צה"ל הוא ארגון טרור
- its-sick
- קיבל.ה 1103 לייקים
אין לי שום כוונה להוריד מישהו מהנודניקים. אני אפסיד קצת צחוקים, אבל יישארו לי יותר תאי מוח.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
- its-sick
- קיבל.ה 1103 לייקים
כל מי ששירת בצה"ל הוא ראסמי טרוריסט, אבל הכי גרועים הם אלו שבילו את שנות הטרור שלהם בשטחים הכבושים
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
لا إله
- בז'רנו
- קיבל.ה 310 לייקים
- its-sick
- קיבל.ה 1103 לייקים
הטרור הצה"לי הרבה יותר מפחיד מזה.
עובדתית, צה"ל רוצח עשרות ילדים כל שנה. מתים. ילדים. עשרות.
מה אתה הראית פה? כמה פצועים קל? צה"ל צוחק לחובבנות הזו בפרצוף.
עובדתית, צה"ל רוצח עשרות ילדים כל שנה. מתים. ילדים. עשרות.
מה אתה הראית פה? כמה פצועים קל? צה"ל צוחק לחובבנות הזו בפרצוף.
لا إله
لا إله
- its-sick
- קיבל.ה 1103 לייקים
הרי אם הייתי מביא פה אחד מאלפי המקרים של פצוועים קל חפים מפשע פלסטינים שיש כל שנה מידי צה"ל, היית לועג לי.
חיילי צה"ל יורים בין כוונות על חפים מפשע דרך קבע, מאות הקורבנות לא מתים מכאב לב על הכיבוש.
חיילי צה"ל יורים בין כוונות על חפים מפשע דרך קבע, מאות הקורבנות לא מתים מכאב לב על הכיבוש.
لا إله
لا إله
- בז'רנו
- קיבל.ה 310 לייקים
- Scofield
- קיבל.ה 146 לייקים
לא מפריע לך שכלכך הרבה אנשים שיש להם איתך במשותף משהו כלכך מרכזי לחיים כמו האהדה להפועל, הם יושבים איתך באותו יציע מדי שבוע, והעניין המשותף הזה זה גם מה שמביא אותך לפורום הזה בסופו של דבר, אתם מקללים אותו שופט ומתחבקים בגול בדרבי, הם לדבריך "טרוריסטים"? איך זה מסתדר ואיך אתה אוהד הפועל? אמור להיות לך טיפה סנטימנטים לאחים שלך ליציע, אז לכנות כלכך הרבה בכינוי הזה, בוא זה לא סבבה. פרובוקציה מיותרת. איך אתה מגיע למשחקים בכלל? הרבה "טרוריסטים" שומרים שם על הסדר בחלק גדול מהמקרים. הרבה מהם איתך ביציע, הרבה מהם שהיו כאלה בעבר מנהלים את הכדורגל פה בכלל. הם בכל מקום במדינה, גם רוב מי שמנהל אותה שירת בצה"ל. זה לא נוגד כמה עקרונות אצלך?
בלי קשר שבלעדי ה"טרוריסטים" האלה לא הייתה כיפת ברזל שתשמור על הבתים של כולנו, שלא יפגעו מאיזה טיל או שניים שמתעופפים פה מדי קיץ. אבל זה בטח עלה פה בדיון ואני מאמין שתיהיה לך תשובה מתחכמת כי להכניס היגיון לאנשים שמדברים כמוך זה די קשה.
אגב, אני ביליתי את השירות שלי בשטחים האלה שאתה מדבר עליהם. יש לי (או היה לי) גם חבר קרוב לפלוגה שנרצח בהם תוך כדי השירות הזה. מחבל מהשטחים רצח אותו. טוב לדעת שאנחנו מוגדרים בסוף כ"טרוריסטים".
הפועל זה מיום הולדתי
הפועל תל אביב עד יום מותי
השורה הקבועה
השורה הקבועה
- הפוסט קיבל לייק אחדHaunter
- Haunter
- קיבל.ה 355 לייקים
כתבת יפה אבל אין לך מה לנסות לשכנע טרול במילים הגיוניות כי הוא תמיד ימצא את הדרך לעשות על זה צחוקים
חופש לפורום שדים מPELEGES
- הפוסט קיבל 4 לייקיםScofield • Tenacious D • לירון האדום • Asafasraf
- its-sick
- קיבל.ה 1103 לייקים
א. כמו שאמרתי, גם אני טרוריסט. גם אני ביצעתי פשעי מלחמה בשטחים הכבושים. למה אני צריך לחשוב על רגשות "אוהדי הפועל" שלא מודעים להיותם טרוריסטים, כשהרגשות שלי כאדם עם מצפון לא נקי נפגעים הרבה יותר?
