ינואר בפתח
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
אני רואה שכולם חוץ מלידור כהן חתמו פה לפחות עד סוף העונה הבאה.
אם נרד ליגה מה עושים עם החוזים שלהם?
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
אני מניח רק מניח (לא יודע) , שלחלקם יש סעיף שחרור במקרה הנ"לטכנית לארז כתב:אני רואה שכולם חוץ מלידור כהן חתמו פה לפחות עד סוף העונה הבאה.
זו באמת שאלה טובה.
-
- קיבל.ה 945 לייקים
למה לא עשיתם את הרכש הזה באוגוסטטטטטט
אף אחד מהשחקנים האלה לא שחקן שיקח על עצמו, אם לא נביא רכש סטייל טלקיסקי לא נישאר ליגה
- Nivik
- קיבל.ה 243 לייקים
- פיטר אורלנדיץ'
- קיבל.ה 10 לייקים
חמזה בארי פצוע עד מרץ כתוב שם זה לא רלוונטי,הייתי לוקח את אפואדו שחקן חזק ומהיר היה יכול להיות טוב מול הקבוצות של פלייאוף תחתון אפילו בקבוצה כמו שלנואדום בבית כתב: ↑13 ינואר 2021, 14:38חוטף משם את חמזה ברי וג'ורדן פושהdino כתב: ↑12 ינואר 2021, 17:28 https://sport1.maariv.co.il/israeli-soc ... le/522121/
שחקנים זרים ששיחקו בארץ ופנויים
בין השחקנים ברשימה שיכולים לעניין אותנו
ג׳ורדן פושה
אפואדו
אולי אוגו
אפילו חמזה בארי שם
ומוותר עכשיו על שלומי אזולאי.
חשבו שאשתנה
-
- קיבל.ה 1165 לייקים
סה"כ החתימו כמה שחקני כדורגל ברמה של ליגת העל.
מפתיע לטובה
מפתיע לטובה
-
- קיבל.ה 517 לייקים
אפואדו מעניין מאוד. שחקן עם עוצמות סטייל לוסיו שכולנו רצינו לראות. הבעיה היא שהוא אחרי פציעה קשה...
ומהרשימה אני מוסיף את ואלון אחמדי. בדיוק סוג השחקן שחסר לנו, משחק לעומק מסירות, הרמות ובעיטה טובה מרחוק. אהבתי אותו בק״ש.
ומהרשימה אני מוסיף את ואלון אחמדי. בדיוק סוג השחקן שחסר לנו, משחק לעומק מסירות, הרמות ובעיטה טובה מרחוק. אהבתי אותו בק״ש.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
מה מצבו של ספירובסקי ממשיך בהרכב?
אנחנו צריכים קשר שיודע לתת פס עומק.
לא צריכים עוד חלוץ.
אנחנו צריכים קשר שיודע לתת פס עומק.
לא צריכים עוד חלוץ.
בול, גם אני חיפשתי אודותיו השבועRed Ghost כתב:אפואדו מעניין מאוד. שחקן עם עוצמות סטייל לוסיו שכולנו רצינו לראות. הבעיה היא שהוא אחרי פציעה קשה...
ברוכים הבאים לאצטדיון בלומפילד שביפו
הרכבי הקבוצות, תחילה הקבוצה האורחת
הרכבי הקבוצות, תחילה הקבוצה האורחת
-
- קיבל.ה 5942 לייקים
אני אהיה מופתע אם יחתום עוד מישהו.
-
- קיבל.ה 960 לייקים
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
שום סיכוי שישימו עוד כסף רציני על מישהו.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 635 לייקים
ואלון אחמדי ששיחק בקרית שמונה, שחקן אדיר בדיוק הסטייל שצריך, מאוד התרשמתי ממנו, אם אני לא טועה היה לו תשעה בישולים וגם כמה גולים...שחקן אגרסיבי וחכם שיודע לתת מסירות מפתח, הלוואי....עזב בגלל המשפחה כמדומני, לא זוכר את הסיבה המדוייקת אם זה בגלל ישראל, או שזה החור בק"ש.
לגבי חמזה בארי, הוא פצוע אחרי קרע ברצועה הצולבת, האם שווה להביא שחקן כזה?
ממש לא במצבנו שאנחנו חייבים לשרוד.
לגבי חמזה בארי, הוא פצוע אחרי קרע ברצועה הצולבת, האם שווה להביא שחקן כזה?
ממש לא במצבנו שאנחנו חייבים לשרוד.
-
- קיבל.ה 400 לייקים
אחמדי שחקן ענק, למה לחרמן סתם
אנטי ביתר לשעבר
מסכים לגביי אחמדי שחקן שממש יכול לחזק לנו את האמצע.
לגביי חאמזה בארי,אני אישית מאוד התרשמתי ממנו בחצי עונה ששיחק אצלנו.
אני חושב שגוטמן עשה טעות ענקית ששיחרר אותו.
זה שהוא פצוע כרגע זה לקחת הימור,שחקנים יותר גדולים ממנו קרעו רצועות וחזרו,להפך אחרי פציעה כזאת יהיה לו קשה לקבל חוזה גבוהה.
