זה משהו מנטלי, הוא לא הופיע כל הסדרה.
אם הוא מחטיא פעמיים מהקו זה לא כי שחקנים אחרים לא הופיעו. הוא לא מופיע.
זה משהו מנטלי, הוא לא הופיע כל הסדרה.
אם עוד לא הבנת שבוסטון הקבוצה הפחות טובה בגמר הזה (וזה לא כל כך קרוב) אתה לוקה בHomer bias מאוד רציני.its-sick כתב: ↑15 יוני 2022, 18:06 זה די צפוי במודל אנליטיקה שמבוסס על סטטיסטיקות. משחק אחד או שניים לא משנים הרבה. סטטיסטית הסלטיקס יותר טובים, וזה לא השתנה.
ברור שקבוצה יכולה בכל משחק נתון לשחק או פחות טוב או יותר טוב מהממוצע הסטטיסטי שלה (כמו שקרה לבוסטון ברבע הרביעי במשחקים האחרונים).
זה די ברור מאליו שהתחזית היא תמיד רק סיכויים, ותמיד הקבוצה הפחות טובה יכולה לנצח בכל משחק נתון.
בהתחשב בזה שהסלטיקס הגיעו לגמר ואף הובילו בו, אז התחזית של אתרי האנליטיקה לגביהם מתחילת הפלייאוף עדיין מרשימה, במיוחד בהתחשב בכך שרוב הציבור לא חשב שהם קונטנדרים (להלן סיכויים נמוכים יחסית לפי ההימורים).
והסדרה עוד לא נגמרה. בהחלט אפשרי מאד שהסלטיקס ינצחו בקלות במשחק השישי (בהתאם ל 75% סיכוי לפי 538), ואז משחק 7 כשהכל כולל הכל אפשרי.
51% במשחק 7 זה לא ממש פייבוריטים.
מה עם גילוי נאות לגבי סוף הסרט ולמה אהבת אותו?its-sick כתב:אני בטוח שכולם כבר יודעים, אבל למקרה שיש מישהו שלא, אז יש חדש בנטפליקס סרט נפלא של אדם סנדלר בשם Hustle שבו הוא משחק סקאוט של פילי.
סרט יפה בפני עצמו, על כדורסל, ושבו גם מופיעים המון שחקני NBA נוכחיים ומהעבר, רובם בתפקיד עצמם. מומלץ בחום.
גם אשתי שלא מתעניינת במיוחד בכדורסל נהנתה מהסרט, אז זו יכולה גם להיות צפיה זוגית.
אין מספיק סרטי כדורסל בשביל קריירה כזו
ספר לי עוד מי הקבוצה היותר טובה. אוהדים מביכים יש לסלטיקסits-sick כתב:גולדן סטייט נראים הרבה פחות טוב ממילווקי ומיאמי. הרבה.
הם נראים יותר טוב מבוסטון כרגע כי הסלטיקס נראים פחות טוב מאשר מול מילווקי ומיאמי. ולא, לא בגלל ההגנה של גולדן סטייט.
הסלטיקס לא יציבים פסיכולוגית, זה לא חדש. ראינו את זה גם בסדרות הקודמות.
אני מצפה מהם להיראות הרבה יותר טוב בשני המשחקים הבאים כשהם עם הגב אל הקיר, כי זה גם מה שקרה בסדרות הקודמות.
אתם בעיקר אובררייטד.its-sick כתב: ↑17 יוני 2022, 07:52 אני אכן מאד מתבייש.
אבל לא בזה שאני חושב שבוסטון יותר טובה, אלא בגלל שהפסדנו לקבוצה כמו גולדן סטייט אחרי שניצחנו קבוצות טובות ממנה.
אני מתבייש כאוהד בקריסה המנטלית.
כנראה שעדיף להגיע לגמר אחרי פלייאוף קליל בלי הרבה תחרות במקום להגיע אחרי סדרות קשות עם לחץ הדחה פעם אחרי פעם.
הראינו קשיחות מנטלית בשתי סדרות צמודות וקשות ולא נשאר כלום במיכל בסוף.
הקבוצה עם המאזן הטוב בליגה
קודם כל הגיע הזמן אחרי 20 שנה שהמזרח יהיה דומיננטי, אבל אני ממש לא בטוח שזה יהיה המצב שנה הבאה.
אם אני זוכר נכון עד הפציעה של ג'ה הווריורס היו הרבה יותר דומיננטיים על ממפיס מאשר אחריה.El dudernio כתב: ↑17 יוני 2022, 08:44הקבוצה עם המאזן הטוב בליגה
פיניקס עם 78% הצלחה מהמערב
הקבוצה עם במאזן השני בליגה
ממפיס (שגולדן סטייס עברה אותה רק בגלל הפציעה של מוראנט) עם 68.3%.
הקבוצה השלישי היא גולדן סטייט עם 64.4%.
בדיוק כמו הקבוצה הרביעי הראשונה במזרח, מיאמי.
החמישית דאלס היא גם מהמערב.
לדעתי זה לא שהייתם חלשים זה שההגנה של גולדן סטייט פשוט הגנה טובה בהרבה משל האחרים. הרבה מדברים על ההתקפה שלהם אבל יש להם הגנה מטורפת וזה מה שניצח להם את הסדרה. בסופו של דהר שיחקתם "רק" 2 משחקים יותר מהם.
הוא מדהים, אבל הוא הגיע לנקודה בקריירה שהוא צריך להבין שבלי לשמור לא לוקחים אליפויות.El dudernio כתב: ↑17 יוני 2022, 09:26 הוא נפתע לקראת סוף המשחק השלישי כשהיה 1:1: בסדרה ו20 הפרש לגולדן סטייט.
את המשחק השני הוא ניצח עם 47 8 8.
המשחק הראשון נגמר בנק לגולדן סטייט כשהוא עם 34 9 ו 10.
גם את המשחק השלישי הוא סיים 34 3 ו 7.
אני באמת חושב שאיתו עם לוקחים את הסדרה.
טרי רוזייר היה טוב ממנו ועדיין נתן עונה וחצי בג'י ליג לפני שעלה קבוע לסלטיקס.