ערן זהבי
-
- קיבל.ה 2344 לייקים
מעניין אותי לדעת, למרות שזה רק קנסו.
יש לי תחושה שרוב אלו שנגדו היו ילדים ב 2010...
יש לי תחושה שרוב אלו שנגדו היו ילדים ב 2010...
-
- קיבל.ה 453 לייקים
אוהד הפועל כבר 25 שנה, הייתי בטדי במשחק האליפות ואם הבן שרמוטה הזה אפילו דורך בחודורוב אני אדאג שכל משחק הוא יקבל את מנת הקללות שלו.
-
- קיבל.ה 2520 לייקים
נגד חזרה שלו כי זה לא טוב לנו מקצועית והוא יעלה הרבה מעל התרומה שלו
-
- קיבל.ה 1658 לייקים
כמו שהמשתמש ניים אמר בזמנו על ההחתמה של נימני
שיעלה באדום, שנשמע את הלבבות של כל אוהדי מכבי נשברים ואז שיקרע את שתי הצולבות
שיעלה באדום, שנשמע את הלבבות של כל אוהדי מכבי נשברים ואז שיקרע את שתי הצולבות
-
- קיבל.ה 881 לייקים
אני אוהד הפועל 40 שנה הייתי בטדי במשחק האליפות ואם הבן שרמוטה הזה דורך בחודורוב זה יהיה לי עצוב מאוד, מאוד (השחקן היחידי העולם אגב שאני נגד זה שיבוא כולל עקרונית אם היה אפשרי גרשון ורמוט ונמני) ואם יחליטו שהוא יהיה בהפועל אני אאלץ לבלוע את הגלולה הזו ולאחל הצלחה לו ולהפועל ואם במשחק האחרון שלו תישבר לו הפיקה של הברך לא אהיה עצוב בכלל
-
- קיבל.ה 453 לייקים
אני לא אוכל לבלוע את הגלולה כשזה מגיע אליו אני מצטער, בלי קשר שמקצועית הוא כבר נראה שחקן גמור.redrony כתב: ↑07 מאי 2025, 12:36אני אוהד הפועל 40 שנה הייתי בטדי במשחק האליפות ואם הבן שרמוטה הזה דורך בחודורוב זה יהיה לי עצוב מאוד, מאוד (השחקן היחידי העולם אגב שאני נגד זה שיבוא כולל עקרונית אם היה אפשרי גרשון ורמוט ונמני) ואם יחליטו שהוא יהיה בהפועל אני אאלץ לבלוע את הגלולה הזו ולאחל הצלחה לו ולהפועל ואם במשחק האחרון שלו תישבר לו הפיקה של הברך לא אהיה עצוב בכלל
-
- קיבל.ה 881 לייקים
לא דיברתי מילה מקצועית. זה יותר עניין של עקרון. לא היה ספורטאי בהיסטוריה ששנאתי, אף אחד כולל כל השמות שאתם יכולים לחשוב עליהם. רק הוא
-
- קיבל.ה 2344 לייקים
הדיון פה הוא כאמור לא מקצועית, אלא אישית
האם הייתם מוכנים לקבל את זהבי חזרה.
כנראה שאין בין הבודדים שהיתי מקבל אותו בחזרה, את ורמוט וגרשון לא היתי מקבל.
על זהבי יש לי איתו משהו מיוחד, יחסי אהבה שנאה.
זוכר לו חסד נוערים, זוכר לו את הגול בטדי ברגע המאושר בחיים שלי.
-
- קיבל.ה 1658 לייקים
לזהבי יש לך חסד נעורים ולגרשון לא?לירון האדום כתב: ↑07 מאי 2025, 12:58 הדיון פה הוא כאמור לא מקצועית, אלא אישית
-
- קיבל.ה 2344 לייקים
במקרה של גרשון היתי צעיר יותר, כנראה אז הפגיעה היתה גדולה יותר.בני12 כתב: ↑07 מאי 2025, 13:05לזהבי יש לך חסד נעורים ולגרשון לא?לירון האדום כתב: ↑07 מאי 2025, 12:58 הדיון פה הוא כאמור לא מקצועית, אלא אישית
זה היה השחקן הראשון בעצם ש"הערצתי" שאהבתי אותו.
בוא נגיד שאם לא הגול של זהבי בטדי, כנראה שהיתי מצטרף אבל הגול שם שינה בי משהו...
