הטעות הכי גדולה היא של המתכנת שכתב את הקוד הארור שלך.
שאר הליגה 22/23
- רדפוקס
- קיבל.ה 4284 לייקים
-
- קיבל.ה 1848 לייקים
-
- קיבל.ה 1403 לייקים
- De Niro
- קיבל.ה 895 לייקים
גם לשטקוס לא יכלו לשלם.מה שזול יקר.
אם היו באמת רוצים את שניהם כולל את אליאס שלושתם היו היום בהפועל.לכאורה הראו להם את הדרך החוצה , וזה עולה לנו ביוקר מבחינה מקצועית.
עכשיו לתקן מאוחר מידי.אולי בימי שישי ושני.
- סומך
- קיבל.ה 1098 לייקים
-
- קיבל.ה 337 לייקים
-
- קיבל.ה 1049 לייקים
אני לא התייחסתי לגול בכלל.
יש לו אינטיליגנציית משחק מאוד גבוהה ומסירות שלא רואים אצל חלוץ בד״כ (דוגמא קטנה- הבישול שלו לגול של דוידה באשדוד בעונה שעברה, או הבישול בעקב לפלומיין בטרנר)
- הפוסט קיבל לייק אחדDe Niro
- De Niro
- קיבל.ה 895 לייקים
אנחנו רק יכולים לחלום על חלוץ כמו אזולאי ,
קשר כמו אליאס ושוער כמו שטקוס.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4284 לייקים
-
- קיבל.ה 2054 לייקים
שמע אתה לא מצחיק אלא אפילו הפוך, דיי מעיקDe Niro כתב:אנחנו רק יכולים לחלום על חלוץ כמו אזולאי ,
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
למי שרוצה לשמוע קצת על המרחק האדיר שלנו מהגדולות, מוזמן להקשיב לפודקסט עם הדאטה סקאוט של מכבי חיפה
- הפוסט קיבל לייק אחדסומך
-
- קיבל.ה 1443 לייקים
-
- קיבל.ה 2270 לייקים
מי צריך את כל זה כשיש את ניסנוב..יצחק ניסנוב! דה מאסטר
-
- קיבל.ה 1848 לייקים
חיפה זה תופעה, איך קבוצה שמשחקת ככה נגד יובה ופאריס (תפסיד פה בסוף כנראה) מפסידה לריינה והפועל ירושלים זה על גבול הלא הגיוני
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 876 לייקים
אני זוכר היטב את הקמפיין שלנו
הדקות הטובות שלהם, טובות יותר ואיכותיות יותר מהדקות הטובות שלנו… לנו היה יותר מזל…
אבל גם היום וגם נגד פריז יש להם דקות של כדורגל שמיימי בקנה מידה ישראלי
יש שם איכות בלתי רגילה, הם פגעו בכל הזרים.
הדקות הטובות שלהם, טובות יותר ואיכותיות יותר מהדקות הטובות שלנו… לנו היה יותר מזל…
אבל גם היום וגם נגד פריז יש להם דקות של כדורגל שמיימי בקנה מידה ישראלי
יש שם איכות בלתי רגילה, הם פגעו בכל הזרים.
-
- קיבל.ה 1848 לייקים
וזו יובנטוס הגדולה? אם איך שהיא נראית אני בספק אם אפילו פה היא לוקחת אליפות
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1234 לייקים
אני לא רואה את המשחק,
אבל אני כן רואה את הליגה האיטלקית,
ואני אומר לך שיש סיכוי שהיא באמת לא לוקחת.
זאת היובנטוס הכי גרועה שאני זוכר.
כשהגענו למשחק מולם השבוע (מילאן), זה הרגיש קצת כמו שבטח אוהדי מכבי הרגישו לפני הדרבי.
פשוט לא היה שום מתח, פחד או חשש.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 2054 לייקים
זה נראה סבוטאז של יובה...
-
- קיבל.ה 2054 לייקים
כי יותר קל לעלות לשחק במשחק כזה מאשר למשחק בליגה שאתה פיבוריט גדולרק הפועל כתב:חיפה זה תופעה, איך קבוצה שמשחקת ככה נגד יובה ופאריס (תפסיד פה בסוף כנראה) מפסידה לריינה והפועל ירושלים זה על גבול הלא הגיוני
-
- קיבל.ה 1443 לייקים
וואי .. כל כך. שחקנים עומדים והולכים . בקטע הזוי .לירון האדום כתב:זה נראה סבוטאז של יובה...
Sent from my iPhone using Tapatalk
- הפוסט קיבל לייק אחדלירון האדום
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1234 לייקים
שוב, בלי לראות,
זה לא.
הם ככה רוב העונה.
בנוסף, הם בטח גמורים מעייפות.
