מחלקת הנוער 22/23
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
רועי לוי (זימון בכורה), רועי אלקוקין וליעד רמות עם זימונים לנבחרת עד גיל 19 לשני משחקי הכנה נגד ספרד. מניח שאופיר חיים השאיר בחוץ את ישראלוב וגניס בגלל פציעות (וגם כבר מכיר אותם היטב). לא ברור אי הזימון של רן בנימין
-
- קיבל.ה 5890 לייקים
מחצית 0-0 מול מכבי חיפה בחוץ.
מחצית טובה מאוד של הפועל שהייתה עדיפה משמעותית על חיפה. ליעד רמות מפרק לחיפה את ההגנה אבל עד כה לא מצליח להבקיע. בנימין מאוד דומיננטי בקישור, אבל כמו בבוגרים הוא לא משחרר את הכדור בזמן ומקבל החלטות לא נכונות. אני מחכה לראות את מיליארדו.
בחיפה יש קיצוני שמאלי מרשים בשם חלאיילה.
מחצית טובה מאוד של הפועל שהייתה עדיפה משמעותית על חיפה. ליעד רמות מפרק לחיפה את ההגנה אבל עד כה לא מצליח להבקיע. בנימין מאוד דומיננטי בקישור, אבל כמו בבוגרים הוא לא משחרר את הכדור בזמן ומקבל החלטות לא נכונות. אני מחכה לראות את מיליארדו.
בחיפה יש קיצוני שמאלי מרשים בשם חלאיילה.
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
בן יחזקאל משנתון 2005 ונבחרת הנערים, עבר (ליתר דיוק חזר) למכ' תל אביב, דווקא לאחר עונת שיא בנערים א' עם 21 שערים.
עמית בזיס המגן עבר בהפועל רמת גן.
עמית בזיס המגן עבר בהפועל רמת גן.
- 7even
- קיבל.ה 2662 לייקים
-
- קיבל.ה 5890 לייקים
אנקדוטה קטנה:
לפני אחד ממשחקי גביע הטוטו נתקלתי בזנדברג בג'ינה וניסיתי לדלות ממנו מידע לגבי השחקנים הבולטים בנוער. כשהזכרתי את השם של בן יחזקאל הוא עשה פרצוף לא מרוצה.
מעניין אם היה כאן עניין משמעתי או שזה על רקע מקצועי.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4726 לייקים
- סומך
- קיבל.ה 1326 לייקים
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=414457
כוכב הנוער של הפועל ת"א עומד בפני גירוש
בעוד עלי מוחמד ומיגל ויטור זוכים למסלול VIP, מיליארדו אסרט,שמשפחתו ברחה מהמשטר הרצחני באריתריאה, מחכה כבר 13 שנים להגשים את חלומו לקבל אזרחות. אביו: "איך זה הגיוני ששחקנים שמשחקים פה ארבע שנים מקבלים והוא לא? יש כאן אפליה". זהו סיפורו
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 5890 לייקים
הפועל מנצחים 3-1 את חדרה (לאחר פיגור 1-0 במחצית) משערים של בנימין, אלקוקין ויובל כהן.
- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
וישחקו הנערים לפנינו
חופש לפורום שדים מPELEGES
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
ליעד רמות ועוד 10 - שני בישולים וכדור אדיר לקורה שהפך לשער של שחקן אחר.
רן בנימין שיחק 60 דקות כך שנראה אותו בסגל הבוגרים מחרתיים.
גניס נראה שהתאושש סופית מהפציעה ונכנס לכושר.
מקווה שהשטות עם החוזה של עידן ורד לא תפגע בסיכוי של שלושתם לקבל דקות בבוגרים
רן בנימין שיחק 60 דקות כך שנראה אותו בסגל הבוגרים מחרתיים.
גניס נראה שהתאושש סופית מהפציעה ונכנס לכושר.
מקווה שהשטות עם החוזה של עידן ורד לא תפגע בסיכוי של שלושתם לקבל דקות בבוגרים
-
- קיבל.ה 5890 לייקים
הנוער מובילים 3-0 במחצית על הפועל ב"ש. שערים של רמות, בדלר וגניס.
לפחות איזשהי קבוצה של הפועל מתפקדת.
לפחות איזשהי קבוצה של הפועל מתפקדת.