רגע שאזכור לעד
- 7even
- קיבל.ה 2759 לייקים
זוכר היטב שיום לפני הדרבי בעונה שעברה עלה הראיון שלו בסערה בממלכה עם לירן שכנר והוא אמר שעכשיו הכל הרבה יותר רגוע עם הפועל והלהבות נרגעו וכו' וכו'
יום אחרי, שם גול, וישר הולך להתגרות באוהדים שלנו.
שחקן גדול, אדם קטן.
אם זה חשוב למישהו (לא), הוא אומר שם שהקבוצה הכי גדולה שהוא שיחק בה זו הפועל 2010, יותר מכל הקבוצות של מכבי שהוא שיחק בהן.
יום אחרי, שם גול, וישר הולך להתגרות באוהדים שלנו.
שחקן גדול, אדם קטן.
אם זה חשוב למישהו (לא), הוא אומר שם שהקבוצה הכי גדולה שהוא שיחק בה זו הפועל 2010, יותר מכל הקבוצות של מכבי שהוא שיחק בהן.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 2013 לייקים
הפועל של הדאבל לדעתי היא הקבוצה הישראלית הטובה בכל הזמנים, וזה גם מגובה במקום 1 באירופה בבתי עם סלטיק המבורג וראפיד.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 1062 לייקים
היו 2 דאבליםטכנית לארז כתב: ↑07 מאי 2025, 13:48 הפועל של הדאבל לדעתי היא הקבוצה הישראלית הטובה בכל הזמנים, וזה גם מגובה במקום 1 באירופה בבתי עם סלטיק המבורג וראפיד.
- מילפורד
- קיבל.ה 2423 לייקים
א. זה לא מה ששאלת, שאלת אם אני בעד או נגד חזרה שלו , אני נגד , אם הוא יוחתם ויהיה בקבוצה , אני כנראה לא אהב את זה , אבל אחייה עם זה ואאחל להצלחתו הצלחת הקבוצה הצלחתנו.לירון האדום כתב: ↑07 מאי 2025, 12:58 הדיון פה הוא כאמור לא מקצועית, אלא אישית
ב. אני הפוך ממך , עם זהבי יש לי הרבה יותר בעיה מאשר ורמוט וגרשון (במיוחד ורמוט).
נ.ב בן 45 אוהד הפועל תל אביב מאז שאני זוכר את עצמי.
-
- קיבל.ה 2344 לייקים
א. הכוונה היתה האם אתה נגד או בעד חזרתו להפועל ללא קשר ליכולת המקצועית שלו.מילפורד כתב: ↑07 מאי 2025, 14:13א. זה לא מה ששאלת, שאלת אם אני בעד או נגד חזרה שלו , אני נגד , אם הוא יוחתם ויהיה בקבוצה , אני כנראה לא אהב את זה , אבל אחייה עם זה ואאחל להצלחתו הצלחת הקבוצה הצלחתנו.לירון האדום כתב: ↑07 מאי 2025, 12:58 הדיון פה הוא כאמור לא מקצועית, אלא אישית
ב. אני הפוך ממך , עם זהבי יש לי הרבה יותר בעיה מאשר ורמוט וגרשון (במיוחד ורמוט).
נ.ב בן 45 אוהד הפועל תל אביב מאז שאני זוכר את עצמי.
ב. זה היופי בחיים

- מילפורד
- קיבל.ה 2423 לייקים
כן , זה היה ברור שהדיון הוא לא על היכולת המקצועית.
ההבדל שאני מציין בין שאלת הסקר שהיא האם אתה בעד או נגד חזרה שלו לעומת מה שאתה מדבר עליו בדיון האם אתה מוכן לקבל חזרה שלא.
אני נגד חזרה שלו , ומוכן לקבל את זה אם מישהו יחליט להחזיר אותו.
ההבדל שאני מציין בין שאלת הסקר שהיא האם אתה בעד או נגד חזרה שלו לעומת מה שאתה מדבר עליו בדיון האם אתה מוכן לקבל חזרה שלא.
אני נגד חזרה שלו , ומוכן לקבל את זה אם מישהו יחליט להחזיר אותו.
-
- קיבל.ה 129 לייקים
הייתי בן 20 כשהוא הבקיע את הגול הזה.
האליפות הזאת עלתה לנו ב-11 שנה של השפלות בדרבי.
לא רוצה לראות את המנוול הזה לובש אדום ושמח שזה לא על הפרק מבחינת המועדון
האליפות הזאת עלתה לנו ב-11 שנה של השפלות בדרבי.
