שאר הליגה 21/22
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
פשוט מדהים איזה מוצר נחות אוהדים מקבלים פה בארץ. הזלזול הרוחבי הזה בקהלים של קבוצות זה פשוט מטורף
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים

איזו ליגה אדירה
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 2390 לייקים
חחח מכבי חיפה שוברת שיאים בכמה הזוייה ומוזרה הצורה בה היא חוגגת אליפות זה משעשע
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
להבנתי הם דאגו.ההוא שאמרו לו כתב: ↑16 מאי 2022, 19:06העולם מצחיק אז צוחקים אבל צחוק בצד לרגע, פשוט הזוי שהם לא הצליחו לדאוג לזה ואף אחד לא הרים איזו נורה אדומה אתמול/שלשום/בזמן שהיה מאפשר למנוע את זה. אני הבנתי גם שאוהדים קנו כרטיסים ואין סיכוי בעולם במדינה הזאת שמחזירים להם את הכסף בלי להוציא להם את המיץ לפני
המשטרה התנגדה מראש לקיום משחק במרחב הצפוני בגלל אירועי לג בעומר ומירון.
אני לא אתפלא עם המפגרים במדים מקווים שב"ש תנצח היום כדי שבחיפה לא יחגגו רישמי.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
פשוט מרתיח הזלזול הזה באוהדים.adom4 כתב:המשחק בין חיפה לסכנין בוטל בגלל מחסור בסדרנים
סכנין מתנהלים פעם אחרי פעם בצורה שכונתית מאוד. ולא נעים לומר הם הרבה פעמים משקרים בתקשורת כדי לכסות על השכונה שלהם.
אם הייתי נוסע במיוחד למשחק הכתרה שמבוטל ברגע שאני כבר מחוץ למגרש הייתי מתפוצץ.
צריך להראות אחדות וסולידריות, אבל חיפה ו יענקלך לא מגלים סולידריות בעונשי הרדיוס וללא קבל שלנו ואף מתנגדים לערעורים שלנו. אז שיתפוצצו.
די ברור שיקבלו ניצחון טכני החברים של יענקלך לא ידחפו לו משחק דחוי.
לנו זה טוב בכל אופן.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4727 לייקים
הלוואי שאייזן לא ישחק בדרבי שנה הבאה...
-
- קיבל.ה 271 לייקים
מגיע לסכנין הרבה יותר מהפסד טכני.Chegi כתב: ↑16 מאי 2022, 19:28פשוט מרתיח הזלזול הזה באוהדים.adom4 כתב:המשחק בין חיפה לסכנין בוטל בגלל מחסור בסדרנים
סכנין מתנהלים פעם אחרי פעם בצורה שכונתית מאוד. ולא נעים לומר הם הרבה פעמים משקרים בתקשורת כדי לכסות על השכונה שלהם.
צריך להראות אחדות וסולידריות, אבל חיפה ו יענקלך לא מגלים סולידריות בעונשי הרדיוס וללא קבל שלנו ואף מתנגדים לערעורים שלנו. אז שיתפוצצו.
לנו זה טוב בכל אופן.
בית"ר של המגזר
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
נראה לי שבסכנין מקבלים בהרבה אהבה שחקנים מכל המגזרים.benaim כתב: ↑16 מאי 2022, 19:40מגיע לסכנין הרבה יותר מהפסד טכני.Chegi כתב: ↑16 מאי 2022, 19:28פשוט מרתיח הזלזול הזה באוהדים.adom4 כתב:המשחק בין חיפה לסכנין בוטל בגלל מחסור בסדרנים
לנו זה טוב בכל אופן.
בית"ר של המגזר
בטדי איך להגיד את זה? פחות.
דר"א ברור לי שלקבוצה יהודית זה לא היה קןרה.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
בכל מקרה אחרי שבשני המחזורים האחרונים חיפה לא יכלה "לחגוג" אליפות.
וגם היום לא.
זה משאיר לה לחגוג רק מול נתניה, מה שאומר שהמשחק הזה לא יהיה רלוונטי לאף אחד.
וגם היום לא.
זה משאיר לה לחגוג רק מול נתניה, מה שאומר שהמשחק הזה לא יהיה רלוונטי לאף אחד.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
לקבוצה יהודית לא היו מבטלים משחק בגלל מחסור בסדרנים? או לא היה מראש מחסור?El dudernio כתב:נראה לי שבסכנין מקבלים בהרבה אהבה שחקנים מכל המגזרים.benaim כתב: ↑16 מאי 2022, 19:40מגיע לסכנין הרבה יותר מהפסד טכני.Chegi כתב: ↑16 מאי 2022, 19:28 פשוט מרתיח הזלזול הזה באוהדים.
לנו זה טוב בכל אופן.
בית"ר של המגזר
בטדי איך להגיד את זה? פחות.
דר"א ברור לי שלקבוצה יהודית זה לא היה קןרה.
סכנין ביקשו מיוזמתם להקדים את עונש הרדיוס שלהם כדי לעשות קופה על אוהדי חיפה.
