נייט רובינסון כתב: ↑05 יוני 2022, 20:00 גייקובן
בר
יאנג
טוקוטו
סנטר זר תותח
רז אדם
פורוורד ישראלי מוביל
עידן זלמנסון
ככה הסגל שנה הבאה צריך להיראות (לפחות לאירופה) ונעמוד במטרות שלנו
כן גם אני חושב, בגלל זה כתבתי לפחות לאירופה. זה צריך להיות הסגל לאירופה ובליגה לעשות רוטציות בין הזריםMoney כתב: ↑05 יוני 2022, 20:05נייט רובינסון כתב: ↑05 יוני 2022, 20:00 גייקובן
בר
יאנג
טוקוטו
סנטר זר תותח
רז אדם
פורוורד ישראלי מוביל
עידן זלמנסון
ככה הסגל שנה הבאה צריך להיראות (לפחות לאירופה) ונעמוד במטרות שלנו
לפי הבנתי(לא ממש מבוססת אגב) הכוונה היא להחתים זר חמישי אבל לרשום רק 4.
מאוד מקווה שלוטן יצא לעונת השאלה ויעלו את דולינסקי והראל שיהיו שחקני 11 ו12(שלפי דעתי שניהם יכולים לקבל דקות גם עכשיו בליגה)
לא יודע מה יאכנע, אבל מנגד אני יודע שהפועל עקבו אחריו תקופה (לפני העונה הזו), פרנקו רצה אותו, ואין מצב שהביאו שחקן שמן ובלי כושר משחק לפלייאוף. די ברור שהביאו אותו כדי להכניס אותו לעניינים ולקבל החלטה אם הוא מתאים לשיטה של פרנקו/לכדורסל פה/לתלכיד האנושי שבנו וכו'. אם כן, אז הוא כבר רץ איתנו באימונים וחסכנו התאקלמות בהמשך. אם לא, אז לפחות הנושא נבדק עכשיו ולא נצטרך לחתוך סנטר בנובמבר אחרי חודש ולהתחיל לחפש חדש (תיאורטית זה עדיין יכול לקרות עם סנטר זר אחר, אבל לא עם מייטן....)
הוא שמן, נמוך מדי וממש לא אתלטי. זה ממש לא נראה כמו הפתרון לעמדה 5.Charlie כתב: ↑06 יוני 2022, 00:04לא יודע מה יאכנע, אבל מנגד אני יודע שהפועל עקבו אחריו תקופה (לפני העונה הזו), פרנקו רצה אותו, ואין מצב שהביאו שחקן שמן ובלי כושר משחק לפלייאוף. די ברור שהביאו אותו כדי להכניס אותו לעניינים ולקבל החלטה אם הוא מתאים לשיטה של פרנקו/לכדורסל פה/לתלכיד האנושי שבנו וכו'. אם כן, אז הוא כבר רץ איתנו באימונים וחסכנו התאקלמות בהמשך. אם לא, אז לפחות הנושא נבדק עכשיו ולא נצטרך לחתוך סנטר בנובמבר אחרי חודש ולהתחיל לחפש חדש (תיאורטית זה עדיין יכול לקרות עם סנטר זר אחר, אבל לא עם מייטן....)
Sent from my HD1903 using Tapatalk
מותר שתהייה לי דעה אחרת, אתה יודע...
שמע, לא רוצה לפגוע או משהו, אבל אתה רץ עם התיאוריה הזאת, והיא, איך להגיד... קצת מנותקת מהמציאות.Charlie כתב: ↑06 יוני 2022, 00:04לא יודע מה יאכנע, אבל מנגד אני יודע שהפועל עקבו אחריו תקופה (לפני העונה הזו), פרנקו רצה אותו, ואין מצב שהביאו שחקן שמן ובלי כושר משחק לפלייאוף. די ברור שהביאו אותו כדי להכניס אותו לעניינים ולקבל החלטה אם הוא מתאים לשיטה של פרנקו/לכדורסל פה/לתלכיד האנושי שבנו וכו'. אם כן, אז הוא כבר רץ איתנו באימונים וחסכנו התאקלמות בהמשך. אם לא, אז לפחות הנושא נבדק עכשיו ולא נצטרך לחתוך סנטר בנובמבר אחרי חודש ולהתחיל לחפש חדש (תיאורטית זה עדיין יכול לקרות עם סנטר זר אחר, אבל לא עם מייטן....)