לגביי חאמזה בארי,אני אישית מאוד התרשמתי ממנו בחצי עונה ששיחק אצלנו.
אני חושב שגוטמן עשה טעות ענקית ששיחרר אותו.
זה שהוא פצוע כרגע זה לקחת הימור,שחקנים יותר גדולים ממנו קרעו רצועות וחזרו,להפך אחרי פציעה כזאת יהיה לו קשה לקבל חוזה גבוהה.
פצ'ימו גרשון? פצ'ימו גרשון?!
-
- קיבל.ה 508 לייקים
בוואן מדברים על טרייד זנטי- בואטנג.
-
- קיבל.ה 2477 לייקים
אם העסק של החלון יסתכם ב״רק״ עזיבת הירש, הרשקוביץ׳ ועוד שחקן, אני אהיה רגוע. למה יש לי תחושה שאלטמן על הגריל(ולא יבוא אלטמן אחר במקום) אני לא יודע.
הרשקוביץ׳ הולך לקפריסין כנראה. עם הירש ימשיכו את הקרוסלה(חצי שנה אצלנו וחצי שנה אצל שכנים אחרים)
אני דווקא לא בעד לשחרר את בואטנג, אלא להשאיל את תמם ולשחרר/להשאיל את עזריה(שהוא בסדר אבל לא נראה שימריא יותר מזה) וכך להשאר עם רביעיית קשרי אמצע(אייזן, אליאס, איינבינדר, בואטנג)
אם משחררים את בואטנג אנחנו נשארים עם 2 זרים, הזוי
הרשקוביץ׳ הולך לקפריסין כנראה. עם הירש ימשיכו את הקרוסלה(חצי שנה אצלנו וחצי שנה אצל שכנים אחרים)
אני דווקא לא בעד לשחרר את בואטנג, אלא להשאיל את תמם ולשחרר/להשאיל את עזריה(שהוא בסדר אבל לא נראה שימריא יותר מזה) וכך להשאר עם רביעיית קשרי אמצע(אייזן, אליאס, איינבינדר, בואטנג)
אם משחררים את בואטנג אנחנו נשארים עם 2 זרים, הזוי
-
- קיבל.ה 59 לייקים
רעיון גרוע מאוד. הקישור שלנו חלש מאוד ויש משחקים בהם בואטנג הוא השחקן הכי טוב שלנו בקישור. לא הייתי סומך על איבינדר ואופק ביטון בלי לראות אותם משחקים.
-
- קיבל.ה 239 לייקים
אם יביאו את זנטי זה יהיה מצויין, תהיה תחרות בהרכב על שחקני קישור התקפי בין זנטי, לידור כהן, דוידה, אלטמן וזיקרי.
זה גם יבנה לנו בסיס ישראלי לא רע לתחילת עונה הבאה אם נשאר.
-
- קיבל.ה 170 לייקים
זנטי מזכיר לי את חן עזרא עם הראש בקיר כל כך הרבה כישרון אבל ראש בקיר גדול. יחשוב קודם על המספרים שלו מאשר על הצלחת הקבוצה לא יודע עד כמה אני רוצה אותו בקבוצההסבתא של הפועל כתב: ↑14 ינואר 2021, 11:25 אם יביאו את זנטי זה יהיה מצויין, תהיה תחרות בהרכב על שחקני קישור התקפי בין זנטי, לידור כהן, דוידה, אלטמן וזיקרי.
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 779 לייקים
עמית זנטי ובואטנג זה שחקנים שהם באותו גיל, כישרוניים כאשר אחד הוכיח את עצמו קצת יותר(עמנואל) ומשניהם אתה יכול לקבל בעוד שנה פלופ ויכול לקבל שחקן להרכב
ההבדל בין השניים הוא שבואטנג משחק בעמדה שלא חסרה לנו מידי( אייבינדר, אליאס, אייזן וטמם תופסים 2 עמדות במגרש ביחד עם בואטנג) ולעומת זאת זנטי משחק בעמדה יותר התקפית במגרש ויותר דלילה(לדעתי כרגע יש לנו רק את אלטמן ועזריה מבחינת סגנון משחק)
בהתחשב בזה שהוא לא זר ושבואטנג נראה כמו הצל של עצמו מתחילת העונה הטרייד הזה יכול להשתלם לנו
ההבדל בין השניים הוא שבואטנג משחק בעמדה שלא חסרה לנו מידי( אייבינדר, אליאס, אייזן וטמם תופסים 2 עמדות במגרש ביחד עם בואטנג) ולעומת זאת זנטי משחק בעמדה יותר התקפית במגרש ויותר דלילה(לדעתי כרגע יש לנו רק את אלטמן ועזריה מבחינת סגנון משחק)
בהתחשב בזה שהוא לא זר ושבואטנג נראה כמו הצל של עצמו מתחילת העונה הטרייד הזה יכול להשתלם לנו
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
-
- קיבל.ה 170 לייקים
חדרה שוקלת להביא את אוגו , נכון הוא לא צעיר אבל הוא לא כזה מבוגר בן 32 היו שחקנים ברמה שלו שהיו עולים בליגה שלנו עד גיל 35-6 הוא יכול תת בשקט עוד 3 או 4 שנים טובות בעיני במיוחד לאן שאנחנו שאופים ,אם יש אפשרות להסתער על אוגו עכשיו הייתי מסתער
קישור של אוגו אייבנדר אלטמן/אליאס/קאניוק(אמאלה חלום) קישור מעולה ומדהים לעומת תחילת העונה
קישור של אוגו אייבנדר אלטמן/אליאס/קאניוק(אמאלה חלום) קישור מעולה ומדהים לעומת תחילת העונה
- רדפוקס
- קיבל.ה 4784 לייקים
הייתי לוקח את זנטי על בואטנג ומשחרר את זיקרי.
