בנקס עכשיו!! ואוו. כל כך. והוא גם ישראלי, יוחזר אדריראן!covid bryant כתב:תנו לי בנקס
רוסטר לעונה הבאה
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 100 לייקים
הלוואי בנקס אבל הוא לא אופציה. חתום באיטליה.
-
- קיבל.ה 186 לייקים
הייתי חותך את ווריק ומשתמש בכסף הזה כדי לצמצם את העלות הכספית של לשחק עם 5 זרים בליגה. במילא כבר יש לנו 5 זרים חתומים. לשחק עם עוד זר ישדרג אותנו יותר מלשחק עם ווריק.
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
בום!feigenbaum99 כתב:הייתי חותך את ווריק ומשתמש בכסף הזה כדי לצמצם את העלות הכספית של לשחק עם 5 זרים בליגה. במילא כבר יש לנו 5 זרים חתומים. לשחק עם עוד זר ישדרג אותנו יותר מלשחק עם ווריק.
השאלה אם היועצת המשפטית תאשר החתמת חמישה זרים בזמן בחירות
-
- קיבל.ה 948 לייקים
פציעה כרונית שלא יודעים עליה?
נערך לאחרונה על ידי יהלום14אדום ב 19 אוגוסט 2022, 22:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 511 לייקים
להחליף!
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
-
- קיבל.ה 14 לייקים
יש לא מעט שחקנים עם פציעות כרוניות, ואני לא חושב שזו הנקודה הקריטית. גם לתומר יש פגיעה כרונית בכתף, זה אומר שצריך לשחרר?
ווריק בטח יעבור סדרת בדיקות לפני שתתקבל ההחלטה, עד אז אין מה להתייחס לכל כתבה עם לא מעט פרטים לא רלוונטים במקרה הטוב ולא נכונים במקרה הרע
ווריק בטח יעבור סדרת בדיקות לפני שתתקבל ההחלטה, עד אז אין מה להתייחס לכל כתבה עם לא מעט פרטים לא רלוונטים במקרה הטוב ולא נכונים במקרה הרע
-
- קיבל.ה 171 לייקים
השאלה היא האם הפציעה פוגעת ביכולת,מקורב לצלחת כתב: ↑20 אוגוסט 2022, 20:25 יש לא מעט שחקנים עם פציעות כרוניות, ואני לא חושב שזו הנקודה הקריטית. גם לתומר יש פגיעה כרונית בכתף, זה אומר שצריך לשחרר?
בעונה שעברה ווריק היה רע מאוד - אם זה בגלל הפציעה והיא אכן משפיעה כ"כ אין לו מקום מקצועית בהפועל,
בנוסף דווקא מאחר ויש כ"כ הרבה שחקנים עם סיכון לפציעה בסגל לא הייתי מהמר על עוד שחקן כזה.
אני מפסיד, מנצח- עד המוות הפועל!
שמעון מביא את דרו קרופורד שחקן אימונים לסגור לו חמש על חמש. עמדה 3. שחקן שחקן. נשוי לישראלית. מקסימום יזרוק מילה ויאזרחו לו אותו תוך 5 דקות. רק אומר...
- יובל
- קיבל.ה 1302 לייקים
https://hapoeluta.org/news?NewsId=11025מה עומד מאחורי ההחתמה לחודשיים של ג'יילן הורד?