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
אני באמת לא מבין למה השלישייה -גניס, רמות, בנימין לא מקבלת דקות בבוגרים במקום כל הפנסיונרים והלא רלוונטים.
-
- קיבל.ה 2299 לייקים

מיכאל זנדברג (מאמן הנוער כיום) ישמש כעוזר מאמן של סלובודאן דראפיץ בקבוצה הבוגרת. עומר דמארי (עוזר המאמן כיום) יעבור לאמן את קבוצת הנוער.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
חד משמעית.
גם בהזדמנויות הקטנות שכל אחד מהם קיבל בבוגרים הם הוכיחו את עצמם, בטח יותר מהאלטרנטיבות.
גם אם יהיו להם משחקים פחות טובים (ובוודאות יהיו), עדיין יש לזה כ״כ הרבה יתרונות על פני הותיקים והזרים שלנו, שאיתם אין לנו מה למכור בהווה ואין בזה שום עתיד.
הצעירים שציינת, ביחד עם הבודדים שכבר השתלבו, הם היתרון היחסי שלנו בליגה.
-
- קיבל.ה 105 לייקים
-
- קיבל.ה 2299 לייקים
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
0:4 על מוליכת הליגה ערב המחזור. עמית משיח קיבל רביעיה (לפחות 2 באשמתו) ואז הורחק 
ליעד רמות ורן בנימין רמה מעל הליגה, חבל שאי אפשר להשאיל אותם כבר עכשיו ללאומית.
נראה איך הקבוצה תתפקד תחת דמארי מעכשיו

ליעד רמות ורן בנימין רמה מעל הליגה, חבל שאי אפשר להשאיל אותם כבר עכשיו ללאומית.
נראה איך הקבוצה תתפקד תחת דמארי מעכשיו
-
- קיבל.ה 5890 לייקים
הפועל מנצחים 4-0 כשאת השער הרביעי כובש המגן השמאלי רועי לוי. אם אני לא טועה הניצחון הזה שם אותנו במקום השני כאשר מכבי נתניה מקדימים אותנו בהפרש שערים.
אגב, השוער של ב"ש זה עמית משיח שהיה השוער הראשון של נערים א' שלנו בעונה שעברה. יש לו נתונים פיזיים מרשימים (לדעתי מגרד את ה-2 מטר) אבל הוא היה פשוט קטסטרופה היום. אחד המשחקים החלשים שראיתי משוער.
לגבי בנימין, גניס ורמות, אני לא יודע עד כמה יש להם מה לתרום.
בנימין בעיני שחקן מאוד מוכשר עם יכולות מיוחדות לקשר אמצע, אבל כששיחק בבוגרים היה מאוד ברור שהוא לא שם עדיין בכל הנוגע למהירות מחשבה וקבלת החלטות. האם זה יותר או פחות טוב מאיינבינדר? לא יודע, אבל לזרוק אותו לבוגרים כדי שיאבד שם כדורים ויחטוף שריקות בוז זה לא נראה לי בריא.
גם את גניס אני לא רואה תורם יותר מדי כרגע. חסר לנו קיצוני ברמה גבוהה, אני לא חושב שגניס יתן יותר מסלליך וסניור. אם זה בקטע של לתת קרדיט לשחקן בית מהנוער אז בשביל זה סניור שם.
דווקא לרמות אולי כן יש מה לתרום. יותר מדי דקות הוא כנראה לא יקבל כשיש את גאנם ואוז'בולט, אבל הוא כן מביא דברים שאין לנו עם הזריזות, הפיזיות והיכולת לשחק על שטח קטן. לי הוא מזכיר קצת את אנחל קוראה.
אגב, השוער של ב"ש זה עמית משיח שהיה השוער הראשון של נערים א' שלנו בעונה שעברה. יש לו נתונים פיזיים מרשימים (לדעתי מגרד את ה-2 מטר) אבל הוא היה פשוט קטסטרופה היום. אחד המשחקים החלשים שראיתי משוער.
לגבי בנימין, גניס ורמות, אני לא יודע עד כמה יש להם מה לתרום.
בנימין בעיני שחקן מאוד מוכשר עם יכולות מיוחדות לקשר אמצע, אבל כששיחק בבוגרים היה מאוד ברור שהוא לא שם עדיין בכל הנוגע למהירות מחשבה וקבלת החלטות. האם זה יותר או פחות טוב מאיינבינדר? לא יודע, אבל לזרוק אותו לבוגרים כדי שיאבד שם כדורים ויחטוף שריקות בוז זה לא נראה לי בריא.