ב. מי שסופר לפלסטינים את המקרים של פצועים קל ולא סופר לצה"ל את המקרים של פצועים קל הוא מוטה. כי הרי צה"ל פוגע בפי מאה יותר אנשים: הן קל, הן בינוני, הן קשה והן מוות.
ב. מי שסופר לפלסטינים את המקרים של פצועים קל ולא סופר לצה"ל את המקרים של פצועים קל הוא מוטה. כי הרי צה"ל פוגע בפי מאה יותר אנשים: הן קל, הן בינוני, הן קשה והן מוות.
لا إله
لا إله
- Scofield
- קיבל.ה 146 לייקים
אבל צה״ל הוא צבא הגנה. כל עוד הוא לא מותקף, הוא לא תוקף. כשהפלסטינים מורידים נשק צה״ל מוריד. במקרה הפוך, אם צה״ל יוריד, כנראה שנושמד די זריז. ככזה צבא, מן הסתם שאנשים חפים מפשע ייפגעו. אני שמח שהצבא הזה יודע להגיע עפ פינצטה למי שהוא באמת צריך, ולוקח בחשבון שאנשים חפים מפשע יפגעו, בתקווה שכמה פחות מהם. זה לא קורה כמעט באף צבא היום, אגב. אם מדינה אחרת הייתה מותקפת בצורה כזו בוטה (פאקינג יורים טילים על בתים של אזרחים, ללא הבחנה, זה אבסורד להגיד את זה בכלל) - אני מעריך שהפגיעה בחפים מפשע הייתה אפילו יותר גדולה. ככה שההשוואה הזו של פגיעה בחפים מפשע מהצד הישראלי אל מול פגיעה בחפים מפשע מהצד הפלסטיני היא דפוקה בבסיס שלה ובכלל לא רלוונטית כשהמטרה המוצהרת של צד אחד זה לפגוע באנשים חפים מפשע, לא משנה בכלל במי (בין אם זה ירי טילים או בין אם זה פיגועי התאבדות בתל אביב) והמטרה של הצד השני היא פגיעה ביעדי טרור, כשזה מתבצע תוך כל המאמצים האפשריים שלו לפגוע בחפים מפשע, התראות מראש על תקיפה וביטולי תקיפות אם מזהים שמישהו שלא תורם לטרור, יפגע.its-sick כתב: ↑23 ספטמבר 2022, 17:56 א. כמו שאמרתי, גם אני טרוריסט. גם אני ביצעתי פשעי מלחמה בשטחים הכבושים. למה אני צריך לחשוב על רגשות "אוהדי הפועל" שלא מודעים להיותם טרוריסטים, כשהרגשות שלי כאדם עם מצפון לא נקי נפגעים הרבה יותר?
אני בטוח שגם ערכת חישוב, יצא בדיוק פי 100.
זה הצבא הכי מוסרי בעולם ואני גאה שאלה הערכים שלו.
ולא ענית על השאלה המרכזית שתיארתי בהודעה פה למעלה (זו ההודעה הראשונה שלי אי פעם בדיון הזה), איך אתה אוהד הפועל, עם מה כל שנלווה לזה, אם זה כלכך נוגד את העקרונות שלך? אתה מוקף ״טרוריסטים״ שלא מודעים להיותם כאלה (לדבריך), בניגוד אליך, ושלא נדע, גם תומכים בארגון הזה עד היום. אגב, אני מהמר גם שאם תעשה משאל ביציע, או בין שחקני/הנהלת הקבוצה, הרוב הגדול יסכימו איתך שצה״ל הוא צבא מוסרי ומדינת ישראל לא יכולה להתקיים בלעדיו. רובם הגדול ״טרוריסטים״ ולא מודעים לכך (הם גם מנהיגים את המדינה שאתה חי בה).
אלה האנשים שאתה חולק איתם את היציע, ובכללי חלק כלכך מרכזי בחיים שלך? או שאתה סתם פה כדי להטריל וליצור פרובוקציות עם דעות קיצוניות, ואין לך קשר להפועל תל אביב או לאהדה אליה. במקרה כזה, תעדכן.