כבר שלושה ימים מפרסמים שהם לא מצליחים להתארגן על מאבטחים למשחק.
היום אחד מהם התראיין ואמר "סידרנו את עניין האבטחה אבל אנחנו מסכנים כי זה עולה הרבה כסף".
למרות זאת הם עשו קופה על אוהדי חיפה שמכרו להם כ8,000 כרטיסים,
בערך פי 4 ממה שהיו מוכרים לדוחא.
ובסוף 3 שעות לפני המשחק המשטרע אומרת שאין מספיק מאבטחים במשחק שלא הזוי בכלל שיהיו התפרעויות. משחק הכתרה, מגרש מלא, פירו וכו'.
יש מלא חברות אבטחה (גרועות אבל יש) אז מה השטויות האלה שהם לא מוצאים כי יש הילולה במירון ביום רביעי? כנראה מצאו יקרות ממה שהם רגילים.
בווואן מעלים השערה שיש אפשרות לירידת ליגה, זה די בדיחה.
אבל לחלוטין מגיע להם הורדת נקודות והפסד טכני + קנס רציני.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 878 לייקים
היו הרבה ויש תחרות גדולה,
אבל זאת ללא ספק היריקה הכי גדולה בפרצוף לאוהד הישראלי שאני זוכר.
אבל זאת ללא ספק היריקה הכי גדולה בפרצוף לאוהד הישראלי שאני זוכר.
-
- קיבל.ה 1395 לייקים
ב״ש מביאים למשחק על המקום השני בסביבות אלף אוהדים. פשוט מביך.
-
- קיבל.ה 385 לייקים
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
מנסה לחשוב איזה בעלים נכנס בסביבות 2013 לקבוצה בליגת העל.. לא עולה לי.
אברהמוב נכנס סביב 2016 חוגג גם לא באזור הזה.
אנחנו עברנו פירוק שהיה אמור לעצור את זה..
תעלומה.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
נכנס בתקופה של אברהמוב 2016±dino כתב:סגל?
- סומך
- קיבל.ה 1326 לייקים
מתי טביב נכנס לביתר?
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
לדעתי חייב כי זה קבוצה שהשתתפה באירופה לא? ככה אני מביןdino כתב:אולי לא מליגת העל
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
בום.סומך כתב:מתי טביב נכנס לביתר?
-
- קיבל.ה 506 לייקים
- pelegs
- קיבל.ה 800 לייקים
אם הייתה סיטואציה דומה אצלנו, בה כוכב עבר שיחסית הצליח בחו"ל היה חוזר לשחק בהפועל, 100% הוא היה נפצע בתוך שני משחקים והעיסקה הייתה מתבררת כנפילה בסה"כ (אני מתבסס כאן על ניסיון העבר). במכבי לעומת זאת הוא יעשה חיל ויביא להם מינימום אליפות. בדוק.
חופש לפלסטין
כל הכוח למעמד העובדים
كل القوة للطبقة العاملة
الحرية لفلسطين
ضد الصهيونية, الرجعية العربية والإمبريالية
נגד הציונות, הריאקציה הערבית והאימפריאליזם

- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
צריך לציין , שגם אם זהבי נוחת במכ' , וגם אם יכבוש כמות שערים גדולה בעונה הבאה , זה גם עלול לפעול נגד מכ'.
כזכור , מעונתו האחרונה (ולא רק) במועדון בה התלות בו הייתה גדולה מידי.
אם הוא מגיע כדי להיות ה"חלוץ" המוביל אני לא בטוח שזה יקדם את מכ' לעבר המטרות שלה.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
אם הוא מגיע כדי להיות ה"חלוץ" המוביל אני לא בטוח שזה יקדם את מכ' לעבר המטרות שלה.
-
- קיבל.ה 428 לייקים
לפעמים השתיקה יפה.De Niro כתב: ↑17 מאי 2022, 17:38 צריך לציין , שגם אם זהבי נוחת במכ' , וגם אם יכבוש כמות שערים גדולה בעונה הבאה , זה גם עלול לפעול נגד מכ'.
אם מכבי מחתימים את זהבי זה החתמה מפגרת תוסיף לזה את דור פרץ או ניר ביטון שהם רוצים ויהיה ממש נחמד לנו גם בדרבים שנה הבאה. להגיד על זהבי שזה לא החתמה לא טובה ויכולה לגרום לנזק זה רק מראה כמה המצב שלנו בתור אוהדים עצוב שאנחנו מוציאים כאלה שטיות מהפה שלנו
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
לא רשמתי נזק.דוגיס כתב:לפעמים השתיקה יפה.De Niro כתב: ↑17 מאי 2022, 17:38 צריך לציין , שגם אם זהבי נוחת במכ' , וגם אם יכבוש כמות שערים גדולה בעונה הבאה , זה גם עלול לפעול נגד מכ'.
אם מכבי מחתימים את זהבי זה החתמה מפגרת תוסיף לזה את דור פרץ או ניר ביטון שהם רוצים ויהיה ממש נחמד לנו גם בדרבים שנה הבאה. להגיד על זהבי שזה לא החתמה לא טובה ויכולה לגרום לנזק זה רק מראה כמה המצב שלנו בתור אוהדים עצוב שאנחנו מוציאים כאלה שטיות מהפה שלנו
אף אחד מאיתנו לא נביא.