לא רוצה לראות את המנוול הזה לובש אדום ושמח שזה לא על הפרק מבחינת המועדון
-
- קיבל.ה 999 לייקים
אני מעל 30 ונגד חזרה שלו. אני לא שונא אותו כמו פעם, אבל למעשים יש השלכות. לא אקבל בשום מצב בן אדם שהבקיע נגדי והיה לו חשוב לבוא ולעשות לי תנועות של אקדח בפרצוף.
לתת לו לחזור זה לתת לגיטימציה לערן זהבי הבא לחרבן לך על הראש, הוא ידע שבסוף הכל נסלח.
לתת לו לחזור זה לתת לגיטימציה לערן זהבי הבא לחרבן לך על הראש, הוא ידע שבסוף הכל נסלח.
- Shacham
- קיבל.ה 856 לייקים
לירון, אתה מבין שלהחתים את זהבי יגרום לעונה הבאה להיות שיטשואו ברמת הכדורסל השנה עם יד אליהו? כי זה מהלך שנוי במחלוקת באותה רמה.
גם אם אתה אישית סולח לו מאיזשהי סיבה, לא מבין איך אפשר להעלות הצעה כזאת ברצינות.
גם אם אתה אישית סולח לו מאיזשהי סיבה, לא מבין איך אפשר להעלות הצעה כזאת ברצינות.
- 7even
- קיבל.ה 2759 לייקים
למען ההגינות יש לציין שלא הגול הזה עלה לנו בהשפלות בדרבים, אלא אוסף של החלטות רעות גרועות ומחפירות של האנשים שניהלו את המועדון הזה.
אבל הכי גרועה שבהן היתה להחליט לא לפתוח את הארנק קצת ולהחזיר את זהבי להפועל, אלא לתת למכבי לעשות את זה.
הוא רצה כסף, הילדות בשער 5 שיחקה תפקיד משני עבורו באותו רגע, מקבלי ההחלטות מיאנו לקלוט את זה, וככה פספסנו את אחד השחקנים הכי גדולים(וקטנים) אי פעם בכדורגל הישראלי. ועוד למי...
הוא עצמו פעל כמו שרוב שחקני העולם היו פועלים.
מזל שבכדורסל יש את עופר ינאי כרגע, כי עם כל אחד מהבעלים הקודמים ים מדר כנראה בצהוב עכשיו.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 129 לייקים
אתה צודק ברמת העיקרון, אבל אני מדבר על משהו יותר קרמאטי.
אחרי שלא החזירו את זהבי להפועל הוא הלך למכבי כשיצר הנקמנות הוא מה שמוביל כל פעולה שלו. הדרבים, הפיו פיו, הלהביא להם אליפות ראשונה מאז 2003.
אי אפשר לסלוח על הדבר הזה.
אחרי שלא החזירו את זהבי להפועל הוא הלך למכבי כשיצר הנקמנות הוא מה שמוביל כל פעולה שלו. הדרבים, הפיו פיו, הלהביא להם אליפות ראשונה מאז 2003.
אי אפשר לסלוח על הדבר הזה.
-
- קיבל.ה 2344 לייקים
בגלל זה פתחתי את הנושא בקנסו..
שאני קורא את התגובות שלכם, אני חושב שאתם צודקים, אני יכול להבין מאיפה זה בא ויש בזה לא מעט.
אפרופו קארמה - זה בדיוק מה שאני חושב, זהבי יחזור והקארמה הטובה תחזור להפועל.
זה מה שאני כותב, הוא יבוא לסובב את הגלגל חזרה והפועל תחזור למעלה.
- מילפורד
- קיבל.ה 2423 לייקים
אין סיכוי , כמו שכתבתי אני לא רוצה אותו , אבל אם יחזירו אותו אחיה עם זה.
אבל כמו שכתבתו פה , אתה תקבל פתאום בכדורגל "מואיז ספרה בן זונה" ו"לא באים לבלומפילד".
אבל כמו שכתבתו פה , אתה תקבל פתאום בכדורגל "מואיז ספרה בן זונה" ו"לא באים לבלומפילד".
-
- קיבל.ה 129 לייקים
לירון, הקארמה הטובה תגיע להפועל כשנשחרר את הצרות וגם את הפנטזיות של העבר ונתחיל לדמיין את הפועל מחדש כגוף בריא, יציב, מנצח.
שום דבר ממה שהיה לא יחזור, כמה שיותר מהר נפנים את זה, ככה נשתקם יותר מהר.
