אשכול מעקב: מה הנהלת הפועל ת"א עשתה היום כדי למצוא רוכש למועדון?
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
בטח שהם קיימים. בעיקר בספינים הבאים:
קבוצת רוכשים מאנגליה ביטלה את ההסכם. הסיבה ״לא אהבנו את אלימות הקהל״
או
רוכש מארה״ב ביטל את העסקה. בהפועל ת״א טוענים: ״החרם גמר את המועדון, ברגע שהאמריקאים ראו שהקהל מפגין ליד בתים- הם אמרו זה לא בשבילנו״
קבוצת רוכשים מאנגליה ביטלה את ההסכם. הסיבה ״לא אהבנו את אלימות הקהל״
או
רוכש מארה״ב ביטל את העסקה. בהפועל ת״א טוענים: ״החרם גמר את המועדון, ברגע שהאמריקאים ראו שהקהל מפגין ליד בתים- הם אמרו זה לא בשבילנו״
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
מזכיר שבעספור היה אחד ״סרגוסטי״ דמות ראש מאפיה מסוכן שבעצם היה גופה, שהשתמשו בשם החי שלו לצרכי הפחדה
אולי הרוכשים הם סרגוסטי
אולי הרוכשים הם סרגוסטי
-
- קיבל.ה 1944 לייקים
וניסנוב זה משטאווה?
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 506 לייקים
שמירת המקומות למנויים והזמן שמחכים לרוכשים מאנגליה
זה לא אותו זמן?
אם כן מדהים
הניסנוב ממולחים
זה לא אותו זמן?
אם כן מדהים
הניסנוב ממולחים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4723 לייקים
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
ממש יש משמעות לשמירת מקומות למנויים.
בלומפילד חצי ריק 90% מהשנה.
אני בטוח ש-100% מהמנויים יסכימו לחדש בתוספת של 100 שקל אם יבוא לפה בעלים חדש.
עופו מהפועל, אתם והספינים שלכם.
בלומפילד חצי ריק 90% מהשנה.
אני בטוח ש-100% מהמנויים יסכימו לחדש בתוספת של 100 שקל אם יבוא לפה בעלים חדש.
עופו מהפועל, אתם והספינים שלכם.
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
אם באמת יגיע רוכש, תהיה התנפלות לא נורמלית, אפשר להגיע ל15K מנויים
האחים ניסנוב לא מממשים אפילו רבע מהפוטנציאל שלנו
שער 5 זה הלב
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
לפי הודעת המועדון, הנייר המפורסם חתום ונמצא אצל רועי רוזן
-
- קיבל.ה 135 לייקים
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
מעניין שהעורך דין לא יודע מזה..oleg neduda כתב:לפי הודעת המועדון, הנייר המפורסם חתום ונמצא אצל רועי רוזן
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 148 לייקים
הורדתי קצת רגל מהגז באשכול הזה כי חשבתי שאולי משהו השתנה אצל הניסנובים, אבל מדהים שלא.
יש מצד האוהדים דרישות די בסיסיות. כולה מבקשים שתגידו מה המחיר ומי הולך לטפל בנושא הרוכש בצורה אמיתית - ואפילו את זה אתם לא מסוגלים לעשות?
ועוד לשקר לאוהדים שיש מסמך אצל עורך דין למרות שהוא בעצמו לא יודע מזה?
הזוי.
יש מצד האוהדים דרישות די בסיסיות. כולה מבקשים שתגידו מה המחיר ומי הולך לטפל בנושא הרוכש בצורה אמיתית - ואפילו את זה אתם לא מסוגלים לעשות?
ועוד לשקר לאוהדים שיש מסמך אצל עורך דין למרות שהוא בעצמו לא יודע מזה?
הזוי.
-
- קיבל.ה 419 לייקים
התלבטתי אם הם רשעים או טיפשים. הסיפור עם עו״ד רוזן הוכיח לי סופית שהשני.
מילא תוצאות, אבל אפילו לשקר הם לא מצליחים.
מילא תוצאות, אבל אפילו לשקר הם לא מצליחים.
רואה שחורות המקורי
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
לפי זה, הדובר (מי זה, אגב?) מספר איזה סיפור על מישהו שהלך וסיפר לו (כלומר אנחנו שומעים פה שמועה מיד שנייה) שהעו"ד אמר כך וכך.סנטה קלאוס כתב: ↑14 יוני 2022, 17:16לפי זה
https://fb.watch/dEksBLBdq-/
אין לו מושג על מה הם מדברים.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 950 לייקים
הדובר הוא אסף אבולעפיה, בניגוד לחלאות שמנהלות את המועדון, שקרן הוא לא.teknoboy כתב: ↑14 יוני 2022, 18:22לפי זה, הדובר (מי זה, אגב?) מספר איזה סיפור על מישהו שהלך וסיפר לו (כלומר אנחנו שומעים פה שמועה מיד שנייה) שהעו"ד אמר כך וכך.סנטה קלאוס כתב: ↑14 יוני 2022, 17:16לפי זה
יאללה הביתה!!!