גם את גניס אני לא רואה תורם יותר מדי כרגע. חסר לנו קיצוני ברמה גבוהה, אני לא חושב שגניס יתן יותר מסלליך וסניור. אם זה בקטע של לתת קרדיט לשחקן בית מהנוער אז בשביל זה סניור שם.
דווקא לרמות אולי כן יש מה לתרום. יותר מדי דקות הוא כנראה לא יקבל כשיש את גאנם ואוז'בולט, אבל הוא כן מביא דברים שאין לנו עם הזריזות, הפיזיות והיכולת לשחק על שטח קטן. לי הוא מזכיר קצת את אנחל קוראה.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
אני מקווה שימשיכו לשחק באותה שיטה של זנדברג ולא יבצעו מהפכות
-
- קיבל.ה 753 לייקים
בהצלחה לעומר!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 2299 לייקים
למה לא משאילים את גניס ובנימין לדוג'?
אין קבוצות בלאומית שירצו אותם?
אין קבוצות בלאומית שירצו אותם?
-
- קיבל.ה 1395 לייקים
בני ריינה יקבלו אותם בזרועות פתוחות.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
אין בעיה להשאיל רק לא לחזק יריבות לתחתית
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
מתברר שבמסגרת העסקה שהעבירה את שוער נבחרת הנערים עמית משיח להפועל באר שבע, קיבלנו את דניאל צדיק (שנתון 2004, כמו רמות ובנימין) - קשר, פנטזיסט, מוכשר מאוד שלא מיצא את הפוטנציאל עד כה.
הנה מה שיש לדודו דהאן להגיד עליו:

-
- קיבל.ה 1489 לייקים
בוא, זה שחקן של דודו דאהן. זכור לי שהוא השווה פעם את עמית ביטון לאיזה שחקן גדול.
אגב לפי one הוא הוחתם כדי לשחק בבוגרים .
Sent from my iPhone using Tapatalk
אגב לפי one הוא הוחתם כדי לשחק בבוגרים .
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 2299 לייקים
איזו תגובה מצחיקה של דודו.פישונט כתב:מתברר שבמסגרת העסקה שהעבירה את שוער נבחרת הנערים עמית משיח להפועל באר שבע, קיבלנו את דניאל צדיק (שנתון 2004, כמו רמות ובנימין) - קשר, פנטזיסט, מוכשר מאוד שלא מיצא את הפוטנציאל עד כה.
איך כישרון כזה ענק לא זומן מעולם לנבחרות?
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
כן כמה כיף לנו חגיגה עם שחקני נוער כשהם טובים ונמכרים עוד לפני שהביאו לנו איזה הישג
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
אוהד באר שבע ותיק ואמין שאני מחזיק ממנו טוען שזו השאלה.פישונט כתב:מתברר שבמסגרת העסקה שהעבירה את שוער נבחרת הנערים עמית משיח להפועל באר שבע, קיבלנו את דניאל צדיק (שנתון 2004, כמו רמות ובנימין) - קשר, פנטזיסט, מוכשר מאוד שלא מיצא את הפוטנציאל עד כה.
שבש השאילו לנו אותו תמורת השוער משיח (שלא בהשאלה).
יש למישהו מידע אמין על העסקה?
אם הוא כזה כישרון איך ב"ש מוותרת עליו ולא משאילה?
ואם משיח כזה שוער טוב. לא כדאי להשאיר? שוערים זה לא התחום החזק שלנו בשנים האחרונות.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 2299 לייקים
למה שישאילו שחקן נוער לקבוצת נוער אחרת?Chegi כתב:אוהד באר שבע ותיק ואמין שאני מחזיק ממנו טוען שזו השאלה.פישונט כתב:מתברר שבמסגרת העסקה שהעבירה את שוער נבחרת הנערים עמית משיח להפועל באר שבע, קיבלנו את דניאל צדיק (שנתון 2004, כמו רמות ובנימין) - קשר, פנטזיסט, מוכשר מאוד שלא מיצא את הפוטנציאל עד כה.
