אנשי עסקים עשירים מהאמירויות שמקורבים לממשל שם, אלו לא אנשים שסופרים את ה-bds. כמו אגב רוב האמנים שבאים להופיע כאן שאין להם את הכסף של האמירותים או את הגב של שליט המדינה שלהם, ובכל זאת מצפצפים ובאים להופיע כאן.
לכן נראה לי שצנציפר ולא לראשונה פשוט מקשקש שטויות בתחום שאין לו מושג ירוק בו.
השר לפיתוח אזורי, עיסאווי פריג’, פועל יחד עם חבר כנסת יריב לוין להביא רוכש אמירתי להפועל תל אביב. פריג’, שהפך להיות אחד המחוזרים הגדולים בפוליטיקה הישראלית לקראת הבחירות הקרובות, סיפר הערב (שבת) כי משקיע מהאמירויות עתיד לרכוש את המועדון האדום.
בתוך כך, פריג’ אמר ל-ONE: "יש התעניינות רצינית על ידי רוכש מהאמירויות, למעשה כל הפרטים הטכניים והכספיים נסגרו מבחינת רכישת הקבוצה, כאשר יש עדיין בעיה בינלאומית שצריך לפתור אותה
עוד הוסיף פריג’: “אנחנו דוחפים מאוד לביצוע הרכישה, זה לא יקרה לעונה הקרובה אלא לעונה הבאה והפועל תל אביב תהיה הקבוצה הראשונה לה יהיה בעלים מהאמירות. הרוכש קרוב לממשל האמירתי ובעד המהלך, אני מאמין שתוך כדי השנה זה ייסגר". פריג’ טען גם כי "ח"כ לוין גם לוחץ כדי להשלים את העסקה"
גביזון כתב: ↑24 יולי 2022, 09:35
זה יהיה אירוני וענק אם לא ירכשו אותנו ממדינה ערבית בגלל חשש מה-bds.
לא מבין את זה. מדינה נכנסת להסכם שלום עם מדינת ישראל ולא חוששת מה-BDS
אז בעל הון שמקורב לממשל יחשוש מרכישת קבוצת כדורגל ישראלית בגלל BDS ?!
ההיגיון היחיד לתזה הזו זה שהוא איזה בעלים של חברה קמעונאית בינלאומית ואז אולי עשויות להיות השלכות לרכישת הקבוצה
chimpfive כתב: ↑24 יולי 2022, 08:49
עוד פנטזיה מבית היוצר של פוליטקאים בשקל, בטח הכל סגור, רק לא יקרה העונה, יקרה בעונת שקר כלשהו. פריג' כמו המפלגה הפופליסטית שלו אוהב לזיין את המוח.
אבל פריג' פרש מהפוליטיקה וירין לוין מהליכוד (לא יודע כמה המצביעים שלהם שמחים מרוכשים אמירתיים להפועל)
ההיגיון היחיד לתזה הזו זה שהוא איזה בעלים של חברה קמעונאית בינלאומית ואז אולי עשויות להיות השלכות לרכישת הקבוצה
קוראים לחששות האלה כסף.
וכן, זה אירוני שהBDS מסנדל אותנו.
מעבר לכך, אני לא מאמין למילה. תכף יש בחירות וזה חלק מקמפיין
קוראים לחששות האלה כסף.
וכן, זה אירוני שהBDS מסנדל אותנו.
מעבר לכך, אני לא מאמין למילה. תכף יש בחירות וזה חלק מקמפיין
ארמנדו כתב: ↑24 יולי 2022, 10:20
כמה מצביעי ליכוד חדשים יקומו לדעתכם בזכות ספין של יריב לוין על רוכש להפועל?
שחררו קצת בחייאת
יריב לוין אוהד הפועל. פעם שאלו אותו על זה במצב האומה והוא ענה "המקום היחיד שאני אוהב לראות ערבים כובשים".
הנקודה שלי היא שאם הוא מעורב אז זה בוודאות לא ספין לצרכים פוליטיים (עזרה להפועל לא תביא מצביעים חדשים לליכוד), מה שכן אפשר לנחש על עיסווי פריג' אם היה רץ בכלל.
אני אחד המאמינים בספינים, רק שלא הבנתי את הספין שתיארת. מה הקשר בין רוכש פוטנציאלי מהאמירויות לבין הרצון של ניסנובס למכור שחקני נוער שלנו?
כרגע זה המודל העסקי של הפועל ת״א - הכנסות מכרטיסים ושחקנים ומינמום השקעה מצד ה״בעלים״.
