ספר לי דבר רע אחד שנעשה פה בשנתיים האחרונות.מילפורד כתב:תוצאות מאוד עצובות שמראות שרוב חברי העמותה בעד הבינוניות שנקלענו אליה.
Sent from my SM-A536E using Tapatalk
ספר לי דבר רע אחד שנעשה פה בשנתיים האחרונות.מילפורד כתב:תוצאות מאוד עצובות שמראות שרוב חברי העמותה בעד הבינוניות שנקלענו אליה.
מה בדיוק בשורה כלכלית בעמית שמר, מעבר לזה שיש כאן השנה את הקבוצה הכי יקרה מאז שעלינו ליגה, עם זרים שממשיכים כאן שנה שנייה ושלישית, סגל ישראלי מהטובים בליגה אם לא הטוב שבהם (ובטח היקר שבהם) והחתמה של הישראלי הכי נחשק בשוק הקיץ.
אפשר בבקשה הסבר מה עשיתם עד עכשיו מאז שנבחרתם?הפועל שלי כתב:לילה טוב פורום שדים, נעים להכיר![]()
3 ימים לבחירות זו הזדמנות טובה להופעת בכורה ליוזר הרשמי שלנו, על אף שהשם שלנו כבר עלה פה בעבר ואנחנו מניחים שרובכם מכירים אותנו. לפני שעה קלה העלנו לבלוג התנועה את הפוסט האחרון שלנו לפני הבחירות. לצד הפוסט תוכלו למצוא באתר שלנו גם ראיונות שקיימנו השבוע עם המועמדים בר חיון ורועי פוליטי, את כל עשרים ושניים הפוסטים שכתבנו בבלוג וגם את יתר התוכן שפרסמנו במהלך החודשים האחרונים.
מצרפים לינקים לראיונות ולפוסט למי שמעוניין לקרוא:
הפוסט האחרון בבלוג - "הבחירות לעמותה במספרים"
הראיון עם בר חיון
הראיון עם רועי פוליטי
וגם לינקים לכמה פוסטים שאהבנו במיוחד (את חלקם גם אתם, לפי מונה הצפיות באתר) למי שפספס:
אחראי קשרי קהילה
חברות בעמותה ב-2022: מודלים ומסלולים
סיורים באולם
כרטיסי חבר עמותה
מטרות העמותה
את יתר הדברים אפשר לקרוא באתר התנועה שלנו וכמובן ברשתות החברתיות (ממליצים על חשבון הטוויטר, כיף שם מאוד)
שתהיה לכולנו מערכת בחירות מוצלחת
מפרסמים פעם בחודש את מספר חברי העמותה בפייסבוק.Chegi כתב: ↑21 מאי 2023, 21:51אפשר בבקשה הסבר מה עשיתם עד עכשיו מאז שנבחרתם?הפועל שלי כתב:לילה טוב פורום שדים, נעים להכיר![]()
3 ימים לבחירות זו הזדמנות טובה להופעת בכורה ליוזר הרשמי שלנו, על אף שהשם שלנו כבר עלה פה בעבר ואנחנו מניחים שרובכם מכירים אותנו. לפני שעה קלה העלנו לבלוג התנועה את הפוסט האחרון שלנו לפני הבחירות. לצד הפוסט תוכלו למצוא באתר שלנו גם ראיונות שקיימנו השבוע עם המועמדים בר חיון ורועי פוליטי, את כל עשרים ושניים הפוסטים שכתבנו בבלוג וגם את יתר התוכן שפרסמנו במהלך החודשים האחרונים.
מצרפים לינקים לראיונות ולפוסט למי שמעוניין לקרוא:
הפוסט האחרון בבלוג - "הבחירות לעמותה במספרים"
הראיון עם בר חיון
הראיון עם רועי פוליטי
וגם לינקים לכמה פוסטים שאהבנו במיוחד (את חלקם גם אתם, לפי מונה הצפיות באתר) למי שפספס:
אחראי קשרי קהילה
חברות בעמותה ב-2022: מודלים ומסלולים
סיורים באולם
כרטיסי חבר עמותה
מטרות העמותה
את יתר הדברים אפשר לקרוא באתר התנועה שלנו וכמובן ברשתות החברתיות (ממליצים על חשבון הטוויטר, כיף שם מאוד)
שתהיה לכולנו מערכת בחירות מוצלחת