שאלה לשמאל

קנסו דחוף, עכשיו יותר מתמיד! פתוח 24 שעות! משקה ראשון חינם! הנחה לפוחדים מ-5G!
שליחת תגובה
סמל אישי של משתמש
אדום טורקי
קיבל.ה  לייק אחד

אם בזמן שלפיד/ בנט היו ראשי ממשלה היו באים לפה רכבת של נציגים של ממשל טראמפ אחד אחרי השני גם הייתם קוראים למדינה שלנו מדינת חסות?
אבי בניהו
קיבל.ה  38 לייקים

רגע,
זה אדום טורקי האורגינל?
יומי גמבש האלמותי?
חובב תספורות חביתה וחובב הלוואה וחסכון.
dino
קיבל.ה  2922 לייקים

אדום טורקי כתב: 26 אוקטובר 2025, 01:17 אם בזמן שלפיד/ בנט היו ראשי ממשלה היו באים לפה רכבת של נציגים של ממשל טראמפ אחד אחרי השני גם הייתם קוראים למדינה שלנו מדינת חסות?
קרוב לודאי שמזמן כבר הם היו משלבים פעילות מדינית ופתרונות למלחמה הבלתי נגמרת, ככה שלא היה שום בייביסיטר פה של האמריקאים(ושחלילה עכשיו לא נתנגש איתם, להיות מדינת חסות שלהם זה שווה הרבה יותר מאשר להיות בלעדיהם)
זה מה שקורה שאתה ממשיך מלחמה מטעמים פוליטים, בסוף מישהו גדול ממך יסגור לך את השאלטר.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2977 לייקים

משתמע מהשאלה שלך, שזה דבר רע.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1986 לייקים

למה שהשמאל יתייחס לבנט או ללפיד אחרת מלשאר הימין?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
בני12
קיבל.ה  2087 לייקים

אם לסבתא היו גלגלים היא היתה אוטובוס או קורקינט חשמלי ?
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1417 לייקים

המדינה שלנו היא מדינת חסות כבר שנים רבות. אף ראש ממשלה לא יכול לשנות את זה, בטח לא אחרי שמעמדנו המדיני בקרשים.
בלי האמריקאים אין לישראל אפשרות קיום בכלל.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
dino
קיבל.ה  2922 לייקים

its-sick כתב: 26 אוקטובר 2025, 12:19 המדינה שלנו היא מדינת חסות כבר שנים רבות. אף ראש ממשלה לא יכול לשנות את זה, בטח לא אחרי שמעמדנו המדיני בקרשים.
בלי האמריקאים אין לישראל אפשרות קיום בכלל.
מאוד חשוב להבין ולהפנים את זה ומתוך זה להסתכל על התמונה ולקבל החלטות
זה מה שחשוב לי שגם הארדקור ימין יבין. למרות שבשביל חלקם טוב למות או לחזור לעידן האבן למען עוד גרוש וחצי אדמה.
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  610 לייקים

אם אנחנו מדינת חסות אז אני דורש לקבל אזרחות אמריקאית. מה זה הבית זונות הזה? אם הם שולטים פה ואני לא אזרח שלהם זה אפרטהייד.
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1417 לייקים

זה שאנחנו מדינת חסות זה אומר שהם עושים לנו טובה ונותנים לנו להתקיים. זה לא אומר שאתה יכול לדרוש טובה יותר גדולה.
האמת, אין שום סיבה לרצות באזרחות אמריקאית כשחיים פה. סתם המון בעיות מיסוי.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1986 לייקים

עד המ!!ת הפועל כתב: 26 אוקטובר 2025, 12:59 אם אנחנו מדינת חסות אז אני דורש לקבל אזרחות אמריקאית. מה זה הבית זונות הזה? אם הם שולטים פה ואני לא אזרח שלהם זה אפרטהייד.
זה לא.
קריאה מומלצת (קצר, ענייני, מצטט את כל המקורות הרלוונטיים, לא מתפלצן או מסובך מדי שלא לצורך):
https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A4%D7 ... 7%99%D7%93
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
שליחת תגובה