ההוא עם האדום כתב: ↑24 יולי 2022, 10:55
לא זוכר מי זה שרב איתי כאן על "מה צריך פוליטיקאים ואיך זה יעזור" - אבל הנה, בבקשה.
בכל מקרה - חבל שיצא כבר עכשיו לתקשורת...
בבקשה מה? הדלפה פוליטית מהדרגה הראשונה טרם בכלל יש רכישה?
זו בדיוק ה-cons כשחושבים על פוליטיקאים במו״מ שכאלו.
תשמע להיות אנטי לכל דבר זה קל.
אני מנסה גם להגיד "יופי" כשזה נראה שיש אנשים שמנסים (אגב - כן אציין שלדעתי אין שום קשר לניסנובים וזה נראה יותר כמו יוזמה עצמאית. כמו שבזמנו עיסאווי הביא אנשים מבחריין לראות משחק)
רשמתי יופי. ורשמתי גם שצריך להיות מאופקים מאוד כשדבר כזה יוצא לתקשורת בשלב כל כך מוקדם, ככה זה קצת ניסיון מהעבר העגום (שאני בטוח שאתה מכיר).
הסיבה היחידה שהגבתי לך באנטי, כי אתה מנסה לחגוג, דיי באובססיביות, שצדקת באסטרטגיה שלך. כאילו אחי, רשמת את כל האפשרויות בעולם לשכנע את אנשים לרכוש.
גם אם מחר תושב ימכור לפלוני אלמוני אתה תסביר איך זה קרה בזכות השיטות שהצעת. בסדר.
האדס כתב: ↑24 יולי 2022, 11:06
רשמתי יופי. ורשמתי גם שצריך להיות מאופקים מאוד כשדבר כזה יוצא לתקשורת בשלב כל כך מוקדם, ככה זה קצת ניסיון מהעבר העגום (שאני בטוח שאתה מכיר).
הסיבה היחידה שהגבתי לך באנטי, כי אתה מנסה לחגוג, דיי באובססיביות, שצדקת באסטרטגיה שלך. כאילו אחי, רשמת את כל האפשרויות בעולם לשכנע את אנשים לרכוש.
גם אם מחר תושב ימכור לפלוני אלמוני אתה תסביר איך זה קרה בזכות השיטות שהצעת. בסדר.
ברור שרשמתי את כל האופציות האפשרויות בעולם,
כל המטרה של האשכול זה להראות שיש המון דברים שאפשר לעשות כדי להביא רוכש - ועד כה הניסנובים לא עשו במשך 5 שנים כמעט כלום.
האדס כתב: ↑24 יולי 2022, 10:52
אני אחד המאמינים בספינים, רק שלא הבנתי את הספין שתיארת. מה הקשר בין רוכש פוטנציאלי מהאמירויות לבין הרצון של ניסנובס למכור שחקני נוער שלנו?
כרגע זה המודל העסקי של הפועל ת״א - הכנסות מכרטיסים ושחקנים ומינמום השקעה מצד ה״בעלים״.
תמיד הניסנובס לפני החלטות שלא ירדו לקהל בגרון יוצאים עם איזה תשתוש לקהל על תוכניות ועתיד ורוד יותר וככה מחליקים מהלכים כאלו בלי הרבה רעש והתנגדות כי מי ירצה עכשיו לעשות מחאות כנגד בעלים כשיש בעלים עתידי שאולי ירכוש?
האדס כתב: ↑24 יולי 2022, 10:52
תמיד הניסנובס לפני החלטות שלא ירדו לקהל בגרון יוצאים עם איזה תשתוש לקהל על תוכניות ועתיד ורוד יותר וככה מחליקים מהלכים כאלו בלי הרבה רעש והתנגדות כי מי ירצה עכשיו לעשות מחאות כנגד בעלים כשיש בעלים עתידי שאולי ירכוש?
אה כזה. וואלה לא יודע. לא רואה עוד ממחאה בשנים הקרובות. נגמר הסיפור.
האדס כתב: ↑24 יולי 2022, 11:06
ברור שרשמתי את כל האופציות האפשרויות בעולם,
כל המטרה של האשכול זה להראות שיש המון דברים שאפשר לעשות כדי להביא רוכש - ועד כה הניסנובים לא עשו במשך 5 שנים כמעט כלום.
הנה, הסכמנו. הם לא עשו כלום.
עכשיו רק נותר להסכים על ה״למה״. אני אומר שהם לא רוצים למכור. אתה חושב אחרת. על זה כנראה לא נסכים.