא רק לעצמם אלא גם לתגובה חריפה בגוף הפונדקאי, דבר העלול לגרום למחלה קשה.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
אין לי שום דבר נגד דודו דאהן. עושה למחיותו ועושה את זה טוב.
-
- קיבל.ה 1609 לייקים
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
-
- קיבל.ה 1609 לייקים
הפסידו לשתי קבוצות צמרת וניצחו שלישית.
הם אפילו לא קרובים ללהיות בתחתית
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
אני יודע.הם הובסו לא סתם הפסידו וניצחו בקושי רב בבית.אבל כשמחליפים צוות מקצועי שהצליח , באמצע העונה , לפעמים זה עשוי להשפיע על הקבוצה לרעה.
-
- קיבל.ה 105 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4726 לייקים
המסלול שדמארי עשה ב-4 חודשים זה משהו בלתי יאומן, ממאמן נערים א׳ מונה להיות עוזר מאמן של קובי רפואה בסאגת משחקי כוח מתישה ולאחר שזה פוטר החליף תפקידים עם מי שהתחיל את העונה כמאמן הנוער זנדברג רק כדי לעזוב אחרי שבועיים.
להבנתי התכנון מראש של בוקסה היה שזנדברג יהיה עוזר מאמן ודמארי יקבל אל הנוער, אלא שהראשון לא רצה להיות עוזר של רפואה ולכן דמארי קיבל את תפקיד העוזר.
ברגע שרפואה כבר לא היה זנדברג הסכים להיות עוזר של דראפיץ׳ ולכן העבירו את דמארי לנוער, אלא שהוא לא התחיל את העונה עם הנוער, לא עשה איתם מחנה אימון ובטח הרגיש שזה סוג של כיפה אדומה מה שעושים לו ואחרי שקיבל שתי תבוסות בנוער מיריבות לצמרת החליט שנמאס לו להיות השעיר לעזאזל.
זה פשוט שכונה כל הדבר הזה וזה בא על חשבון הנוער.
להבנתי התכנון מראש של בוקסה היה שזנדברג יהיה עוזר מאמן ודמארי יקבל אל הנוער, אלא שהראשון לא רצה להיות עוזר של רפואה ולכן דמארי קיבל את תפקיד העוזר.
ברגע שרפואה כבר לא היה זנדברג הסכים להיות עוזר של דראפיץ׳ ולכן העבירו את דמארי לנוער, אלא שהוא לא התחיל את העונה עם הנוער, לא עשה איתם מחנה אימון ובטח הרגיש שזה סוג של כיפה אדומה מה שעושים לו ואחרי שקיבל שתי תבוסות בנוער מיריבות לצמרת החליט שנמאס לו להיות השעיר לעזאזל.
-
- קיבל.ה 753 לייקים
נכון מאד, וחבל.רדפוקס כתב: ↑09 אוקטובר 2022, 14:02 המסלול שדמארי עשה ב-4 חודשים זה משהו בלתי יאומן, ממאמן נערים א׳ מונה להיות עוזר מאמן של קובי רפואה בסאגת משחקי כוח מתישה ולאחר שזה פוטר החליף תפקידים עם מי שהתחיל את העונה כמאמן הנוער זנדברג רק כדי לעזוב אחרי שבועיים.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 940 לייקים
נשמע כמו מנהל מקצועי כושל ומועדון שחסר מנכ"ל שיש לו מושג בניהול חברה.רדפוקס כתב: ↑09 אוקטובר 2022, 14:02 המסלול שדמארי עשה ב-4 חודשים זה משהו בלתי יאומן, ממאמן נערים א׳ מונה להיות עוזר מאמן של קובי רפואה בסאגת משחקי כוח מתישה ולאחר שזה פוטר החליף תפקידים עם מי שהתחיל את העונה כמאמן הנוער זנדברג רק כדי לעזוב אחרי שבועיים.
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
הבלם של ראשלצ- משהו אוסובסקי, קשור איכשהו לטל אוסובסקי שלנו?
-
- קיבל.ה 5890 לייקים
אחרי כמה הפסדים רצופים קבוצת הנוער חוזרת לנצח, עם 3-1 על ראשון לציון.
רמות, בנימין ואורי עגייב כבשו.
רמות, בנימין ואורי עגייב כבשו.
-
- קיבל.ה 1609 לייקים
-
- קיבל.ה 1609 לייקים
-
- קיבל.ה 5890 לייקים
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
עם כל התקופה הלא יציבה הקבוצה כולה 2 נקודות מהפסגה
למרות הבלגן זה הדבר הטוב היחיד במועדון הרקוב הזה