הפועל זה מיום הולדתי
השורה הקבועה
השורה הקבועה
- pelegs
- קיבל.ה 834 לייקים
כל הקלישאות והשאלות הללו נענו כאן ובוולטון כ"כ הרבה פעמים שזה מביך
חופש לפלסטין
כל הכוח למעמד העובדים
كل القوة للطبقة العاملة
الحرية لفلسطين
ضد الصهيونية, الرجعية العربية والإمبريالية
נגד הציונות, הריאקציה הערבית והאימפריאליזם

- הפוסט קיבל לייק אחדKingAlpaca
- its-sick
- קיבל.ה 1103 לייקים
צה"ל הוא צבא כיבוש. והוא תוקף כל הזמן, רק שישראלים אוהבים לשקר לעצמם שהוא מוסרי. אנשים לא אוהבים להסתכל במראה או על הילדים שלהם ולראות טרוריסט, אז יש להם צורך עמוק לחיות בשקר.
יש עשרות דוגמאות לתוקפנות הקבועה של צה"ל, קנסו לא המקום לספור את כולם. חברון תחת מצור יום יומי כבר שנים, כשכל מרכז העיר חסום לתנועה. זו תוקפנות. במסאפר יטא הצבא מתאמן בירי בתוך שטחי המגורים, ולא מרשה הבאת מים לתושבים. כשאנשי שמאל מביאים מים באוטו, מחרימים אותם. זו תוקפנות. צה"ל הורג עשרות ילדים כל שנה ביהודה ושומרון: זאת לא הגנה. זה טרור. ישראל מכניסה אלפי אנשים למעצר מנהלי של שנים בלי משפט, כולל סופרים ואנשי תיאטרון שכותבים נגד הכיבוש. זו תוקפנות, זה טרור.
אני חי במדינה נאצית נגד רצוני. אין לי ברירה. הוריי והורי אשתי צריכים אותנו. הילדים יילכו לצבא לפני שההורים ימותו. הילדים שלי יהיו טרוריסטים כמו שאני הייתי. החיים שלי פה במדינה הלא מוסרית הזו, ואני חי את החיים, שזה כולל לאהוב את הפועל.
יש עשרות דוגמאות לתוקפנות הקבועה של צה"ל, קנסו לא המקום לספור את כולם. חברון תחת מצור יום יומי כבר שנים, כשכל מרכז העיר חסום לתנועה. זו תוקפנות. במסאפר יטא הצבא מתאמן בירי בתוך שטחי המגורים, ולא מרשה הבאת מים לתושבים. כשאנשי שמאל מביאים מים באוטו, מחרימים אותם. זו תוקפנות. צה"ל הורג עשרות ילדים כל שנה ביהודה ושומרון: זאת לא הגנה. זה טרור. ישראל מכניסה אלפי אנשים למעצר מנהלי של שנים בלי משפט, כולל סופרים ואנשי תיאטרון שכותבים נגד הכיבוש. זו תוקפנות, זה טרור.
אני חי במדינה נאצית נגד רצוני. אין לי ברירה. הוריי והורי אשתי צריכים אותנו. הילדים יילכו לצבא לפני שההורים ימותו. הילדים שלי יהיו טרוריסטים כמו שאני הייתי. החיים שלי פה במדינה הלא מוסרית הזו, ואני חי את החיים, שזה כולל לאהוב את הפועל.
لا إله
لا إله
- Scofield
- קיבל.ה 146 לייקים
כל הפעילות של צה״ל (בין היתר הדברים שאתה מתאר, לא יודע מה מהם מדויק ומה לא אבל זה לא משנה), נובעת מהגנה. הגנה עקב מציאות שנכפתה עלינו ונולדנו אליה.its-sick כתב: ↑23 ספטמבר 2022, 18:41 צה"ל הוא צבא כיבוש. והוא תוקף כל הזמן, רק שישראלים אוהבים לשקר לעצמם שהוא מוסרי. אנשים לא אוהבים להסתכל במראה או על הילדים שלהם ולראות טרוריסט, אז יש להם צורך עמוק לחיות בשקר.
כגוף גדול מאוד אין ספק שצה״ל גם מאוד מסורבל, לפעמים בוודאי נלקחות החלטות שלא אמורות להלקח. אבל הוא בטח לא ארגון של טרור, אף אחד לא קם במטרה לפגוע בחפים מפשע או להתעלל באחר באופן מכוון.
ברור שגם לאנשים מהצד השני של המתרס לא נוח (והרבה פעמים גם יותר מזה) ולצערי יש גם אבידות בנפש של חפים מפשע, בין אם בגלל רשלנות של הצבא, בין אם בגלל טעויות אנוש או העובדה שהאויב מתחבא מאחורי האנשים מהצד שלו (ההפך מצה״ל). שום דבר מזה לא מכוון. יש כמובן עשבים שוטים, חיילים שמאבדים את זה כשלא צריך, וזה מטופל או לפחות מגונה ואסור בהגדרה.
הוראות הפתיחה באש מאוד נוקשות ומחמירות לצד הישראלי וכולם יודעים מה יכולות להיות השלכות של ירי על הצד השני, גם אם מוצדק.