- רדפוקס
- קיבל.ה 4723 לייקים
אין גבול לבושה.
הם באמת עד כדי כך טיפשים שהם חושבים שכולנו סתומים?
הם באמת עד כדי כך טיפשים שהם חושבים שכולנו סתומים?
-
- קיבל.ה 419 לייקים
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
האיש הזה אמור להיות עיתונאי?יהלום14אדום כתב: ↑14 יוני 2022, 18:30הדובר הוא אסף אבולעפיה, בניגוד לחלאות שמנהלות את המועדון, שקרן הוא לא.teknoboy כתב: ↑14 יוני 2022, 18:22לפי זה, הדובר (מי זה, אגב?) מספר איזה סיפור על מישהו שהלך וסיפר לו (כלומר אנחנו שומעים פה שמועה מיד שנייה) שהעו"ד אמר כך וכך.סנטה קלאוס כתב: ↑14 יוני 2022, 17:16
לפי זה
גם לא הצליח להביא ראיה יותר מוצלחת מ"חבר אמר לי שאמרו לו", וגם לא טרח לבקש תגובה לפני הפרסום?
האמת שאני לא אופתע אם התיאור שלו מדויק במאה אחוז, אבל היה יכול להנפיק דיווח קצת יותר אמין מ"תאמינו לי שזה ככה".
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- Nivik
- קיבל.ה 243 לייקים
ברור שאני רוצה שיגיע רוכש, אבל אני יודע עם מי יש לי עסק. אין להם שום סיבה למכור. גם בעלים אחרים כמו אייל סגל, איזי ויואב כץ אוהבים לשחק ב״תחזיקו אותי״, בסוף כולם נשארים ולא נראה לי שזה מתוך טוב לב. להיות בעלים של קבוצה בליגת העל זה צעצוע מאוד יוקרתי וסמל סטטוס עבור אנשי עסקים.
IdanTheLittle/״עידן הקטן״ לשעבר
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
אז בקיצור, לגבי האסף אבולעפיה הזה, הוא יצא בדיחה.
לא יודע מי קרא את ההודעה המקורית והבין שכל מי שייכנס למשרד של העורך דין יקבל את כל המסמכים על המקום, ואם זה מה שהחבר של ה"עיתונאי" אמר לו שהוא הבין אז אין פלא שהעורך דין הגיב בתמיהה.
יש לי תחושה עמומה שבקשת תגובה מהעו"ד הייתה חוסכת את כל הסערה בכוס מים הזאת, אבל אז לא היינו נתקלים היום בשם של העיתונאי המהולל. על פניו הוא מעדיף שישמעו את השם שלו מאשר שיקשרו אותו עם עיתונות רצינית ומקצועית, אז אני מקווה בשבילו שזה לא המקצוע שלו.
לא יודע מי קרא את ההודעה המקורית והבין שכל מי שייכנס למשרד של העורך דין יקבל את כל המסמכים על המקום, ואם זה מה שהחבר של ה"עיתונאי" אמר לו שהוא הבין אז אין פלא שהעורך דין הגיב בתמיהה.
יש לי תחושה עמומה שבקשת תגובה מהעו"ד הייתה חוסכת את כל הסערה בכוס מים הזאת, אבל אז לא היינו נתקלים היום בשם של העיתונאי המהולל. על פניו הוא מעדיף שישמעו את השם שלו מאשר שיקשרו אותו עם עיתונות רצינית ומקצועית, אז אני מקווה בשבילו שזה לא המקצוע שלו.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 419 לייקים
אבל מעבר לאבולעפיה, גם אוהדים פרסמו שביקרו אצל רוזן. לא?
רואה שחורות המקורי
-
- קיבל.ה 2292 לייקים
אסף אבולעפיה הוא עורך ראשי של חדשות הספורט אלא אם כן מדברים על אסף אבולעפיה אחר
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
אני מתאר לעצמי שגם אותם אוהדים שביקרו אצל רוזן לא עברו את "סף הרצינות".
לא שאני אומר שהסף הזה הוא אמיתי או שהוא לא סתם מכשול לא ברור ומעורפל שהאחים הציבו, אבל זה היה ברור מההתחלה.
