הייתי בטוח שהוא ציטט את צ׳ימבויקה, לא הבנתי על מה אתם מדברים עד שקלטתי ואני כמו מפגר מחפש בגוגל מה ג׳ון צ׳יבויקה המסכן עשה

הייתי בטוח שהוא ציטט את צ׳ימבויקה, לא הבנתי על מה אתם מדברים עד שקלטתי ואני כמו מפגר מחפש בגוגל מה ג׳ון צ׳יבויקה המסכן עשה
בגלל זה טוב שאתה שותק שאני מאמת אותך עם זה שאתה חלאה כבר כמה פעמים, כנראה אתה מודע לזה שאתה טיפש ו/או חלאה.
חחחחחחחחח
חחחחח. ואני בדיוק שואל את עצמי איך אפשר לא למצוא פרטים על קוקוס באינטרנט
"הוא הרס למוסיקאי בן 19 את הקריירה"shaolin232 כתב: ↑17 אוגוסט 2022, 23:04 פיייי איזה פורם של יפי נפש וטרחנים,
"אני לא רוצה אותו בהפועל"
"הוא חבט באישה וזה לא ראוי"
"צריך לפתוח רק עם למקין כי הוא יורק דם"
יש לנו קבוצה שצריכה חיזוק, וראינו את זה בשוקו, בטח בפאן ההגנתי, ההחתמה הנ"ל בעלת הגיון מסויים, וכמו שאמרו היא ההימור מעניין.
תתרכזו בלתמוך בשחקן - הוא כרגע שחקן הפועל
בהצלחה ואולי יגרום פה לכמה להתחרט
אין גבול לכמה שאתה חלאה אה? הוא לא רק הרס לו את הקריירה הוא פגע לו באיכות החיים באופן משמעותי וגרם לו לנזקים בלתי הפיכים. מעניין אם זה היה קורה למישהו קרוב אליך אם היית מגיב בכזאת חלאתיות.D red imperia כתב: ↑17 אוגוסט 2022, 23:19"הוא הרס למוסיקאי בן 19 את הקריירה"shaolin232 כתב: ↑17 אוגוסט 2022, 23:04 פיייי איזה פורם של יפי נפש וטרחנים,
יש לנו קבוצה שצריכה חיזוק, וראינו את זה בשוקו, בטח בפאן ההגנתי, ההחתמה הנ"ל בעלת הגיון מסויים, וכמו שאמרו היא ההימור מעניין.
Maybe next time he'll learn how to mind his own businessרדפוקס כתב: ↑17 אוגוסט 2022, 23:30אין גבול לכמה שאתה חלאה אה? הוא לא רק הרס לו את הקריירה הוא פגע לו באיכות החיים באופן משמעותי וגרם לו לנזקים בלתי הפיכים. מעניין אם זה היה קורה למישהו קרוב אליך אם היית מגיב בכזאת חלאתיות.D red imperia כתב: ↑17 אוגוסט 2022, 23:19"הוא הרס למוסיקאי בן 19 את הקריירה"shaolin232 כתב: ↑17 אוגוסט 2022, 23:04 פיייי איזה פורם של יפי נפש וטרחנים,
בעקרון אני בעד חופש הביטוי ונגד הרחקות של משתמשים מפורומים אבל אתה מקרה מיוחד מאוד.
אין מצב שאתה בן אדם אמיתי, בוודאות טרול מהשחקן ה-12.D red imperia כתב: ↑17 אוגוסט 2022, 23:31Maybe next time he'll learn how to mind his own businessרדפוקס כתב: ↑17 אוגוסט 2022, 23:30אין גבול לכמה שאתה חלאה אה? הוא לא רק הרס לו את הקריירה הוא פגע לו באיכות החיים באופן משמעותי וגרם לו לנזקים בלתי הפיכים. מעניין אם זה היה קורה למישהו קרוב אליך אם היית מגיב בכזאת חלאתיות.
בעקרון אני בעד חופש הביטוי ונגד הרחקות של משתמשים מפורומים אבל אתה מקרה מיוחד מאוד.
D red imperia כתב: ↑17 אוגוסט 2022, 23:31Maybe next time he'll learn how to mind his own businessרדפוקס כתב: ↑17 אוגוסט 2022, 23:30אין גבול לכמה שאתה חלאה אה? הוא לא רק הרס לו את הקריירה הוא פגע לו באיכות החיים באופן משמעותי וגרם לו לנזקים בלתי הפיכים. מעניין אם זה היה קורה למישהו קרוב אליך אם היית מגיב בכזאת חלאתיות.