גם במכ' לא יודעים מה יקבלו ממנו.
ימים יגידו.
דור פרץ לא יגיע.
ניר ביטון? אוברייטד לדעתי.
- pelegs
- קיבל.ה 800 לייקים
האם יכול להיות שזהבי יהיה נפילה במכבי/יפגע בה? כן. הכל יכול להיות.
האם זה סביר? אפילו לא קצת.
האם זה סביר? אפילו לא קצת.
חופש לפלסטין
כל הכוח למעמד העובדים
كل القوة للطبقة العاملة
الحرية لفلسطين
נגד הציונות, הריאקציה הערבית והאימפריאליזם

-
- קיבל.ה 3214 לייקים
עוד פעם הפנטזיות בשקל?
הבעיה היחידה שלנו עם זהבי מעבר לאליפות צהובה, זה שהוא הולך לסדר לנו כמה משחקי רדיוס טובים.
הבעיה היחידה שלנו עם זהבי מעבר לאליפות צהובה, זה שהוא הולך לסדר לנו כמה משחקי רדיוס טובים.
-
- קיבל.ה 1947 לייקים
לפי האתר הרוסי הזה, שחקן מחוף השנהב בשם סנין סבאיי, חתם באחת מקבוצות הפליאוף העליון פה בארץ.
https://football.kulichki.net/rusnews/news.htm?699982
מאחר והרזומה שלו לא הכי מרשים (19 הופעות ו-3 שערים בחימקי ואחמט גרוז'ני ברוסיה בעונה החולפת), כנראה שמדובר באנחנו, נתניה או סכנין.
מהמר על נתניה.
מאחר והרזומה שלו לא הכי מרשים (19 הופעות ו-3 שערים בחימקי ואחמט גרוז'ני ברוסיה בעונה החולפת), כנראה שמדובר באנחנו, נתניה או סכנין.
מהמר על נתניה.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- רדפוקס
- קיבל.ה 4727 לייקים
חלוץ שלא כבש כבר 3 שנים יותר מ-3 גולים בעונה. נשמע תפור עלינו.טכנית לארז כתב: ↑18 מאי 2022, 14:21 לפי האתר הרוסי הזה, שחקן מחוף השנהב בשם סנין סבאיי, חתם באחת מקבוצות הפליאוף העליון פה בארץ.
מהמר על נתניה.
-
- קיבל.ה 419 לייקים
זהבי מקצוען מדי מכדי להיכשל, אבל זה בהחלט עשוי לקרות לאור גילו והניתוח שעבר.
אני שואב עידוד מהעובדה שיהיה קשה גם לו וגם ליובאנוביץ להצליח בצוותא (ומקל וחומר אם פריצה נשאר). רק אם מכבי תבקיע 100 גולים בעונה אולי...
אני שואב עידוד מהעובדה שיהיה קשה גם לו וגם ליובאנוביץ להצליח בצוותא (ומקל וחומר אם פריצה נשאר). רק אם מכבי תבקיע 100 גולים בעונה אולי...
רואה שחורות המקורי
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
בלי חיזוק להגנה ולקישור ההגנתי וההתקפי
גם עם זהבי האליפות מאד רחוקה מהם.
גם עם זהבי האליפות מאד רחוקה מהם.
-
- קיבל.ה 1947 לייקים
היה להם סגל לקחת אליפות בליגה הזו גם העונה.
רק להם יש פריווילגיה להביא בקיץ זר של איזה 600 אלף יורו לעונה (קובאס) ואז עוד להביא בינואר חלוץ ב-2 מיליון יורו.
רק להם יש פריווילגיה להביא בקיץ זר של איזה 600 אלף יורו לעונה (קובאס) ואז עוד להביא בינואר חלוץ ב-2 מיליון יורו.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
אני שמח על ההזדמנות שנפלה בחלקנו לגמור לזהב* את הקריירה בסטייל כמו רפי דהן
שער 5 זה הלב
- רדפוקס
- קיבל.ה 4727 לייקים
קאניוק סיכם בהפועל חיפה, הספיק לו תאילנד.
אצלנו? ישנים בעמידה כרגיל.
יש בדיוק 2-4 ישראלים רלוונטים וריאלים שיכולים לשדרג אותנו וחוץ מזה ניפול ונקום על זרים. אז עכשיו ירד אחד מהרשימה.
אצלנו? ישנים בעמידה כרגיל.
יש בדיוק 2-4 ישראלים רלוונטים וריאלים שיכולים לשדרג אותנו וחוץ מזה ניפול ונקום על זרים. אז עכשיו ירד אחד מהרשימה.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
קאניוק זה פספוס גדול לדעתי
-
- קיבל.ה 385 לייקים
על סמך עונה טובה אחת שנתן לפני 5 שנים?
מה ההחזקה הזאת מקאניוק פה
מה ההחזקה הזאת מקאניוק פה