(לא רוצה להשוויץ אבל תסתכלו על התגובה הראשונה שלי על ההודעה שלהם ותראו מי היה הראשון לזהות)
ואם אבולעפיה הוא לא סתם עיתונאי אלא עיתונאי בכיר, זה מראה לכם בדיוק מה מצבה של עיתונות הספורט העברית ועד כמה צריך להתייחס למה שהם כותבים.
למזלם לא משתלם לעטוף דגים עם מסכי מחשב אז אי אפשר לתת את המטאפורה המקובלת.
לא שאני אומר שהסף הזה הוא אמיתי או שהוא לא סתם מכשול לא ברור ומעורפל שהאחים הציבו, אבל זה היה ברור מההתחלה.
(לא רוצה להשוויץ אבל תסתכלו על התגובה הראשונה שלי על ההודעה שלהם ותראו מי היה הראשון לזהות)
ואם אבולעפיה הוא לא סתם עיתונאי אלא עיתונאי בכיר, זה מראה לכם בדיוק מה מצבה של עיתונות הספורט העברית ועד כמה צריך להתייחס למה שהם כותבים.
למזלם לא משתלם לעטוף דגים עם מסכי מחשב אז אי אפשר לתת את המטאפורה המקובלת.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
אבל אנחנו לא באמת יודעים מה התשובה שהוא קיבל (שמענו איזה ציטוט יד שנייה, אולי קצת מוגזם? אולי קצת כוללני מדי? אולי קצת משמיט את ההקשר, בדיוק כמו שהעיתונאי עשה כשלא ציין שצריך להיות "רציני" כדי לקבל את הפרטים?).
שוב, אני לא אתפלא אם זה בדיוק מה שקרה ואם הניסנובים הוציאו הודעה שלא קשורה למציאות, אבל העבודה העיתונאית פה שואפת לאפס, ולכן לא ברור לנו האם הם אכן הוציאו הודעה בלי שהעורך דין יודע עליה או שהם הטמינו בהודעה שלהם מוקש "רציני" או שאולי החבר של העיתונאי נשמע רציני בערך כמוהו אז העורך דין נפנף אותו.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
א. אני מת על אסף, חבר למדרגות שער 7 לפני השיפוץ.
ב. הדברים נאמרו כבדרך אגב במהלך פוד קאסט בו הוא ויומתן כהן מקשקשים להנתם על הכדורגל הישראלי.זאת לא היה עבודת עיתונות או תחקיר עומק. הוא פשוט שלחצחבר לבדוק וזהו... לא צריך לקחת את זה ברצינות רבה מידי ולכן זה גם לא מופיע כבאנר באתר שלהם.
ב. הדברים נאמרו כבדרך אגב במהלך פוד קאסט בו הוא ויומתן כהן מקשקשים להנתם על הכדורגל הישראלי.זאת לא היה עבודת עיתונות או תחקיר עומק. הוא פשוט שלחצחבר לבדוק וזהו... לא צריך לקחת את זה ברצינות רבה מידי ולכן זה גם לא מופיע כבאנר באתר שלהם.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
אסף הוא לא הדיון.
הדיון הוא בעלים שעושים מאיתנו צחוק.
שמח שסוף סוף כל הקהל רואה את הפרצוף האמיתי של ״מצילי הפועל״.
פי 1000 יותר גרועים מטביב.
מקווה שיאסרו עליהם להגיע לבלומפילד לכל החיים.
הדיון הוא בעלים שעושים מאיתנו צחוק.
שמח שסוף סוף כל הקהל רואה את הפרצוף האמיתי של ״מצילי הפועל״.
פי 1000 יותר גרועים מטביב.
מקווה שיאסרו עליהם להגיע לבלומפילד לכל החיים.
-
- קיבל.ה 237 לייקים
אי אפשר להסביר במילים כמה אני מתעב את שני האחים הללו
עזוב את מה שאבולעפיה אמר, אני לא אתפלא אם הוא חירטט. הדיווח הראשוני של זה היה של העמוד אוהדים כמה ימים לפניו (אנחנו תמימי דעים בזה שבכל זאת אי אפשר לדעת בוודאות מה נאמר, לא היינו שם).teknoboy כתב: ↑15 יוני 2022, 03:15אבל אנחנו לא באמת יודעים מה התשובה שהוא קיבל (שמענו איזה ציטוט יד שנייה, אולי קצת מוגזם? אולי קצת כוללני מדי? אולי קצת משמיט את ההקשר, בדיוק כמו שהעיתונאי עשה כשלא ציין שצריך להיות "רציני" כדי לקבל את הפרטים?).