זה צבא הגנה.
זה לא ארגון טרור, גם אם תחזור על זה כמנטרה גם עוד אלף פעם.
אבל מצד שני, אני גם מבין (ועוד יותר מהתגובה האחרונה שלך שליטרלי אמרת את זה במילים אחרות), שזה נובע מתסכול ומרמור. תסכול ומרמור על חיים איפה שאתה לא מרגיש שאתה רוצה להיות או כל סיבה אישית אחרת שגורמת לזה וזה גם מתבטא בקיצוניות שאתה מביע פה (מדינת ישראל ״נאצית״ וחיילי צה״ל ״טרוריסטים״), ובהתנשאות על כל העולם ועל ישראלים שנוטים לחשוב הפוך ממך ו״לשקר לעצמם״.
מאמין שגם אצל פלגס זה ככה.
אז פה סיימתי את הדיון כי זה קצת כמו לדבר לקיר.
הפועל זה מיום הולדתי
השורה הקבועה
השורה הקבועה
- הפוסט קיבל לייק אחדTenacious D
- its-sick
- קיבל.ה 1103 לייקים
הזכרתי דוגמא מימים אלו. לך תקרא קצת על מסאפר יטא ותסביר לי איך זה לא טרור שומנסה לנשל אוכלוסיה מהשטח שלה.
תסביר לי למה אסור לי להביא להם מים. למה יורים בטנקים חמישים מטר מאוהל עם ילדים.
לא חסרים שטחי אימון, למה מתעקשים להתאמן להם בכפר?
טרור הוא ההסבר היחיד. מפחידים את האוכלוסייה כדי שתברח.
המתנחלים כולם הם כוח כובש, והם מאד תוקפניים. "להגן" עליהם זה לתקוף.
כשמתנחבלים בריונים הולכים לשרוף עצי זית או למנוע בכוח קציר והצבא מלווה אותם "להגנה" זה כאילו הצבא עצמו תקף. מה כאילו? הצבא מפעיל כוח נגד חפים מפשע, הוא התוקף.
אבל זה בסדר, מותר לך לברוח אם אתה רוצה. צפוי אפילו.
תסביר לי למה אסור לי להביא להם מים. למה יורים בטנקים חמישים מטר מאוהל עם ילדים.
לא חסרים שטחי אימון, למה מתעקשים להתאמן להם בכפר?
טרור הוא ההסבר היחיד. מפחידים את האוכלוסייה כדי שתברח.
המתנחלים כולם הם כוח כובש, והם מאד תוקפניים. "להגן" עליהם זה לתקוף.
כשמתנחבלים בריונים הולכים לשרוף עצי זית או למנוע בכוח קציר והצבא מלווה אותם "להגנה" זה כאילו הצבא עצמו תקף. מה כאילו? הצבא מפעיל כוח נגד חפים מפשע, הוא התוקף.
אבל זה בסדר, מותר לך לברוח אם אתה רוצה. צפוי אפילו.
لا إله
لا إله
- pelegs
- קיבל.ה 834 לייקים
קשקוש ענק. אם הכיבוש של הגדה היה מטעמי בטחון, לא היו מאפשרים לאזרחים ישראלים לחיות שם: לשלוח אזרחים לשטח בו הם מוקפים באוייבים זה הדבר הכי מנוגד לשיקולי בטחון. אם באמת היו מחפשים בטחון לאזרחים, היו סוגרים את הקו הירוק הרמטית לתנועה משני הכיוונים עוד ב-67'. העובדה שזה לא המצב, ולמעשה קיום מפעל ההתנחלויות כולו, מוכיחים שמדובר בתירוץ שנועד לקדם שליטה על כמה שיותר שטח, ולסגור את הפלסטינים בבנטוסטנים קטנים ככל האפשר. והתנהלות כזו מובילה להתנגדות, אי אפשר לשלוט על מליוני נתינים משוללי זכויות, למנוע מהם את חופש התנועה, לגנוב להם אדמות וכו' מבלי שהם יתנגדו. לכן הצבא צריך להניע אותם מהתנגדות, והוא עושה את זה דרך הטלת טרור על האוכלוסיה ("לצרוב להן את התודעה" הלשון המקובלת). ומכאן שצה"ל הוא ארגון טרור.