ג'יילן הוא שחקן סופר מוכשר. הבאנו אותו כי יש לנו קצת מחסור בשחקנים הקיץ בגלל משחקי הנבחרת ואנחנו רוצים להכין את הקבוצה לעונה בצורה אידיאלית. לנבחרת יש את המטרות שלה וכולנו מאחלים לה בהצלחה וכמובן רוצים שהיא תצליח ומתגאים בזה שיש לנו הרבה שחקנים בנבחרת. מצד שני - יש לנו אינטרס מובהק לדאוג להפועל וכשחסרים לנו שני גבוהים כל כך דומיננטים כמו תומר וזלי - זה מקשה על האימונים ולא מאפשר לנו להכין את הקבוצה שתהיה על המגרש בסופו של דבר. אז החלטנו לצרף את ג'יילן. לדעתי יש לו עתיד מאוד גדול לפניו, הוא עשה דברים מאוד יפים עד עכשיו בקריירה. אם להגיד את האמת, הפתיע אותי שהוא הסכים לבוא לפה בזמן שהיו לו הצעות מובטחות לעונה שלמה. הוא יודע שהחוזה שלו פה לא מובטח אבל הוא עדיין רצה לבוא להתמודד על מקומו ולהיות איתנו. זה לא מובן מאליו. אנחנו נצטרך לחלק עומסים עד שכל השחקנים שלנו יחזרו מהנבחרת ואני בטוח שהוא יעזור לנו לעשות את זה. ג'יילן הוא שחקן שאני בטוח שאם היה פה לעונה שלמה, הוא יכול להיות אחד השחקנים הבולטים בליגה. את ההחלטה לגביו נקבל בהמשך. כרגע אנחנו בונים על חמשת הזרים שיש לנו ואנחנו נשחק עם ארבעה זרים בליגה. יכול להיות שבכל שבוע נתון נשחק בהרכב אחד וזה מחייב אותנו להיות יותר מאומנים ומתורגלים. אנחנו רוצים להגיע למצב שאם אחד הזרים לא נרשם - זה לא משהו שיוצר יתרון ליריבה. אנחנו צריכים לתפקד באותה רמה בכל הרכב - זה האתגר הגדול ביותר שלנו ונהיה חייבים לעמוד בו.
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
פגיעה בגיד אכילס, השבתה למספר חודשים555 כתב:כנראה ווריק פציעה רצינית
-
- קיבל.ה 171 לייקים
לאור ההחתמה המתגבשת של אדם אריאל. מי יעשה הגנה אצלנו בסגל? מלבד בני ואולי חלק מהזרים אין לנו שחקני הגנה טובים מספיק
-
- קיבל.ה 798 לייקים
הוא בעצם אומר שמדובר בהחתמה מכורח המציאות של היורובאסקט אבל אחרי החגים, כשתתחיל הליגה וכולם יחזרו - ג׳יילן הורד כבר לא אמור להיות כאן, כי לא מחתימים 6 זרים ורושמים רק 4 לליגה (ואני שואל: אם מדובר בכזה שחקן טוב, שרוצה להיות פה וצפויה עונה ארוכה ומתישה - אולי כדאי לשקול להחזיק 6 זרים ולרשום 5 לליגה....?!)יובל כתב:https://hapoeluta.org/news?NewsId=11025מה עומד מאחורי ההחתמה לחודשיים של ג'יילן הורד?
ג'יילן הוא שחקן סופר מוכשר. הבאנו אותו כי יש לנו קצת מחסור בשחקנים הקיץ בגלל משחקי הנבחרת ואנחנו רוצים להכין את הקבוצה לעונה בצורה אידיאלית. לנבחרת יש את המטרות שלה וכולנו מאחלים לה בהצלחה וכמובן רוצים שהיא תצליח ומתגאים בזה שיש לנו הרבה שחקנים בנבחרת. מצד שני - יש לנו אינטרס מובהק לדאוג להפועל וכשחסרים לנו שני גבוהים כל כך דומיננטים כמו תומר וזלי - זה מקשה על האימונים ולא מאפשר לנו להכין את הקבוצה שתהיה על המגרש בסופו של דבר. אז החלטנו לצרף את ג'יילן. לדעתי יש לו עתיד מאוד גדול לפניו, הוא עשה דברים מאוד יפים עד עכשיו בקריירה. אם להגיד את האמת, הפתיע אותי שהוא הסכים לבוא לפה בזמן שהיו לו הצעות מובטחות לעונה שלמה. הוא יודע שהחוזה שלו פה לא מובטח אבל הוא עדיין רצה לבוא להתמודד על מקומו ולהיות איתנו. זה לא מובן מאליו. אנחנו נצטרך לחלק עומסים עד שכל השחקנים שלנו יחזרו מהנבחרת ואני בטוח שהוא יעזור לנו לעשות את זה. ג'יילן הוא שחקן שאני בטוח שאם היה פה לעונה שלמה, הוא יכול להיות אחד השחקנים הבולטים בליגה. את ההחלטה לגביו נקבל בהמשך. כרגע אנחנו בונים על חמשת הזרים שיש לנו ואנחנו נשחק עם ארבעה זרים בליגה. יכול להיות שבכל שבוע נתון נשחק בהרכב אחד וזה מחייב אותנו להיות יותר מאומנים ומתורגלים. אנחנו רוצים להגיע למצב שאם אחד הזרים לא נרשם - זה לא משהו שיוצר יתרון ליריבה. אנחנו צריכים לתפקד באותה רמה בכל הרכב - זה האתגר הגדול ביותר שלנו ונהיה חייבים לעמוד בו.