שוב, אני לא אתפלא אם זה בדיוק מה שקרה ואם הניסנובים הוציאו הודעה שלא קשורה למציאות, אבל העבודה העיתונאית פה שואפת לאפס, ולכן לא ברור לנו האם הם אכן הוציאו הודעה בלי שהעורך דין יודע עליה או שהם הטמינו בהודעה שלהם מוקש "רציני" או שאולי החבר של העיתונאי נשמע רציני בערך כמוהו אז העורך דין נפנף אותו.
-
- קיבל.ה 148 לייקים
שנייה לפני שכל הפורום דן בנושאים גורליים כמו מי זה השוער הבא שלנו:
אני כאן כדי להזכיר שגם היום אף אחד לא יודע כמה עולה באמת לקנות את הפועל תל אביב,
וכמו כן - אותם אנשים שנכשלו בלמכור את המועדון בחמש השנים האחרונות הם אלה שאחראים על המכירה גם עכשיו.
אני כאן כדי להזכיר שגם היום אף אחד לא יודע כמה עולה באמת לקנות את הפועל תל אביב,
וכמו כן - אותם אנשים שנכשלו בלמכור את המועדון בחמש השנים האחרונות הם אלה שאחראים על המכירה גם עכשיו.
-
- קיבל.ה 939 לייקים
לא מבין את העולב של עיתונאי הספורט שלנו בארץ. לכו עם הקלטה של טלפון לעורך דין ותבקשו את המסמכים, מה כל כך קשה?
-
- קיבל.ה 506 לייקים
שקטההוא עם האדום כתב: ↑15 יוני 2022, 14:49 שנייה לפני שכל הפורום דן בנושאים גורליים כמו מי זה השוער הבא שלנו:
יש רוכשים מרוסיה
לונדון
שוודיה
מלדיביים
ותיאלנד
אתה לא תזלזל!
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
מה זה יעזור?
הרי הם הודיעו שרק בעל אמצעים שבקשתו תגובה ביכולות פיננסיות יהיה זכאי לראות את הניירת. ולפני שיקבל את המסמכים לעיון יחתום על הסכם סודיות
הרי הם הודיעו שרק בעל אמצעים שבקשתו תגובה ביכולות פיננסיות יהיה זכאי לראות את הניירת. ולפני שיקבל את המסמכים לעיון יחתום על הסכם סודיות
- רדפוקס
- קיבל.ה 4723 לייקים
קודם שהם יוכיחו יכולות פיננסיות שהם ראויים להיות הבעלים של הפועל תל אביב (לגבי יכולות ניהולית אין צורך - הם כבר הוכיחו שאין להם).El dudernio כתב: ↑15 יוני 2022, 22:11 מה זה יעזור?
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
האמת היא שהיכולות הניהוליות שלהם עדיפות על האלו הפיננסיות וזה אומר הרבה....רדפוקס כתב: ↑15 יוני 2022, 22:32קודם שהם יוכיחו יכולות פיננסיות שהם ראויים להיות הבעלים של הפועל תל אביב (לגבי יכולות ניהולית אין צורך - הם כבר הוכיחו שאין להם).El dudernio כתב: ↑15 יוני 2022, 22:11 מה זה יעזור?
יחד עם זאת הם כבר במועדון המטרה עכשיו היא לעבור למישהו טוב יותר ולא להיתקע עם אותו הדבר לעוד 5 שנים.
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
גם אם יש להם בחשבון רק 10 שקל,עדיין היכולת הפיננסיות שלהם יותר גבוהה מיכולת הניהול שלהם.El dudernio כתב:האמת היא שהיכולות הניהוליות שלהם עדיפות על האלו הפיננסיות וזה אומר הרבה....רדפוקס כתב: ↑15 יוני 2022, 22:32קודם שהם יוכיחו יכולות פיננסיות שהם ראויים להיות הבעלים של הפועל תל אביב (לגבי יכולות ניהולית אין צורך - הם כבר הוכיחו שאין להם).El dudernio כתב: ↑15 יוני 2022, 22:11 מה זה יעזור?
יחד עם זאת הם כבר במועדון המטרה עכשיו היא לעבור למישהו טוב יותר ולא להיתקע עם אותו הדבר לעוד 5 שנים.
האמת שגם אם יהיה להם מינוס בחשבון,עדיין הכספית תהייה יותר גבוהה.
-
- קיבל.ה 2292 לייקים
https://www.calcalist.co.il/world_news/ ... /hjzcvxdt5רביעית בעולם: 2,500 מיליונרים צפויים להגר לישראל עד סוף השנה
260 הם בעלי הון של מעל 100 מיליון דולר ו-25 מיליארדרים.
מתוך ה 285 איש, אין אף אחד שרוצה לקנות צעצוע כמו הפועל?