לא שזנטי איזה שחקן, אבל כישרון יש לו, הבעיה שלו היא בראש ולא בטוח שאפשר לרפא אותה.
מנגד, זיקרי זה לא שחקן ובואטנג סיים את ההתפתחות שלו ובוא נגיד בעדינות, לא יצא מהביצה מה שציפינו או רצינו.
לא שזנטי איזה שחקן, אבל כישרון יש לו, הבעיה שלו היא בראש ולא בטוח שאפשר לרפא אותה.
מנגד, זיקרי זה לא שחקן ובואטנג סיים את ההתפתחות שלו ובוא נגיד בעדינות, לא יצא מהביצה מה שציפינו או רצינו.
הלוואי שיביאו את רייכרט. שחקן אמצע שמשחק לעומק.
בתחילת העונה כתבתי שאני רוצה אותו, אנשים שאלו אם חזרנו ל2017.
הנה הוא מועמד לבאר שבע ואתם ללאומית. מנג'רים.
הייתי משחרר את בואטנג תמורת מנה במקדולנס. אז לקבל עליו גם שחקן כדורגל?
זנטי זה כישרון כמו בואטנג, ממה שזכור לי, אין לו מושג.
שחקן לשכונה רק דריבל.
-
- קיבל.ה 2477 לייקים
מעולם לא פקפקתי ביכולת שיכולה להיות לו, כי הוא בהחלט הראה יכולת וכישרון גם ברמה״ש בקדנציה הראשונה, גם כשהגיע למכמבי וגם בחצי עונה שהושאל אלינו. הראה יכולת טובה. אחר כך זאת כבר נסיגה שקשורה למלא דברים אפשריים.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4784 לייקים
-
- קיבל.ה 755 לייקים
חייבים קשר התקפי שמסוגל לקחת כדור מקישור אחורי ולהעמיד חלוץ במצב טוב מול מגן או שוער.
בלי זה כל החיזוק שהבאנו לא יספיק.
בלי זה כל החיזוק שהבאנו לא יספיק.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
מסכים לחלוטין.
הבעיה שזנטי זה הגרסה הצעירה של זיקרי. רק עם הטייטל פוטנציאל. הלוואי ואתבדה אם יבוא.
אברמוב נשאל על בואטנג והשיב שזה לא יקרה ככל הנראה.
-
- קיבל.ה 517 לייקים
https://www.one.co.il/Article/20-21/1,1 ... tml?ref=hp
אני חושב שאלון תורג׳מן היה בטוח אופציה עדיפה על שלומי אזולאי.
שוב, זה שהפועל חיפה מקדימה את הפועל כל פעם עם שחקנים כמו עם חנן ממן, זה אומר הכל. תעודת עניות להפועל.
שוב, זה שהפועל חיפה מקדימה את הפועל כל פעם עם שחקנים כמו עם חנן ממן, זה אומר הכל. תעודת עניות להפועל.
-
- קיבל.ה 338 לייקים
שם יש בעלים שמביא כסף ותרבות של עמידה בחוזים.Red Ghost כתב: ↑14 ינואר 2021, 15:58 https://www.one.co.il/Article/20-21/1,1 ... tml?ref=hp
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
כרגיל, לא מפספסים שום הזדמנות לפספס הזדמנות.
בקיץ לוסיו, עכשיו אלון תורג׳מן.
בקיץ לוסיו, עכשיו אלון תורג׳מן.
-
- קיבל.ה 1779 לייקים
בן אחד חזרלודאי כתב:הלוואי שיביאו את רייכרט. שחקן אמצע שמשחק לעומק.
בן שני נשאר בקפריסין(בינתיים)
בן שלישי אולי יילך לב״ש
-
- קיבל.ה 2477 לייקים
אני לא רואה המון הבדלים במשמעות שלהם בשדה, בין אזולאי לתורג׳מן.
לאחד יש יותר הכרה, השני תמיד היה מחוץ לאור הזרקורים.
לאחד יש יותר הכרה, השני תמיד היה מחוץ לאור הזרקורים.
דלגו לדקה 2:50
אזולאי במשחק מול אשדוד שסארי פלאח נכנס לשער
בחיים אני לא אשכח את ה0 יכולת תנועה עם כדור שהייתה לו. אומנם איכשהו היה מכניס שערים אבל מדובר בנגר ענק.