וזה לא משהו שהתחיל ב-67'. זו הייתה ההתנהלות של מדינת ישראל בשטחים שהיא טיהרה אתנית מהעם הפלסטיני בעקבות מלחמת 48' (הליך שהפלסטינים מכנים "הנכבה"). אותם פלסטינים שניצלו מלהיות מגורשים (גירושים כמו שהצבא עשה ביפו ואשקלון, למשל), חיו תחת דיקטטורה צבאית ישראלית עד 66'. גם שם הנהיגו באוכלוסיה טרור. בנוסף, באופן מכוון היו לצה"ל חוליות הרג שמטרתן הייתה לרצוח אזרחים חפים מפשע כנקמה על פעילות חבלנית מהצד השני (יחידה 101 למשל). זו לא הגנה, זה טרור. קרי עוד משנותיה הראשונות של מדינת ישראל צה"ל כבר היה ארגון טרור.
וזה אפילו לא משהו שהתחיל בשנותיה הראשונות של המדינה, צה"ל עצמו מבוסס על מספר ארגוני טרור ציונים (אצ"ל, הגנה ושאר חלאות), שרצחו מאות אזרחים פלסטינים חפים מפשע עוד לפני 47'. למעשה, התנועה הציונית כולה היא מתקפה מתמשכת כנגד העם הפלסטיני: מטרת העל שלה תמיד הייתה להפוך שטח שעליו רוב פלסטיני לשטח בשליטה יהודית - והדרך לעשות זאת הייתה מאז 47' הוא כאמור דרך טיהור אתני של הארץ. צה"ל וקודמיו היו הכלי המרכזי בביצוע הטיהור האתני בפלסטינים, שבחלקו נעשה תוך כדי הטלת טרור על כפרים וישובים אחרים ע"מ לגרום לתושביהם לברוח. צה"ל הוא ארגון טרור עוד מהקמתו.
וזה לא משהו שהתחיל ב-67'. זו הייתה ההתנהלות של מדינת ישראל בשטחים שהיא טיהרה אתנית מהעם הפלסטיני בעקבות מלחמת 48' (הליך שהפלסטינים מכנים "הנכבה"). אותם פלסטינים שניצלו מלהיות מגורשים (גירושים כמו שהצבא עשה ביפו ואשקלון, למשל), חיו תחת דיקטטורה צבאית ישראלית עד 66'. גם שם הנהיגו באוכלוסיה טרור. בנוסף, באופן מכוון היו לצה"ל חוליות הרג שמטרתן הייתה לרצוח אזרחים חפים מפשע כנקמה על פעילות חבלנית מהצד השני (יחידה 101 למשל). זו לא הגנה, זה טרור. קרי עוד משנותיה הראשונות של מדינת ישראל צה"ל כבר היה ארגון טרור.
וזה אפילו לא משהו שהתחיל בשנותיה הראשונות של המדינה, צה"ל עצמו מבוסס על מספר ארגוני טרור ציונים (אצ"ל, הגנה ושאר חלאות), שרצחו מאות אזרחים פלסטינים חפים מפשע עוד לפני 47'. למעשה, התנועה הציונית כולה היא מתקפה מתמשכת כנגד העם הפלסטיני: מטרת העל שלה תמיד הייתה להפוך שטח שעליו רוב פלסטיני לשטח בשליטה יהודית - והדרך לעשות זאת הייתה מאז 47' הוא כאמור דרך טיהור אתני של הארץ. צה"ל וקודמיו היו הכלי המרכזי בביצוע הטיהור האתני בפלסטינים, שבחלקו נעשה תוך כדי הטלת טרור על כפרים וישובים אחרים ע"מ לגרום לתושביהם לברוח. צה"ל הוא ארגון טרור עוד מהקמתו.
חופש לפלסטין
כל הכוח למעמד העובדים
كل القوة للطبقة العاملة
الحرية لفلسطين

- pelegs
- קיבל.ה 834 לייקים
בחיי שלא קראתי כבר הרבה זמן בפורום טקסט כל-כך פחדני ומתחמק. כשנגמרים הטיעונים המהותיים עוברים לאד-הומינם. עלוב.Scofield כתב: ↑23 ספטמבר 2022, 21:22 אבל מצד שני, אני גם מבין (ועוד יותר מהתגובה האחרונה שלך שליטרלי אמרת את זה במילים אחרות), שזה נובע מתסכול ומרמור. תסכול ומרמור על חיים איפה שאתה לא מרגיש שאתה רוצה להיות או כל סיבה אישית אחרת שגורמת לזה וזה גם מתבטא בקיצוניות שאתה מביע פה (מדינת ישראל ״נאצית״ וחיילי צה״ל ״טרוריסטים״), ובהתנשאות על כל העולם ועל ישראלים שנוטים לחשוב הפוך ממך ו״לשקר לעצמם״.