שום דבר ממה שהיה לא יחזור, כמה שיותר מהר נפנים את זה, ככה נשתקם יותר מהר.
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 524 לייקים
צריך להתפייס עם זהבי, לעשות לו טקס מכובד, להפסיק את העוינות. עבר מספיק זמן.
באותה נשימה - לא רוצה שהוא יחזור לקבוצה כי הוא גמר את הסוס מבחינה מקצועית, וכי יש לו יותר מדי אגו.
עדיף להשקיע כסף בשחקן יותר צעיר עם פוטנציאל.
באותה נשימה - לא רוצה שהוא יחזור לקבוצה כי הוא גמר את הסוס מבחינה מקצועית, וכי יש לו יותר מדי אגו.
עדיף להשקיע כסף בשחקן יותר צעיר עם פוטנציאל.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
-
- קיבל.ה 2344 לייקים
חביבי, אי אפשר לשכוח את העבר, כבר שנים שאני רק מתרפק על העבר....
ביום שננצח דרבי אני אדע שהפכנו את הגלגל וחזרנו להיות הפועל האמיתית
-
- קיבל.ה 1801 לייקים
הגלגל התחיל להסתובב באפריל 24לירון האדום כתב:חביבי, אי אפשר לשכוח את העבר, כבר שנים שאני רק מתרפק על העבר....
ביום שננצח דרבי אני אדע שהפכנו את הגלגל וחזרנו להיות הפועל האמיתית
-
- קיבל.ה 1658 לייקים
הטקס היחיד שמגיע לזהבי זה
Walk of shame
ואז שיעמוד בעיגול האמצע ושאלי קוקוס כהן יעשה לו רפי דהן
-
- קיבל.ה 583 לייקים
גרשון חגג לנו בפרצוף ? איך אפשר להקביל?לירון האדום כתב: ↑07 מאי 2025, 13:25במקרה של גרשון היתי צעיר יותר, כנראה אז הפגיעה היתה גדולה יותר.בני12 כתב: ↑07 מאי 2025, 13:05לזהבי יש לך חסד נעורים ולגרשון לא?לירון האדום כתב: ↑07 מאי 2025, 12:58 הדיון פה הוא כאמור לא מקצועית, אלא אישית
בוא נגיד שאם לא הגול של זהבי בטדי, כנראה שהיתי מצטרף אבל הגול שם שינה בי משהו...
רגע שאזכור לעד
-
- קיבל.ה 2500 לייקים
לא חושב שיש על מה לדבר אם כרגע מקצועית בלבד גם לא הייתי לוקח אותו אפילו
-
- קיבל.ה 2344 לייקים
גם ורמוט לא חגג בפרצוף, מה הקשר?תא מרבוטא כתב: ↑09 מאי 2025, 13:58גרשון חגג לנו בפרצוף ? איך אפשר להקביל?לירון האדום כתב: ↑07 מאי 2025, 13:25במקרה של גרשון היתי צעיר יותר, כנראה אז הפגיעה היתה גדולה יותר.
רגע שאזכור לעד
-
- קיבל.ה 583 לייקים
הקשר הוא שלא ברור לי איך אפשר לשנוא *יותר* שחקן בית שאמנם עזב ליריבה מרה עבור כסף, אבל לא התריס ולא התגרה - בהשוואה אחד שכן, ואפילו הפך את זה לסימן היכר.לירון האדום כתב: ↑09 מאי 2025, 19:30גם ורמוט לא חגג בפרצוף, מה הקשר?תא מרבוטא כתב: ↑09 מאי 2025, 13:58גרשון חגג לנו בפרצוף ? איך אפשר להקביל?לירון האדום כתב: ↑07 מאי 2025, 13:25
במקרה של גרשון היתי צעיר יותר, כנראה אז הפגיעה היתה גדולה יותר.
רגע שאזכור לעד
ורמוט עוד פחות- העזיבה עצמה אחרי דרבי הייתה איומה אבל הוא עוד שכיר ששיחק אצלנו, ולא שונה מאניימה/ אדרי/ פנסטיל/ דגו (ברוך) ששיחקו אצלנו ואצלם.
-
- קיבל.ה 2344 לייקים
כמו שכתתבי אצל גרשון זה פגע בי בעיקר כי היתי אז נער צעיר וזה בעצם היה השחקן הראשון שממש אהבתי והערצתי בהפועל.