Sent from my HD1903 using Tapatalk
- יובל
- קיבל.ה 1302 לייקים
כדאי זה יפה. מדובר בעלות של למעלה כמיליון ורבע שקל.
-
- קיבל.ה 186 לייקים
גם אם לא מתכוונים לרשום 5 זרים לליגה, הייתי מחתים זר 6 במידה ויש הזדמנות טובה. באירופה הדקות של הישראלים שלנו יהיו יותר מורגשות מבליגה, גם בשביל חלוקת עומסים, וגם כי סביר להניח שיהיו פציעות.
בקיצור - הוא נשמע שחקן טוב. מקווה שאם הוא יראה את זה בטורניר הכנה, יחתימו אותו.
בקיצור - הוא נשמע שחקן טוב. מקווה שאם הוא יראה את זה בטורניר הכנה, יחתימו אותו.
-
- קיבל.ה 798 לייקים
וואו, הייתי בטוח שהרבה פחות. זה כולל גם את עלות השכר של הזר?יובל כתב:כדאי זה יפה. מדובר בעלות של למעלה כמיליון ורבע שקל.
Sent from my HD1903 using Tapatalk
-
- קיבל.ה 171 לייקים
מסתבר שג'יימס יאנג חזר בעודף משקל רציני ויש ספק גדול לגבי היכולת שלו לפתוח את העונה (מעבר לפציעה)
- רדנקו
- קיבל.ה 1568 לייקים
ממש מפתיע. 
Sent from my NE2215 using Tapatalk

-
- קיבל.ה 878 לייקים
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
צנצי פרסם. אני עדיין לא מצליח להבין איך מישהו תופס מילה אחת שלו ברצינות אחרי כל הפספוסים שלו וזה עוד שהוא חבר של ניסנוב
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
- סומך
- קיבל.ה 1320 לייקים
מה לצנציפר ולכדורסל?
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 645 לייקים
בפרסום של הידיעה הזאת אמרו שהפועל מאמינים שהוא יפתח את העונה. זה לגיטימי שאחרי שהוא פצוע שלושה חודשים הוא יהיה בעודף משקל. הוא עובד קשה ואני בטוח שהוא יפתח את העונה
-
- קיבל.ה 171 לייקים
לגבי הספק זה בעיקר כי הסיכוי שהוא יוריד את העודף בזמן לא גבוה.
הוא בא עם עודף משקל דו ספרתי, הוא לא יוריד את זה תוך חודש וחצי של הכנה, במקסימום יקזז בחצי,את העודף, ליורוקאפ הוא יוכל להגיע במשקל תקין, אבל לא סגור בכלל שזה יהיה המצב בגביע ווינר.
ולא- אני לא מסתמך על צנצי (או גדי ליפקין שגם דיווח את זה) יותר על אנשים מהענף ששמעו את זה משחקנים שלנו
-
- קיבל.ה 878 לייקים
כוח עליון כתב: ↑23 אוגוסט 2022, 07:32לגבי הספק זה בעיקר כי הסיכוי שהוא יוריד את העודף בזמן לא גבוה.
הוא בא עם עודף משקל דו ספרתי, הוא לא יוריד את זה תוך חודש וחצי של הכנה, במקסימום יקזז בחצי,את העודף, ליורוקאפ הוא יוכל להגיע במשקל תקין, אבל לא סגור בכלל שזה יהיה המצב בגביע ווינר.
ולא- אני לא מסתמך על צנצי (או גדי ליפקין שגם דיווח את זה) יותר על אנשים מהענף ששמעו את זה משחקנים שלנו
בתהליך הסופי הוא כן צריך להוריד את כל העודף משקל אבל בשביל לפתוח את העונה הוא יכול להיכנס לכושר גם בפלוס 6 קילו. יש מאמן כושר שעובד גם מאוד קשה בשביל להכין את כולם ואני בטוח שאיתו גיימס יהיה מוכן.