חופש לפלסטין
כל הכוח למעמד העובדים
كل القوة للطبقة العاملة
الحرية لفلسطين

- Haunter
- קיבל.ה 355 לייקים
עשית לי את החג עם ההודעה הזאתי מקווה שתמשיך לחיות פה ולאכול את הלב שלך יעוכר ישראל מחבק מחבלים פאתטי שכמוך
-
- קיבל.ה 1409 לייקים
הלב יוצא אלייך איציק.
ממש רחמים עלייך ועל בני משפחתך שצריכים בעל כורחם לחיות במדינה כמו ישראל.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
- Scofield
- קיבל.ה 146 לייקים
הטיעון המהותי הוא בחלק של ההודעה שחתכת וגם באלה שלפניה. הבעיה שאתה מתנשא קטן, וכל מה שאומרים לך והוא מנוגד לדעתך המעוותת, הוא כמו שאמרת - קשקוש.pelegs כתב: ↑24 ספטמבר 2022, 00:44בחיי שלא קראתי כבר הרבה זמן בפורום טקסט כל-כך פחדני ומתחמק. כשנגמרים הטיעונים המהותיים עוברים לאד-הומינם. עלוב.Scofield כתב: ↑23 ספטמבר 2022, 21:22 אבל מצד שני, אני גם מבין (ועוד יותר מהתגובה האחרונה שלך שליטרלי אמרת את זה במילים אחרות), שזה נובע מתסכול ומרמור. תסכול ומרמור על חיים איפה שאתה לא מרגיש שאתה רוצה להיות או כל סיבה אישית אחרת שגורמת לזה וזה גם מתבטא בקיצוניות שאתה מביע פה (מדינת ישראל ״נאצית״ וחיילי צה״ל ״טרוריסטים״), ובהתנשאות על כל העולם ועל ישראלים שנוטים לחשוב הפוך ממך ו״לשקר לעצמם״.
אני די מרחם על אנשים כמוך ואגב גם מה שצטטת לא פחדני ומתחמק, אתה פשוט חי בתסכול ומרמור. אני טועה? מה אתה עושה פה בכלל? באמת שאני מאחל לך לחיות מתי שהוא במקום שאתה שלם בו ולא עסוק כל היום בכמה כולם זבל, קצת לחיות בשלווה ולא בטענות על כל הסביבה שלך.
אני הייתי שמח להמשיך לבלבל איתך את המוח (זה גם משעשע אותי מאוד) אבל יש לי פרויקט גמר על הראש.
הפועל זה מיום הולדתי
השורה הקבועה
השורה הקבועה
- הפוסט קיבל לייק אחדHaunter
- its-sick
- קיבל.ה 1103 לייקים
בתור חלק מהגזע השליט התנאים בהם אנחנו חיים מעולים. הבעיה היא רק עם המצפון.לירון האדום כתב: ↑24 ספטמבר 2022, 12:04 הלב יוצא אלייך איציק.
אני שותף לפשעי מלחמה, וזה כואב.
אני יודע שאתה לא באמת מרחם עלי, כי פשעי המלחמה מקובלים עליך, ואין לך מצפון.
אתה תתגאה בילדיך כשיהפכו בצבא לפושעי מלחמה, ואני להבדיל ממך אתבייש בעצמי שהבאתי את ילדיי לכזה כשל מוסרי.
لا إله
لا إله
- pelegs
- קיבל.ה 834 לייקים
לטיעון המהותי עניתי בתגובה מפורטת שאותה לא הזכרת כלל. התוספת "אתה חושב אחרת כי אתה ממורמר" היא טיעון פחדני ועלוב שמכוון לגופו של אדם ולא לעניין עצמו. וכמובן אתה ממשיך עם הקו הזה גם בתגובה הנ"ל.Scofield כתב: ↑24 ספטמבר 2022, 12:11 הטיעון המהותי הוא בחלק של ההודעה שחתכת וגם באלה שלפניה. הבעיה שאתה מתנשא קטן, וכל מה שאומרים לך והוא מנוגד לדעתך המעוותת, הוא כמו שאמרת - קשקוש.
אני די מרחם על אנשים כמוך ואגב גם מה שצטטת לא פחדני ומתחמק, אתה פשוט חי בתסכול ומרמור. אני טועה? מה אתה עושה פה בכלל? באמת שאני מאחל לך לחיות מתי שהוא במקום שאתה שלם בו ולא עסוק כל היום בכמה כולם זבל, קצת לחיות בשלווה ולא בטענות על כל הסביבה שלך.
אני הייתי שמח להמשיך לבלבל איתך את המוח (זה גם משעשע אותי מאוד) אבל יש לי פרויקט גמר על הראש.