מקבל את זה.יובל כתב:שמע, לא רוצה לפגוע או משהו, אבל אתה רץ עם התיאוריה הזאת, והיא, איך להגיד... קצת מנותקת מהמציאות.Charlie כתב: ↑06 יוני 2022, 00:04לא יודע מה יאכנע, אבל מנגד אני יודע שהפועל עקבו אחריו תקופה (לפני העונה הזו), פרנקו רצה אותו, ואין מצב שהביאו שחקן שמן ובלי כושר משחק לפלייאוף. די ברור שהביאו אותו כדי להכניס אותו לעניינים ולקבל החלטה אם הוא מתאים לשיטה של פרנקו/לכדורסל פה/לתלכיד האנושי שבנו וכו'. אם כן, אז הוא כבר רץ איתנו באימונים וחסכנו התאקלמות בהמשך. אם לא, אז לפחות הנושא נבדק עכשיו ולא נצטרך לחתוך סנטר בנובמבר אחרי חודש ולהתחיל לחפש חדש (תיאורטית זה עדיין יכול לקרות עם סנטר זר אחר, אבל לא עם מייטן....)ארבעת המופלאים כתב: מקווה שאתה לא מתכוון ליאכנע מייטן
כמו שהוקיץ' אמר, מייטן הוא שחקן מוכשר התקפית, ובנקודת הזמן שבה הוא הוחתם, שבה לא היה מבחר גדול, הוא היה יכול להיות שדרוג על פני אוונס (אנחנו לא באמת יודעים כמה הוא היה יכול לעזור בפועל כי ראינו אותו רק שלוש דקות). אבל בקיץ, כשיש יותר מבחר ויותר זמן, הוא לא השחקן המתאים לשאר הסגל.
מבחינת סנטרים אחרים בליגה, היחידים שמעניינים הם פארדון - שחקן אדיר, אבל לא מאמין שהוא יהיה במחיר שלנו, ופאטון - שנתן עונה מאכזבת יחסית לציפיות ממנו, אבל הוא שחקן צעיר וחסר ניסיון עם כישרון מאוד גדול, כך שאפשר לצפות ממנו לקפיצת מדרגה משמעותית. ג'יימס דיקי שחקן בינוני.
כבר שנה שעברה לפני משחקים היה אפשר לראות אותו מתאמן על שלשות מהפינות,זה מרכיב שיכול להפוך אותו לטופ יורוקאפ/שחקן יורוליג
לגמרי יתרון.נייט רובינסון כתב: ↑20 ספטמבר 2022, 15:53 השנה לדעתי הוא ישחק בעמדה 3 כמעט תמיד, ובליגה לפחות זה יתרון ענק. רוב השחקנים בעמדה 3 לא יכולים להתמודד מולו וזה יוצר מיס מאץ כמעט כל התקפה. בנוסף זה יתרון הגנתי ענק שהוא יכול לשמור על הגארד המוביל שלהם
מה שרשמת הוכח היום.נייט רובינסון כתב:השנה לדעתי הוא ישחק בעמדה 3 כמעט תמיד, ובליגה לפחות זה יתרון ענק. רוב השחקנים בעמדה 3 לא יכולים להתמודד מולו וזה יוצר מיס מאץ כמעט כל התקפה. בנוסף זה יתרון הגנתי ענק שהוא יכול לשמור על הגארד המוביל שלהם
אתה מתכוון עם קרביץ? הילד זין הזה (האמת שהשתפר ממש ממה שזכרתי אותו) נעמד מתחתיו שהוא הטביע ולא נתן לו לרדת בצורה בטוחה - להבנתי זה מה שהרגיז את טוקוטו
עשה בכוונה. בירידה למחצית פופלינגר שאלה אותו מה היה שם אמר לה משהו בסגנון של "זה חלק מהמשחק"DavidSheriff9 כתב:אני חושב שקרביץ לא עשה את זה בכוונה (ככה נראה לפחות)
בכל מקרה מאז הטכנית הזאת ריצת ה13-0 שלנו התחלפה ב11-0 להם (או משהו כזה) וחבל. עבירת התלהבות שעלתה לנו באיבוד המומנטום. (וכמעט איבוד טוקוטו בהמשך)
גם לקראת סוף עונה שעברה היה הרטה שטוקוטו נהנה מטראש ופיזיות שלפעמים קצת מוציאים (גם אותו) מריכוז
ברוך הבאתבור כתב:אהלן חדש פה.
שמתי לב שג'יי פי מתקשה בנתיים עם החצי מרחק שהיה קטלני בעונה שעברה. מקווה שיכנס וזה יפתח