ורמוט בוגד יותר מהאחרים שציינת כי הוא היה קפטן של הפועל בדרבי בזמן שהוא סגור כבר במכבי.
זהבי הגול שלו בטדי עשה לי משהו שאני לא יכול להתעלם ממנו.
ורמוט בוגד יותר מהאחרים שציינת כי הוא היה קפטן של הפועל בדרבי בזמן שהוא סגור כבר במכבי.
-
- קיבל.ה 208 לייקים
30+, ביום שזה קורה אני מוסר את המנוי שלי בחינם ומתנער מקשר כלשהו למועדון(אגב, גם אם אתה מבטיח לי תואר בכיכובו מראש).
פחות בוגד מגרשון וזהבי, אבל התנהג מגעיל והתגרה בנו בלי סוף מהרגע שעבר לשם.
-
- קיבל.ה 1435 לייקים
לספר שקר אלף פעמים לא יהפוך אותו לאמת.לירון האדום כתב:כמו שכתתבי אצל גרשון זה פגע בי בעיקר כי היתי אז נער צעיר וזה בעצם היה השחקן הראשון שממש אהבתי והערצתי בהפועל.
ורמוט עשה מעשה מגעיל, אבל לא היה חתום במכבי לפני המשחק.
מי שזוכר טוב, מהרגע שקרויף הגיע, השם שלו עלה כל הזמן כמועמד למכבי.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1435 לייקים
זה לא נפל רק על כסף, אלא גם על שני שחקנים דומיננטיים בקבוצה (טועמה ואבוטבול) שהיו נגד החזרה של זהבי להפועל.7even כתב:למען ההגינות יש לציין שלא הגול הזה עלה לנו בהשפלות בדרבים, אלא אוסף של החלטות רעות גרועות ומחפירות של האנשים שניהלו את המועדון הזה.
אבל הכי גרועה שבהן היתה להחליט לא לפתוח את הארנק קצת ולהחזיר את זהבי להפועל, אלא לתת למכבי לעשות את זה.
הוא רצה כסף, הילדות בשער 5 שיחקה תפקיד משני עבורו באותו רגע, מקבלי ההחלטות מיאנו לקלוט את זה, וככה פספסנו את אחד השחקנים הכי גדולים(וקטנים) אי פעם בכדורגל הישראלי. ועוד למי...
הוא עצמו פעל כמו שרוב שחקני העולם היו פועלים.
מזל שבכדורסל יש את עופר ינאי כרגע, כי עם כל אחד מהבעלים הקודמים ים מדר כנראה בצהוב עכשיו.
- Red Wolf
- קיבל.ה 898 לייקים
בטח שהיה חתום במכבי, תמשיך לשקר לעצמך על ״האמת״Asafasraf כתב: ↑10 מאי 2025, 11:21לספר שקר אלף פעמים לא יהפוך אותו לאמת.לירון האדום כתב:כמו שכתתבי אצל גרשון זה פגע בי בעיקר כי היתי אז נער צעיר וזה בעצם היה השחקן הראשון שממש אהבתי והערצתי בהפועל.
ורמוט עשה מעשה מגעיל, אבל לא היה חתום במכבי לפני המשחק.
מי שזוכר טוב, מהרגע שקרויף הגיע, השם שלו עלה כל הזמן כמועמד למכבי.
בתאריך 2.2.2015 בשעה 23:00 (בערך)נגמר הדרבי שבו הפסדנו 2:0 כאשר גילי ורמוט הקפטן במשחק הזה
בתאריך 3.2.2015 בשעה 11:00 (בערך) ורמוט חתם רשמית במכבי
אתה רוצה להגיד לי שבתוך 12 שעות ורמוט סיכם את כל התנאים, התמקח, ניהל מו״מ עבר על החוזה סיכם את המעבר, התייעץ עם הסוכן אשתו וחברים, ורק אז חתם במכבי?
או.. שהיה חתום שם כבר נגיד, ערב לפני? אולי אפילו יותר מוקדם מזה?
אז זה לא רק בגידה, זה ממש סיוע לאויב בזמן מלחמה
ציטוט נבחר של ורמוט מיום החתימה:
"רציתי לעבור למכבי ת"א כיוון שזהו הדבר הטוב ביותר עבורי בשלב זה ואף אחד לא הכריח אותי לעשות זאת"
אגב, בדיוק שנה אחרי (אותו תאריך 3.2.2016) הוא חתם בחיפה
השתמשו בסמרטוט וזרקו