זה לא.
הם ככה רוב העונה.
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 1443 לייקים
ממה?KingAlpaca כתב:שוב, בלי לראות,
זה לא.
הם ככה רוב העונה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- De Niro
- קיבל.ה 895 לייקים
יובנטוס קבוצת מרכז טבלה העונה באיטליה לא מעבר.
הם כבר עונה שלישית ברציפות רחוקים משיאם.
יש הרבה קבוצות , למעשה כל השישייה המובילה באיטליה , שהן הרבה יותר טובות מיובה.
למכ' חיפה יש סיכוי אמיתי למקום שלישי.
הבעיה שמכ' חיפה במשחקי החוץ בליגה היא קבוצה אחרת לגמרי מבחינה מנטלית.
הם כבר עונה שלישית ברציפות רחוקים משיאם.
יש הרבה קבוצות , למעשה כל השישייה המובילה באיטליה , שהן הרבה יותר טובות מיובה.
למכ' חיפה יש סיכוי אמיתי למקום שלישי.
הבעיה שמכ' חיפה במשחקי החוץ בליגה היא קבוצה אחרת לגמרי מבחינה מנטלית.
נערך לאחרונה על ידי De Niro ב 11 אוקטובר 2022, 20:50, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1678 לייקים
לא ראיתי חצי ראשון
גם הקופים זרקו אבוקות וכדורים למגרש 8 פעמים כדי לצמצם את פערי התקציב באופן לגיטימי כמו ארגון האוהדים הטוב והתומך בארץ?
גם הקופים זרקו אבוקות וכדורים למגרש 8 פעמים כדי לצמצם את פערי התקציב באופן לגיטימי כמו ארגון האוהדים הטוב והתומך בארץ?
- הפוסט קיבל לייק אחדAsafasraf
-
- קיבל.ה 399 לייקים
כמו שאפשר לנצח את צלסי ופארמה ומילאן ולהפסיד לאשדוד ולהפועל פתח תקווה.לירון האדום כתב: ↑11 אוקטובר 2022, 20:44כי יותר קל לעלות לשחק במשחק כזה מאשר למשחק בליגה שאתה פיבוריט גדולרק הפועל כתב:חיפה זה תופעה, איך קבוצה שמשחקת ככה נגד יובה ופאריס (תפסיד פה בסוף כנראה) מפסידה לריינה והפועל ירושלים זה על גבול הלא הגיוני
- בז'רנו
- קיבל.ה 568 לייקים
מה שאותי באמת מדכא זה לראות את מכבי ואת חיפה, ולהבין שאין לנו שחקן אחד שיכול בכלל להתלבש ב 18 שלהן..
תודה לשרמוטות ניסנוב,תושב,גרינברג ובוקסה
תודה לשרמוטות ניסנוב,תושב,גרינברג ובוקסה
-
- קיבל.ה 1848 לייקים
קצת מצחיק להזכיר את 2 הקבוצות כרגע באותו משפט אחת מתלהבת מניצחונות על בני ריינה והפועל עם הניסנובס והשנייה בליגת האלופות ואולי תנצח את יובה (גם אם מכביתיקח אליפות בסוף) מכבי של השנים האחרונות מועדון דיי כושל
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1234 לייקים
הם קבוצה קצרה, זקנה, והיה להם משחק לפני שבוע, קרב לפני כמה ימים מול מילאן ועכשיו זה.
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- בז'רנו
- קיבל.ה 568 לייקים
צודק בהחלט ועדיין אף אחד מהפועל לא נכנס אצלם ב18.
ואם כבר אנחנו בשוונג- לא בטוח שגם לבאר שבע אנחנו מכניסים יותר משחקן אחד או 2 ל 18
-
- קיבל.ה 110 לייקים
הירוקים הארורים האלה לא יכולים לגדל ביצים גם במשחקי הליגה? תמחקו את החיוך היהיר והמדושן עונג של הצהובים הנבלות
-
- קיבל.ה 1848 לייקים
- בז'רנו
- קיבל.ה 568 לייקים
עמיחי שפיגלר: מכבי חיפה כובשת את אירופה
טפו עליו ועליהם
טפו עליו ועליהם
-
- קיבל.ה 337 לייקים
לא ראיתי את המשחק, אבל הם כל העונה חלשים, הם מקום 8 עם 10 נקודות מנפולי ואיבדו מלא נקודות מול קבוצות תחתית.לירון האדום כתב: ↑11 אוקטובר 2022, 20:43 זה נראה סבוטאז של יובה...
- הפוסט קיבל לייק אחדDe Niro
זה משפט קצת מזלזל. אני לגמרי מבין את התיסכול שלנו, ואנחנו מחפשים כל דרך ״לדרוך״ על הכבוד של מכבי. אבל צריך להיזהר שלא נהיה פתטיים.
