רוסטר לעונה הבאה
-
- קיבל.ה 490 לייקים
מניח שמגיע החילוף קבוע. מישהו יכול לפרט על הכושר הנוכחי שלו?
- הפועל
- קיבל.ה 1707 לייקים
- יצירת קשר:
נתן מספרים מעולים שנה שעברה בצרפת. סטטיסטיקה של מכונת קליעה.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 100 לייקים
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
ג'ורדן מקריי שחקן שאני מאוד אוהב עוד מהקולג'ים. שיחק במכללה עם ג'רון מיימון אגב.
סקורר מאוד מאוד מוכשר, קלעי טוב, אם כי לא ברמה של יאנג, אבל בניגוד ליאנג הוא גם מוביל כדור ומסוגל לייצר לעצמו ביעילות.
קוריוז קטן, בראיון שעשה תומר גינת עם האוזמן אחרי החתימה בהפועל, בתשובה לשאלה מי השחקן הכי טוב ששיחקת איתו, גינת ענה: "ג'ורדן מקריי".
סקורר מאוד מאוד מוכשר, קלעי טוב, אם כי לא ברמה של יאנג, אבל בניגוד ליאנג הוא גם מוביל כדור ומסוגל לייצר לעצמו ביעילות.
קוריוז קטן, בראיון שעשה תומר גינת עם האוזמן אחרי החתימה בהפועל, בתשובה לשאלה מי השחקן הכי טוב ששיחקת איתו, גינת ענה: "ג'ורדן מקריי".
-
- קיבל.ה 100 לייקים
נשמע טוב ובעיקר נשמע שלא מחפשים מחליף זמני.הוקיץ' כתב: ↑22 ספטמבר 2022, 23:07 ג'ורדן מקריי שחקן שאני מאוד אוהב עוד מהקולג'ים. שיחק במכללה עם ג'רון מיימון אגב.
יודע לספר איך הוא בהגנה?
-
- קיבל.ה 171 לייקים
-
- קיבל.ה 186 לייקים
מקריי שחקן מעולה. קשה לי להתייחס לזה מקצועית.
יאנג קלעי אדיר ומחובר מאוד לקבוצה, הוא נכס.
חבל לי לשמוע שזה הולך לכיוון של פרידה ממנו, בטח שעוד לא ברורה (ולפחות לא פורסמה) משמעות הפציעה שלו.
חבל לי לשמוע שזה הולך לכיוון של פרידה ממנו, בטח שעוד לא ברורה (ולפחות לא פורסמה) משמעות הפציעה שלו.
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
האמת שכבר עברו כמה שנים מאז שראיתי אותו לאחרונה אז אני לא יודע להגיד מה מצבו היום, אבל לפחות בעבר הוא היה שומר לא רע.Maor כתב: ↑22 ספטמבר 2022, 23:24נשמע טוב ובעיקר נשמע שלא מחפשים מחליף זמני.הוקיץ' כתב: ↑22 ספטמבר 2022, 23:07 ג'ורדן מקריי שחקן שאני מאוד אוהב עוד מהקולג'ים. שיחק במכללה עם ג'רון מיימון אגב.
יודע לספר איך הוא בהגנה?
בעיקר היה מאוד אקטיבי בניסיון לחטוף כדורים עם הידיים הארוכות שלו, אבל גם מזיז רגליים בסדר.
-
- קיבל.ה 511 לייקים
יש דעות שונות של הרופאים, בין ניתוח וסיום העונה, לבין השבתה לפחות לחודשיים שלושה ללא ניתוח.feigenbaum99 כתב: ↑23 ספטמבר 2022, 00:43 מקריי שחקן מעולה. קשה לי להתייחס לזה מקצועית.
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
-
- קיבל.ה 530 לייקים
נקרע בין הרומנטיקה לאפשרות המעניינת הזאת
איך לכזה שחקן אין קבוצה בשלב כזה של העונה ?
איך לכזה שחקן אין קבוצה בשלב כזה של העונה ?
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
אני משער שהוא פשוט מחכה לחוזה מספיק טוב.
יש המון שחקנים מעולים בלי חוזה עדיין. לדוגמה ג'יילן אדאמס שהיה בירושלים שנה שעברה.
יש המון שחקנים מעולים בלי חוזה עדיין. לדוגמה ג'יילן אדאמס שהיה בירושלים שנה שעברה.
-
- קיבל.ה 171 לייקים
בעידן הטוויטר - יתכן שזה מסתמן כרמז של מקריי לקראת הגעה לארץ
אני מפסיד, מנצח- עד המוות הפועל!
-
- קיבל.ה 100 לייקים
-
- קיבל.ה 419 לייקים
- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
סליחה על הבורות אבל לא מכיר אותו מה החוזקות שלו לעומת יאנג ?
חופש לפורום שדים מPELEGES
-
- קיבל.ה 2383 לייקים
אין ספק שהקבוצה של עכשיו במקרה הכי גרוע מסיימת בעונה שעברה כסגנית (לדעתי לוקחת אליפות) וסביר להניח שעם גביע ביד, (ואני לא אומר כלום לגביי העונה הזו, עדיין)
-
- קיבל.ה 171 לייקים
חתם רשמי
אני מפסיד, מנצח- עד המוות הפועל!
-
- קיבל.ה 530 לייקים
לא יודע איך העונה הזאת תתפתח ואיך תיגמר אבל בנתיים כיף אחד גדול
רכשתי היום זוג מנויים לאירופה בנוסף למנויים לליגה (היה פשוט כיף אחד גדול נגד קרית אתא)
פשוט ההפך הגמור מהכדורגל שהוא חתיכת סבל
רכשתי היום זוג מנויים לאירופה בנוסף למנויים לליגה (היה פשוט כיף אחד גדול נגד קרית אתא)
פשוט ההפך הגמור מהכדורגל שהוא חתיכת סבל
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
סתם מעניין מי הסוכן של לוטן אמסלם שמעון?
- Mr.china
- קיבל.ה 203 לייקים
לוטן הושאל לגליל עליון
בהצלחה, שיקבל מספיק דקות
בהצלחה, שיקבל מספיק דקות
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
זו ההודעה שפותחת את הנושא. עכשיו שנראה שהסגל סגור אפשר להגיד וואו, איזה יופי של תוצאה! כל הכבוד להנהלהארבעת המופלאים כתב: ↑24 מאי 2022, 06:03 חתומים:
בר
זלמנסון
גיל בני
רז אדם
אמסלם (להשאיל)
------------------------------
זרים:
הלוואי שנצליח להאריך חוזה ל:
ג'קובן (אין עדיין אישור רשמי להארכה)
יאנג
טוקוטו
------------------------------
על הבסיס הזה צריך להוסיף:
סנטר תותח !!!
זר חמישי לגיבוי (ולאירופה - נקווה), שיכול לשחק במספר עמדות
גל מקל
פורוורד ישראלי - קולשוב או אחר
זה סגל עמוק, איכותי, ועם איזונים במקומות הנכונים (זר גיבוי, מקל שיחלק דקות עם ג'קובן כדי לשמור על שניהם). אם באמת כל זה יתגשם, נעשה סוף סוף את קפיצת המדרגה שכולנו כל כך מחכים לה.
האם כל זה יהיה אפשרי כספית? אני לא בטוח, אבל אולי כן עם הגדלת התקציב שכבר הצהירו עליה ואולי גיוס כספים נוספים.
עם הזמן הייאוש נעשה יותר נוח