שמע זאת באמת תגובה דוחה ממש. תתביישD red imperia כתב: ↑17 אוגוסט 2022, 23:31Maybe next time he'll learn how to mind his own businessרדפוקס כתב: ↑17 אוגוסט 2022, 23:30אין גבול לכמה שאתה חלאה אה? הוא לא רק הרס לו את הקריירה הוא פגע לו באיכות החיים באופן משמעותי וגרם לו לנזקים בלתי הפיכים. מעניין אם זה היה קורה למישהו קרוב אליך אם היית מגיב בכזאת חלאתיות.
להתבאס על בנאדם שתקף את אשתו / חברתו ואז תקף באלת בייסבול את מי שבא לעזור לה זו צקצקנות מאוסה?L.S כתב:אני רוצה בהפועל רק אשכנזים שמאלנים שיש להם תעודת בגרות מלאה עם 5 יחידות אנגלית ומתמטיקה
פחות מזה אני לא מוכן
איזה חבורה של צקצקנים מאוסים
מקווה בשבילך שאתה לא בנאדם אמיתי אלא פרויקט כלשהוD red imperia כתב: ↑17 אוגוסט 2022, 23:31Maybe next time he'll learn how to mind his own businessרדפוקס כתב: ↑17 אוגוסט 2022, 23:30אין גבול לכמה שאתה חלאה אה? הוא לא רק הרס לו את הקריירה הוא פגע לו באיכות החיים באופן משמעותי וגרם לו לנזקים בלתי הפיכים. מעניין אם זה היה קורה למישהו קרוב אליך אם היית מגיב בכזאת חלאתיות.
גם אני.
אה לא ידענו שדגלאס הוא לא מרצוען בלשון המעטה? לא ידענו שהוא אוהב נשים בצורה מוגזמת?
הכי אני אוהב את התגובות העלק מוסריות האלה, אם הייתם מכירים שחקני כדורגל ישראלים, איזה טינופות אדם הם, הייתם צריכים לעבור ענף, בחיי שזה פשוט מגוחך.רק הפועל כתב: ↑17 אוגוסט 2022, 12:23מצחיק פה שאנשים מדברים עד כמה הוא טוב מקצועית בנאדם כזה אני לא רוצה בקבוצהלירון האדום כתב: ↑17 אוגוסט 2022, 11:48 https://www.ynet.co.il/sport/israelisoc ... HkFz211CkO
אנטואן קונט נידון לשנת מאסר בפועל בצרפת
מגן בית"ר גם ספג שנתיים מאסר על תנאי וקנס של 25 אלף אירו בעקבות מקרה בו תקף אדם באלת בייסבול
האם הוא ריצה את העונש שנגזר עליו?נועם שחם כתב:ברור שזו חתימה שמעוררת תחושת אי נוחות, אבל מצד שני אנחנו מדברים על תקרית שארעה לפני 6 שנים, קונטה נשפט והורשע ונגזר עליו עונש. את המחיר ל מה שעשה הוא כבר שילם, וגם שיקום של אדם שפשע זה דבר חשוב.
בקיצור, אני אמביוולנטי.
עונשו הומר לכנס ועבודות שירות. הוא ריצה את העונש.Chegi כתב: ↑18 אוגוסט 2022, 22:54האם הוא ריצה את העונש שנגזר עליו?נועם שחם כתב:ברור שזו חתימה שמעוררת תחושת אי נוחות, אבל מצד שני אנחנו מדברים על תקרית שארעה לפני 6 שנים, קונטה נשפט והורשע ונגזר עליו עונש. את המחיר ל מה שעשה הוא כבר שילם, וגם שיקום של אדם שפשע זה דבר חשוב.
בקיצור, אני אמביוולנטי.
אני באמת שואל. כי באמת יש הבדל בין נענש לבין ריצה עונש.
קנס ועבודות שירות? קיצר חארטה.El dudernio כתב:עונשו הומר לכנס ועבודות שירות. הוא ריצה את העונש.Chegi כתב: ↑18 אוגוסט 2022, 22:54האם הוא ריצה את העונש שנגזר עליו?נועם שחם כתב:ברור שזו חתימה שמעוררת תחושת אי נוחות, אבל מצד שני אנחנו מדברים על תקרית שארעה לפני 6 שנים, קונטה נשפט והורשע ונגזר עליו עונש. את המחיר ל מה שעשה הוא כבר שילם, וגם שיקום של אדם שפשע זה דבר חשוב.
בקיצור, אני אמביוולנטי.
אני באמת שואל. כי באמת יש הבדל בין נענש לבין ריצה עונש.
אנשים הריעו לטועמה, אפק ובלילי ואח"כ לדגו למרות פרשת האולימפית.
היום אמורות להתקבלות תוצאות נוספות מהבדיקה שערך אנטואן קונטה, שלאחריהם הוא אמור לחתום על חוזה במועדון.