ואם משיח כזה שוער טוב. לא כדאי להשאיר? שוערים זה לא התחום החזק שלנו בשנים האחרונות.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
אולי מסיים גיל נוער ואין לו מקום בבוגרת?לירון האדום כתב:למה שישאילו שחקן נוער לקבוצת נוער אחרת?Chegi כתב:אוהד באר שבע ותיק ואמין שאני מחזיק ממנו טוען שזו השאלה.פישונט כתב:מתברר שבמסגרת העסקה שהעבירה את שוער נבחרת הנערים עמית משיח להפועל באר שבע, קיבלנו את דניאל צדיק (שנתון 2004, כמו רמות ובנימין) - קשר, פנטזיסט, מוכשר מאוד שלא מיצא את הפוטנציאל עד כה.
אולי מבינים שבקבוצה שאין אפילו יואב תומר לא תהיה ברירה אלה לתת ליליד נוער לשחק בבוגרים?
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
אפילו הניסנובים לא יקחו שחקן כזה בהשאלה בלי יכולת לשים עליו את היד
אלא, אם זה מתחבר עם התיאוריה ששחר הביא(מערוץ הספורט) שהפועל עושה טובות לדודו דהאן אחרי שדאג לאושר דוידה בשביל הפועל
אלא, אם זה מתחבר עם התיאוריה ששחר הביא(מערוץ הספורט) שהפועל עושה טובות לדודו דהאן אחרי שדאג לאושר דוידה בשביל הפועל
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
באמת שזה הסוכן שמיצג את השחקנים הכי גרועים. לא אשכח את הקומבינה שעשה עלינו עם סעדת בוקרי שהפועל הוציאה לו ויזה והוא השתמש בה כדי להחתים אותו בחיפה רגע אחרי שנחת.
דיבר עליו כאילו זה רוני הבא. קיבלו נגר יותר נגרי מדולי מנגה
דיבר עליו כאילו זה רוני הבא. קיבלו נגר יותר נגרי מדולי מנגה
-
- קיבל.ה 2299 לייקים
זאת ההודעה הרשמית של עמוד הפייסבוק של קבוצת הנוער;
הקשר דניאל צדיק חתם על חוזה לשלוש שנים במועדון ויצטרף לקבוצת הנוער.
צדיק (18) גדל במחלקת הנוער של הפועל באר שבע, בה עבר בכל קבוצות הגיל. אשתקד רשם 33 הופעות בקבוצת הנוער של באר שבע וכבש ארבעה שערים.
בהצלחה דניאל!
הקשר דניאל צדיק חתם על חוזה לשלוש שנים במועדון ויצטרף לקבוצת הנוער.
צדיק (18) גדל במחלקת הנוער של הפועל באר שבע, בה עבר בכל קבוצות הגיל. אשתקד רשם 33 הופעות בקבוצת הנוער של באר שבע וכבש ארבעה שערים.
בהצלחה דניאל!
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
גם הבן של אלוהים וזהבי לא היו בנבחרות עד שהגיעו לבוגרים.לירון האדום כתב:איזו תגובה מצחיקה של דודו.פישונט כתב:מתברר שבמסגרת העסקה שהעבירה את שוער נבחרת הנערים עמית משיח להפועל באר שבע, קיבלנו את דניאל צדיק (שנתון 2004, כמו רמות ובנימין) - קשר, פנטזיסט, מוכשר מאוד שלא מיצא את הפוטנציאל עד כה.
איך כישרון כזה ענק לא זומן מעולם לנבחרות?
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
בהודעה הרשמית נכתב שחתם לשלוש שניםChegi כתב:אוהד באר שבע ותיק ואמין שאני מחזיק ממנו טוען שזו השאלה.פישונט כתב:מתברר שבמסגרת העסקה שהעבירה את שוער נבחרת הנערים עמית משיח להפועל באר שבע, קיבלנו את דניאל צדיק (שנתון 2004, כמו רמות ובנימין) - קשר, פנטזיסט, מוכשר מאוד שלא מיצא את הפוטנציאל עד כה.
-
- קיבל.ה 753 לייקים
האם בפגרת המונדיאל , כחודשיים, גם ליגות הנוער, נערים, ילדים מושבתים?
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
כן, מושבתים בין שבת 12/11 לשבת 10/12אדום ותיק כתב:האם בפגרת המונדיאל , כחודשיים, גם ליגות הנוער, נערים, ילדים מושבתים?