כמו-כן, אני מאד שמח ושלם איפה שאני גר, המקום ממנו משפחתי הגיעה ואליו אני שייך (בניגוד לפלסטין).
חופש לפלסטין
כל הכוח למעמד העובדים
كل القوة للطبقة العاملة
الحرية لفلسطين

- pelegs
- קיבל.ה 834 לייקים
אם מי מילדיך מעוניין בתמיכה בסירוב לשירות בצה"ל ו/או להמנעות ממנו בכל דרך אחרת - אני תמיד שמח לעזור, יש לי עדיין הרבה מאד קשרים בכל הארגונים הרלוונטים.
חופש לפלסטין
כל הכוח למעמד העובדים
كل القوة للطبقة العاملة
الحرية لفلسطين

- its-sick
- קיבל.ה 1103 לייקים
אני לא מאמין שהקורבן שיידרש מילדיי בדרך פעולה כזו יעזור לשפר את חייו של פלסטיני כלשהו אי פעם.
אני רוצה להוריד את כמות הסבל בעולם, לא להעלות אותה.
אני רוצה להוריד את כמות הסבל בעולם, לא להעלות אותה.
لا إله
لا إله
- pelegs
- קיבל.ה 834 לייקים
לא דיברתי רק על סירוב, אלא גם על המנעות משירות, כלומר מציאת דרך לקבל פטור משירות צבאי.
חופש לפלסטין
כל הכוח למעמד העובדים
كل القوة للطبقة العاملة
الحرية لفلسطين

- its-sick
- קיבל.ה 1103 לייקים
על שיטות חוקיות ונטולות סבל לזה, אני אשמח לשמוע.
لا إله
لا إله
-
- קיבל.ה 1409 לייקים
סומך עלייך שאחרי 120 של הורייך ושל אשתך אתם תעזבו את ישראל ותעברו לאפריקה ותתנדבו שם לטובת הנזקקים.its-sick כתב:בתור חלק מהגזע השליט התנאים בהם אנחנו חיים מעולים. הבעיה היא רק עם המצפון.לירון האדום כתב: ↑24 ספטמבר 2022, 12:04 הלב יוצא אלייך איציק.
אני שותף לפשעי מלחמה, וזה כואב.
אני יודע שאתה לא באמת מרחם עלי, כי פשעי המלחמה מקובלים עליך, ואין לך מצפון.
אתה תתגאה בילדיך כשיהפכו בצבא לפושעי מלחמה, ואני להבדיל ממך אתבייש בעצמי שהבאתי את ילדיי לכזה כשל מוסרי.
- הפוסט קיבל לייק אחדTenacious D
- its-sick
- קיבל.ה 1103 לייקים
אין ספק, בעולם הזה יש רק שתי אופציות: או להיות נזיר שתורם את חייו לנזקקים או להיות קלגס נאצי שרוצח פלסטינים.
אם אני לא רוצה להיות נזיר, אז כבר מה זה משנה אם אני נאצי? מוסרית אני גרוע באותה מידה כמו כל חייל צה"ל שרצח ילד, כי הרי לא הלכתי להתנדב באפריקה.
אם אני לא רוצה להיות נזיר, אז כבר מה זה משנה אם אני נאצי? מוסרית אני גרוע באותה מידה כמו כל חייל צה"ל שרצח ילד, כי הרי לא הלכתי להתנדב באפריקה.
لا إله
لا إله
-
- קיבל.ה 689 לייקים
- pelegs
- קיבל.ה 834 לייקים
- its-sick
- קיבל.ה 1103 לייקים
כמה זמן מראש צריך לטפל בדברים כאלה?
لا إله
لا إله
- pelegs
- קיבל.ה 834 לייקים
לדעתי כדאי להתחיל עוד לפני הצו הראשון, אבל אני מכיר הרבה מקרים של אנשים שכבר היו בתוך השירות הצבאי והצליחו לסיים איתו בהקדם בלי התסבכויות (כלומר בלי לשבת במעצר ו/או בכלא אפילו דקה) - אני ביניהם.
חופש לפלסטין
כל הכוח למעמד העובדים
كل القوة للطبقة العاملة
الحرية لفلسطين

- its-sick
- קיבל.ה 1103 לייקים
כלום לא השתנה, עדיין ארגון טרור
لا إله
لا إله
- its-sick
- קיבל.ה 1103 לייקים
אם יקרה לי משהו זה יגיע לי. אני גם חלק ממדינת הטרור הזו.
אני אדם אובייקטיבי, אני לא משקר לעצמי לפי צרכיי.
כשהצבא הישראלי רוצח ילדים קטנים אתם מאשימים את העם הפלסטיני.
מה ההבדל?