אגב, החזון שלי מתממש לפחות באחת מהענפים- שהשחקנים בקבוצה עובדים בה במשרה מלאה. מגיעים בבוקר יוצאים בצהריים לאכול וחוזרים לעבוד עד הערב, ככה מתנהל מועדון.
- רדנקו
- קיבל.ה 1568 לייקים
שחקן מקצוען לא אמור להגיע בעודי משקל כזה לתחילת האימונים. הוא לא אמור להגיע בכלל בעודף משקל. גם אם היה פצוע.Money כתב:כוח עליון כתב: ↑23 אוגוסט 2022, 07:32לגבי הספק זה בעיקר כי הסיכוי שהוא יוריד את העודף בזמן לא גבוה.
בתהליך הסופי הוא כן צריך להוריד את כל העודף משקל אבל בשביל לפתוח את העונה הוא יכול להיכנס לכושר גם בפלוס 6 קילו. יש מאמן כושר שעובד גם מאוד קשה בשביל להכין את כולם ואני בטוח שאיתו גיימס יהיה מוכן.
אגב, החזון שלי מתממש לפחות באחת מהענפים- שהשחקנים בקבוצה עובדים בה במשרה מלאה. מגיעים בבוקר יוצאים בצהריים לאכול וחוזרים לעבוד עד הערב, ככה מתנהל מועדון.
-
- קיבל.ה 878 לייקים
מסכיםרדנקו כתב: ↑23 אוגוסט 2022, 10:32שחקן מקצוען לא אמור להגיע בעודי משקל כזה לתחילת האימונים. הוא לא אמור להגיע בכלל בעודף משקל. גם אם היה פצוע.Money כתב:כוח עליון כתב: ↑23 אוגוסט 2022, 07:32
-
- קיבל.ה 129 לייקים
ובגלל זה הוא משחק אצלנו ולא ביורוליגרדנקו כתב: ↑23 אוגוסט 2022, 10:32שחקן מקצוען לא אמור להגיע בעודי משקל כזה לתחילת האימונים. הוא לא אמור להגיע בכלל בעודף משקל. גם אם היה פצוע.Money כתב:כוח עליון כתב: ↑23 אוגוסט 2022, 07:32

- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
אדום אש כתב: ↑23 אוגוסט 2022, 11:38ובגלל זה הוא משחק אצלנו ולא ביורוליגרדנקו כתב: ↑23 אוגוסט 2022, 10:32שחקן מקצוען לא אמור להגיע בעודי משקל כזה לתחילת האימונים. הוא לא אמור להגיע בכלל בעודף משקל. גם אם היה פצוע.Money כתב:
Sent from my NE2215 using Tapatalk![]()
בדיוק
חופש לפורום שדים מPELEGES
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
לא הבנתי את הודעת המועדון.הוא עוזב?
"טראוויס ווריק לא עבר את הבדיקות הרפואיות לאחר שהתברר כי הליך ההחלמה מניתוח שעבר לא הושלם. אנו מאחלים לו החלמה מלאה ושיבה מהירה למגרשים"
"טראוויס ווריק לא עבר את הבדיקות הרפואיות לאחר שהתברר כי הליך ההחלמה מניתוח שעבר לא הושלם. אנו מאחלים לו החלמה מלאה ושיבה מהירה למגרשים"
-
- קיבל.ה 121 לייקים
-
- קיבל.ה 263 לייקים
לאור העיתוי המאוחר של ההודעה נראה כי חתמו איתו לעכשיו מחפשים דרך להתחמק מהחוזה. אבל אני מקווה שאני טועה.
-
- קיבל.ה 14 לייקים
מה יש להתחמק מהחוזה? הבנאדם לא עבר בדיקה רפואית, כך שהחוזה לא בתוקף. שלום, להתראות. מניח שהעיכוב בהודעה מגיע מסיכום סופי עם השחקן
-
- קיבל.ה 186 לייקים
זה ניסוח שמעדכן את האוהדים על זה שהשחקן שוחרר. נשמע שכלכלית זה עוד לא לגמרי נפתר עם השחקן.
- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
איפה זה פורסם