1. מכבי ״התלהבו״ מנצחון על ריינה. ריינה ניצחה את חיפה. אז מה גורם לך לטעון שאי אפשר להזכיר את שתיהן באותו משפט? גם אם אחת טובה יותר, שתיהן בליגה משלהן.
2. אני מאחל לנו להיות כושלים כמוהם. מאחל לנו שאוהדים של קבוצות אחרות יסתלבטו על איך שאנחנו מתלהבים מכל הנצחונות האלה בדרבי ועל שאר הקבוצות.
-
- קיבל.ה 1848 לייקים
העניין הוא שאני לא מקנא בקבוצה עם תקציב של 150 מיליון שקל שמפסידה אליפויות ולא עושה אירופה, אם הפועל הייתה בתקציב כזה והישגים כאלה לא הייתי שמח בכלל ברור שביחס להפועל היא קבוצת על (כל קבוצה כרגע כמעט) מה שכן מעצבן זה קבוצות כמו ריינה והפועל ירושלים שעם תקציב נמוך משלנו ועדיין ניצחו את מכבי חיפהBelos כתב: ↑11 אוקטובר 2022, 22:12זה משפט קצת מזלזל. אני לגמרי מבין את התיסכול שלנו, ואנחנו מחפשים כל דרך ״לדרוך״ על הכבוד של מכבי. אבל צריך להיזהר שלא נהיה פתטיים.
1. מכבי ״התלהבו״ מנצחון על ריינה. ריינה ניצחה את חיפה. אז מה גורם לך לטעון שאי אפשר להזכיר את שתיהן באותו משפט? גם אם אחת טובה יותר, שתיהן בליגה משלהן.
2. אני מאחל לנו להיות כושלים כמוהם. מאחל לנו שאוהדים של קבוצות אחרות יסתלבטו על איך שאנחנו מתלהבים מכל הנצחונות האלה בדרבי ועל שאר הקבוצות.
-
- קיבל.ה 47 לייקים
אתה לא מקנא בקבוצה שבאה למגרש בשביל לנצח? שלאוהדים יש צ'אנס לחזור הביתה שמחים?רק הפועל כתב: ↑11 אוקטובר 2022, 22:14העניין הוא שאני לא מקנא בקבוצה עם תקציב של 150 מיליון שקל שמפסידה אליפויות ולא עושה אירופה, אם הפועל הייתה בתקציב כזה והישגים כאלה לא הייתי שמח בכלל ברור שביחס להפועל היא קבוצת על (כל קבוצה כרגע כמעט) מה שכן מעצבן זה קבוצות כמו ריינה והפועל ירושלים שעם תקציב נמוך משלנו ועדיין ניצחו את מכבי חיפהBelos כתב: ↑11 אוקטובר 2022, 22:12זה משפט קצת מזלזל. אני לגמרי מבין את התיסכול שלנו, ואנחנו מחפשים כל דרך ״לדרוך״ על הכבוד של מכבי. אבל צריך להיזהר שלא נהיה פתטיים.
עדיף להיות עשיר ובריא מאשר עני וחולה.
10 שנים אוכלים חרא מהקבוצה הזאת רק בשביל לאכול עוד חרא. 8 שנים לא ניצחת דרבי. אוכלים תבוסות משפילות על ימין ועל שמאל. אני לא בן אדם שמקנא, אבל באלוהים לראות מה ההבדל בין מכבי להפועל זה בלתי נסבל.
בלי קשר חיפה קבוצה נדירה עם 2-0 על יובנטוס שהיה יכול גם להיגמר 4.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1234 לייקים
אני הכי מקנא בקבוצות עם תקציב של 150 מיליון שקלרק הפועל כתב: ↑11 אוקטובר 2022, 22:14העניין הוא שאני לא מקנא בקבוצה עם תקציב של 150 מיליון שקל שמפסידה אליפויות ולא עושה אירופה, אם הפועל הייתה בתקציב כזה והישגים כאלה לא הייתי שמח בכלל ברור שביחס להפועל היא קבוצת על (כל קבוצה כרגע כמעט) מה שכן מעצבן זה קבוצות כמו ריינה והפועל ירושלים שעם תקציב נמוך משלנו ועדיין ניצחו את מכבי חיפהBelos כתב: ↑11 אוקטובר 2022, 22:12זה משפט קצת מזלזל. אני לגמרי מבין את התיסכול שלנו, ואנחנו מחפשים כל דרך ״לדרוך״ על הכבוד של מכבי. אבל צריך להיזהר שלא נהיה פתטיים.
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- הפוסט קיבל לייק אחדאדום