כשישראלי נהרג בפעולה של לוחמי חופש, מדינת ישראל אשמה. בגלל הטרור שלה יש לוחמי חופש.
וגם אני אשם, אני הייתי קלגס שהתעלל בפלסטינים חפים מפשע עם מחסומים וחיפושים בבתים ועמדות שמירה בתוך בתים של חפים מפשע, וחבריי לאוהל רצחו ילדים.
מה ההבדל?
כשישראלי נהרג בפעולה של לוחמי חופש, מדינת ישראל אשמה. בגלל הטרור שלה יש לוחמי חופש.
וגם אני אשם, אני הייתי קלגס שהתעלל בפלסטינים חפים מפשע עם מחסומים וחיפושים בבתים ועמדות שמירה בתוך בתים של חפים מפשע, וחבריי לאוהל רצחו ילדים.
لا إله
لا إله
- teknoboy
- קיבל.ה 1501 לייקים
אתה גם משלם מיסים שמממנים את כל החרא
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
אַל תַּעַן כְּסִיל כְּאִוַּלְתּוֹ פֶּן תִּשְׁוֶה לּוֹ גַם אָתָּה (note to self)
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
את לא משקר לעצמך אתה משקר לכולם. כמה חארטות אתה כותב בפורום זה מדהים.its-sick כתב: ↑29 ספטמבר 2022, 14:03 אם יקרה לי משהו זה יגיע לי. אני גם חלק ממדינת הטרור הזו.
מה ההבדל?
אתה עובד במקרה כמהנדס תודעה? או שזה רק החבר השני שכותב פה מגילות?
(אני מקווה שאני לא גס מידי ואל תיקח את זה אישי אני לא מנסה לפגוע, פשוט הדעות שלכם לא נתפסות בעיניי)
In Hisham We Trust
- pelegs
- קיבל.ה 834 לייקים
בדיוק בשביל למנוע מקרים כאלה על ישראל להפסיק להשתין על האזרחים הפלסטינים שלה בקשת, להשקיע בהם הון ומשאבים כדי להרים את רמת התשתיות שלהם לזו של יהודים, לשלב אותם בכל רמות החברה הישראלית ולראות בהם אזרחים שווים (ובהתאם להתפרק מזכויות היתר של יהודים בארץ שבאות על חשבון הפלסטינים).
וכדי למנוע מלכתחילה את שומור החומות הבא, אפשר להפסיק להחזיק מליון וחצי אזרחים תחת מצור צבאי נפשע ומליונים אחרים תחת דיקטטורה צבאית ומשטר אפרטהייד.
חופש לפלסטין
כל הכוח למעמד העובדים
كل القوة للطبقة العاملة
الحرية لفلسطين

- Scofield
- קיבל.ה 146 לייקים
מה אתה מנסה בכללCraft כתב: ↑29 ספטמבר 2022, 14:28את לא משקר לעצמך אתה משקר לכולם. כמה חארטות אתה כותב בפורום זה מדהים.its-sick כתב: ↑29 ספטמבר 2022, 14:03 אם יקרה לי משהו זה יגיע לי. אני גם חלק ממדינת הטרור הזו.
מה ההבדל?
אתה עובד במקרה כמהנדס תודעה? או שזה רק החבר השני שכותב פה מגילות?
(אני מקווה שאני לא גס מידי ואל תיקח את זה אישי אני לא מנסה לפגוע, פשוט הדעות שלכם לא נתפסות בעיניי)
אנשים ש99.9 אחוז מהעיסוק שלהם בפורום *אוהדי הפועל תל אביב* הוא להשמיץ את צה"ל ואת המדינה שהם חיים בה.
פרובוקציה בשנקל. זה גם באופנה להיות קיצוני עם השימוש במונחים כמו ארגון טרור, נאצים וכו'.
הפועל זה מיום הולדתי
השורה הקבועה
השורה הקבועה
- הפוסט קיבל לייק אחדCraft
- teknoboy
- קיבל.ה 1501 לייקים
איך זה גם שיא האופנה וגם קומץ הזוי שלא מייצגים אף אחד חוץ מעצמם??

הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- הפוסט קיבל 2 לייקיםpelegs • KingAlpaca
- its-sick
- קיבל.ה 1103 לייקים
אולי התבלבלתי. אולי בעצם העם היהודי הוא העם הכי חכם והכי מוסרי בעולם, כל המזרח התיכון מהפרת והחידקל ועד הנילוס שייך לו כי יהוה הבטיח, וכל גוי נחות שמתעקש להישאר לגור איפה שהוא נולד הוא סתם אנטישמי שמגיע לו למות.
لا إله
لا إله